Menu

Voita Boho-kosmetiikkaa

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT, KIITOS OSALLISTUJILLE!

Viime viikkoinen postaukseni huokeasta ja laadukkaasta Boho-kosmetiikkasarjasta yllätti itseni täysin: tekstistä on tykätty yli 900 kertaa! Yleensä blogini kosmetiikka-arviot ovat kyllä tykättyjä, mutta eivät niitä peukutetuimpia. Jokin Bohossa vaan teihin kolahti. Luultavasti se, että vihdoinkin markkinoilla on laadukas JA tosi huokea luonnonkosmetiikkameikkisarja. Tekstini ”räjäytti potin” etenkin maahantuojan päässä. Sain ilahduttavaa meiliä perjantaiaamuna:

”Hei Noora,

Iloksemme olemme saaneet tänään nauttia huikean postauksesi vaikutuksista! Klo 12.34 ihmettelin työpöytäni ääressä, kun uusia jälleenmyyjäehdokkaita alkoi yht’äkkiä tulla sähköpostitse ja puhelimitse, suorastaan ovista ja ikkunoista! Tällä on huikea merkitys pienelle alkavalle maahantuontiyritykselle – Tuhannesti kiitos!”

Tässä kohtaa koen, että Kemikaalicocktail on saavuttanut juuri sen, mihin blogi on aikanaan perustettu: tarjoamaan vaihtoehtoja tiedostavalle kuluttajalle ja puffaamaan pieniä brändejä, joilla ei ole isoa markkinointibudjettia. Win-win!

kc-boho.arvontatuotteet

Tällä viikolla Viikon arpana ovat postauksessanikin mainitut Volume & Green -ripsiväri ja Meikkipuuteri 02 Beige Clair, sekä kuvassa näkyvä Gipsy-luomiväripaletti (huom: ei siis koko tuo nostokuvan satsi!).

Kerro kommenttiosiossa, mitkä ovat ne kolme meikkituotetta, joita ilman et pärjäisi?  Kommentoijat ovat mukana Boho-paketin arvonnassa. Skaba on käynnissä 28. helmikuuta asti, klo 23.00 saakka.

117 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Viime kesän jälkeen minulla on jostain syystä jäänyt päälle hyvin pienen ehostautumisen tarve 🙂 Yleensä laitan vain kevyesti juurikin Bohon meikkivoidetta, ja jos haluan laittuautua enemmän, käytän myös kulmakynää ja ripsiväriä – luonnontuotteita nekin! 🙂

Ehdottomasti ripsari (en ole kyllä hyvää luonnonmukaista vieläkään löytänyt!), meikkivoide ja puuteri. Ihanaa, kun nykyään saa luonnonmukaisia tuotteita enemmän 🙂

Huulirasva, ripsari ja joku, joka kirkastaa kotiäidin silmänaluset.

Meikkituotteita tulee käytettyä aika vähän, mutta ripsari, huulipuna ja puuteri sentään löytyy kaapista. 🙂

Meikkipuuteri ja ripsari ovat ainoat joita käytän kun lähden kauppaa pidemmälle ihmisten ilmoille.
Oon lukenu niin huonoja arvosteluja luonnon ripsareista etten ole uskaltanut kokeilla, mutta Bohon pistän mieleen kun uuden aika on!

Pärjään heikosti ilman kulmakynää, peitevoidetta ja ripsaria 🙂

Ripsari, puuteri ja hurraw- lakuhuulirasva. Erityisesti tuo ripsari kiinnostaisi, koska tähän asti kaikki luonnonkosmetiikkaripsarit ovat olleet pettymyksiä.

Käytännössä en ole käyttänyt kuin huulipunaa viimeiset 15vuotta..ja sitäkin vain satunnaisesti, eli periaattessa pärjäisin sillä 🙂 Kuitenkin ajoittain olisi kiva vähän enempi ehostaa, varsinkin kun nyt iän lisääntyesa iho ei enää ole entisen kuulas ja heleä luonnostaan. Postauksesi jälkeen jo päätin hankkia tuon ripsarin. Olisihan se hienoa saada vähän muutakin testaukseen.

    ONNEA LINDE! Voitit. 😀 Saat kohta meiliä.

