Menu

Voita Vogelin paastopaketti

Olen paastonnut pari kertaa vuodessa jo niin pitkään, etten edes muista, koska oli eka kertani. Blogin arkisto kertoo, että näköjään vuonna 2005 (arkisto on kätevä päiväkirja). Ja aina olen tehnyt Vogelin nestepaaston, koska se vaan tuntuu toimivan itselläni loistavasti.

Luonnollisestikaan en paastonnut raskaus- ja imetysaikana (eikä avioerovuosiaan innostanut paastoamaan), joten on tässä ollut pari taukovuotta välissä, mutta viimeisen vuoden aikana olen taas päässyt sopivaan tahtiin. Yleensä aloitan uuden vuoden ja kesän 5 päivän paastolla.

En hae paaston avulla niinkään kuona-aineista puhdistumista, kuin hyvää oloa ja rauhoittumista. Kun on kiinteättä ruoatta 5-7 päivää, on pakko hiljentää tahtia ja olla sopimatta tiukkoja aikatauluja. On pakko mennä nukkumaan ajoissa (koska paastolla ollessa iltaisin väsyttää normaalia aiemmin) ja uni on ihana syvää: nukun paastolla aina kuin tukki. Paaston aikana teen kyllä aina ihan normaalisti duunia, mutta en varsinaisesti urheile ja syki ympäri kaupunkia tavalliseen tapaani, vaan olen enemmän paikallani ja pidän huolen siitä, että saan suoritettua päivittäiset suolihuuhtelut rauhassa ja juotua paastonesteet kellontarkasti, jotta olo pysyy hyvänä. Paastolla ollessa kyllä kevyt liikkuminen, esimerkiksi uiminen on ihan suotavaa, mutta mihinkään hullulle pumppaustunnille en menisi.

Paasto-oireita mulle ei enää oikeastaan tule ollenkaan, se varmaan liittyy siihen, että on oppinut laskeutumaan paastoon oikein ja kuuntelemaan kehoa huolella. Viime paaston aikana tein työmatkan tallinnaan ja oli Mádarajulkkaritkin, joten ei paasto ihmistä mitenkään ihmeesti paikoilleen sido. Täytyy vaan roudata nesteitä mukanaan ja liikkua paikasta toiseen normaalia rauhallisemmin, ettei ala heikottaa.

Vuoden 2018 ensimmäinen paasto alkaa helmikuun alussa ja tänä vuonna Vogel pyysi minua haastamaan teitä mukaan. Kanssani paastolle voi ryhtyä teistä toki kuinka moni tahansa, aion tänä vuonna raportoida ja antaa vinkkejä somessa koko paaston ajan, joten vertaistukea on luvassa! … mutta kolme teistä voittaa Vogelin 5 päivän  paaston (arvo 69 €) itselleen tämän Viikon arvan myötä. Paastopaketissa on kaikki mitä paastolla tarvitset mehuista, teestä, suolihuuhteluletkuista ja ohjeista lähtien.

Kerro kommenttiosiossa, miksi haluaisit paastota? Aika vastata on sunnuntai-iltaan, 14.1. klo 23:00 saakka. Voittajille (3 kpl) ilmoitetaan maanantaina ja paastopaketti saapuu luoksesi postilla. Arvomme kaksi voittajaa täällä blogissa ja yhden blogin FB-ryhmässä. Kannattaa siis osallistua molemmissa. 😉

Blogissa on useampia postauksia aiheesta, tutustu vaikka näihin paaston alkua odotellessasi:

Kiva, jos saataisiin tästä aikaan ilmiö, vaikka sellainen jokavuotinen vuoden aloitus yhdessä. Paasto 2018 on just täällä, be ready!

185 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Syön epäterveellisesti ja minussa on todennäköisesti paljon lisäaineita joista haluaisin päästä eroon. Pudotan myös painoa jolloin paasto antaisi hyvän lisäpotkun.

  Siitä on vuosia, kun olen paastonnut. Harkinnut olen useinkin ja olen myös aikeissa toteuttaa paaston kevään aikana. Saa nähdä jääkö vain aikomukseksi. Paasto tekisi kyllä hyvää koko kropalle.

  Totta, olisi kiva kokeilla paastoa, miten sopii ehkä teen senteen sen useammin.

  En ole koskaan paastonnut, mutta haluaisin kokeilla

En ole vielä koskaan paastonnut päivää kauempaa niin haluaisin kovasti kokeilla. Olen myös kovin kipuillut nivelistä ja pääkopastakin niin siihenkin tekisi hyvää puhdistaa elimistöä.

Pitkittyneestä flunssasta toipuva, paljon särkylääkkeitä syöty. Olis tarpeen puhdistautua ennen kevään tuloa.

