Menu
Lue lisää

Sisältöyhteistyö. Olen saanut postauksen kirjoittamisesta palkan, mielipiteet ovat omiani.

Talvi-ihon bestikset: pihlaja, nokkonen, levä ja muta

Jaa.. en tiedä, onko muillakin joululahjahaasteita? Kun kukaan ei tarvitse tässä maailmassa enää yhtään mitään. Hyvää tekevät lahjat, vuohet ja muut vastaavat ovat toki aina relevantteja vaihtoehtoja, mutta sitten jos haluaa antaa jotakin fyysistä — musta pelkkä lahjojen pakkaaminen jo on superkivaa — niin tulee helposti tenkkapoo.

Itse suosittelen ruokaa ja kosmetiikkaa, jotka molemmat käytetään pois maleksimasta. Olen jo vuosien ajan suosinut ruoka- ja luonnonkosmetiikkalahjoja, joita on kätsy antaa lahjaksi myös siksi, että kyseiset tontit ovat itselle melko tuttuja. Tiedän mitä hankkia kenellekin.

Mikäli itse harkitset kosmetiikkalahjoja, kannattaa höristää korvia: Natural Goods Companylla alkoi tänään perinteeksi muodostunut ystävämyynti, joka on käynnissä 7.-10.12. Hintoja on alennettu -60% asti. Sinuna tilaisin tietenkin kaikille Pihlaja- ja Nokkostuotteita pukinkonttiin. 🙂

Suunnittelin Pihlajavoiteen juuri siihen säätilaan, joka ulkona parhaillaan vallitsee: vaakasuora, jäätävä räntäsade ja luihin ja ytimiin yltävä tuuli. Iho siinä sitten koittaa sinnitellä perässä. Ei ihme, että monen naama menee karheaksi lempeän alkusyksyn muuttuessa jäätäväksi alkutalveksi. Onneksi apua on tarjolla! Pihlajavoide on nyt 14,90 € sijaan 10,43 €.

Mikäli tarvitset Pihlajavoiteen tehot, mutta ilman tuoksua, on valintasi Nokkosvoide, joka niinikään on täydellinen talvisään kasvovoide. Sitä voi käyttää koko keholle, mutta just nyt ainakin oma naamani rakastaa tätä hellää, superkosteuttavaa ja suojaavaa voidetta. Hajustamaton voide sopii hyvin herkkäihoisille ja lapsillekin — ja miehille.  Tuote on nyt 17,95 € sijaan 12,57 €.

Jos edellämainitut ovat kasvojesi iholle liian tuhteja, on vastikään lanseerattu Pihlaja-kasvovoide ratkaisu ongelmaan. Se on kuin originaali Pihlajavoide, mutta kevyempi versio. Silti kosteuttava ja ihoa kylmästä ja viimalta suojaava. Normaalisti 24, 90 €, nyt 19,92 €.

Meinasin tippua tällä viikolla tuolilta kun sain viestin, että Cosmopolitan on palkinnut Pihlaja Drops Glow Booster -öljyseerumin parhaaksi ihonhoitotuotteeksi! Jaa, tarvitseeko paljon enempää sanoa? Normaalihinta on 28,90 €, nyt 23,12 €.

Mádaran konttorilla Latviassa palaveripöydissä on suunnittelemaani Nokkossuihketta. Talvella sisä- ja ulkoilman lämpötilaero on suuri ja sisäilma kuivattaa monen kasvoja tarpeettoman paljon. Silloin voi ihoa kosteuttaa lennossa Nokkossuihkeella. Käytän tätä itse myös kasvovetenä, toimii PH:n puolesta siihenkin tarkoitukseen mainiosti. Nokkossuihke on normaalisti 19,95 €, nyt 12,57 €.

Syksyllä lanseerattu Nokkonen Body Lotion -vartalovoide on noussut jo monien suosikiksi: tuote kosteuttaa tehokkaasti ja imeytyy nopeasti. Suunnittelinkin tän mun salikassin luottotuotteeksi ja sitä se onkin. Voide on nyt -30% alessa, 13,93 €.

Mikäli haluat helliä kroppaa paksummalla ja luksuksemmalla tuotteella, on Pihlaja-vartalovoi siihen kuin tehty. Tai siis se on tehty siihen. Koska sellaisen tuotteen halusin suunnitella. Haha! Tuote on ihanaa, paksua kreemiä, jota tekisi mieli lusikoida. Eikö muka näytä ihan jälkkäriltä? Pihlaja Body Butter on normaalisti 24,90 €, nyt 17,43 €.

Vielä ei omissa kosmetiikkasarjoissani ole naamioita. Käytän muta- ja savinaamioita viikoittain ja suosikkini Mádaralta on Detox-mutanaamio. Se sopii kaikille ihotyypeille ja jättää jälkeensä vauvanpeppunaaman. Luottokamaa! Normaalisti 26,90 €, nyt 21,52 €.

Whamisan levänaamiossa olenkin kekkuloinut jo Instagramin puolella. Halloween-vibat aikaansaavat levälevyt on hauska levittää naamalle ja minusta tämä olisi aika oiva ohjelmanumero vaikka joulusaunaan! Ihosta tulee todella hoidetun ja virkeän oloinen. Plus saat leikkiä hetken aikaa sammakkoa. Olen vähän koukussa tähän tuotteeseen, jos nyt ihan suoraan sanotaan… Whamisan Kelp Mask on normaalisti 14,90 €, nyt 11, 90 €.

Muistatko kun kirjoitin luonnollisesta hampaidenvalkaisijasta, Warpaintista? Jos haluat saada vaaleamman purukaluston mahdollisimman luonnollisesti, suosittelen tätä! Warpaint on nyt 37 € sijaan 29,60 €

Natural Goods Companyn ystävämyynti on käynnissä 7.-10.12.

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.