Menu

Nähdään maanantaina Stockalla!

Kysyin teiltä kesällä IG Storyssa, pitäisikö blogissa olla enemmän asiaa suunnittelemistani Mádara-tuotteista? Olen koittanut pitää Kempparissa aika matalaa profiilia, koska en halua tuputtaa tuotteitani kenellekään. Lähinnä olen kertonut uutuuksista silloin, kun sellaisia lanseeraamme. Kyselyn mukaan kuitenkin yllättävän moni kaipasi lisää tietoa tuotteista, joten ensi maanantaina olisi mahdollisuus jutella niistä oikein ajan kanssa! Olen 17. syyskuuta Helsingin keskustan Stockalla vastailemassa kysymyksiin ja kertomassa luonnonkosmetiikasta ylipäänsä. Kurkkaa FB-event täältä ja klikkaa itsesi mukaan!

Löydät mut 1. kerroksesta, MÀDARA-pisteeltä:

  • Klo 11:30 – 13:00
  • Klo 16:00 – 17:30
  • Klo 18:00 – 19:00

Olen paikalla juttelemassa kanssanne vapaasti, ei siis ole kyse presentaatioista tai luennoista, vaan olen paikalla Sinua varten!

Ensimmäiselle 300:lle vieraalle luvassa Pihlaja Drops Glow Booster -ampulli ja koko päivän ajan kaikista Nokkonen- ja Pihlaja-tuotteista saa -10% alennuksen. Lisäksi tarjolla on villiruokaa: Ossin valmistamia nokkospesto-crackereita, pihlajaremmiä, sekä nokkos- ja pihlajashotteja. Tervetuloa moikkaamaan, koitan myös pitää IG:n puolella liveä päällä jossain kohtaa päivää!

Psst… Tässä muutama aiempi postaus luettavaksi Pihlaja- ja Nokkostuotteisiin liittyen:

 

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.