Menu
Lue lisää

Sisältöyhteistyö. Olen saanut postauksen kirjoittamisesta palkan, mielipiteet ovat omiani.

Fermentoitua papaijaa iholle

Fermentointi on nouseva trendi ruokapuolella, sama on havaittavissa kosmetiikkakentällä. Australialainen PURE Papayacare -sarja perustuu fermentotuun papaijaan ja olen aivan kreisinä näihin yksinkertaisiin ja monipuolisiin tuotteisiin, jotka mainostavatkin itseään ”all you need” -voiteina. Ja hei: kun tuotteet ovat olleet myynnissä Gwyneth Paltrown GOOP-saitilla jo 6 vuoden ajan, kiinnostaa tottakai.

papaija, papaya, purepapayacare, miraz, luonnonkosmetiikka, iho, ihonhoito

Australialainen PURE Papayacare on neljän tuotteen sarja, jolla periaatteessa voi hoitaa kaikki ihon erityistarpeet. Jokainen voide on monitoimivoide ja sopii koko perheelle, vauvoillekin.

Tuoteperheen ydinraaka-aine on Australiassa viljelty luomupapaija, joka sisältää runsaasti A- ja C-vitamiineja sekä papaiini-entsyymiä, joka kuorii ihon pintakerrosta hellästi, parantaen ihon verenkiertoa ja uudistaen ihoa. Perinteisesti papaijaa on käytetty hoitamaan arpia, ihovaurioita ja kuivaa ihoa. Sarjan tuotteissa hyödynnetään papaijan hedelmälihan lisäksi siemenet ja kuoret ja fermentointi on avainsana! Se lisää ravintoaineiden määrää ja pilkkoo tehoaineet paremmin imeytyvään muotoon.

Sarja koostuu neljästä tuotteesta:

  • Renew-kosteusvoide imeytyy nopeasti ja on kehitetty arpikudoksen ja raskausarpien vaalentamiseen. Se myös rauhoittaa tulehdusta ja stimuloi kollageenin tuotantoa.
  • Ointment-voide on tehovoide vahingoittuneelle ja ärtyneelle iholle, ja sopii pienten haavojen hoitoon. Tämä on paikallistuote ja mainio esimerkiksi kuiviin kanta- tai kyynärpäihin.
  • Vapour-voide puolestaan avaa hengitysteitä ja helpottaa tukkoisen nenän avaamista. Tätä voi hieroa vaikka rintakehään, jos on flunssa tai huomaa, että köhä tekee tuloaan.
  • Lips on sarjan vegaaninen huulivoide, joka tekee huulista superpehmeät.

papaija, papaya, purepapayacare, miraz, luonnonkosmetiikka, iho, ihonhoito

Sen lisäksi, että tykkään oikeastaan jokaisesta PURE Papaya-tuotteesta, miellyttää niiden design. Tuubit ovat simppelit ja kauniit, voisin antaa näitä vaikka joululahjaksi ysäville. Ointment- ja Renew -tuotteita saa sekä isossa (75g) että pienessä (25g) tuubissa, ja pikkutuubit ovat superkätsyt laukussa, kulkevat mukana pienimmässäkin veskassa.

papaija, papaya, purepapayacare, miraz, luonnonkosmetiikka, iho, ihonhoitoSuosikkini on Vapour-voide, josta lapsenikin ovat kovin innoissaan. Olen vähän seonnut tuoksuterapiasta ja ottanut tänä syksynä tavaksi sivellä ranteisiinsa rauhoittavia, eteerisiä öljyjä iltaisin ja nyt flunssakaudella olemme käyttäneet Vapour-voidetta rinnassa.

Tuotetta voi käyttää yli 12-kk ikäisille lapsille huoletta. Jännää on se, että EU-markkinoita varten PURE on joutunut vähentämään eteeristen öljyjen määrää puoleen tuotteissaan, koska Aussi-markkinoiden tuotteet katsotaan EU-alueella liian vahvoiksi. Australiassa tuote on apteekkimyynnissä ja mitä ilmeisimmin siis liian tehokas EU-alueelle. No, ainakin voi ajatella, että viranomaisemme ovat huolellisia, jos asiasta haluaa hakea jotakin hyvää… Valmistajana olisin tosin varmaan aika hiilenä, että joudun laimentamaan näitä bestseller-tuotteita, päästäkseni EU-alueelle myyntiin.

Vapour tuoksuu huumaavasti eukalyptukselle ja rauhoittaa olon välittömästi, kun sitä levittää iholle. Vähän se tuntuu lämmittävänkin ihoa, vaikka ei kuitenkaan yhtä vahvasti kuin perinteinen Tiikeribalsami ja vastaavat. Ei ole siis niin vahva, etteikö voisi käyttää lapsille. Tuote on vedetön ja todella tehokas kosteuttaja.  Pikkuversio on mukanani jatkuvasti.

PURE Papayacare -sarja on luonnonkosmetiikkaa, huulivoide ja Renew -voide ovat lisäksi vegaanisia.

Jos testaat yhtä tuotetta, sanoisin tietenkin Vapour, mutta Renew ja Ointment ovat kyllä molemmat todella potentiaalisia oman kylppärin kivijalkatuotteiksi. Äh, testaa kaikki vaan! Veikkaan, että tykästyt.

Brändiä saa ainakin Ruohonjuuren myymälöistä, Sokoksista, Emotioneista, hyvin varustetuista luonnonkosmetiikan myymälöistä ja nettikaupoista, sekä maahantuojalta; miraz.fi -verkkokaupasta.

PURE Papayacarea maahantuo perheyritys Miraz, jota saa kiittää myös mm. Zuii, Helixium ja Cultivators-sarjoista, jotka ovat sulle varmasti tuttuja Kempparista jo useamman vuoden ajalta. Voit tsekata nämä aiemmat postaukset linkkien takaa:

Psst… Katjakin on kirjoittanut PURE Papaya -tuotteista — ja on niistä yhtä innoissaan kuin minäkin. Kurkkaa juttunsa täältä.

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.