Menu
Lue lisää

Postaus sisältää affiliate-linkkejä, jotka on merkattu tähdellä*. Affiliate-linkit vievät verkkokauppoihin, joista postauksessa mainittuja tuotteita voi ostaa. Saan affiliate-linkin kautta tehdyistä ostoksista komissiota, eli tietyn provikan.

Nokkosvesi, jokapaikansäätäjän monitoimituote

Moni on kysellyt, mihin ja miten suunnittelemaani Nokkosvettä käytetään. Ymmärrän täysin, sillä Nokkossuihke on tuote, jota en ehkä itsekään tajuaisi hankkia, ellen olisi suunnitellut sitä omiin tarpeisiini. Nyt kun suihke on kulkenut laukussa mukana useita kuukausia, huomaan käyttäväni sitä paljon monipuolisemmin kuin olisin kuvitellutkaan.

Nokkossuihke kehitettiin tarpeesta, joka minulla itselläni on. Työpäiväni ovat liikkuvia ja usein olen reissun päällä aamusta iltaan, rehkin kuormapyörän kanssa tai suhaan taittopyörällä ees taas.  Arki tuntuu urheilulta silloinkin, kun en ole salilla. Olen kaivannut ennen kaikkea tuotetta, joka virkistää oloa, mutta myös kosteuttaa ihoa päivän aikana. Halusin tuotteen, jota voi suihkuttaa vaikka meikin päälle.

kc-voide_suihke

Nokkossuihke on Pihlaja- ja Nokkosvoiteen tapaan monitoimituote, jonka sisältämä nokkosenlehtivesi hoitaa ja suojaa ihoa, auttaen rauhoittamaan erilaisia ihoärsytyksiä. Ihoni on herkkä ja se punottaa helposti, Nokkosvesi rauhoittaa ja virkistää älyttömän hyvin ihoa, eikä sitä tarvitse kuin yhden suihkaisun kerrallaan. Tuotteen sisältämä aloe vera puolestaan kosteuttaa ja pehmentää hipiää. Suihke antaa paitsi välitöntä kosteutta reilusti, myös pitkäkestoisempaa kosteutta, aivan kuin iholle olisi levittänyt ihan ohuelti kosteusvoidetta. Tuotetta voi silti käyttää arkimeikin päälle huoletta (meikki ei leviä).

madara_nokkonen_dd_mist_330x441Nokkossuihketta voi käyttää koko vartalolle, itse käytän lähinnä kasvoille, kaulalle ja käsivarsiin. Kun olen lasten kanssa liikenteessä putsaan välillä Hectorin poskilta ruoanjämiä Nokkosvedellä tai käsistään multaa, hiekkaa —mitä milloinkin — jos ei ole vettä lähettyvillä.  Islan kiharat puolestaan puristelin esiin eilen ennen tanssituntia, suihkaamalla nokkosvettä kutreilleen. Mádaralla Latviassa pitävät kuulemma Nokkosvettä palaveripöydässä ja virkistävät iltapäivästä nuutunutta oloaan sillä. Olen itse alkanut käyttää suihketta aina salitreenin jälkeen, virkistää ja freesaa oloa tosi hyvin. Tuote soveltuu ph:n puolesta myös kasvovedeksi.

Nokkosvesi on muiden Mádara by Noora -tuotteiden tapaan 100% luonnonkosmetiikkaa (Natural & Organic Ecocert), sertifioitu ja vegaaninen. Suihke on siis eläinkokeeton. Toisinaan multa kysytään, miksei Mádaran tuotteita ole Animalian eläinkokeeton-listoilla. Vastaus on se, että listalle pääsy maksaa, eikä Mádara ole nähnyt sitä tarpeelliseksi.

Sekä Nokkosvesi että -voide löytyvät mm. Sokoksista, Stockmanneilta, Emotioneista, Ruohonjuurista, Ekoloista ja monista nettikaupoista. Esimerkiksi Natural Goods Companyn saitilla voit käydä kurkkaamassa tuotteet tästä:

Nokkossuihke* >>>
Nokkosvoide* >>>

* Affi-linkki

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.