Menu

Voita Mádaran Nokkos-joulupaketti

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT, KIITOS OSALLISTUJILLE!

Mikäli olet ajatellut antaa jollekin lahjaksi suunnittelemiani Nokkostuotteita, ehkä tämä lintulaudaksi taipuva paketti olisi sopiva tarkoitukseen? Boksi sisältää minikokoisen Nokkosvoiteen (20 ml) sekä normaalikokoisen Nokkosveden (100 ml) ja laatikosta saa tehtyä lintulaudan, kun irrottaa sivut katkoviivoja pitkin. Boksi sisältää kepin, siement linnuille ja naru pitää lisätä itse. Laatikko ei kestä räntäloskasadetta, joten se kannattaa ripustaa katoksen alle.

pieni_xmasbox_2015_sagat_white

Nokkos-joulupakettia myydään siellä, missä Mádaraa muutenkin (Ruohonjuuri ja monet muut ekokaupat, Stockat, Sokokset, Emotionit, Hyvinvoinnin tavaratalo, Biodelly jne.) ja lisäksi yksittäiset putiikit ovat ottaneet paketin valikoimiinsa. Hinta on kaupoissa siinä parin kympin kieppeillä.

Viisi teistä voittaa Nokkospakkauksen itselleen! Kerro kommenttiosiossa, mikä olisi mieluisin, eettinen ja/tai ekologinen joululahjatoiveesi? Ties vaikka pukki lukisi mun blogia! 😉

Skaba on voimassa 8.12. klo 23.00 saakka.

98 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Aika usein hankin muille lahjaksi lahjakortteja ravintolaan, teatteriin tai johonkin muuhun yhteiseen illanviettoon. Tällaiset lahjat on mun mielestä parhaita ja toivoisin itsekin saavani sellaisia jouluna!

    Onnea Etta! Voitit. 🙂 Saat kohta meiliä.

Mieluisin lahja olisi koiranpentu 🙂 riittäisi iloa useammallekkin vuodelle.

Ollaan sovittu perheeni kanssa, että tänä jouluna ei lahjoja osteta ( paitsi suklaat tietenkin), mutta paras lahja olisi eettinen lahjakortti, joka tarjoaa kodittomalle koiralle Romaniassa lääkettä/ruokaa/rokotuksia.

Lahjakortti. Sillä voi vaikuttaa itse mitä palveluita tai tuotteita ostaa. Koska olen aika tarkka ostoksistani, läheiset on huomannu lahjakortin olevan varmin valinta! 😀

Lahjakortti esim. Ruohonjuureen 🙂

Lovian koruja, kullan värisiä <3

Mieluisin joululahja olisi uusi läppäri. Kivoin ekologinen lahja olisi esimerkiksi lahjakortti paikalliseen ekokauppaan.

Kissanpentu ois kiva 🙂

Mieluisin eettinen joululahjatoiveeni olisi lahjakortti Kainon verkkokauppaan (shop.kaino.fi) tai sieltä sopivan kokoisia neuletuotteita. Ihania neuleita tehty Suomessa!

Lahjakortti olisi mieluisin, siten saisi varmasti mieluisen paketin. 🙂 Esimerkiksi Ruohonjuuren tai Finnish Design shoppiin. Toki myös suomalainen design toimii aina myös lahjana.

    Onnea Jeeni! Voitit. 🙂 Saat kohta meiliä.

Kivoin lahja ois esim. liput teatteriin tai leffaan! Myös lahjakortti ruohonjuureen tai ekoloon toimis 🙂

Lahjakortti Ruohonjuureen olisi hieno lahja, koska voisin mennä pitkästä aikaa ajan kanssa ihmettelemään mitä ihanuuksia hyllyiltä löytyy. Yleensä kun tulee tehtyä vain pikainen täsmäisku duunaribudjetilla.

Lahjakortti Ruohonjuureen

Löytötalosta tms adoptoitu koiruliini olisi ehdottomasti mieluisin ❤

    Onnea Hedelmasalaatti! Voitit. 🙂 Saat kohta meiliä.

Se että kaikki ihmiset rajoittaisivat ostovimmaansa ja lahjojen pakko-ostamista ja turhaa krääsää lakattaisiin valmistamasta ja tuputtamasta. Että yhä useampi ottaisi joulun ihan rauhallisesti vailla turhaa painetta.

Koiran pentu olisi ehdoton ykköstoive, mutta jos ollaan realistisempiä haluaisin lahjakortin jolla voi ostaa jotakin hyödyllistä !