Ripsiväri, jota onkin vaikea löytää luonnonkosmetiikasta, kumakynä sekä aurinkopuuteri.

Tämmöselle haaleen vaaleelle ihmiselle ehdottomasti tärkeimmät on ripsari, kulmaväri ja poskipuna.

Ripsiväri. Mikään muu ei ole yhtä tärkeää. Vastaan siis ripsiväri, ripsiväri ja ripsiväri.

Ripsiväri, kulmakynä ja peitevoide tummien silmänalusten kanssa taisteluun 🙂

Kulmakynä, ripsiväri ja huulipuna. Ensimmäinen näistä tärkein, sillä omat kulmakarvat alkavat kasvaa vasta puolesta välistä silmän yläpuolella.

Kiireessä jos täytyy meikata niin nassulle valikoituu Iroisien Soin Parfait Ultimate BB Cream, Couleur Caramel:in mineraalipuuteri sekä kulmiin Benecos:in kulmakynää. Sitten kaarran vielä ripset ja olen ready to go! Jos en ehdi ollenkaan meikata niin kaarran aina ripset koska kuvittelen sen avaavan katsettani ja ruiskautan hajuvettä. Hyvä vinkki on myös pitää kynnet kuosissa – siistit kynnet antaa huollitellun vaikutelman vaikkei olisikaan ehtinyt meikata. Kure Bazaarin kynsilakat ovat suosikkeja! <3

Kyllä sitä pitää silmät piirtää aamuisin esille eli ripsaria laitan ja kulmakiviä. Meikkivoidetta myös ettei olisi niin kalpea kun tämä Suomen talviaurinko ei kauheasti anna väriä. Erittäin kiinnostunut olen tutustumaan uusiin tuotteisiin ja varsinkin luonnonmukaisiin.

Ihana arvonta ?
Pärjään ilman meikkiä vallan mainiosti, mutta jos nyt jotain valittava niin ripsari ja kulmakynä ja madaran sävyttämä päivävoide ?

Mineraalimeikkien pohjapuuteri & kulmakynä sekä ripsientaivuttimilla pääsee jo pitkälle! Ripsiväri tai sutaisi väriä huulille, tuo kivan lisän jos tarve on 🙂

Kyllä ne ovat ehdottomasti sävyllinen päivävoide, ripsari ja mineralipuuteri. Jos on oikein kiire niin ripsari ehdottomasti mutta sitten kiireesti huulipunalla korvataan muu kaaos.

Mukana kivassa arvonnassa! Tärkeimmät meikkituotteeni ovat peiteväri/puikko, ripsiväri ja huulikiilto 🙂

Mineraalipohja, ripsiväri ja huulipuna! Luonnonkosmetiikasta en vielä ole löytänyt täysin toimivaa ripsaria, ehkä tämä Boho voisi toimia? 🙂

Vaalearipsiselle ripsiväri on ehdoton ykkönen, lisäksi meikkivoide ja peitevoide.

Mahtava arvonta ja erittäin lupaavan kuuloinen kosmetiikkamerkki, tuota ripsaria täytyy kyllä testata!

Minun kosmetiikkakolmikkoni on ripsari, rajauskynä ja puuteri! Niitä ilman ei pärjää 🙂

Meikkivoide zuii, benecos kulmakynä ja poskipuna laveran charming rose.

Ripsiväri, kulmageeli ja peitevoide ?
Vanhojen tilalle olisi tarkoitus lähtee vaihtamaan luonnonkosmetiikkaa ja tällä paketilla olisi varmasti hyvä aloittaa 🙂

Meikkivoide, ripsari ja puuteri ovat käytössä silloin, kun ehostautumisen tarvetta on 🙂

Silmiin ripsiväri ja rajaus.Huuliin kevyttä punaa, näillä Mamma pärjää hyvin arjessa:)

ripsiväri, peitevoide ja puuteri, näillä pärjään 😀

Iroisien BB Cream, ripsari ja huulivoide. 😀

Huulirasvaa tulee käytettyä joka päivä, mutta ihmisten ilmoille lähdettäessä ripsiväri, meikkivoide ja puuteri on kyllä ne mitä ilman ei pärjää 🙂

En pärjäisi ilman ripsaria, valokynää ja aurinkopuuteria!

