Menu
Lue lisää

Testaan blogissani erilaisia tuotteita ja palveluita. Näistä testituotteista en maksa. Kaikki tämän postauksen tuotteet eivät välttämättä ole testattavaksi saatuja, osan olen saattanut myös ostaa itse.

Kohti pohjoista

Perjantaina lähdemme Doritin kanssa yöjunalla taas pohjoiseen. Viimeksi olimme Lapissa helmikuussa, nyt suuntana on Rovaniemi, jonne Arctic Warriors on kutsunut meidät hommiin. Minkälaisiin hommiin, se selviää vähän tuonnempana…

kc-aw4Muistat ehkä Arctic Warriorsin  syksyltä 2014, jolloin bloggasin brändistä ekan kerran? Firma oli silloin ihan tuore tulokas ja minä äitiyslomalla, vesivahinkoa paossa Käpylän varakodissa, kun Arctic Warriorsin Katja Misikangas saapui luokseni tuoreen luomukananmunalähetyksen kanssa, ”ihmeampullit” taskussaan. Arctic Warriorsin Puolustaja-tipat ovat kuuluneet siitä saakka mun ja sittemmin myös skidien aamurutiineihin — tosin meillä tuotetta kutsutaan ”soturiksi”. Joka aamu lapset haluavat soturia aamupuuron kanssa (itse puuron kanssa tosin on vähän niin ja näin).

Viimeksi kun reissasin Doritin kanssa, olin ihan älyttömän kipeä. Myös nyt syksyn eka flunssa koittaa ottaa musta kiinni ja teen parhaani välttyäkseni taudilta. Kesän jälkeen tulee aina vähän shokkina se, kun tajuaa olevansa ekan syysflunssan kourissa. Tankkaan kaikkea mahdollista inkivääristä spirulinaan, toivottavasti olo lähtee nousuun ja pääsen juttukeikalle. Pitäkää peukkuja!

kc-yojuna

Kuva: Dorit Salutskij

Tällä kertaa ei tarvitse onneksi pakata ihan niin paljon tavaraa kuin helmikuun talvipakkasella, jolloin reissasin rinkan kanssa, untsikka niskassa ja lapikkaat jalassa. Puuh sitä tavaran roudaamista… Olen sitäpaitsi huomannut kiinnostuneeni yhä enemmän kevyestä matkavarustuksesta. Mukavuudenhalu on alkanut ottaa vallan kuin varkain. Ehkä tämä on sitä vanhenemista?

Mukaan pohjoiseen lähtee perjantaina Lovian Karelia weekender-laukku, jonka korkkasin taannoisella Ranskan matkalla. Moni tietänee mut esteetikoksi, joka on melkein yhtä kiinnostunut muodista, trendeistä ja designista kuin blogin kemikaaliaiheistakin. Esimerkiksi Louis Vuittonin reissukassit, ne klassikkokuosilla varustellut himokalliit luksuslaukut, ovat poltelleet mua jo vuosikausia, mutta olen odottanut, että vastaan tulee brändi, joka on tuotannoltaan selkeästi läpinäkyvä, eettinen ja mielellään jotenkin sidoksissa Suomeen. Vähän piti odottaa, mutta kas, tässä sen nyt on!

Weekender_front

Lovia on brändinä teille Kemikaalicocktailista tuttu vuoden takaa, ehkä muistat? Kyseinen brändi on etenkin asusteiden osalta musta tosi kiinnostava tapaus ja kuvan laukku on minulle se uusi klassikkolaukku, ”Vuitton 2.0”.

Karelia on yksityiskohtia myöten tosi tarkkaa työtä, tehty kestämään painoa ja kulkemaan kätevästi mukana. Laukussa on sekä kantokahvat että irrotettava olkahihna, kätevästi taskuja sekä sisällä että ulkopuolella ja laadukas vetoketju Lovian tunnusomaisella käpy-vetimellä varustettuna.

lovia.karelia1
kc-lovia.karelia2
kc-lovia.karelia3

kc-lovia.karelia4

Laukkua on saatavan sekä mustana että konjakinvärisenä, musta puhutteli enemmän meikäläistä. Sitä ei vielä löydy nettikaupasta, mutta piakkoin kuulemma kyllä.

kc-lovia.weekender5

Lovian weekenderistä piti tulla alunperin sohva. Se on valmistettu huonekalutehdas Iskun sohvatuotannon ylijäämämateriaalista. Laukku on tehty Italiassa, pienellä kuuden hengen tehtaalla, jonka toiminnan Lovian suunnittelija Outi Korpilaakso tietää eettiseksi ja kaikinpuolin reiluksi. Lovian sivuilla on mainio tuote-DNA -toiminto, joka avaan tarkasti kaikkien tuotteidensa jokaisen raaka-aineen taustat ja löydät sieltä paljon lisää infoa myös tästä mun Karelia-laukustani. Laukun tarkat mitat löydät täältä, hinta on 1398 euroa.

kc-karelia5Juu, tiedän, että on tonni on kallis hinta laukulle. Saahan sitä toki laukkuja halvemmallakin.

Lovian kohdalla täytyy pitää mielessä, että brändi todellakin on luksusbrändi ja jokaista yksityiskohtaa myöten paitsi eettisistä, myös arvokkaista raaka-aineista, käsityönä valmistettu. Se suraava Vuitton. Tämä laukku on niitä juttuja, jotka Isla perii multa kun musta aika joskus jättää.

Ranskan reissulla mukana oli shortsit, vesipullo, pari t-paitaa ja sandaalit. Nyt Karelian sisuksiin pitänee pakata vaelluskengät, muutama kerros ohuita ja lämpimiä paitoja, kaulahuivi ja ehkä sadetakkikin. Jalkaan täytyy vetää kumisaappaat, koska matkaohjelmassa erikseen niin kehoitetaan. Toivotaan kuitenkin, että välttyisimme pahemmilta sadekuuroilta.

En ole koskaan ollut pohjoisessa syksyllä, onkohan ruska jo täydessä kukoistuksessaan? Mikä onni, että muka reissaa Dorit, jonka ansiosta saan teille postauksen täynnä kauniita kuvia! Voin itse keskittyä täysin jutuntekoon, eikä tarvitse samaan aikaan häsätä kuvaajan roolissa. Luksusta. Jännää nähdä, mitä kaikkea oikein päädymme tekemään.

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.