Vautsi! Kyllä kelpais! Olen kokeillut Frantsilan paasto-ohjeita kehon puhdistamiseen myrkyistä ja se oli parasta aikaa vuodesta, ja aivan pakko toistaa välillä uudelleen. Vogelin tuotteet ovatkin tuttuja ja mielestäni erittäin tarpeellisia paastossa, mutta syy, miksi haluaisin voittaa tämän paketin on, että en ole aikoihin pystynyt kunnolla paastoamaan, koska minulla ei yksinkertaisesti ole ollut varaa pienen lapsen äitinä. Nyt alkanut ihan lähiaikoina tuntumaan taas siltä, että pieni viikon paasto ei olisi pahitteeksi ja puolisoni on innostunut ideasta myös. Olisi siis ihanaa voida paastota yhdessä hänen kanssaan, koska vertaistuki samaa prosessia käyvän kanssa on verrattoman suuri tuki ja motivoija,. Näillä tuotteilla se olisi helppo aloittaa ja suunnitella mieluisaksi puhdistusviikoksi. Apua, eihän siitä tulisi muuten mitään! 😀

Ikinä en ole paastonnut, olisi mielenkiintoista päästä kokeilemaan!

Oon kuullu hyvää tästä, ja haluaisin koittaa! Pöhöt pois ja energinen olo takaisin kiitos 😍

En ole koskaan paastonnut ja mieli tekisi kokeilla!

Tahtoisin lähteä uuteen vuoteen kokeilemalla itselleni jotain uutta ja lopettaa jatkuvan haaveilun ja ryhtyä sen sijaan tekoihin. Viime syksynä sairasteltiin paljon ja nähtävästi tämä vuosikin alkoi samalla teemalla, joten kohti terveempää olemusta, fyysistä ja henkistä olisi tämän vuoden tavoite. Eka paasto huutelee jo ja epäterveellinen syöminen saisi nyt katketa tähän. Hyvää rytmiä ruokavalioon, ei totaalikieltäytymisiä, aktiivista liikkumista hyvissä määrin ja sen sisällyttäminen pysyvästi arkeen olisi tähtäimessä. Kaiken sen voisi hyvin aloittaa paastolla.

Ihan mielenkiinnosta haluaisin lähteä mukaan.
Haluaisin tietää, miltä kaiken kuonan
poistuminen tuntuu.

Haluan päästä eroon kuona-aineista.

Viime kerrasta on hujahtanut 20v O_O Kokemus oli mainio, nyt on hyvä hetki toteuttaa se uudestaan.

Joskus nuorena viimeksi paastonnut. Nyt olisi tarpeen pieni pysähdys ja puhdistus.

Kaipaan arkeeni lisäenergiaa ja haluaisin kokeilla, että saisinko sitä paaston kautta. Myös paremmat yöunet houkuttavat. Tuntuu, että lapsiperhearjen keskellä haen energiaa lähinnä kahvista ja sokerista, vaikka tiedän, että parempiakin lähteitä olisi. ☺️

Oon ollut jo viikon herkkulakossa joten ehkä selviöisin myös viiden päivän paastosta. En oo ikinä paastonnut, mutta kuullut paljon hyviä kokemuksia. Tässä olis hyvää puuhaa parin viikon päästä alkavalle lomalle.

Joulun jäljiltä olo ja mieli on väsynyt ja turpea, paasto varmasti tekisi hyvää.

En ole aiemmin kokeillut paastoa, mutta nyt kun sain opintoni päätökseen niin yhden elämänvaiheen päättämisen kunniaksi olisi mukava puhdistaa koko keho 🙂

En ole koskaan aiemmin paastonnut, joten olisi kiva kokeilla. 🙂

Paasto olisi niin se juttu mitä juuri nyt tähän hetkeen kaipaisin. En ole ikinä kokeillut, mutta monta kertaa miettinyt. Yleinen olotila kaipaa kevennystä ja piristystä. Paastolla saisi varmasti hyvän voimaruiskeen uuden vuoden arkeen!

En ole koskaan ennen kokeillut paastoa, joten se olisi todella mielenkiintoista!

Haluaisin päästä eroon turvonneesta ja tunkkaisesta olostani. Olen kovasti miettiny paaston kokeilua, tämä olisi mahtava paketti!✨

Paasto / puhdistus on tuttuja nimiä mutta itse
en ole koskaan testannut itse joten
olisi mielenkiintoista testata 🙂

Haluaisin 5 kg pois, joten paasto olisi hyvä startti

Haluaisin paastota, koska keho ja mieli tarvitsisi puhdistautumista viime vuoden jälkeen. Paastosta tulee kaikinpuolin niin hyvä olla.

Nyt on testissä vihreä savi. Olen aina halunnut testata Vogelin mehupaaston. Miten vaikuttaa kehoon ja mieleen.

Haluaisin ensi kertaa kokeilla oikeaoppista paastoa, koska keho vaatii kunnon puhdistumista. Tunnen olevani kuin oravanpyörässä nykyisen valioni ja syömistyylini kanssa.

Koska edellisestä paastosta on… öööö… montako vuotta on vuodesta 1997?
Hauska muisto au pair-ajoilta: kysyin ortodoksijuutalaiselta perheeni Kevin-isältä, että mitä sanaa käytetään ei-uskonnollisesta paastosta (kun fasting oli jossain suomennettu uskonnolliseksi paastoksi). Kevin katsoi minua hetken ja sanoi: ”Madness”

Haluan kehoni terveempään kuosiin ja tämä sopisi tähän tarkoitukseen mainiosti.

