Menu
Lue lisää

Sisältöyhteistyö. Olen saanut postauksen kirjoittamisesta palkan, mielipiteet ovat omiani.

Luonnonkosmetiikka: 10 suosikkiani kautta aikain

Minulta pyydettiin ihan huippujuttua: House of Organic ´lla starttaavat tänään Luonnonkosmetiikan päivät, joiden aikana tarjoukset vaihtuvat päivittäin, ja tarjouksia muodostaessaan he pyysivät minua listaamaan suosikkituotteitani kautta aikain. Ideana oli napata luettelemistani tuotteista kaikki ne, jotka valikoimistaan löytyvät ja tuutata ne teille eetteriin. Tehtävä on sikäli haastava, että on varmasti jotakin sellaista kosmetiikkaa, jota ei muista, vaikka kuinka mielensä sopukoita kaivelisi, mutta nämä 10 ovat kyllä kovia.

1. Mádaran Pihlaja-voide (sekä DD– että kasvovoideversio

Ensimmäisenä mainitsen tietenkin tuotteen, jota käytän päivittäin ja johon palaan aina. Silloin kun Mádaran kanssa suunnittelimme Pihlajavoiteen ajattelin, että haluan yhden tuubin, jolla pärjää reissussa, ja se todella saatiin aikaiseksi. Pihlajavoiteesta on tullut suomalaisten suosikki ja se on ollut pitkään Mádaran bestseller-tuote Suomessa. Käytän sekä alkuperäistä DD- että uudempaa kasvovoideversiota.

2. Mádaran GLOW Booster -tipat

Näitäkin käytän päivittäin. Nämä öljy-seerumitipat ovat iholle varsinainen vitamiiniruiske. Lue lisää aiemmasta tekstistäni.

3. Snow Anna Koivunmahla-puhdistus

Tästä suomalaisesta kosmetiikkasarjasta kerroin teille viime kesänä. Kyseessä on aivan mieletön, suomalaisiin kasveihin, yrtteihin ja marjoihin perustuva tuoteperhe, jonka koivunmahla-putsari paitsi toimii, myös tuoksuu upealta. Se on kuin eukalyptusta! Lue aiempi postaukseni sarjasta.

4. Hetkinen-sarjan Mänty-huulivoide

Tämä on varsin uusi tuttavuus, mutta kotimaisen, puihin perustuvan Hetkinen-kosmetiikkasarjan tuoksut veivät kyllä jalat alta! Lisäksi pakkausdesign on upea: kukaan muu ei tarjoa markkinoilla tällaisia puupurkkeja, joissa ei ole muovia, liimoja mitään. Lue lisää postauksesta.

5. Senja-sarjan Nordic nectar -toner essence

Senjakin on kotimainen sarja. Se perustuu marjoille ja yrteille ja nimesinkin Senjan ”metsäkosmetiikaksi”, kun kirjoitin brändistä teille tammikuussa. Sarjan toner essence on ihan mieletön iholla, suomalaisen kosmetiikan ehdotonta top vitosta.

6. Beauty Garden kurkkunaamio

Tämä on sekä mun että Lauran suosikkituote. Ranskalaisfirma valmistaa satokausikosmetiikkaa, jonka kurkkunaamio on iholla kuin tuore kurkku: freesi, viilentävä — upean tuoksuinenkin. Ja ihosta tulee pehmeä ja kuulas. Lue lisää aiemmasta postauksestani.

7. Suki entsyymihappo-kuorinta

Suki on vanha suosikkisarja, joka pitää sisällään monia erinomaisia tuotteita. Suki on niitä ekoja, teknisiä luonnonkosmetiikkasarjoja. Lue lisää mun aiemmasta postauksesta.

8. Zuii -huulipunat (sävy Coral Red)  

Sarjan huulipumat ovat olleet vakiovarusteitani meikkipussissa jo varmaan 10 vuotta. Sen todistavat nämä postaukset, jotka ovat aika monen vuoden takaa, heh.

9. Rimita Green -deodorantti

Luonnonkosmetiikan dödöt olivat joskus murheen kryyni, mutta ne ajat ovat takana. Nykyään hyviä vaihtoehtoja on paljon, Rimitan dödö on sellainen luottotuote, johon palaan aina. Kotimainen vielä! Lue lisää täältä.

10. Whamisa Organic Flowers BB pact -meikkivoide

Meikkaan vähän, mutta muutama luottotuote meikkipussista löytyy ja tämä on sellainen. En ole vielä edes ennättänyt Whamisan meikkivoiteesta blogata, pitääkin! Tuotteessa on ihan mieletön koostumus, ja lopputuloksena on tasainen, kuultava, posliinimainenkin iho. Loistava!