Pakko laittaa vähintään nämä:
1 ihon tasoitus: meikkivoide/ bb/ mineraalipohja
2 ripsari
3 kulmat joko geelillä tai kynällä

Mutta jos on pakko valita vaan kolme tuotetta niin: bb, ripasi ja kulmageeli.

Kyl miul ainaki on meikkivoide/CC-voide, kulmageeli/-vaha ja aurinkopuuteri. Tai ripsiväri. Hitsi, en osaa päättää!

Näitä tarvitsen mineraalimeikkipuuteri, ripsiväri ja huulirasva. <3

Punaisen naaman peittävä meikkivoide ja ripsiväri, siinä on mun meikkaus. Ainiin, yleensä laitan jotain luomiväriä.. Nykyään kyllä alkanut kiinnostamaan enemmän tuo meikkaaminen, kun markkinoilla alkaa olemaan melko huokeitakin luomumeikkejä! Kasvot ja silmät kun ei perinteisiä ’myrkkymeikkejä’ tykkää käyttää.

Laadukas mineraalipuuteri, ripsiväri ja kulmakynä. Näitä kolmea käytän yleensä pelkästään. Harmillisesti en ole löytänyt herkille silmilleni sopivaa ripsiväriä luonnonkosmetiiklamerkeistä.

Pakko valita neljä tärkeintä: puuteri, peitevoide, ripsiväri ja kulmakynä. Niillä pääsee jo pitkälle, mutta vaikea tiputtaa niistä mitään pois.

Hennon värittömiin kulmiini kulmakynää, ripsiväriä saman sortin ripsiin ja Flow minaraalipuuteria, joka kuuluu jo vakiovarusteisiin.

Arkena puuteri (juurikin Boho!) ja massiivisempaan meikkaukseen ripsari (Kjaer Weiss) ja ehkä silmien rajaus (Benecos, joka on huono eikä pysy, saa vinkata mikä ois toimiva, mutta edukas!). Bohoja kyllä testailisin mielelään enemmänkin!

Ripsiväri, puuteri ja huulirasva, niillä pärjää jo aika pitkälle 🙂

Meikkipohja, ripsiväri ja kulmakynä on ihan must 🙂

Aurinkopuuteri, ripsiväri ja tietty luonnonkosmetiikkana 🙂

Tummien silmäalusten peitevoide, meikkipuuteri ja ripsari 🙂

Meikkipuuteri, ripsiväri ja kulmakynä ?

Ripsiväri, meikkivoide ja huulikiilto pitää aina olla

Käytän tätä nykyä hyvin vähän meikkiä, koska olen herkistynyt monelle kemikaalille. Meikeistä ei ole ehtinyt tulla vielä isompia reaktioita, koska olen yksinkertaisesti sitten vaan jättänyt meikkaamatta. Viime aikoina meikit ovat kuitenkin alkaneet taas kiinnostella, ja siitä syystä kokeilisin erittäin mielelläni tätä sarjaa, etenkin ripsiväriä! Sanoisin, että kolme tärkeintä meikkituotetta itselleni olisivat meikkipuuteri, ripsiväri ja poskipuna. Kivaa uutta viikkoa! 🙂

Meikkivoide, kulmakynä ja huulikiilto! Olen viimeinkin löytänyt toimivan luonnonkosmetiikan meikkivoiteen, nimittäin Lavera 2-In-1 Compact Foundation, aivan loistava tuote jos hakee runsaspigmenttistä peittävää meikkivoidetta. Peittää finnit ja aknearvetkin ja jättää viimeistellyn mattapinnan. Benecosin kulmakynä ja huulikiilto ovat myös loistotuotteita eikä ole hinnalla pilattuja 🙂 Olisipa kiva päästä testaamaan myös tuo Bohon meikkivoide, mutta ennen kaikkea tuo ripsiväri, en ole vielä löytänyt kunnollista luonnonkosmetiikan puolelta.

Meikkipohja (meikkivoide, -puuteri tai mineraalimeikkipuuteri), ripsiväri ja poskipuna/ kulmaväri. Näistä kun edes meikkipohja ja poskipuna löytyisi luonnonkosmetiikasta niin olisin tyytyväinen, Bohoa ajattelinkin testata!

