Menu

Paasto hyvin, kaikki hyvin

Perjantaissa on syytä iloon, etenkin jos on juuri paastonnut ja luvassa on sushiateria! Paastosin seitsemättä kertaa ja täytyy sanoa, että tämä paastoin oli itselleni helpoin. En tiedä johtuiko se siitä, että sain henkistä tukea kotona (paastosimme ensi kertaa yhdessä) vai jostain muusta, mutta olo oli koko viikon – ja on yhä – mainio. En kokenut minkäänlaisia heikotuksia tai pahoja oloja, lopetin paaston viiden päivän jälkeen lähinnä siksi, että mielestäni se jo oli täyttänyt tehtävänsä.

Hyvä fiilis siis jyllää, jokaisessa solussa. Jos paastoaminen kiinnostaa, katsasta paastoaiheiset tekstini täältä.

Kertaus on opintojen äiti: jos et eilen katsastanut Kuningaskuluttajan INCI-juttua, näet sen Areenasta. Haastateltavina mm. toksikologi Eeva-Liisa Sainio, Suomen Luonnonsuojeluliiton Jari Huhtala sekä allekirjoittanut.