Menu

Oh Yes Suki!

Koekaniininne täällä hei. Tällä kertaa luksuskoekaniini. Olen nimittäin voidellut naamaani yli satasen rasvaa reilun kuukauden ajan. Näkyyköhän se päällepäin?

Tänä keväänä olen käyttänyt kalliimpaa kosmetiikkaa kuin koskaan aikaisemmin. On ollut ihan kiinnostava kokeilla, tarkoittaako kallis hinta myös merkittävästi parempaa tuotetta.

Muistatte varmaan Bioeffectin. Vaikka tuote ei ole luonnonkosmetiikkaa, on se hyvin erilainen tuote tavanomaiseen kosmetiikkaan verrattuna ja siksi siitä kiinnostuin. Bioeffect on hintansa puolesta ainakin minulle luksusta ja Bioeffect-seerumin kohdalla huomasin kyllä kieltämättä, että homma toimii. Ei ihme, että kolmannes islantilaisista naisista käyttää sitä.

Bioeffectin jälkeen siirryin Sukin pariin. Otin käyttöön juuri Sukin, koska olin myynyt merkkiä maahantuovalle Karoliinalle banneripaikan tuotteita vastaan ja niitä oli keko kylppärin hyllyllä. En halunnut, että kalliit tökötit vanhenevat ennen kuin ehdin testata ne ja hoksasin myös, että juuri Suki on aivan loistava vertailukohde käytettäväksi heti Bioeffectin jälkeen, koska jos luonnonkosmetiikasta pitää valita mahdollisimman tekninen luksustuote, on Suki yksi parhaista vaihtoehdoista. Oli siis jännä verrata ihon reagointia näiden kahden sarjan välillä. Koin yhden aika ison yllärin, täytyy sanoa.

kc-suki2

(Tässä kohtaa on todettava, että alkaa toisinaan olla positiivinen ongelma tämä testattavien tuotteiden määrä, koska jotta saan teille oikeasti kiinnostavia arvioita, on testaamiselle pakko pyhittää kuukausi, pari. Joten hidasta on, ei voi mitään. Älkää siis maahantuojat siellä hermoilko. Jos tuotteenne ovat hyviä, bloggaan niistä kyllä, jahka vaan olen ehtinyt testa niitä kunnolla.)

Valitsin Karoliinalta testiin mm. Sukin bestsellertuotteen, viiden minituotteen matkapakkuksen ja sarjan kalleimman kasvovoiteen, tietty.

kc-suki1Ekana bestseller-putsari: miksi ei tätä ole osunut luonnonkosmetiikassa kohdalle aikaisemmin? Rakeinen kuorintavoide, joka muuttuu pehmeäksi vaahdoksi kun sitä hieroo käsissä pieneen vesimäärään sekoitettuna. Todellinen 2 in 1 -tuote: arkipuhdistus ja kuorinta samassa purkissa. Kun haluat puhdistaa hellästi, hiero tuotteesta pehmeä puhdistusvaahto ennen kuin laitat sen iholle ja kun haluat tehokkaan kuorinnan, käytä tuotetta iholla sellaisenaan.  Exfoliate foaming cleanser on bestseller ihan syystä. Naama jää natisevan puhtaaksi ja raikkaaksi. Tätä aion ostaa vastaisuudessa (hinta on 34 €). Plussaa myös voimakkaan huumaavasta sitrusmaisesta tuoksusta. Ihana!

suki2No se voide. Facial lift ultimate firming cream (129 €). Se on kyllä tosi hyvä — mutta aika yllättävällä tavalla. Olette blogia seuranneina huomanneet, että on monia hyviä luonnonkosmetiikkasarjoja, jotka toimivat. En ole kokenut, että tarvitsen jotakin erityistä muutosta tuotteisiini, mutta ainahan on kiinnostava testata uutta (ja onhan se myös työni nykyään). Huomasin Bioeffectin jälkeen Sukin käytössä yhden olennaisen eron. Sekä Suki että Bioeffect saavat ihon hehkumaan ja tuntuvat hyvältä käytössä, mutta Bioeffectin kanssa käytin puuteria tai meikkivoidetta, Sukin kanssa en.