Tänään tosiaan starttaavat House of Organicin Luonnonkosmetiikkapäivät, jotka toimivat vähän samalla idealla kuin Stockan Hullarit: joka päivä muutama tuote tarjouksessa. Nämä mun suosikit on sisällytetty näihin päivittäin vaihtuviin tarjouksiin, joita päivittäin puffataan. Löydät kaikki Luonnonkosmetiikkapäivien tarjoukset täältä.

Jos haluat kokeilla onneasi, kommentoi postauksen perään, mikä kuvaston tuotteista on oma suosikkisi? Arvomme 3 kpl 50 euron lahjakortteja House of Organicille! Arvonta on päättynyt, kiitos osallistujille.

84 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Korennon meikit ja MuruMurun tuotteet 🙂

Kiinnostavia ovat tietysti kotimaiset tuotteet puurasiassa, mutta jos yksi pitää valita, niin zuii-huulipuna sävy coral red, koska meikeissä perus klassikko sellaiselle, joka haluaa pitää meikkipussin minimissä.

Avrilin ripsari – paras luonnonkosmetiikan ripsiväri, monia synteettisiäkin parempi!

Zuiin huulipunat ehdottomasti 😍

Hankalaa oli valita yksi 🙂 Evolven hyaluronihapposeerumi, sillä olen seerumien ystävä ja hyaluronihappo on loistava aine!

Flow’n öljypuhdistuksiin olen tykästynyt.

Juurikin tuo sun ”MADARA – Pihlaja Drops Glow Booster, 20 ml ” – IHANA TUOTE!

Mun ihan suokkari on Hetkinen huulivoide. Saanut mun kuivaakin kuivemmat talvihiilet voimaan paremmin.

Senja kiinnostaa sarjana muutenkin, mutta nyt kun kasvovesi on lopahtamassa niin ottaisin testiin tuon toner essencen.

Monta lempparia löytyi, mutta ehkä ykkönen olisi Uniquen hiuksiinjätettävä hoitoaine. Freesaa hiusten pituudet ihanasti 😊

Murumuru C-vitamiini seerumi 😍

Whamisa Deep Rich kasvovesi 😉

Öljypuhdistuskakkua oon jo pitkään
himoinnut kokeiltavaksi 😍
Ja Murumurun c-vita seerumia myös!

Monta tuotetta löytyy mitä tekisi mieli kokeilla, mutta ainakin Neals Yard Remedies wild rose beauty elixir lähtee kesäksi kokeiluun. Siitä olen lukenut hyviä arvosteluja👍🏼

Monta kiinnostavaa tuotetta, Korennon meikit ja Flown puhdistustuotteet lemppareita, Madaran pihlaja-voide ja seerumitipat kiinnostaisi, samoin Zuiin huulipuna.

Ehdottomasti Madaran Pihlaja drops glow booster 😍

Monta hyvää löytyy, mutta sanotaan Whamisan Organic Flowers Cleansing Oil 👌

Senjan Nordic Nectar -kasvovesi on täyttä timanttia! Pelasti ihon Lapin pakkasissa tänä talvena.

Whamisan Deep Rich Toner on ikuisuussuosikki, toimii loistavasti pintakuivalla ja hormonaalisen aknen ”kaunistamalla” sekaihollani myös kesällä, vaikka päivisin saatan välillä vaihtaa Refreshiin. Senjan toneria pitäisi tosin jossain välissä testata, olisi superia jos voisi vaihtaa kotimaiseen tuotteeseen.

Mulla suosikki juurikin tuo mádaran pihlajavoide. Kaikki kyllä kuullostaa niin ihanalle että täytyy alkaa pikkuhiljaa uudistamaan kosmetiikka valikoimaa 😊

Bybin babe balm ja Algamariksen sävytetty aurinkovoide kasvoille 🙂

Whamisan Deep rich-kasvovesi 😍

Tämän hetken suosikki on Laponien Milk cleanser!

Evolve hyaluroniseerumi 🎈

Evolve hyaluroniseerumi 🎈
Käytössä päivittäin, laadukas.

Flow:n tuotteet 🙂

Suuri suosikkini Madaran Pihlaja drops glow booster tipat !!!!

Bybin supercharge serum 😊 ❤️

Laponie of Scandinavian putsari ja kasvovoide. Harmi kun saman merkin kasvovesi ei ollut kuvastossa. Tilasin nyt kokeiltavaksi Flow kasvoveden.

Suki, entzyme kasvojenkuorinta.

Zuiin huulipunat ovat kyllä ihan täydellisiä! Coral red ihana sävy kyllä. Itsellä löytyy meikkipussista myös noita, ja tämän hetken lempparisävy on Cherry 🙂

Flow Cosmetics ja ruusunmarja ihonhoitoöljy on haaveissa.

