Menu
Lue lisää

Testaan blogissani erilaisia tuotteita ja palveluita. Näistä testituotteista en maksa. Kaikki tämän postauksen tuotteet eivät välttämättä ole testattavaksi saatuja, osan olen saattanut myös ostaa itse.

Ripsaria ja kimallusta

Terveisiä Salosta. Loppuviikon teemat ovat olleet #perhesairastaa, #blingbling  ja #lisääsuklaata. Oli pakko tulla omien vanhempien luo hoitoon, kun molemmat lapset ovat kipeitä. Onneksi on äiti, isä ja sisko! … ja kylpyamme, sauna ja suklaata. 😉

Juuri kun olin siirtämässä leiriä keskiviikkona ovesta ulos Kalliossa, kiikutti postimies minulle pienen paketin. Avasin sen takapenkillä skidien koisiessa ja nauratti: ripsiväri on itse asiassa just sopiva testituote tähän arkirumbaan, kun ei paljon muuta ehdi itsensä estetisoimiseksi tehdä. Näytän oikeesti aika ryytyneeltä. Lapset ovat olleet reissun jälkeen molemmat kipeinä — minäkin olin pari päivää korkeassa kuumeessa — ja arki on ollut aika nihkeää. Kolmen viikon loma Thaimaassa on näkyy yhä päivetyksenä iholla, noin muuten tuntuu, että se kaikki oli unta vain. (Lisää reissusta jahka kerkiän.)

kc-zuii-punaNo mutta se ripsari!

Zuii on yksi suosikkibrändeistäni, etenkin huuli- ja poskipunansa ovat mulla vakkarikäytössä (kuva). Luonnonkosmetiikkasarjan värikosmetiikassa on monipuolinen värien ja sävyjen kirjo, kurkkaa vaikka luomivärivalikoimaa.

Postimiehen tuomaa, Zuiin Volume-ripsaria testasin silti vähän skeptisenä, monet luonnonkosmetiikkaripsivärit kun ovat aika yhtä tyhjän kanssa. Olen sitäpaitsi jo löytänyt kaksi mainiota: RMS:n Defining ja Kjaer Weisin refill-ripsivärit, jotka ovat ihan huippuja molemmat.

Koskaan ei kuitenkaan tiedä, jos vastaan tulee parempi, joten toki testasin kiinnostuneena tätäkin. Ja kuulkaahan: tämähän on myös aika hyvä!

kc-zuii_volume2

Yllätyin aidosti Zuiin volume-efektistä, sillä avatessani hylsyn, oli harja mielestäni vähän kuivahtaneen oloinen. En tiedä kuuluuko sen olla, mutta ei näyttänyt haittaavat suorituskykyä, tuuheutta tuli todellakin! Tuote on ehkä vähän halvahkon näköinen, mutta mikään halpisripsari tämä ei ole: hinta on sekä Biodellylla* että Joliella* 26,00 €. Mainittujen RMS:n ja Kjaer Weisin tuotteet maksavat vain muutamia euroja enemmän.

kc-zuii_volume1

Harja muistuttaa paljon Max Factorin 2000 Calorie -ripsarin harjaa, joka on mulle tuttu: olen käyttänyt sitä niin kauan kuin olen ylipäänsä meikannut. Luovuin Max Factorista oikeasti vasta hiljattain. Tällaisella harjalla saan itse helposti levitettyä värin ripsiin ja Zuiin tuote on juuri sopivan jähmeää, että keroksia saa aikaiseksi. Esimerkiksi hehkuttamani RMS on ihana tuote, mutta joudun aina vähän kuivaamaan harjaa hylsyn reunaan, ennen kuin meikkaan. Ripsarimassa tuntuu hiukan liian märältä mun makuun. Zuiin tuote on sikäli käyttövalmiimpi.

Peukku tälle siis, ei edes varissut päivän aikana ollenkaan. Erikoishuomiona, että kävelin puolet päivästä tihkusateessa, eikä levinnyt silti mihinkään. Illalla pestessä jouduin ottamaan jämät pois kosteusvoiteella, mutta riippuu tietty putsarista, lähteekö ripsiväri sillä kokonaan vai ei.

Hector ei ole kauhean hyvä nukkuja ja siksi en voi täällä Salossa kärräillessä kiertää kirppareita niin kuin huvittaisi, mutta ehdin pikapiipahtaa torin laidalla Reinholdilla, joka on pieni kirppis ja antiikkikauppa. (Nyt laitoin muistiin mestan nimenkin, kun viimeksi kysyitte, mitä paikkaa oikein tarkoitin.)

kc-reinhold5

kc-reinhold2

Mesta on supersymppis ja hinnat ovat kohdillaan. Kannattaa ehdottomasti käydä, jos tulet Saloon tai ajat läpi.

Reinholdilla antiikki maksaa, mutta muu on tosi huokeaa — niin kuin kirppareilla kuuluukin. Tiskin takana on ihana vanhempi rouva, joka on aina niin iloinen. Tulee hyvä mieli käydä täällä moikkaamassa.

Olen heikkona paljettiasioihin ja tämä kimaltava vintage-lepakkovaate todellakin lähti meitsin mukaan.

kc-paljettipaita

Se kustansi huimat neljä euroa. Poistin vaan olkatoppaukset ja avot. Ehkä lepattelen se päällä jossain vaiheessa täällä blogissakin. Just nyt habitus ei kestä.

Tämän rannekorun ostin myös. Kuinka ihana!

kc-reinhold7

kc-reinhold6

Kuten näkyy, puuttuu ketjusta yksi lenksu, se, jonka läpi tuon lukon saisi pujotettua. Tulee siis kultaseppäkeikka, mutta sen kyllä talous kestää: koru maksoi euron.

Kiitos Reinhold, kiitos Salo!

Nyt ripsaria naamaan ja lounasta. Ehkä suunnaksi Toinen keksi.

*Affiliate-linkki

2 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Kirpparit joskus ihan parhaita. Helsingissä asuessa kävin sikäläisissä ja nykyään länsi- uusimaalaiset kirpparihinnat lämmittää lompakkoa ja mieltä edullisuudellaan.

Paranemisiin!

Kiinnostaisi tietää miten nämä ripsivärit oikeasti eroavat Max Factorista. Nehän ovat käsittääkseni täynnä huonoja ainesosia. Itsellänikin 30 vuoden käyttö on nyt tuonut silmien kirvelyn kun silmistä tulee vettä tai olen auringossa ripsarit silmillä. Vinkkaa vaikka sivustosta jossa tästä kerrottaisiin lisää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.