Menu
Lue lisää

Testaan blogissani erilaisia tuotteita ja palveluita. Näistä testituotteista en maksa. Kaikki tämän postauksen tuotteet eivät välttämättä ole testattavaksi saatuja, osan olen saattanut myös ostaa itse.

Kulkuri tunturissa

Vielä on muutama postaus Äkäslompolon matkasta plakkarissa. Toinen liittyy taas untuvaan, Joutsenen untsikasta ja untuvan eettisyydestä jo bloggasinkin.

Sain reissua varten Joutsenelta takin ja kysyivät, että haluaisinko testata myös untuvatäkkiä. Mietin, että mihin ihmeeseen minä peittoa tarvitsen? Ymmärsin pian, että kyseessä on etenkin matkakäyttöön soveltuva, pieneen tilaan menevä untuvapeitto, joten nappasin sen testausmielessä mukaan Lapin matkalle.

kc-kulkuri8Tajusin jo kotona minimaaliseen pussukkaan pakattua täkkiä availlessani, että sehän on mainio esimerkiksi talvella lastenvaunuissa! Käytäntö osoitti, että täkki on todella lämmin ja skidille tarvitsee laittaa huomattavasti vähemmän vaatetta vaunuihin, kuin mihin olen tottunut. Hector oli ihan hikinen, kun ekan kerran korvasin villapeittonsa tällä. Joutsen voisikin viedä designia pidemmälle ja ottaa tuotantoon Kulkuri-makuupussin, jossa on vetoketju, nimenomaan vaunussa nukkuvia lapsukaisia ajatellen. Olisi ihan hitti!

Kulkuri on kompaktiutensa puolesta kätevä myös telttaillessa, asuntovaunussa, veneessä jne. Peitto on avattuna kooltaan 130 x 190 cm.

kc-kulkuri2

Untuva on erinomainen materiaali keveytensä vuoksi ja erityisen oiva Kulkuri on talvisille ulkoilureissuille, kun täkin voi pakata repun pohjalle ja ottaa käyttöön tarvittaessa — vaikka eväshetken aikana, kun pitää istua kuivalle ja ahteria lämmittävälle alustalle. Täkille voi istuttaa useamman skidin kerralla. Untuva on samaa elintarvikealan ylijäämäuntuvaa kuin Joutsenen takeissakin (untuvan alkuperän kanssa kannattaa olla tarkka).

kc-kulkuri4

kc-kulkuri1

kc-kulkuri9

Kulkuri-täkkiä saa parissa eri värissä ja tuote löytynee Joutsenen liikkeistä. Nettisivuilla sitä ei vielä näkynyt… Hinta on 239 euroa. Aika hyvä lahjaidea eräilijä- tai seikkailijatyypille.

Psst… Kun nyt mennään tällaisella kaupallisella kulmalla, mainittakoon, että postauksen termari on Ekolosta ja villakauluri Myssyfarmilta. Linkkien takaa löytyy postaukset kummastakin!

Kuvat minusta: Dorit Salutskij

Yksi kommentti Jätä kommentti

Kommentit

Hei!

Oletko kokeillut kesä/syyskäytössä tuota peittoa vaikka ihan nukkumapeittona? Millaisella vaatetuksella ja tarkeniko millaisissa lämpötiloissa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.