En ole koskaan paastonnut, vaikka kiinnostaisi kokeilla. Tuo laskeutuminen paastoon kuulostaa mielenkiintoiselle. Luulen että mindfulness-kurssi, jolle olen osallistumassa, ja paasto tukisivat toisiaan hienosti.

Kiva olisi kokeilla!

Pientä kremppaa terveydessä ja juuri pari päivää sitten mietin että paasto pitäisi vielä kokeilla.

Mä oon paastonnut uskonnon takia ja se on tuntunut hyvältä, tämähän on tietysti aivan eri asia, haluaisin antaa elimistön puhdistua ja levätä.

Paastosin nuorena vuosittain. Perhe-elämä hidasti tahtia ja nyt vanhana olen paastonnut ehkä viiden vuoden välein. Muistan siitä tulleen kevyen raikkaan olon ja haluaisin kokea sen taas.

En ole koskaan kokeillut paastota.
Kiinnostaa kyllä!

Voisin kokeilla paastoa, koska haluaisin kevyen ja puhdistautuneen olon niin fyysisesti kuin henkisestikin.

Paaston aika koittaa taas enkä ole valmispakettia aijemmin kokeillut. Helpottaisi toki paastoa!

Oi, pitkään olen halunnut kokeilla, mutta paketin hinta on tuntunut korkealta. Nyt olisi sopiva aika puhdistautua ja kokeilla, miltä paastoaminen tuntuisi.

Kaipaisin vuodenvaihteen juhlasesongin jälkeen seesteisyttä ja parempaa unenlaatua. Lopetin kuntosalilla käymisen sillä se ei ole lopultakaan se mun juttu – sen sijaan palaan juurilleni, eli pyöräilyyn ja luonnossa reippailuun. Nestepaasto sopis tähän ihan nappiin! Kerrankin siis en valehtele sanoessani ’Uusi vuosi, uusi minä!’

Haluaisin saada mahan rauhoitettua jouluherkuttelujen jälkeen ja olon muutenkin kevyemmäksi. Nyt olo on jotenkin tosi tunkkainen ja raskas, eikä unikaan meinaa maistua

Siis tämä! Olen miettinyt paastoamista nyt muutaman kuukauden ja googletellut erilaisia vaihtoehtoja. Olen aloittanut noin vuosi sitten koko loppuelämän kestävän lääkityksen ja minua huolettaa maksan, munuaisten ja koko elimistön vointi lääkkeiden takia. Vogelin paastotuotteita juuri eilen katselinkin, joten tämä olisi täydellistä ! 🙂

Ensimmäistä kertaa ryhtymässä oikeaan paastoon. Olen nyt vuoden ajan tehnyt enemmän ja vähemmän suurta elämäntapamuutosta kohti puhtaampaa kehoa, mieltä ja sydäntä 🤗
olisi kiva saada näin kannustusta 👐🏽

Olen ennen lapsen syntymää paastonnut melkoisen säännöllisesti, nyt on ollut 10 vuoden tauko. En ole koskaan paastonnut Vogelin paketin mukaan, joten tämä kiinnostaisi kovasti! Voi kunpa voittaisin tämän!😊

Haluisin kokeilla paastoa ja tavoitteena kevyempi ja puhdistunut olo😊

Olen paastonnut muutaman kerran. Paastolla haen mielen ja kehon tasapainottumista joulun jälkeen. Paastosta saa hyvän alun kevääseen ja syksyyn.

En ole ikinä tällaista kokeillut, ja kiinnostuin heti. Olisi hienoa päästä kokeilemaan tätä.

Olen viimeisimmän raskauden jälkeen jäänyt ”jumiin” epäterveelliseen ruokavalioon. Paasto olisi hyvä startti kohti terveellisempiä elämäntapoja ja itsestä huolehtimista.

Wau! En ole koskaan ”uskaltanut” paastota sivuoireiden pelon takia, mutta turhat pelit nyt sikseen ja paastoamaan – energisemmän olon etsinnässä se kiinnostaisi kovasti.

Colitis ulcerosa on ollut osa elämääni muutaman vuoden ajan, enkä ihan täysin ole vielä sinut sen kanssa. Olen oppinut, että nestemäinen ravinto imeytyy parhaiten, ja pyrinkin nauttimaan päivittäin yhden aterian nestemäisessä muodossa. 🙂 Olisi mielenkiintoista kokeilla nestepaastoa!

Kerran olen paastoa kokeillut ja herättävä kokemus oli. Ei ollut tämä sama joten olis kiva saada kokea myös tämä vogelin.

Kiinnostaisi kokeilla, auttaisiko paastoaminen epämääräisiin ruoansulatusongelmiin! Samaten mielenkiinnolla odotan mahdollista vaikutusta ihon kuntoon sekä esim. makeanhimon määrään.

Olen lähdössä ulkomaille rentoutuman helmikuun lopussa ja keho kaipaisi starttia puhdistumiseen ennen sitä 😊

Olisi todella mielenkiintoista kokeilla paastoa. Ei ole tullut ikinä kokeiltua. Keventäisi varmasti oloa. 🙂

Ihanan syvä uni kuulostaa väärtiltä!

