Menu
Lue lisää

Postaus sisältää affiliate-linkkejä, jotka on merkattu tähdellä*. Affiliate-linkit vievät verkkokauppoihin, joista postauksessa mainittuja tuotteita voi ostaa. Saan affiliate-linkin kautta tehdyistä ostoksista komissiota, eli tietyn provikan.

Nokkossuihke: Best Beauty Buy 2016

Sain syyn käydä ostamassa konvehtirasian työhuoneelle, kun avasin uusimman Trendi-lehden: Mádaralle suunnittelemani Nokkossuihke valittiin lehdessä vuoden parhaaksi ihonhoitosuihkeeksi.

NO KIITOS!

Erityisen ilahduttavaa on se, ettei luonnonkosmetiikkaa ja tavanomaista arvioitu erikseen, vaan kaikki kilpailivat samassa sarjassa. Voittajien joukossa oli vain kolme luonnonkosmetiikkatuotetta, joten siksi huomio tuntuu erityisen hyvältä.

kc-newmadara

Kuva: Dorit Salutskij

Olen tosi iloinen kunniasta, sillä Nokkosvesi kaipaakin vähän ekstrahuomiota osakseen. Suihke on tuote, jonka käyttötarkoitusta kaikki eivät heti hoksaa, mutta johon todella tykästyy, kun sen laukkunsa vakkarivarusteeksi valjastaa. Väitän, että moni kuivasta ihosta kärsivä saisi pika-avun Nokkossuihkeesta, joka on suunniteltu tehokosteuttamaan, pehmentämään, virkistämään ja rauhoittamaan ihoa. Voit testata tuotetta vaikka aluksi kaupassa, musta siitä saa aika hyvän tuntuman jo ekalla käyttökerralla.

kc-trendi

m_dara_dd_nokkonen_-kosteussuihkeHalusin luoda Mádaralle tuotteen, jollaista olen itse kaivannut omassa arjessani: Nokkossuihke rauhoittaa ihoa ja on tosi hellä, ja toimii siksi lastenkin iholla hyvin. Kun oman 1-vuotiaani näpit ovat mähmässä, eikä vettä ole lähimainkaan, nappaan Nokkossuihkeen hätiin. Tai kun 5-vuotiaan hiukset ovat ihan räjähdys, ja pitäisi olla ravintolakelpoinen, suihkin silloin Nokkossuihketta ja oion kutrit 30 sekunnissa. Kun oma naama tuntuu talven kuivattamalta, saan trooppisen kosteuden iholle hetkessä ja kun naama punottaa, rauhottaa suihke punoituksen.

Nokkossuihkeesta voit lukea lisää aikaisemmasta postauksestani ja jos haluat investoida, löytyy tuote kaikista Sokoksista, Stockmanneilta, Emotioneista, Ruohonjuuresta, Ekolosta ja monista yksittäisistä putiikeista.Verkkopuolella tuotetta myyvät ainakin:

Nokkossuihke löytyy myös vastikään kauppoihin rantautuneesta Mádaran jouluboksista*, jossa on paitsi normaalikokoinen Nokkossuihke (100 ml), myös minikokoinen Nokkosvoide (20 ml), jos haluat testata voidettakin. Molemmat tuotteet on suunniteltu herkälle iholle ja etenkin atoopikot ovat kiitelleet voidetta kovasti.

kc-lintulauta

Boksista saa muuten sivut irrottamalla lintulaudan. Keppikin löytyy pakkauksesta. 🙂 Naru ja siemenet pitää hankkia itse.

Psst… Mádaran Nokkosboksi on parhaillaan Viikon arpana, viisi voittaa!

*Affiliate-linkki

3 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Ihan vielä en ole päässyt tuon suihkeen makuun, mutta Nokkosvoide on vienyt jo sydämen! Se on kyllä aika taianomainen tuote. Ihana että tämä versio tuli, ja näin miedon tuoksuisena, koska pihjala-version tuoksu oli itselleni ihan liian voimakas.

Onko nokkosesta tulossa vartalovoita?

Hyvä kysymys! En osaa sanoa, mutta vien toiveen eteenpäin, ehdottomasti!

Ja kiva kun pidät Nokkosvoiteesta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.