Ripsari, peitevoide ja puuteri 🙂

Puuteri, ripsiväri ja huulirasva käytän lähes jokaisena päivänä. Ilman niitä olisi hyvin ”orpo” olo 🙂

Tottakai sitä tulee muitakin tuotteita käytettyä esim. Kajaalia yms., mutta ne ei ole niin oleellisia omassa meikkaamisessani.

BB-voide, sävytetty huulirasva ja ripsari. Ja sit jos jotain tarvii enemmän, niin ihana huulipuna löytyi myös! Kaikki luonnonkosmetiikkaa! 🙂

Totta puhuen pärjäisin vallan hyvin ilman meikkiä, mutta meikkivoide, puuteri ja sävytetty huulirasva taitaa olla se yleisin kolmikko.

Käytän päivittäin ripsiväriä, meikkivoidetta ja huulikiiltoa.

Päivittäin käytössä kevyt meikkivoide, kulmakynä ja ripsiväri. Pikkuhiljaa siirtymässä luonnonkosmetiikkaan…

Ripsiväri, valokynä ja valkoinen kajal. Tuolla joukolla saa silmät auki ja virkeän ilmeen. 🙂 Meikkivoide olisi hyvä nelonen!

Ehdottomasti ripsari, meikkipohja ja valokynä!

Meikkivoide, ripsiväri ja kajal. Sallittakoon tönkkösuoraripsiselle myös ripsentaivutin…

Ripsiväri, meikkivoide ja puuteri.

Meikkipohja, ripsari ja huulivoide,niitä ilman ei pärjää. Ripsiväri on ainoa ns. tavallista kosmetiikkaa.

Meikkipohja, vaihtelevasti joko jauhemainen mineraalipohja tai bb- voide, tää on ehdoton must!

Rajauskynä ja ripsari. Nämä silloin kun ei halua näyttää kuolleelta, vaan piirtää silmät päähän.

Ja sit huulirasva, mikäli se lasketaan meikkituotteeksi. Ilman en pärjäis.

Ripsari, joku peitepuikko tms, jolla saa pienet virheet piiloon ja kolmannen sijan saa ehkä rajauskynä.

Ripsiväri, huulirasva ja joko peitevoide tai meikkivoide/bb-voode, ne ovat aika must väsyneen oloiselle äiti-ihmiselle ?

Ripsiväri, kulmakynä ja hyvä meikkivoide on mun ykköstuotteita ja niillä tekee jo paljon 🙂

Benecosin bb-voide, Bohon ripsari ja ripsentaivuttimet, koska suomalaisen vaaleat ja suorat ripset…

Ihana arvonta! ?
Meikkivoide, ripsiväri ja kulmakynä on ne joita ilman en pärjäsi.

Ilman ripsiväriä, meikkipuuteria tai mineraalimeikkiä ja aurinkopuuteria ei tuu mittään mistään 😀 Ei olisi voinut sopivampaan hetkeen tulla tämä tietoisku, sillä kaksi näistä on loppumaisillaan ja opiskelijan tiukka budjetti yhdistettynä luonnonkosmetiikkaan pistää välillä kiristelemään takahampaita. Onneksi aurinkopuuteripakkaus on niin riittoisa, että kestää näillä näkymin äidiltä tyttärelle 😀

Ihana uusi sarja, olisi kiva päästä kokeilemaan. 🙂 Rajausväri, ripsiväri ja meikkipuuteri ovat mun ne aivan ehdottomat tuotteet.

En pärjäisi ilman 1. ripsaria 2. peitevoidetta ja 3. kivipuuteria 🙂

Ripsiväri, peitevoide, poskipuna

Ripsiväri, huulipuna, huultenrajauskynä. Bohon mascaraa pitää ehdottomasti kokeilla. Kaikki tähän asti kokeilemani luonnonkosmetiikkaripsivärit ovat jättäneet toivomisen varaa.

