Menu
Lue lisää

Testaan blogissani erilaisia tuotteita ja palveluita. Näistä testituotteista en maksa. Kaikki tämän postauksen tuotteet eivät välttämättä ole testattavaksi saatuja, osan olen saattanut myös ostaa itse.

Vegaanista (törkeen hyvää) riisimaitosuklaata

Yleensä syön tummaa suklaata, mutta Ekolo-yhteistyön jälkeen on ollut pakko uhrautua testaamaan erilaisia vegaanisuklaalaatuja. On tää duuni kamalaa…

iChoc oli itselleni entuudestaan tuntematon merkki, kunnes erehdyin maistamaan merkin vegaanista White Nougat Crisp-levyä. Söin sen kerralla. Niin ei ole käynyt vuosiin, mutta en vaan jotenkin kyennyt lopettamaan. Syy on varmaan paitsi taivaallinen nougat´n ja hasselpähkinäkrokantin (voi hyvänen aika sentään!) yhdistelmä, myös sokeri, jota olen viime vuosina käyttänyt tosi maltillisesti. Kun tällainen sokerin kanssa kokematon sitä saa, napsahtaa päässä ja itsehillintä katoaa sen siliän tien. Ei kait se niin vakavaa ole, kunhan en säilytä näitä levyjä kaapissa liian usein — kun ne siis eivät todellakaan pysy siellä kaapissa!

kc-ichoc5

kc-ichoc3

kc-ichoc4

Toinen suosikkimakuni on Almon Orange, jossa on ihana appelsiinin maku ja hampaissa rouskuvia mantelihippusia.

Väitän, että mikäli testautat tätä suklaata henkilöllä, joka ei tiedä saavansa vegaanisuklaata, ei hän sitä arvaa. iChoc-suklaat on valmistettu riisimaidosta ja maku on todella lehmänmaitomainen. Nämä ovat hyvä vaihtoehto esimerkiksi omalle tytölleni, jonka vatsa reagoi tavalliseen maitosuklaaseen (mutta hän ei siis todellakaan saa usein herkutella tällaisilla, juhlahetkinä vain).

kc-ichoc1

Saksalaisen VIVANI-suklaavalmistajan iChoc-suklaat ovat vegaanisia ja luomulaatuisia ja ne on valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään muita pähkinöitä, maitoa ja gluteenia. Minimaalisia jäämiä edellämainituista saattaa siis olla.

***

iChocin suklaat ovat tämän kuun ajan Ekolossa -20% (hinnaksi jää siis 2,5 € per levy). Myös kaikki Numi-teet ovat -20%, samaten Provamelin Riisi-kookos-ananas -maitojuoma (tähän palaan myöhemmin, superkätsy tuote!).

Yksi kommentti Jätä kommentti

Kommentit

Voi, tuo white nougat crisp on parasta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.