Menu
Lue lisää

Postaus sisältää affiliate-linkkejä, jotka on merkattu tähdellä*. Affiliate-linkit vievät verkkokauppoihin, joista postauksessa mainittuja tuotteita voi ostaa. Saan affiliate-linkin kautta tehdyistä ostoksista komissiota, eli tietyn provikan.

Vihdoinkin! Uudet Pihlaja- ja Nokkostuotteet

VILLD-ohjelman ensi-ilta oli vasta ja nyt on omalta osaltani syksyn toisen enskarin aika: uudet Mádara-tuottet ovat juuri pamahtaneet kauppoihin. HUUTOMERKKEJÄ!

Ei tähän koskaan totu, vaikka kyseessä on jo neljäs kerta, kun lanseeramme kosmetiikkaa yhdessä Mádaran kanssa. Jännittää ihan hulluna, että miten otatte tuotteet vastaan.

Vihjailin elokuussa, että syyskuussa tapahtuu, mutta silti hätkähdin eilen illalla, kun näin Insta-feedissäni uudet Pihlaja-tuotteet.

Tälläkin kertaa olen kuunnellut toiveitanne suunnitellessani uutta: sekä Pihlaja- että Nokkos-sarjaan on kehitetty tuotteet, joita on pyydetty moneen otteeseen. Pihlaja-sarja on kasvanut kasvovoiteella ja Nokkos-sarja vartalotuotteella. Lisäksi kehitimme Pihlaja-sarjaan kasvoöljyseerumin, joka tuo kasvoille tosi kauniin hehkun.

Se originaali Pihlajavoide on tarkoitettu koko vartalolle — myös kasvoille. Joillekin käyttäjille tuote on kuitenkin ollut vähän liian tuhti kasvoja ajatellen, itsekin käytän keskikesällä kasvoillani muuta kuin Pihlajaa, koska tuote tuntuu mulle liian stydiltä. Nyt sarjassa on Pihlaja-kasvovoide*, joka näyttää ja tuoksuu ihan samalta kuin originaali, mutta on kevyempi ja nimenomaan kasvojen iholle tarkoitettu. C- ja E-vitamiinia sekä purasruohon gammalinoleenihappoa sisältävä voide on ihoa tehokkaasti kosteuttava ja rauhoittava. Tapani mukaan tuote on suunniteltu reissukokoon: 50 ml:n tuubi kulkee mukana salikassissa tai lentokoneen käsimatkatavaroissa helposti. 22,90€

Toinen Pihlajauutuus on kasvoöljyseerumi*, jonka nimesimme Pihlaja Drops Glow Boosteriksi.* Vitamiinitipat antavat iholle ihanan hehkun ja tekevät hipiästä terveen ja ”nuoremman” näköisen, tiedäthän, sellaisen kiinteän ja joustavan. Olen ihan rakastunut tähän tuotteeseen!

Öljyseerumin voi joko sekoittaa kasvovoiteeseen tai levittää iholle sellaisenaan. Ruskeaan lasipulloon pakatussa Glow Boosterissa on apteekkimainen viba, josta pidän kovasti. Veikkaanpa, että tulette tykästymään tähän.

Kolmas uutuus on Nokkos-sarjan vartalotuote, jota on kyselty todella moneen otteeseen. No, hän on täällä nyt!

Kyseessä on Pihlaja Body Butteriin verrattuna ihan erilainen tuote: siinä missä Pihlaja-sarjan vartalovoide on paksua voita ja lähinnä kotiolosuhteissa käytettävä luksustuote isossa purkissa, on Nokkonen Body Lotion helposti mukaan otettava tuubi. Tämä tulee asumaan salikassissani. Täyteläinen, mutta helposti levittyvä ja imeytyvä voide on herkälle iholle suunniteltu, lähes hajuton ja sopii koko perheen käyttöön.

Virallisesti lanseeraamme tuotteet 20. päivä, mutta niitä saa jo sieltä täältä. Esimerkiksi Nokkos-vartalovoide löytyy Sokokselta. Hinta on Sokkarilla on 19,90 €. Pihlajatuotteet bongasin ekojen joukossa Biodellyllä, jossa Pihlaja-öljyseerumi maksaa 24,90 €*, ja Pihlaja-kasvovoide 22,90€*.

Muuallakin tuotteet saattavat jo olla myynnissä ja tulevat tosiaan kaikkialle, missä Mádaran Pihlajaa ja Nokkosta on myyty aikaisemminkin.

Toivottavasti tykkäätte uutuuksista! Arvon blogissa näitä ensi viikolla. Stay tuned!

* Affiliate-linkki

4 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Pihlaja

En ole kokeillut kyseistä sarjaa. Kummatkin mielenkiintoisia

Nokkos-sarjan tuotteet ovat ehdottomia luottotuotteitani, daily defence -voide on paras kasvovoide ikinä 🙂

Ihan mielenkiinnosta kysyn, että ovatko nämä tuotteet muuallakin maailmassa myynnissä, vai vain Suomessa? Kiinnostaa myös, että jos on, onko nimessä pihlaja ihan suomeksi myös? Tuo Glow Booster muuten houkuttelee kovin nyt talven kynnyksellä 🙂 Muuten on aika kallis mun kukkarolle, mutta ensiviikon Madaran verkkokaupan alepäivänä aion ottaa tuon kokeiluun!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.