Olen paastonnut kahdesti elämäni aikana. Molemmat mwhupaastoja ja aivan mahtavia molemmat kokemuksena. Mutta se mehustaminen 😩 Tavallaan aika kivaa, meditatiivista jopa, mutta haaveissa olisi saada paastota ilman mehustamissavottaa. Tämä palkinto olisi siis täydellinen 👌😍

Syön päivän aikana hyvin epäsäännöllisesti ja melko yksipuolisesti. Haluaisin muuttaa ruokavaliotani terveellisempään suuntaan. Uskon, että paaston jälkeen saisin sen kaivatun terveellisyysmotivaation takaisin. Lisäksi olen pienen pojan äiti ja viimeisen kahden vuoden aikana olen lihonut lähes 20 kiloa huonon ateriarytmin ja vähäisen liikkumisen vuoksi. Uusi alku olisi enemmän kuin tervetullut etenkin näin uuden vuoden kunniaksi. Vähätuloisena kotiäitinä paastopaketin hinta on valitettavasti itse ostettuna lähes mahdottoman korkea. Toivonkin edellä mainituista syistä johtuen arpavoiton osumista kohdalleni, paastokokeilu tulisi ehdottomasti tarpeeseen!

Haluan alkusysäyksen uuteen terveelliseen elämään🍏🍎🍇🍒

Saisi keho puhdistua ja aineenvaihdunn a lle tekisi hyvää ja henkisestikkin ois kiva asia.

Olen pitkään halunnut kokeilla paastoa, mutta en ole uskaltanut ryhtyä siihen.

Takana kuonainen ja suruntäyteinen vuosi 2017. Nyt on aika puhdistautua ja jatkaa eloa keveimmin mielin. Paasto ja pysähtyminen – täydellistä! 😍

olen paastonnut aina silloin tällöin, nyt on ollut paussia muutaman vuoden

Paasto sopisi kevääni suunnitelmiin: Puhdistan parhaillaan ruokavaliotani ennestään luomumpaan sekä fennivegaanimpaan suuntaan. Toki myös nykyisiä opintoja sekä kevään fyysisesti vaativia pääsykokeita silmällä pitäen 🙂

  *fenno

Sopisi tähän ihanaan muutosvaiheeseen täydellisesti💚 En ole koskaan paastonnut, joten valmis paketti tekisi hommasta vaivattoman eikä aloituskynnystä olisi. Siispä 👍

Siitä on jo monta vuotta, kun luin täältä sun paastoamisesta. Pitkään kiinnosti, mutten koskaan saanut aikaiseksi. Olen ollut elämässäni vain yhden viikon paastolla, mutta siinä syötiin myös kiinteää ruokaa. Nyt olisi ihanaa karistaa vuosi 2017 pois koko elimistöstä valmiilla paketilla!

Sairastan tulehduksellista suolistosairautta ja olen oppinut viimeisen vuoden aikana, että esimerkiksi tähystystä ennen tehtävä tyhjennys ja nestemäinen ruokavalio on tervehdyttänyt suolistoani yllättävän paljon. Olisi ihana kokeilla minkälaisia tuloksia saisin tällä paastolla ja olisiko tässä ratkaisu sairauteni pahenemisvaiheisiin jatkossakin. Mukana arvonnassa!

Olisi kyllä mukava kokeilla paastoamista. Monesti olen harkinnut mutta siihen se on sitten jäänytkin.

Toki joulun jäljiltä on vähän turpea olo niin paasto olisi kiva kokeilu senkin takia mutta haluaisin erityisesti tietää miten se vaikuttaisi henkiseen kasvuun ja läsnäoloon kun ei voisi täyttää ”tyhjiä” hetkiä turhalla syömisellä eikä tarvis miettiä mitä syödään milloinkin. Ja jollain sairaalla tavalla suolihuuhtelu kiinnostaa :DD

Juurikin tuo kuvaamasi rauhoittuminen kiinnostaa. Kehon puhdistautuminen ja rauhallinen alku uusilla energioilla mielessä.

  Onnea Saara 🙂 Olet voittanut paastopaketin. Laitoin sulle just meiliä osoitetietojen saamiseksi.

olen kokeillut paastoamista kerran smoothieilla ja nyt haluisin kokeilla sitä mehuilla. valmis paketti olisi helppo, sillä en omista (vielä) mehustinta jolla voisin tehdä ne itse.

Mä haluaisin kokeilla paastoa sillä pitäs tehdä jonlun sortin ryhtiliike syömisen kanssa. Paasto varmaan tekis sellasen kivan stopin ja helpottaisi urakkaa, valmis paketti helpottaisi vielä entisestään. Söin vielä vajaa 2v sitten erittäin hyvin ja terveellisesti, avioero ja sen jälkipuinti teki tehtävänsä.

En ole ikinä paastonnut mutta haluaisin ehdottomasti kokeilla!!

Olen kokeillut nyt ”intermittent fasting” muutaman kuukauden ja päässyt jyvälle hommasta. Olisi kuitenkin hauska kokeilla hieman intensiivisempi paasto! Molkosan on jo nyt arkikäytössä enkä voisi elää ilman sitä.