Laponien puhdistusmaito. Paras.

Lily Lolon mineraalimeikit.

Flow kosmetiikan ruusunmarjaöljy on paras. Käytin pitkään englantilaisen luonnonkosmetiikkamerkin vastaavaa tuotetta, mutta kun kokeilin Flown öljyä, oli ero omalla iholla huomattava.

Rimita green deodorantti. Juuri nyt on haussa hyvä dödö, joka olisi luonnonkosmetiikkaa.

Monia suosikkejahan tuosta löytyi. Nyt olen ihan rakastunut tuohon Whamisan Organic Flowers BB pact -meikkivoiteeseen, joten sanotaapa vaikka se. 🙂

    Madaran pihlaja voide

Senjan nektaria rakastan, samoin pihlaja dropseja!

Zuiin huulipunat! 😍

Whamisan kasvovesi on todella hyvä!

Cultivators-hiusvärit ja etenki mahonki sopii itselleni. 👌

Monia hyviä tuotteita kuvastossa on, mutta suosikkejani ovat Zuiin huulipunat, Whamisan Deep rich-kasvovesi sekä Evolve hyaluroniseerumi.

Whamisan deep rich kasvovesi.

Evolven tuotteet.

Ecodenta reikiintymistä ehkäisevä kaneli -hammastahna

Algamariksen sävyttävä aurinkovoide!

Madaran pihlaja kasvovoide ja Evolven tuotteet.

Avrilin ripsari on huippu! 😍

Cattier savinaamio on huippu! 🙂

Algamariksen aurinkorasva on oma suosikki 🙂

Laponie puhdistusgeeli

Kurkkunaamio, koska tykkään hemmottelevista naamioista jotka tuntuvat arjesas luksukselta ja hyvänä kakkosena olisi tuo Senjan essence joka olisi toimiva jokapäiväinen tuote.

Senjan hoitovesi!

Suosikkeja oli ihan mielettömästi alessa, muuta nyt jäi tuo Senjan hoitovesi kiinnostamaan 😍

Algamariksen aurinkosuojatuotteet 🙂

Lily lolon mineraalimeikkipuuteri 😍

Madaran SOS-seerumi 🙂

Madaran misellivesi 🙂

Madaran pihlaja glow drops ja Evolven seerumi sekä päivävoideon olleet tosi hyviä.

Tuo nettikauppa on kyl huikee ja kuvastokin tarjouksia ja tuotehimotuksia tulvillaan. Nyt ajankohtainen olis FLow-kosmetiikan saippuapalat (kesän reissuille kätevä mukaan) sekä Suomi-kaipuuseen samaisen brändin Arktiset marjat-vartalovoide <3

Weledan skin food toimii aina!

Whamisa meikkivoidetta haluaisin testata!😍

Whamisan bb-voide on uus suosikki!

Zuii huulipuna!

Whamisan toner deep rich on kyllä luottotuotteeni, jolla olen saanut pintakuivan ihon kuntoon. Mahtava kosteusbuusti! 😍

Ruusuvesi!!

hurraw huulivoiteet, hurraa!

Senjan kasvovesi ehdottomasti <3

Oma suosikkini on Madaran hydra SOS seerumi! 🙂

Madaran PEEL-kasvokuorinta on ollut kestosuosikki, mutta nyt uutena on Muru Murun seerumi, johon ihastuin koostumuksen, riittoisuuden ja raikkaan tuoksun vuoksi 🙂

Vaikka kuinka monta suosikkia löytyy kuvastosta, nyt mainittakoon Dabban kukkausvedet ja
Evolven silmänympärysseerumi!

Mun suosikki on ehdottomasti zuiin itseruskettava vaahto, ah se on ihana!

Minun suosikkini on Mossan Vitamin Moisture Conditioner, joka toi latvoihin pehmeyden ja kuohkeuden.

    Onnea Kevätkirppu 🙂
    Laitoin sulle just meiliä.

Ilona Luonkos öljypuhdistuskakku kiinnostaa eniten 🙂

Madaran pihlajavoidetta olisi mielenkiintoista kokeilla,
josko se sopisi rinkan ”vain yksi hoitotuote riittää”
painolastiksi.

Algamarisin aurinkovoide, Avrilin ripsari ja Madaran cc-voide

Keväällä lempparin osan on taas saanut Zuii-huulipunat!

Kaikki Algamarikset 🦋

Minun lempparini on myös listauksesta löytyvä whamisan bb-voide!

Näistä tuotteista en ole mitään vielä kokeillut! Mut parhaalta kuulosti Snow Anna
koivunmahlapuhdistus👌😍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.