Menu
Lue lisää

Testaan blogissani erilaisia tuotteita ja palveluita. Näistä testituotteista en maksa. Kaikki tämän postauksen tuotteet eivät välttämättä ole testattavaksi saatuja, osan olen saattanut myös ostaa itse.

Hehkua ja aurinkosuojaa kasvoille

Pitkästä aikaa uutisia Mádara-yhteistyörintamalta! Viime syksynä lanseerattu Pihlaja Glow Booster öljyseerumi on ollut aikamoinen hitti ja olen ollut aivan fiiliksissä vastaanotosta! Mykistynyt suorastaan. Mutta toisaalta: kun suunnittelee itselleen, niin ei kait se ole ihme, jos jollain muulla on samat tarpeet? Se tässä kosmetiikkabloggaajan työssä juuri on hienoa, että tietää aika tarkkaan, mitä tuotteita kentälle kaivataan ja sitten kun toisessa päässä on notkea Mádara, joka nopeasti reagoi signaaleihin meikäläisen päästä, syntyy teidän iloksenne Glow Boosterin kaltaisia ERITTÄIN TARPEELLISIA tuotteita.

Palkitun Glow Boosterin suosio perustuu varmaan siihen, että tuote on helppokäyttöinen ja antaa välittömästi ihanan kuulaan ja luonnollisen hehkun kasvoille. Ei tarvitse odotella kuukausien päähän, vaan iho on instant hehkuva. Helppo ja hoitava, kiva käyttöliittymä ja kohtuuhintainen, kun on kyse Mádarasta.

Emme ole tänä keväänä lanseeranneet varsinaisesti uutta tuotetta, mutta Glow Boosterista on tullut myyntiin kerta-ampulleja. 3 ml:n ampulli onkätevä ottaa mukaan käsilaukkuun ja käyttää kasvoille missä vaan, hinta on näköjään parhaillaan Ruohonjuuressa 4,99 €. Jos et ole vielä testannut tuotetta ja epäröinyt sen sopivuutta omalle iholle, on kerta-ampulli kätevä tapa testata, miten öljyseerumi toimii sun iholla.

Ekologisinta on tietenkin ostaa täysikokoinen lasipullo, mutta ymmärrän sen, että voi olla kynnys hankkia sitä, ellei tiedä tuotteen soveltumisesta omalle iholle. Kerta-ampullit ovat superkätsyjä myös reissussa. Kertauksena Pihlaja öljyseerumista:  ”Nämä ihoa elvyttävät tipat tuovat iholle kuulasta hehkua, kiinteyttävät ja kosteuttavat ihoa. E-vitamiini ja provitamiini-A suojaavat ihoa ympäristön haittavaikutuksilta ja ilmansaasteilta. Purasruohon rauhoittava GLA gammalinoleenihappo sekä helokkiöljy vähentävät ihoärsytyksiä ja vahvistavat ihoa.” Näin. 🙂

Mádaralta on tullut näiden omien tuotteideni lisäksi sen sortin uutuuksia hiljattain, että oksat pois! Nimittäin kasvoille tarkoitetut aurinkovoiteet. Olen testannut niitä nyt muutaman viikon ja olen todella yllättynyt siitä, että niissä on paitsi suojakerroin, kuitenkin ihan tavallisen kasvovoiteen koostumus. Tuotteet ovat kevyesti väriä antavia. Mádara City CC-voidetta on 2 eri sävyä ja suoja on SPF 15. Tuotteessa yhdistyy ihonhoito, ihon väriä tasoittava ominaisuus sekä aurinkosuora. Neroutta! Mun sävy on Light Beige, olemassa on myös astetta tummempi Medium Beige. Sitä ehkä sitten loppukesästä. Tämän nerokkaan tuotteen lisäksi Mádara on julkaissut toisenkin kasvoille tarkoitetun aurinkotuotteen, jonka suojakerroin on tuplat CC-voiteeseen nähden: Age-Defying Face Sunscreen SPF30 on mineraalipohjainen aurinkovoide kasvoille, joka antaa korkean suojan auringon UVA/UVB-säteiltä ja myös kevyen värin kasvoille.

Tuote on miedosti sävyttävä ja blendautuu ihoon nätisti. Tämä voide suojaa ihoa ilmansaasteilta ja uudistaa ihoa antiage-vaikutteisesti. Tuoteseloste kertoo myös, että se ehkäisee aurinkovaurioita kuten kuivuudelta, rypyiltä ja pigmenttiläiskiltä. Ei huono!

Molemmat tuotteet ovat musta toimivuudeltaan aivan mainioita ja voi vaan onnitella Mádaraa tuotekehityksestä. Löydät nämä sieltä, missä Mádaraa myydään muutenkin, mutta nopeinten tietenkin maahantuojan verkkokaupasta. Hinta pyörii CC-voiteen sekä anti-age-aurinkovoiteen osalta noin 30 euron tuntumassa.

Sitä alkaa kuulkaa eräs olla aika vahvasti loman tarpeessa. Ihanaa, että on näitä hellepäiviä jo, mutta ne eivät varsinaisesti HELPOTA tätä töiden tekemistä kotitoimistossa. Mulla on vielä  muutama viikko aikaa kesälomaan, onko juttutoiveita?

 

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.