Menu
Lue lisää

Sisältöyhteistyö. Olen saanut postauksen kirjoittamisesta palkan, mielipiteet ovat omiani.

Tervetuloa aamupalalle Anton & Anton Kioskiin!

Moni meistä käy kaupassa päivittäin, tai ainakin useamman kerran viikossa. Jos saisit päättää, millainen unelmiesi kauppa olisi? Minulle se olisi sellainen, jossa on tarjolla tuoreita ja ekologisia raaka-aineita, sekä heti syötäviä tai helposti valmistettavia annoksia ja välipaloja sekä lasten että aikuisten makuun. Ruokaa, joka on kasvisruokavalioon tai vegaanille sopivaa, eettisesti tuotettua, ekologista ja mahdollisimman kohtuuhintaista. Haluaisin, että valikoima on kuratoitu valmiiksi, että olisi yhtä helppo tehdä päätöksiä kuin ekokaupoissa, joissa tuotteet on valittu seulan läpi.

Vuosikausia ideoin itsekseni luomu-osastoa R-kioskille ja viimeismpänä K-Vege -kauppoja K-ryhmän kauppatarjontaa täydentämään — koska onhan Berliinissäkin jo cooleja ekokauppaketjuja — mutta oikeastaan Suomessa on jo olemassa kauppa, joka edustaa sitä, mistä olen unelmoinut. Toistaiseksi niitä on kaksi, toivotaan, että pian monta enemmän!

ruoka, kioski, pikaruoka, luomuruoka, lähiruoka, antonanton

Anton & Anton Kioski avasi ovensa viime keväänä, ehkä muistat vappu-postaukseni? Silloin Kioski toimi vain Lasipalatsissa, mutta Karhupuiston toimipisteen auettua, olen ollut jokaviikkoinen vakioasiakas. Työhuoneeni on ihan Kioskin vieressä. Mikä mäihä! Jos seuraat IG-tiliäni, tiedät aivan varmasti, mikä on vegewrap! 😀

ruoka, kioski, pikaruoka, luomuruoka, lähiruoka, antonanton

Olen jokatoinen viikko lasteni kanssa ja niinä viikkoina valmistan pääosin ruoan itse, mutta sinkku-viikoilla myönnän, että laiskottelen. Tuntuu sitäpaitsi hullulta kokata vain itselleen. Silloin haen usein juurikin vegewrapin Kioskista, matcha-latte on toinen suosikkini. Ja okei, välillä nappaan skideille valmiin vegelasagnen. Ihan sikahyvää ja helpottaa iltoja silloin, kun ei vaan jaksa kokata itse mitään.

Kioski on mainio siitä, että sieltä saa myös tuoreita hedelmiä, luomumunia, kaurajuomaa, croissantteja, itse tehtyjä smoothieita, kasvigurtteja jne. Sitä mitä muiltakin kioskilta, mutta vähän parempaa laatua. Just mun lähikauppa!

ruoka, kioski, pikaruoka, luomuruoka, lähiruoka, antonanton

ruoka, kioski, pikaruoka, luomuruoka, lähiruoka, antonanton   ruoka, kioski, pikaruoka, luomuruoka, lähiruoka, antonanton

ruoka, kioski, pikaruoka, luomuruoka, lähiruoka, antonanton

ruoka, kioski, pikaruoka, luomuruoka, lähiruoka, antonanton, suklaa

Jos tiesi kulkee torstaiaamuna Karhupuiston ohi, tule aamupalalle mun kanssa!

Torstaina 8.11. klo 8-9 olen Kallion Kioskilla kertomassa omista Anton & Anton -suosikeistani ja tarjolla on aamupuuroa kaikille paikalle saapuneille. Tule tuunaamaan oma puurosi makusi mukaan ja kuulemaan asiaa ekologisista ja eettisistä elintarvikkeista. Lisäksi paikan päällä arvotaan viikonloppukassi, joka on täynnä fiksua ja herkkulista ruokaa.

Tervetuloa tulevaisuuden ruokakioskille!

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.