Olen riippuvainen meikkivoiteesta, peitevoiteesta ja poskipunasta! Ilman niitä poskien arvet ja finnit loistavat, silmänaluset ovat tummat ja naama muuten hailakka. 😛

Meikkivoide, rajauskynä, ripsiväri. Näillä pärjää 🙂

Meikkivoide, ripsiväri ja poskipuna 🙂

Minulle ehdottomia ovat ripsari, poskipuna ja meikkipuuteri. Jos en mitään muuta ehdi naamalle laittaa niin poskipuna on kyllä ehdoton, tekee ihmeitä 😉

Ripsiväri, kulmaväri ja mineraalipuuteri!

Melko vähän tulee meikkiä käytettyä, mutta sen kerran kun tämä mamma innostuu niin meikkivoide, huulikiilto ja ripsari riittää jo mainiosti. 🙂

Pystyn sujuvasti elämään ilman mitä tahansa meikkiä, mutta joskus saatan innostua käyttämään bb-voidetta tai mineraalimeikkipohjaa, valovoidetta ja aurinkopuuteria.

Meikkivoide, ripsiväri ja poskipuna 🙂

Baremineralsin meikkipuuteri, Lumenen värillinen kulmageeli ja vaihteleva ripsiväri. Toiveissa olisi löytää uusi suosikkiripsiväri luonnonkosmetiikan puolelta 🙂

PÄivittäisessä käytössä kevyt meikkivoide, kulmakynä ja huulirasva.

Ripsiväri, värillinen päivävoide ja huulikiilto 🙂

Meikkipuuteri, ripsari ja huulipuna 🙂

Meikkivoide, ripsari ja kulmakynä. Käytän luonnonkosmetiikkaa, mutta ei ole mitään tiettyä merkkiä mitä ilman en voisi vielä elää.

Ripsiväri, meikkivoide ja huulirasva/-kiilto. Yritän siirtyä luonnonkosmetiikkaan ihan esimerkkinä esiteinityttärelle, joka vasta aloittelee meikkausta 😀

Lyhyestä virsi kaunis, siispä: ripsiväri, poskipuna ja kulmakynä <3 <3 <3

Kunnon pohjustus (kesällä riittää Madaran sävyttävä päivävoide, talvella meikkivoide), aurinkopuuteri ja irtopuuteri. Nyt oon opetellu (pakosta) elämään ilman ripsaria, kun säästölinjalla ollessani en raaskinut ostaa uutta täyttöä Kjaer Weissin täyttöä vaan ostin jonkun halpisekoripsarin, joka pysyy ripsissä ehkä juuri sen aikaa, että pääsen ovesta ulos, ja liimaantuu sitten loppupäiväksi silmän alle! Joten kunnon ripsarille ois tilaus…

Mineraalimeikkipohja ja peitevoide. Kolmas olisi varmaankin huulikiilto, mutta en käytä ihan päivittäin. Siinäpä tämän kaksivuotiaan tytön äidin meikkiarsenaali. Ehkäpä tosiaan kevään myötä innostuisi taas hieman astetta enemmän meikkaamaan!

Päivittäin käytän Madaran päivettävää kosteusvoidetta, Loconan kulmakynää ja Laveran ripsaria, joskus vielä huulirasvaa joka tietty myös on luomukosmetiikkaa, en vaan muista just nyt merkkiä 🙂 Olis ihana kokeilla näitä Bohoja koska olen hyvin pienituloinen!

Kauan ajattelin, että poskipuna on todella vaikea käyttää ja siitä tulee semmoiset luonnottomat punaiset läikät poskille. Nyt kun olen sitä oppinut käyttämään niin tuntuu, että näyttää todella kalpealta ja värittömältä ilman. Kolme meikkituotetta mitä ilman en pärjäisi ovat mineraalimeikkivoide, poskipuna ja ripsiväri.

Ripsiväri, koska suomalaiset epäripset.
Kulmakynä, koska suomalaiset epäkulmat.
Meikkivoide, koska ei-niin-tasainen-ja-nätti-iho.

Siinäpä tällaisen ”albiino”lapsen valinnat meikkipussiinsa!

Konjac-kasvosieni, Weleda Skin Food ja Dabba kukkaisvesi! Niitä ilman en enää osaisi elää!

