Menu
Lue lisää

Testaan blogissani erilaisia tuotteita ja palveluita. Näistä testituotteista en maksa. Kaikki tämän postauksen tuotteet eivät välttämättä ole testattavaksi saatuja, osan olen saattanut myös ostaa itse.

Löytöjä ekokaupasta

Sen myötä kun aloitin yhteistyön ekokauppa Ekolon kanssa, olen saanut tustua moniin sellaisiin tuotteisiin, joita en ehkä muuten olisi tullut ostaneeksi. Ekolon Lena vinkkasi mulle esimerkiksi mainion vegaanijuuston, sen jota käytin lasagnen valmistukseenkin. Raastan sitä nykyään pastan päälle ja skidillekin uppoaa hyvin, vaikkei hän sertifioinutkaan vegaanijuustoa siivujen muodossa. Olen testannut vasta muutamia vegaanisia juustoja, sellaisia leivän päälle laitettavia, ja ne eivät ole ihan vakuuttaneet, mutta Prosociano on ihan mainio ja löytyy nykyään jääkaapin vakiovarustuksesta.

kc-mangojauheOlen myös ihastunut luomulaatuiseen mangojauheeseen. Kyseessä on aika nerokas makeuttaja: pakastekuivaamalla valmistettua, maukasta jauhetta voi käyttää jogurttiin, puuro päälle tai smoothieen. Tuote ei sisällä muuta kuin mangoa.

Mangojauhe valmistetaan tuoreesta kypsästä mangosta pakastekuivattamalla. Pakastekuivatus on vaativa ja siksi harvoin käytetty menetelmä, jonka ansiosta tuoreen hedelmän vitamiinit ja aromit säilyvät lähes täysin. Amazonas Mangojauhe sisältää C-vitamiinia, kalsiumia, magnesiumia ja vastustuskykyä vahvistavaa A-provitamiinia. Emäksinen mango tekee hyvää suolistolle ja ruoansulatukselle. Makea mangojauhe sopii mainiosti terveellisempään makeuttamiseen.

Suositeltu päiväannos tosi huvittaa: ”käyttösuositus n. 1 tl (5g) päivässä sekoitettuna esim. juomiin, puuroon, jogurttiin tai jälkiruokiin. Suositellun päiväannoksen voi huoletta ylittää!” 😀

Juon paljon teetä ja Qwetch-merkkinen minitermari onkin ollut syksyn hitti. Instassa jo aiheesta vähän avauduinkin.

kc-qwetch

Nerokkaan Qwetchistä tekee sen muunneltavuus: kaksi erilaista siiviläosaa mahdollistaa joko teen hauduttamisen termarissa ja sen nauttimisen suoraan termarin suusta ( irtoteen lehdet jäävät näet kiinni siiviläosaan, eivätkä päädy suuhun) tai sitten teelehdet voi laittaa toiseen siiviläosaan hautumaan ja nostaa pois termarista. Alapuolen video havainnollistaa hyvin.

kc-qwetch1Teen luvataan pysyvät kuumana termarissa jopa viisi tuntia. Ihan niin pitkästä ajasta ei ole omaa kokemusta, mutta ainakin pari tuntia se pysyy. Itse termari on silti ihan kylmäkalle, ei siis polta näppejä ja on täysin tiivis myös. Ei vuoda ollenkaan. Ekolossa on myynnissä paitsi tämä musta versio, myös sama violettina ja sitten lasinen ja teräksinen malli.

Instan puolella kyseltiin, soveltuuko korkki mukiksi, mutta kuten kuvasta näkyy, ei korkki ole tarkoitukseen tarpeeksi syvä. Oikeastaan sen ei ole tarviskaan olla, koska itse termarihan on se muki.

Termarissa voi toki kuljettaa vaikka keittoakin, mutta sanoisin, että tämä kannattaa pyhittää teelle, ellei halua juomaansa sivumakua. Itse käytän tätä päivittäin ja koen, että haluan sen olevan vain juomaa varten.

Muistatteko muuten vielä Planet Puren? Markkinoiden luomuimmat pesueineet ovat myynnissä Ekolossa ja täytyy vielä kiittää teitä kaikkia siitä, että postaukseni myötä on tuotteiden myynti 2,5 kertaistunut! Olisi kiinnostava kuulla kokemuksianne tarkemmin, oletteko olleet tyytyväisiä? Muistutuksena, että koodilla NOORA saa koko Planet Pure -valikoimasta -20% lokakuun loppuun saakka (koodi toimii myös Ekolon nettikaupassa).

Meillä käy nykyään siivooja, joka käyttää juuri Planet Puren aineita kotimme puhdistamiseen ja hän oli yllättynyt aineiden tehosta, kun ei ole aikaisemmin tällaisten ekopesuaineiden kanssa työskennellyt. Kerron lisää hänen kokemuksistaan täällä blogissakin, jahka saan vähän haastateltua Ramonaa käyttökokemuksistaan tarkemmin.

Yksi kommentti Jätä kommentti

Kommentit

Kävin täyttämässä ostoskoria Ekolon nettikaupassa. Koodi NOORA hyväksyttiin mutta tuotteista laskettiin 0 € alennusta. Joku siinä mättää…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.