Menu

Noora Shingler

Olen Kemikaalicocktail-median päätoimittaja Noora Shingler.

Perustin Kemikaalicocktail-blogin vuonna 2008 työskennellessäni Ylen Kuningaskuluttaja-ohjelman toimittaja-juontajana. Sain toimituksessa vastuulleni etenkin kemikaaliaiheita, jotka veivät mennessään ja niin perustin blogin, jossa jatkoin iltaisin siitä, mihin työpäivän päättyessä Ylellä jäin.

15 vuodessa olen nähnyt läheltä, miten luomuruoka- luonnonkosmetiikka-, terveys- ja vastuullisuuskenttä on muuttunut ja toimittajana olen ollut aitiopaikalla sekä seuraamassa keskustelua, että luomassa sitä.

Jos olet seurannut Kempparia pitkään, muistat ehkä case Guacamole-dipin, Dipper-tapaukset tai luonnonkalasäilyke-hypen. Unohtamatta toki keskustelua kotimaisen villan tilasta, jossa Kemikaalicocktaililla on ollut tärkeä, keskustelua käynnistävä rooli.

Erityisen tärkeää itselleni on ollut olla levittämässä tietoa arkikemikaalien terveysriskeihin liittyen ja jakaa tietoutta mm. hormonihäiritsijäkemikaaleista, joita löytyy esimerkiksi kosmetiikkatuotteista ja muoveista. Löydät aiheesta paljon tietoa tältä tontilta; käytä median ylälaidan hakukonetta hyväksesi.

Kemikaalicocktailin sisällöistä suurimman osan tuotan minä, mutta tilaan toisinaan myös juttuja toimittajaverkostolta.

Somessa löydät minut päivittäin Instagramin puolelta ja Kemikaalicocktailin FB-sivulta. Tervetuloa seuraamaan!

Mikäli sinulla on mielessä juttuidea tai yhteistyöehdotus, voit laittaa viestiä tuottajalleni Noora Liesaholle osoitteeseen kemikaalicocktail@gmail.com.