Menu
Lue lisää

Sisältöyhteistyö. Olen saanut postauksen kirjoittamisesta palkan, mielipiteet ovat omiani.

Fiksut lahjaideat eri kokoisille lompakoille

 

Mitä tulee joululahjoihin, olemme varmaan kaikki yhtä mieltä siitä, ettei kukaan halua vastaanottaa turhaa kaapintäytettä. Siksi lahjaksi on mukavin antaa ja saada esimerkiksi kosmetiikkaa, ruokaa tai elämyksiä. Olen monena vuonna valmistanut perheelle ja tutuille lahjaksi esimerkiksi kotitekoista mysliä tai antanut lahjakortteja joko fiksuihin puljuihin tai vaikka kosmetologille.

Tässä postauksessa on kaikkia!

Viimeisen vuoden aikana olen tutustunut TwisBe:n mimmeihin, joilla on yrittäjyydessään samanlainen tekemisen meininki, jonka tunnistan itsessäni. Tiedäthän, sellainen muutetaan-maailmaa-sen-sijaan-että-istutaan-äässillämme-ja-valitetaan asenne. Samaistun vahvasti ja arvostan paljon.

Koska lafkassa osataan ajatella asioita asiakkaan näkökulmasta, on tässä yksi ehkä parhaista ratkaisuista joulun lahjahaasteisiin: fiksut luonnonkosmetiikka-, ruoka-, palvelu- ja tuotelahjaideat hintakategorioittain jaoteltuna.

Moni meistä haluaa välttää turhaa krääsää, mutta pakko se on myöntää, että lahjan saaminen on silti aina ihanaa. Onneksi pakettiin voi pakata sellaista, joka käytetään pois kuleksimasta.

TwistBe:n sivuilta löytyy kahdeksan lahjahintaluokkaa omia joululahjahankintoja helpottamaan. Valitsin kustakin omat suosikkini.

kc-twistbe-joulu

Olisin voinut valita jokaisesta lategoriasta useammankin, mutta päätin nyt haastaa itseäni ja valita vain yhden lahjan per kategoria. Olkaa hyvät!

21275 euron lahjat — Valinta on halppo: hankkisin ehdottomasti Organic Essencen pahvihylsyyn pakatun luomugreippi-huulivoiteen. Ei paina mitään, on tehokas ja mahtuu pienimpäänkin taskuun.

10 euron lahjat — Cattierin savinaamio on mainio. Valitsisin tästä hintaryhmästä lahjaksi sen. (Voit lukea lisää Cattierista aikaisemmasta blogauksestani.)

2615

 

15 euron lahjat — Helsinki Wild Foodsin nokkosöljy ja -suola ovat nykyään oman keittiöni kulmakiviä. Helppo valinta siis.

20 euron lahjat — Vaikea valinta, mutta kallistuisin kyllä Katja Kokon Aidosti kaunis -kirjan suuntaan tässä hintaryhmässä. Loistavaa vastinetta parille kympille! Iloa ja hyötyä pitkälle tulevaisuuteen.

30 euron lahjat — Tämä on helppo: Moksan Muscle Rub on niin mahtavaa kamaa urheilevalle, että ehdottomasti se! Jos tuttavapiirissäsi on paljon liikkuva tyyppi, arvostaa hän tätä lahjaa varmasti. Luonnonkosmetiikkapuolella tällaisia tuotteita on aika vähän. Iso peikku. Oma vakkarituotteeni.

259840 euron lahjat — Kotimaisen Flow-kosmetiikan Piparminttu-sarja on IHANA ja olenkin kirjoittanut siitä ainakin pariin otteeseen blogissakin. Tämä kolmen tuotteen setti on ihan täydellinen joululahja, jonka ottaisin mielelläni itsekin.

50 euron lahjat — Tässä hintakategoriassa kallistuisin Makian pipo + Goodion suklaa -yhdistelmään. Pipo menee sekä miehelle että naiselle, suklaa samaten. Goodion suklaista muuten: makuja alkaa olla jo niin monia, että ahdistaa, kun ei ole ehtinyt maistaa kaikkia! Ehkä pitää uhrautua korjaamaan tämä virhe maailmassa joulupyhinä.

 

179660 euron lahjat — Raakasuklaa-workshop + sokeri-suklaakuorinta — miten täydellinen lahja! Ihana ajatus antaa toiselle lahjaksi elämys ja sitten kuitenkin jotain pientä, jonka saa käärittyä lahjapaperiin.

(Jos et btw haltsaa paketointia, voi palvelun ostaa TwistBe:stä. Maksaa 2 €/lahja. Kun teet tilausta, klikkaa vaan paketointi-täppää, ja mikäli tilaat monia tuotteita ja haluat ne kaikki eri paketteihin, ilmoita vaan asiasta tilauksen yhteydessä kommenttikentässä.)

Tällainen hintaluokittelu nopeuttaa lahjojen hankkimista paljon, yleensä kun meillä kaikilla kuitenkin on jonkinlainen budjetti, jonka kanssa operoida.

Mikäli aiot tilata lahjoja verkosta, kannattaa olla mahdollisimman nopea, sillä postin ajoissa perille menemisestä ei voi olla ihan varma kuitenkaan. TwistBe:ltä kerrottiin, että he kyllä laittavat tilaukset nopeasti eteenpäin, mutta esimerkiksi smartboxien kanssa kuulemma ei voi aina olla varma, miten nopeasti tilaaja pakettinsa saa. Varminta lienee siis mennä liikkeeseen tai tilata lahjat nyt parin päivän sisällä.

Itse en ole ostanut vielä yhtäkään joululahjaa, ehkä olisi aika funtsia, millä läheisiään muistaisi… TwistBe onneksi ratkaisi jo ainakin osan lahjapulmista.

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.