Olen pohtinut paastoamista useamman kerran, vielä en ole sitä kokeillut. Uskoisin että se olisi hyvä startti tälle vuodelle ja keventäisi raskasta tunnetta sekä antaisi hyvän pohjan kevyemmälle ruokailulle.

En ole paastonnut vuosiin. Aikaisemmin paastosin 2 kertaa vuodessa😊nyt olisi korkea aika ja helpompi aloittaa kun olisi paastopaketti valmiina😊

Hyväksi todettu paastopaketti. Pitäisi taas paastota. Vaikeinta on se päätös.

Haluaisin oppia paaston salat. Itse koen olevani täynnä kaikkea kuonaa josta haluaisin eroon.

Olen pari kertaa paastonnut ja saanut siitä loistavan energiabuustauksen. Paaston olen toteuttanut omilla mehuilla enkä ole koskaan kokeillut Vogelin pakettia. Haluaisin palavasti päästä vertaamaan tuntemuksiani.

En ole koskaan paastonnut, mutta kiinnostaisi kokeilla.

Olen paastonnut nuorena monta kertaa, mutta silloin paino meinasi pudota liikaa. Nyt puhdistaisin mielellään uuden vuoden kunniaksi pari kiloa pois.

Olisi ensimmäinen kerta ja haluaisi tutustua miltä paasto tuntuu sekä tuntea sen puhdistavan vaikutuksen.

Haluan eroon kuona-aineista, puhdistumista ja hyvää oloa koko keholle sekä mielelle.

Kyllähän se terveellistä olisi,
en ole koskaan kokeillut.

Olen niin lihava että pelkkä oleminen tekee pahaa. Uskoisin että paasto antaisi puhtia elämään ja parempaa katsetta siihen mitä syö

Yksinkertaisesti siksi kun on tullut käytettyä todella vahojvahvoja kipulääkkeitä selkä leikkauksen vuoksi. Olisi hyvä puhdistaa elimistö niistä.

Wau! Ihania ajatuksia paastoamisesta, juurikin tuo tahdin himmaaminen ja rauhoittuminen on mahtavaa. Vogelin paastopaketti tulee esiin nyt joka kulman takaa ja olikin ihana päästä sitä kokeilemaan. Keho ja mieli kaipaa puhdistusta ja rauhoittumista. Iloista tammikuuta!

No kun en ole koskaan kokeillut paastota.

Voi on niin mahtava paketti.Olen joskus paastonnut Vogelin tuotteilla olisi kiva taas aloittaa kokeilu

Voihan kun on ihana palkinto.Olen joskus paastoonut Vogelin tuotteilla olisi kiva taas kokeilla on varmaan elimistöön kertynyt kaikenlaista

Olen itse paastonnut myös joka vuosi, joskus kaksi kertaakin. Tiedän paastonajan rutiinit hyvin ja olen mielestäni. Nyt on paastoaminen jäänyt viimme vuonna välistä, joten tarvitsisin pientä tsemppiä Vogelin paastopaketin muodossa. Se kannustaisi aloittamaan pitkästä aikaa paaston. Tarvitsisin todella paljon tämän voiton, sillä oloni on ollut kurja ja väsynyt, sillä keho on kuona-aineita täynnä.

yli 10 v sitten paastosin ja paino tippui vajaa 10kg.Olo oli huikea, energinen. Ibs ja laktoosi intoleranssi vaivat helpotti. 2012 leikattiin sappi pois ja 2014 oli fyndoplikaatio. Tämän myötä hävisi nälän tunne mutta Ibs vaivat paheni. Nyt ei juurikaan voi syödä mitään ilma että on kivut ja ripulia. Paasto voisi rauhoittaa taas vatsan ja suoliston.

En ole vielä koskaan paastonnut, vaikka se olen sitä jo vuosia miettinyt. Nyt olisi mahdollisuus rauhoittua muutenkin, kun töitä ei tällä hetkellä ole. Ehkä ensimmäisellä kerralla se olisi turvallisempaa ja helpompaa.

Vogelin paastopaketti on hyvä kokonaisuus. Olen käyttänyt sitä jo vuosia sitten kun ensimmäisen kerran paastosin.
Nyt on kehollani taas tarve puhdistautua ja mielelläni tarve harmonisoitua paaston myötä.

Haluaisin mukaan puhdistautumaan mutta ennen kaikkea oppimaan rauhoittamaan menoani ja pitämään juurikin sen viikon rauhallisempaa eloa sekä samalla oppia lisää aiheesta. Tämä tulisi super hyvään aikaan juuri nyt. 🙂 joten olen mukana arvonnassa!

Haluaisin vatsaani paremman tuntemuksen.

Olen paastonnut muutaman kerran, mutta en taas muutamaan vuoteen. Tänä keväänä tai kenties kevättalven aikana ajattelin taas rauhoittua paastoon viikoksi. Minulle paasto onkin erityisesti rauhoittumisen paikka. Jotenkin myös tuntuu että mielikin kirkastuu paaston aikana.

Olen kyllä paastonut mutta siitä on aika.
Korkea aika paastoa, kiva tunne sen jälkeen.