Mun kolmikko olisi meikki/bbvoide, poskipuna ja kulmakynä 🙂

Uudelle ripsarille oli akuutti tarve, ja kävinkin tuon jo viime viikolla nappaamassa kaupasta blogitekstisi luettuani. Pyysin Bohon ripsaria ja myyjä alkoi heti kertoilla kuinka ”tätä on just suositeltu Noora Shinglerin blogissa”. Eli kyllä näillä teksteillä on selvästi tehoa!

Ripsarin lisäksi tulee maalattua tummat silmänaluset piiloon peitevärillä ja huuliin laitan punaa.

Ilman että naamassa on tärkeimmät eli meikkipuuteri,ripsari ja kulmakynä en lähde mihinkää.

Ripsiväri, meikkivoide ja puuteri on tärkeimmät itselleni.

Ripsari (joka toistaiseksi vielä Lumenea), meikkivoide ja puuteri on kova kolmikko mulle.

Meikkivoide, kulma -ja ripsiväri

Ripsiväri, kulmakynä ja huulipuna 🙂

Ripsiväri, cc-voide tai esim.rms meikkivoide, kulmaväri 🙂

Kulmakynä, ripsiväri ja mineraalipuuteri. Harmittaa etten ostanut Bohon ripsiväriä viimeksi kun kävin Helsingissä, mutta ehkä se tulis tämän kautta 🙂

Meikkivoide, peitevoide, huulivoide.

Mineraalimeikkipuuteri, huulivoide (lasketaanko edes meikiksi? :D) ja ripsiväri

Ehdoton tuote on hyvä meikkipohja, seuraavina tulevat varmaan ripsari ja kulmakynä.

Ilman en pärjäisi huulivoidetta, ripsiväriä ja kulmaväriä. Niillä saa jo heti freesimmän ilmeen nopeasti.

Tärkeimmät on meikkivoide ja puuteri. Huulirasva hyvänä kolmosena.

Perusmeikkeihin kuuluvat meikkivoide, ripsiväri ja poskipuna. Usein laitan vielä kevyttä aurinkopuuteria ja huulipunaa tai punaista huulirasvaa. Haluaisin kokeilla luonnon kosmetiikkaa, olen ollut niin itsepäinen ja uskonut, että moni luomutuote on vain huijausta, mutta vasta nyt olen herännyt, kuinka paljon kemikaaleja joka paikkaan ympätään.

Ripsiväri, kulmakynä ja peitevoide.

Pärjäisin kyllä ilman, mutta meikkipuuteri, ripsiväri ja poskipuna on mukavimmat.

Päivittäisessä käytössä cc-voide ja kevyt puuteri ihon epätasaisuuden vuoksi, tosin ruokavaliomuutoksella tämäkin riesa on huomattavasti pienentynyt. Näiden lisäksi vähintään ripsiväri jottei silmät piiloutuisi täysin lasien taakse ja viime aikoina huulipuna on siirtynyt ihan arkikäyttöönkin. Kiinnostukseni luonnonkosmetiikkaaan on kyllä tasaisessa kasvussa, varsinkin tähän bohoon täytyy tutustua!

Mun luottomeikit on ripsiväri ja meikkivoide, kolmantena tulee ehkä kajal-kynä tai huulirasva… Ripsiväri on ainut tuote, joka ei mulla ole luonnonkosmetiikkaa, niin monta koittanut ja aina pettynyt, enää en pienellä budjetilla ole uskaltautunut testaamaan. Mielellään siis tämän nyt tsekkaisin, jos sopiva löytyisi 🙂

Kulmakynä, ripsiväri, puuteri. Niillä vähintään pärjää.

Bb-voiteesta on tullut aika välttämätön, lisäksi huulikiilto ja ripsentaivutin (jos se on meikkituot 🙂 )

Minun luottotuotteeni ovat meikkivoide, ripsiväri ja huultenrajauskynä 🙂

Ripsiväri on kaikkein tärkein, huulirasva toimii mulla huulikiiltona ja meikkivoide tasoittaa ihon sävyä

Moi,
Tärkeimmät ovat meikkivoide, puuteri, ripsiväri

Eyeliner, ripsiväri ja peitevoide.

ripsari, kulmakynä, kulmaharja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.