Menu

Noora Shingler

Hei!  Olen Kemikaalicocktail-median päätoimittaja Noora Shingler.

Perustin Kemikaalicocktail-blogin vuonna 2008 työskennellessäni Ylen Kuningaskuluttaja-ohjelman toimittaja-juontajana. Sain toimituksessa vastuulleni etenkin kemikaaliaiheita, jotka veivät mennessään ja niin perustin blogin, jossa jatkoin iltaisin siitä, mihin työpäivän päättyessä Ylellä jäin.

Reilussa vuosikymmenessä olen nähnyt läheltä, miten luomuruoka- luonnonkosmetiikka-, terveys- ja vastuullisuuskenttä on muuttunut ja toimittajana olen ollut aitiopaikalla sekä seuraamassa keskustelua, että luomassa sitä.

Jos olet seurannut Kempparia pitkään, muistat ehkä case Guacamole-dipin, Dipper-tapaukset tai luonnonkalasäilyke-hypen. Unohtamatta toki keskustelua kotimaisen villan tilasta, jossa Kemikaalicocktaililla on ollut tärkeä, keskustelua käynnistävä rooli.

 

Erityisen tärkeää itselleni on ollut olla levittämässä tietoa arkikemikaalien terveysriskeihin liittyen ja jakaa tietoutta mm. hormonihäiritsijäkemikaaleista, joita löytyy esimerkiksi kosmetiikkatuotteista ja muoveista. Löydät aiheesta paljon tietoa tältä tontilta; käytä median ylälaidan hakukonetta hyväksesi!

Kemikaalicocktailin sisällöistä suurimman osan tuotan minä, mutta tilaan myös juttuja toimittajaverkostolta.

 

Mikäli sinulla on mielessä juttuidea tai yhteistyöehdotus, laita viestiä tuottajalleni Noora Liesaholle osoitteeseen kemikaalicocktail@gmail.com.