Paasto virkistäisi ja antaisi hyvän sysäyksen uuteen terveellisempään vuoteen.

En ole koskaan koittanut. Nyt olis ehkä aiheellista koittaa

En ole kokeillut vielä. Kiinnostaisi kokeilla!

Eipä ole tullut koskaan kokeiltua.

Haluaisin uuden vuoden kunniaksi puhdistautua ja sen jälkeen päästä ylimääräisistä kiloista eroon. Tämä olisi hyvä aloitus.

Haluaisin kokeilla mehupaastoa 1. kerran elämässäni ja havaita senvaikutukset.

puhdistaakseni kehoani

Pitkä aika edellisestä kerrasta, kuona-aineiden poistamiseksi

Kiva olisi paastota monen vuoden tauon jälkeen. Pisin paastokausi ollut kaksi viikkoa.

Ekan kerran Vogelin nestepaastosta jäi niin huikean hyvä olo, että haluaisin kokea sen uudelleen.

Vogelin paasto ollut jo pitkään mielessä ja tahtoisin kokeilla miten oma kroppa siihen reagoisi!

Suoliston siivous olis aiheellinen.

Nyt olisi hyvä hetki, koska poika lähti armeijaan ja saa ajatella vain itseään ja putsattavaa riittää.

Olisi mielenkiintoista kokeilla, kun ei ole aikaisempaa kokemusta. Olon ja mielen kevenemistä kaipaisin.

Liika pullukka olo ja närästää. Vaikka söisi vähemmän, silti on huono olo. Paasto voisi olla mahtava alku laihtumiselle.

Ikuna en ole paastonnut mutta voisin hyvinkin sen tehdä joskus

Olisipa kiva kokeilla ensimmäistä kertaa!

Olisi mielenkiintoista kokeilla.

Kehon puhdistus ja mielen rauhoittaminen omisi paikallaan.

Turvotukset ja möhnät pois! Hyvä ja pirteä olo hakusessa ja paasto varmasti auttaisi.

Olen kertakaikkisen uudelleenkäynnistämisen tarpeessa. Olo ei ole hyvä ja paasto voisi olla se, mikä siihen toisi avun.

Paasto kyllä olis paikallaan 🤔 kaiken laista kokeillut mutten vielä tätä 👍🏻🤩

Mahan toimintani on niin huonoa, joten voisin kokeilla paastoa ihan senkin vuoksi sekä siihen, että saisin kuona-aineet liikkeelle.

Mietiskelin myös paastolle alkamista, joten mukaan arvontaan!

Joitakin vuosia sitten kokeilin Vogelin Ananas-kuuria ja se oli positiivinen kokemus.
Tämä paastopaketti tuntuisi sopivalta kannustukselta kohti liikunnan uudelleen aloittamista. Puoli vuotta mennyt liian vähällä liikunnalla ja vaikka alitajunta muistuttaa siitä koko ajan niin asia ei etene. Sokerittoman rammikuun aloitin nyt kolmatta kertaa, kaksi aiempaa onnistuivat melkein täydellisesti ja tälä kerralla en aio ajznntaa periksi

Jätin viimevuodelta taakseni vanhan työn, burnoutin ja asunnon ja haluan aloittaa tämän vuoden puhtaalta pöydältä kehoani kuunnellen. En ole koskaan paastonnut, mutta olen varma että se nostaisi mielialaa. Toivottavasti arpaonni osuu kohdalle.

Koskaan en ole paastonnut mutta olen lukenut asiasta paljon. Haluaisin kokeilla oikeilla aineilla ja ohjeilla.

Väsymyksen poistoon olisi hyvä. Piristänyt ennenkin.

Aikana ennen lapsia paastosin useamman kerran nimenomaan puhdistusmielessä. Nyt olisi sama tarkoitus, kun kehoa kovasti rasittaneet sytostaattihoidot on juuri saatu ohi. Olisi loistava aloitus ”uuteen elämään”.

En ole koskaan varsinaisesti paastonnut mutta haluaisin kokeilla sen vaikutusta. Puhdistusta ja buustia aineenvaihduntaan ajattelen sen tuovan. Ehkä kilon karistus kupeilta olisi mahdollista. Niin tahtoisin .

En muista koska olisin viimeksi paastonnut ja elimistö olisi kyllä nyt sen tarpeessa.Itse ei oikein työttömänä raski ostaa kunnon paastopakettia niin täytyy pitää nyt peukut pystyssä arpaonnen suhteen.

Haluaisin olla pirteämpi ja voida paremmin.

Opiskeluaikoinani paastosin kaksi kertaa vuodessa. Olo oli huikea, eikä paastoa olisi halunnut lopettaa lainkaan! Sitten sain lapset, ja parikymmentä vuotta hujahti ohi ilman, että ehti miettiä omaa olemistaan ja olotilaansa. Nyt on selkeästi oikea aika ja hetki sisäänpäin katsomiselle, ja olenkin päättänyt helpottaa keskittymistäni paastolla. Tietenkin tuttuja Vogelin mehuja käyttämällä!

Haluaisin olla pirteämpi ja voida paremmin.

Muostan pienenä kun äiti harrasti paastoa. En oli itse testannut vielä mutta kerta ensimmäinen.

