Menu
Lue lisää

Testaan blogissani erilaisia tuotteita ja palveluita. Näistä testituotteista en maksa. Kaikki tämän postauksen tuotteet eivät välttämättä ole testattavaksi saatuja, osan olen saattanut myös ostaa itse.

Boho: laadukasta luonnonkosmetiikkaa huokeasti

Tuskin olen ainoa, joka innostuu auringon näyttäydyttyä taas meikkaamaan. Suomen luonnonkosmetiikkameikkirintamalla onkin muutama mainio, uusi perustuote, joiden myötä kehtaa näyttää naamaansa pimeiden kuukausien jälkeen.

Ripsivärit ovat olleet aikaisemmin luonnonkosmetiikan murheenkryyni, mutta nyykyään hyviä vaihtoehtoja on jo useampia. Uusin tuttavuuteni on Boho -merkkisen sarjan ripsiväri, joka löi mut ihan ällikällä. Hämmästyin lähinnä siksi, että ripsiväri on paitsi todella tuuheuttava ja pidentävä, myös huokea. Kyseinen ranskalaissarja tekee luonnonkosmetiikkameikkejä, joista firma ottaa selkeästi vähemmän katetta kuin kilpailijansa (ainakin omien sanojensa mukaan) ja siksi hinnat voidaan kuulemma pitää kuluttajalle edullisina. Kosmetiikassa kun on tunnetusti aika hyvät katteet. Lisäksi pakkaukset ovat pahvia, eli todella kevyitä ja ekologisia.

Boho-sarjan Volume & Green -ripsivärissä on tuuhea harja, jolla saa helposti levitettyä maskaran ripsiin. Jopa mun tummissa ja luonnostaan aika pitkissä ripsissä näkee eron. Hinta on alle 20 euroa, ostopaikasta riippuen — uskomattoman edullinen! Hämmentävää, että laadukasta luonnonkosmetiikkaa voi valmistaa kannattavasti tällaiseen kuluttajahintaan.

kc-boho1

kc-boho2

kc-boho3

Sain Bohot testiin Yalosta, joka myy luonnonkosmetiikkaa paitsi verkokkaupassaan, myös Nudgessa. Jostain syystä en löydä ripsaria verkkokaupan puolelta (paljon muita Boho-tuotteita siellä sen sijaan on), mutta muistelen, että hinta oli alle parikymmentä euroa sielläkin. Ekolossa tuote maksaa 16,90 €. Ilmeisesti sarjaa myy myös Hyvinvointikauppa PUR, mutta hintatietoja en löytänyt heidänkään sivuiltaan.

mascara-naturel-01-noirBoho-sarjalla on myös superkätevä miniripsari, Mascara Précision, joka on puolet lyhyempi kuin tämä testaamani täysimittainen tuote. Tämä pidentävä ripsiväri on kuulemma sarjan bestseller, pätkä kun mahtuu mukaan pienimpäänkin pussukkaan. Isosta maskarasta on vain musta sävy, tätä pienempää saa mustana, ruskeana ja sinisenä.

En harmikseni löytänyt miniripsaria yhdenkään suomalaisen jälleenmyyjän sivuilta, tuotetiedot sentään löytyvät brändin omilta sivuilta. Tätä kuitenkin pitäisi olla hyllyssä Nudgessa, joten kannattaa sieltä kysellä.

boho_meikkipuuteri_Beige_clair_fco02Boho-sarjalla on myös aivan huikea meikkivoide, joka blendautuu huomaamattomaksi monelle eri sävyiselle iholle. Meikkipuuteri 02 Beige Clair  tuntuu iholla silkkiseltä ja levittyy helposti. Tässä on RMS-fiilistä: meikkivoide, joka ei kaipaa kaverikseen puuteria ja jota voi käyttää paikallisesti. Yleensä käytän tätä nenänpieliin, leukaan ja sinne, missä iho vähän punottaa. Ihan mainio tuote. Tätä voisi kutsua RMS:n halpisversioksi, koska hinta on alle puolet!

Yalon nettikaupassa (ja Nudgessa) tämä meikkivoidenappi kustantaa 13,90 € ja samalla hinnalla tuotetta myy myös Ekolo. Tuote on tosin hämäävästi nettikaupassaan nimellä Puuter Light Beige, mutta sama tuote on kyseessä (muuttavat nimen kuulemma kohta oikeaksi, älä hämäänny).

Bohon huulipunat ja -voiteetkin tuntuvat tosi laadukkailta: postauksen kuvissa olen käyttänyt huulilla Cassis 406-sävyä, sekä CRL 03 Rouge huultenrajauskynää (kumpaakaan ei ollut valitettavasti sarjaa myyvien kauppojen nettisivuilla). Rajasin muuten huulet ekaa kertaa  ikuisuuteen. Jotenkin aika virkistävää.

Sarjalla on hyviä puutereitakin, mutta näissä kuvissa ihollani on toisen sarjan, Everyday Mineralsin tuotteet (niistä lisää pian omassa postauksessaan.).

Boho on todella tervetullut lisä Suomen luonnonkosmetiikkameikkien valikoimaan, vihdoinkin opiskelijaystävälliset hinnat! Kaikki Suomen jälleenmyyjät löydät täältä.

10 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Jee, hieno homma. Täytyy mennä kyselemään hintoja paikalliselta jälleenmyyjältä.

ripsiväri, meikkivoide (satunnaisesti) ja huulirasva

Puuteri, ripsiväri ja huulirasva on tuotteita joita käytän melkein joka päivä.

Ehdottomasti huulirasva (varsinkin talvella iha helisemässä jos häviää hetkeksikin), aurinkopuuteri ja kulmakynä 🙂

Värillinen päivävoide, valokynä, kulmakynä ja ripsiväri. Niillä mennään, muuta en tarvitse.

Kevyt meikkivoide, kulmakynä ja ripsiväri ovat vakiosetit, ekomeikkeinä tietenkin. Neljäntenä usein vielä silmienrajaus 🙂

Kulmakynä, huulirasva ja kevyt meikkivoide

Huulirasva, ei pääse eroon. Milloin mitäkin Luomua, mutta Mehiläisvahaa ei saa olla (allergia), ei vaseliinia (epäekologinen).

Vakiotuotteet: mineraalimeikkipuuteri, ripsiväri ja luomiväri 🙂

Yllätyin kun skannailin Bohon miniripsaria CosmEthicsillä: sisältää SODIUM HYDROXYMETHYLGLYCINATEA eli formaldehydiä. Jostain syystä oletin, ettei näissä luonnonkosmetiikka tuotteissa olisi kyseenalaisia aineita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.