Facial lift ultimate firming cream on epäilyttävän näköinen tuote. Ja sen tuoksu jakanee mielipiteitä. Tajusin kuitenkin tätä rusehtavaa, aavistuksen nestemäistä voidetta käyttäessäni, että iho ei punota ollenkaan.  Yleensä minun täytyy käyttää kaikkien voiteiden — myös Bioeffectin — kanssa joko mineraalipuuteria tai kevyttä meikkivoidetta, jos haluan näyttää viimeistellyltä. Minulla on lievä couperosa ja vaikka ihoni on hyvässä kunnossa, joudun yleensä hiukan sukimaan jotakin poskille ja nenänpieleen, jos olen vaikka menossa palaveriin tai haluan olla muuten huolitellun näköinen. Sukin myötä en koskenut puuteriin viikkoon kunnes tajusin, että hetkinen… Näköjään eroja tuotteissa siis on. En minä tiedä, onko se jonkin mystisen ja kalliin raaka-aineen vaikutusta vai vaan sitä, että Suki on erittäin tekninen sarja ja siksi erilainen kuin moni muu luonnonkosmetiikkatuote. Mutta iho pitää kyllä siitä. En silti tiedä, ostaisinko tätä itse, koska hinta on lompakolleni kyllä tosi kova. Tiedän, että moni ostaa tavanomaista kosmetiikkaakin tällä hinnalla, joten ehkä se olen vain minä, joka on tottunut aika paljon huokeampiin tuotteisiin. Mutta mitä mieltä te olette, onko 100 euroa kasvovoiteesta liikaa?

kc-sukimatkapakkaus

Sukin Complete care for even skin tone -matkapakkaus oli mukana taannoisella Barcelonan matkalla. Kerroinkin aikaisemmin, kuinka luksukselta tuntuu, että minikokoisetkin putelit ovat lasia (ja kasvovesipullossa oli suihkemekanismi, todellista muksusta minikoossa). Putsari, voiteet ja kasvoöljy toimivat kaikki hyvin, mutta aikaisemmin mainitsemani bestseller-putsari on paljon pakkauksen puhdistusvoidetta tehokkaampi, ainakin omalla ihollani. Mikäli bestseller-putsaria olisi ollut tässä matkapakkauksessa, olisi setti ollut minulle täydellinen.

Ehkä funtsit, että mistä näitä saa? Toistaiseksi Suomessa Sukia myy vain Karoliinan nettikauppa (edit 11.8.16 Sukia myy nykyään myös mm. Naturelle* ja  Biodelly* ) Mahtavaa on, että Karoliina on muuttanut Helsinkiin ja avaa Liinun´N-hoitolansa täällä syksyllä! Kerron sitten missä ja koska, jahka ajankohta lähestyy.

Melkein unohdin: käytän päivittäin puhdistuksen ja kosteuttamisen välissä Sukin Concentrated balancing toner -kasvovettä, jota löytyy juuri mainitusta matkapakkauksestakin.Verigreipin tuoksu on huumaava ja ihan kuin putsaria, myös tätä tekisi mieli lisätä jälkkäriannokseen. Ihania tuoreen hedelmän odöörejä!

Koska Sukia on toistaiseksi vähän hankala saada käsiinsä — tai kyllähän sitä nettikaupasta saa tilattua, mutta ehkä olisi kiva kokeilla sitä iholle ennen ostamista —, haluan antaa vaihtoehdon. Katja kertoi, että Jolieen juuri rantautunut klorofylliä eli lehtivihreää tehoaineenaan käyttävä Alorée-sarja on niinikään erittäin tekninen ja hyvin tehokas. Itselläni ei vielä ole käyttökokemuksia, mutta Jolien puolelta löytyy infoa. Hyvältä vaikuttaa. Uudenmaankadulla voi käydä testailemassa.

Liinu´N -hoitolan avajaisiin palaan tuonnempana, mutta vinkattakoon, että kalliolaisilla on paikkaan lyhin matka. 😉

*Affiliate-linkki