Tiedän paastoamisen olevan hyväksi, mutta en ole saanut vuosiin aikaiseksi paastota. Olo vaatisi pientä puhdistautumista kaiken tämän stressin keskellä. Tämä paketti tulisi todellakin tarpeeseen sen takia, jospa se tulisi minullekin säännölliseksi tavaksi sitten 🙂

  Onnea Jonna 🙂 Olet voittanut paastopaketin. Laitoin sulle just meiliä osoitetietojen saamiseksi.

Viime syksy oli niin uuvuttava, että paasto voisi tehdä hyvää ja olla hyvä ”lähtölaukaus” tälle uudelle vuodella ja sille, että ”kerään itseni uudelleen”. Nyt olen vähän turhan täynnä kaikkea inhottavaa kemikaalipitoista roskaruokaa, jota on itseeni ahtanut, kun ei ole ollut voimia tehdä asioita kunnolla… Olen miettinyt paastoa aiemminkin, mutta pelkään sitä jostain syystä. ”Valmis paketti” jeesais paljon, ettei tarvi niin paljon miettiä ravitsemusta itse (tässä on valitettavasti muutakin mietittävää, ja mistäs muusta aina tinginkään kuin omasta hyvinvoinnistani…) tai pelätä epäonnistumista…

Maha ja suolisto on todella usein sekaisin. Paasto voisi rauhoittaa tilanteen.

Olisi kiva kokeilla paastoa, jos se puhdistaisi kuona-aineita elimistöstä sekä jos tulisi hieman pirteämpi ja reippaampi olotila tän vetämättömän ja nuutuneen tilalle.

Olisi mielenkiintoista kokeilla paastoa!

Minulla ei juurikaan ole kokemusta paastosta, mutta sellaisen kokeilu on pyörinyt jo pitkään mielessä.
Varsinkin joulun jäljiltä on syöminen ja ruokavaihtoehdot olleet epäterveellisiä ja olo on raskas ja energiaköyhä.
Ylimääräistä painoa löytyy enemmän kuin tarpeeksi eikä henkinenkään jaksaminen ole hääviä..
Toiveena vuoden alussa kuten varmasti perinteisesti monella muullakin, olisi saada muutettua kurssia terveempään ja kevyempään tyyliin, siinä paasto tulisi varmasti hyväksi alkusysäykseksi…

Voisin kokeilla…

En oo koskaan paastonnut oikeaoppisesti, olisi kiva tehdä se kerrankin oikein ja puhtailla tuotteilla. Imetyksen päättymisen jälkeen aloitettu painonpudotusprosessi on puolivälissä, ja tässä vaiheessa ois hyvä sauma puhdistaa elimistöä ja jatkaa kohti kesäkuntoa. Tosin mietin että onko se suolihuuhtelu ihan välttämätön..?😂

Olen jo pitkään miettinyt, että pitäisi kokeilla paastoa. Tiedän, että olisin todellakin sen tarpeessa.

Olen kokeillut lyhyempiä (24-60 h) paastoja ja nyt tuntuisi, että voisi kokeilla pidempää paastoa, koska kokemus lyhyistä paastoista on ollut hyvä ja olisi hienoa viedä sitä hieman pidemmälle.

Paasto oikein toteuttettuna on hyvä juttu.

Torstaina tulee ikävuosissa täyteen 33 vuotta, enkä ole koskaan aiemmin paastonnut. Lupauksia uudelle vuodelle ei ole, joten tilaa olisi nyt jollekin uudelle!

Haluaisin puhdistua ja ottaa uuden vuoden uusine energioineen vastaan aivan uudistuneena 🙂

Haluaisin kokeilla paastoamista kun en ole aiemmin kokeillut. Vähän on tuota extraakin kertynyt ja luulen että tällä voisi saada hyvän startin keveämpään elämään 🙂

Kiinnostava ihmiskoe! Edellinen vuosi toi monta muutosta mukanaan, joista viimeisimpänä vielä muutto.tulossa kuun lopussa. Tekisipä hyvää kaiken jälkeen viettää kehon ja mielen paastoa hetken aikaa. K

Suoliston ja kehon puhdistusta, virkeyttä💛

En koskaan ole paastonnut, useita kirjoituksia asiasta lukenut ja paastoaminen kiinnostaisi.

Olo on ollut niin turvonnut, että koko kroppa kärsii. Ja olen miettinyt paaston rauhoittavan suolistoa ja helpottavan oloa sekä energiaa lisäävänä tähän pimeää vuodenaikaan. En ole koskaan kokeillut, mutta ajatuksen tasolla olen pyöritellyt asiaa.

Haluaisin kokeilla paastoa juuri näillä tuotteilla.

Olen tutkinut niitä puhdistuskuuria. Tämä voisi mennä kokeiluun 🙂 Mukana arvonnassa!

Koskaan en ole paastonnut, mutta tekisi mieli kokeilla. Uskon että rauhoittaisi tätä yksinhuoltajaOpiskelija arkea ja toki toisi myös keholle hyvää oloa. Ehdottomasti Mukana!

