Menu
Lue lisää

Testaan blogissani erilaisia tuotteita ja palveluita. Näistä testituotteista en maksa. Kaikki tämän postauksen tuotteet eivät välttämättä ole testattavaksi saatuja, osan olen saattanut myös ostaa itse.

Pihlaja-kasvohoito kirkastaa ihon

Kävin tänään tekemässä ekan joululahjakeikan ja voi apua, mikä ihmismäärä, stressi ja ahdistus. Miksei voi hoitaa jouluhankintoja ilolla? Tarttuu stressi meihinkin, joilla noin lähtökohtaisesti oli rento joulufiilis.

Multa on kyselty joululahjavinkkipostauksia, mutta koska blogin FB-joulukalenteri jo toimittaa ko virkaa hyvin, olen passannut. Olette muuten ottaneet FB-kalsun hyvin vastaan — olen ihan ällikällä lyöty, kuinka moni esimerkiksi osallistuu joulukalenterin kilpailuihin. Kiitos siitä!

Tykkään itse antaa lahjaksi ruokaa, kosmetiikkaa ja aineettomia lahjoja — kaikkea, mikä ei jää nurkkiin lojumaan. Tässäpä aika ihana vinkki, jonka testasin itse vastikään: Pihlaja-kasvohoito.

Natural Goods Companylla on Töölössä hurmaava kasvohoitola, jossa testasin Pihlaja-tuotteillani toteutettavaa, kirkastavaa kasvohoitoa. Vaikka käytössä ovat minun tuotteeni, en ole suunnitellut hoitoa itse. Olikin jännä testata, että sertifioinko homman, vai onko urputettavaa, haha. No ei ollut: ihana hoito! Se kesti tunnin ja rentoutti supertehokkaasti. Nukahdin melkein; hoitoon kuuluu kasvohoidon lisäksi dekoltee-hartiahieronta.

Pihlaja-hoito toteutetaan Pihlajasarjan uudella kasvovoiteella, vastikään palkitulla Pihlaja Glow Booster-öljyseerumilla ja Pihlaja Body Butterilla. Lisäksi hoidossa käytetään Mádaran muutamaa muuta tuotetta, mm. AHA-kuorintaa ja Superseed-öljyä. Ihostani tuli ihanan kuulas, kirkas ja pehmeä. Hoito on suunniteltu nimenomaan tähän kyseiseen vuodenaikaan, kun iho on koetuksella, kuivuu ja hilseilee. Session jälkeen se on kuin vauvan takamus: pehmeä ja joustava.

Hoidosta jäljelle jäänyt naamio huvitti kovin. En nyt tiedä onko se paras keino markkinoida, mutta havainnollistaa hyvin sen, kuinka tehokkaasti naamataulu pakataan imemään itseensä tehoaineita. Olisin itse ihan superiloinen, jos saisin joululahjaksi tällaisia hemmotteluhoitoja. En varmaan koskaan saisi käytyä kasvohoidoissa, ellei se kuuluisi työhöni, miksi onkin niin vaikeaa varata itselleen hemmottelua?

Palatakseni Pihlaja Glow Boosteriin: tuote tosiaan palkittiin hiljattain Cosmopolitanin toimesta vuoden parhaaksi luonnonkosmetiikkatuotteeksi (sarjassa iholle laitettavat tuotteet). Ai että olenko iloinen!

Siinä missä muusikkoja, kirjailijoita tai näyttelijöitä palkitaan tunnetuilla pysteillä, ei kosmetiikkakentällä jaeta samanlaisia, arvostettuja meriittejä. Se kun on vain kosmetiikkaa. Siksi on tosi ilahduttavaa, kun alan ammattilaiset — satoja tuotteita vuosittain testaavat kauneustoimittajat — ovat sitä mieltä, että Mádaran kanssa kehittämäni tuote on sarjansa paras. Lämmittää mieltä ja antaa varmuutta siihen, että on tehnyt jotakin, missä on mitään järkeä.

Mikäli haluat antaa lahjaksi jotakin konkreettista lahjakortin sijaan, saa Pihlaja Glow Boosteria kivassa joulupakkauksessa yhdessä Pihlaja-kasvovoiteen kanssa. Lahjabokseja myydään Sokoksilla, Kickseissä, Stockalla ja Ruohonjuuressa ainakin. Toki tuotteita myydään myös erikseen, mutta tuo oranssi lahjapakkaus on aika kivan näköinen lahja minusta.

Tsemppiä kaikille joululahjastressin kanssa painiville! … Niin ja vinkkinä: muistakaa lahjakortit! Ne ovat minusta mainettaan parempia lahjoja. Esimerkiksi lahjakortti ihanaan ravintolaan, leffalippuja, museokortti, lehtitilaus, kymppikortti uimahalliin jne.  — ottaisin itse mielelläni vastaan jokaisen mainitun.

Onneksi kohta on joulu, mä alan kuulkaa olla loman tarpeessa. On ollut aikamoinen vuosi!

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.