Menu

Mainostajalle

Kemikaalicocktail on riippumaton media, jossa on myös mahdollista toteuttaa erilaisia kaupallisia yhteistyöprojekteja. Kerromme sisältöyhteistöistä aina avoimesti lukijoille. Ota siis rohkeasti yhteyttä, mikäli edustat tuotetta tai palvelua, josta uskot meidän olevan kiinnostuneita. Toimitamme ajantasaisen mediakortin ja hinnaston pyydettäessä meiliisi.

Päätoimittaja / tuottaja / Kemikaalicocktail- blogin perustaja Noora Shingler noora@kemikaalicocktail.fi

Tuottaja / vaikuttajamarkkinointi / bannerimyynti / yhteistyöt Laura Enkama laura@kemikaalicocktail.fi

Kaikki blogissa mainitut tuotteet tai palvelut ovat aina sellaisia, joita käytämme oikeasti ja joita suosittelemme lukijoillemme aidosti. Emme julkaise Kemikaalicocktailissa ulkopuolisten tuottamaa sisältöä.

Kerromme kaikista yhteistöistä blogissa avoimesti lukijoille. Läpinäkyvyys on meille olennaista, emmekä piilomainosta. Postausten yhteydessä käyttämämme vesileimat kertovat, minkälaisesta yhteistyöstä on kyse.


 

AFFI-POSTAUS

affiPostaus sisältää affiliate-linkkejä, jotka on merkattu tähdellä*. Affiliate-linkit vievät verkkokauppoihin, joista postauksessa mainittuja tuotteita voi ostaa. Saan affiliate-linkin kautta tehdyistä ostoksista komissiota, eli tietyn provikan.

 

SAIN PALKAN

got_paidSisältöyhteistyö. Olen saanut postauksen kirjoittamisesta palkan, mielipiteet ovat omiani.


TESTASIN

testedTestaan blogissani erilaisia tuotteita ja palveluita. Näistä testituotteista en maksa. Ilmaistuotteet on merkattu alleviivaten ne silloin, kun tuotteet mainitaan tekstissä ensimmäisen kerran. Kaikki postauksen tuotteet eivät välttämättä ole testattavaksi saatuja, osan olen ostanut rahalla, näitä tuotteita en merkkaa erikseen.