Tuntuu, että olisi oikea aika paastolle ja toiveena, että siitä saisi myös itselleen tavan tehdä se muutama kerta vuodessa. Oppisi taas tunnistamaan oikean nälän tunteen, nauttimaan jokaisesta suupalasta ja herättää halun tehdä itselleen ja suolistolleen hyvää. Paasto olisi tähän ihan paras lähtölaukaisu!

En ole koskaan paastonnut, mutta monasti olen miettinyt kokeilemista. Lähinnä haluaisin puhdistaa kehoa kuona-aineista ja mahdollisesti päästä eroon sokeririippuvuudesta.

Haluaisin kokeilla paastoa, sillä sen puhdistava vaikutus kiinnostaa. Haluaisin kokea ne positiiviset puolet paastosta

Haluaisin keventää ja rauhoittaa oloa.

Nitistäisikö paasto sitkeän flunssan? Nuorena paastosin useampaan otteeseen, mutta hyvä tapa jäi. Olisi kiva pitkän tauon jälkeen taas kokeilla.

Paastosin Vogelin mehupaaston vuonna -14, jonka jälkeen koin oloni parhaimmaksi ikinä. Kunnes alkoi raskaampi elämänvaihe. Olen haaveillut uudesta paastosta, mutta koen, että vertaistuella olisi nyt suuri merkitys.

Monesti olen paastoa harkinnut, mutta vielä en ole uskaltanut sitä toteuttaa. Märän ja pimeän talven jälkeen kaipaisin energiabuustia elämään!

Olen paastonnut viimeksi 20v sitten, nyt olisi aika.

En ole koskaan kokeillut paastoa, mutta kiinnostaisi kovasti kokeilla. Mehupaastopaketti vaikuttaa sopivan helpolta ja turvalliselta tavalta aloittaa paastokokeilu. 🙂

En ole koskaan paastonnut, mutta kokeilisin mieluusti. 🙂

Energiaa lisää

Jotta saisin lisää energiaa.

En ole ikinä paastonnut, mutta innostuin aiheesta ja olen perehtynyt paaston hyötyihin, mutta ei ole vielä ollut sopivaa ajankohtaa paastolle. Mehupaasto kuulostaa houkuttelevalta.

En ole koskaan paastonnut, mutta kiinnostusta olisi 🙂

Tää vois olla just sitä mitä tarvitsen, uuden terveellisemmän elämän aloitukseen 👌👌

Paasto tuntuisi nyt hyvältä.

Koskaan en ole kokeillut, vaikka useamman vuoden miettinyt, että auttaisiko paasto väsymykseen, ärtyneisyyteen ja siihen kun olo on jotenkin tyytymätön..

Haluaisin puhdistaa kehoani ja saada samalla startin painonpudotukseen 🙂

Vuosi 2017 oli minulle poikkeuksellinen ja rankka: kahdet yt:t, irtisanominen, uusi työpaikka, lomautuksia, kaksi kuolemaa lähipiirissä, puoliso ulkomaankomennuksella. Haluaisin aloittaa uuden vuoden kirjaimellisesti vanhasta kuonasta puhdistuneena. Paasto olisi tällainen konkreettinen teko.

Olen kerran paastonnut, n. 20 vuotta sitten. Mielenkiintoista olisi kokeilla uudestaan.

Viime vuodesta olen suunnitellut paastoa ja tämä olisi nyt se hyvä kimmoke kokeilla.

Viime paastosta on liian kauan. Olen koukussa Biottan mehuihin, mutta ensin pitäisi puhdistautua sappikivistä, koska Cynara aiheuttaa ikäviä mahakipuja ihmisille, joilla on sappikiviä. Voi kuulostaa pelottavalta, mutta toimivin keino päästä eroon kivistä on Hulda Clarkin puhdistus.

Eipä olisi paasto pahasta! 😊

En ole koskaan paastoa tehnyt. Nyt olisi elämässä sellaiselle sopiva hetki 💖

Olisipa ihanaa ryhtyä paastolle,
on niin tukkoinen meininki!

Haluaisin kokeilla paastoa. Tulin juuri matkalta ja tuntuu että epäsäännölliset ruoka-ajat + isot annokset on saannut aikaseksi pöhötyksen. Haluaisin lähteä uuteen vuoteen uudella innolla, puhdistaa kehon ja saada mielen rahoittumaan. En tiedä vielä sopiiko paastoaminen minulle, mutta ehdottomasti olisin valmis kokeilemaan. Opiskelijana näitä paketteja ei osteta joten tämä olisi ainutlaatuinen tilaisuus päästä testaamaan, että tulisiko minustakin joka vuotinen paastoaja.

On vierähtänyt pari vuotta jo edellisestä paastosta. Ei olisi hassumpi aika paastota uudelleen 😊

Mummuni paastosi ja muistan lapsuudesta pahanmakuiset mehut, joita maistelin. Paastoaminen tuntui vuosia vanhojen ihmisten jutulta. Liekkö vuodet tehneet tehtävänsä, kun se on alkanut kiinnostaa.

Kerran olen kokeillut aikaisemmin paastoa, eikä onnistunut! Haluaisin antaa paastolle uuden mahdollisuuden ja kokeilla uudestaan 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.