Menu
Lue lisää

Postaus sisältää affiliate-linkkejä, jotka on merkattu tähdellä*. Affiliate-linkit vievät verkkokauppoihin, joista postauksessa mainittuja tuotteita voi ostaa. Saan affiliate-linkin kautta tehdyistä ostoksista komissiota, eli tietyn provikan.

Viikon vinkit: Boho-tuotteet -15%

kc-boho.arvontatuotteetJaiks. Viikko on vierähtänyt niin nopeasti Nooran liitäessä työn perässä pitkin maita ja mantuja (tsekkasitteko instasta —  raakaruokafestarit! Niistä toivottavasti kuullaan vielä lisää), että meinasi tämän viikon vinkit jäädä esiin kaivamatta. Mutta ehdinpäs.

Tällä viikolla huomionarvoista on etenkin tämä Hyvinvoinnin tavaratalon tarjous Boho- sarjasta. Noora kirjoittikin näistä aiemmin. Muistat ehkä minkä pommin se teksti räjäytti maahantuohan päässä? Hymyilytti, kun kävin muutaman jälleenmyyjän kanssa näistä keskustelua. Etenkin noi ripsarit oli viety käsistä.

Eikä suotta. Tämä sarjahan on todella timattinen hinta-laatusuhteeltaan. Tällä viikolla tilatessasi Hyvinvoinnin tavaratalosta* saat Bohon hinnoista vielä -15% alennusta.

Sarjaa pääset tilaamaan suoraan täältä*. Alennukset saat käyttöösi koodilla BOHO23. Voimassa sunnuntaihin 12.6. saakka

Iloista loppuviikkoa! – Laura 🙂

*Affi-linkki

 

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.