Mulle mieluisin lahja löytyisi varmasti kirpputorilta tai antiikkiliikkeestä: joku kaunis vanha astia tai koriste-esine, tai jokin kuriositeetti!

Lahjakortti Jolie/Spa 😀

    Onnea Riitta! Voitit. 🙂 Saat kohta meiliä.

Mieluisin joululahja, kuten monella muulla olisi lahjakortti Ruohonjuureen, leffaan tai Mekkomaniaan. Aineettomat lahjat ja luomulahjat ovat mun sydäntäni lähellä ja uskon että monet läheiseni sen tietävät <3

Hmm. Viime joulun jälkeen päätin että irtisanoudun kokonaan lahjahärdellistä ja olenkin ilmoittanut, että en enää toivo lahjoja enkä myöskään itse osta niitä muille. Pari perheenjäsentäni uhmasivat kuitenkin päätöstäni ja sain syntymäpäivälahjaksi lahjakortin Ruohonjuureen. Vielä eettisempi ja ekologisempi lahja olisi jokin aineeton sellainen, järkevään paikkaan.

Oma mieluisin joululahja olisi lahjakortti ilmajoogatunneille – tasapainoa hetkiseen arkeen 🙂

Toivoisin joululahjaksi lahjakorttia johonkin hemmotteluun, kuten hierojalle. Ekolon tai ruohonjuuren lahjakortille löytyisi varmasti myös käyttöä!

Minulla on ihana aasi joka tarvisi kaverin. Eli aasi ja minä haluttaisiin toinen aasi pukilta! Enää ei osteta kaupasta kanankakkaa kasvimaalle vaan kompostoidaan aasin kakkaa lannaksi… Ja verenpainetta eläin laskee myös, pelkällä olemassaolollaan.

Olisi ihana saada lahjakortti kasvohoitoon tai hierontaan 🙂

Jotain ihanaa luonnonkosmetiikkaa ?

Elämykset! Ne on parhaita lahjoja! Oli se sitten joku workshop, esitys tai uuden lajin kokeileminen! Uudet kivat kokemukset on aina tervetulleita ja varsinkin jos ne voi jakaa ystävän kanssa. (Myös hierontalahjakortti olisi kiva) 😉

Just tähän hetkeen paras olisi FLT Ravintoterapeutilla käynti

Toivoisin saavani esimerkiksi kauniit pellavalakanat mutta myös lahjakortit ovat kivoja. Toinen aina toistuva toive on aikaa ystävien kanssa.

Parhaat lahjat, ja myös ekologiset, ovat kaikki käyttölahjat: ruoka, palvelut ja erilaiset elämyslahjat. Tavaroita on ihan riittämiin.

Mieluiten ottaisin vastaan palveluita; esim. ekokampaajalla käynnin, tai jonkun hemmotteluhoidon (mielestäni törmäsin uuteen ekologiseen kauneushoitolaan tjsp pari kuukautta sitten, olisi kiva testata).

Myös leffaliput tai illalliset olisivat mieleeni!

    Onnea Esko! Voitit. 🙂 Saat kohta meiliä.

Luonnonkosmetiikkaa tai lahjakortti vaikka ekokampaajalle, sellaisia voisin laittaa toivomuslistalle.

Mieluisin ekologinen lahja olisi (päivittäis)luonnonkosmetiikkaa, kuten saippuaa, shampoota tai rasvaa.

Lahjakortti Ruohonjuureen

Joka vuosi toivon jotain pientä hemmottelulahjaa, kuten hieronta tai kasvohoitoa. Kaikkea ihanaa ja huomaavaista olen saanut, mutta hemmottelut ovat jääneet välistä. Tänäkin vuonna olen hankkinut muille vain aineettomia lahjoja, ja toivonut niitä myös itse.

Mä rakastan Madaran tuotteita, kaikkea mikä on vaan mahdollisimman puhdasta, ilman mitään höttöä 🙂

Lahjakortti vaatelainaamoon olis mun mieleen. Mainio keksintö!

Toivoisin -Lahjakortti kasvohoitoon missä käytetään ekologisia tuotteita. Myös jokin eettisesti ja ekologisesti kestävä vaate olisi mieleinen.
Ja madaraa tietysti 🙂

Mieluisin ekologinen lahja olisi luonnonkosmetiikkaa arkeen. Tai lahjakortti joogakurssille.

Leffaliput tai lahjakortti ravintolaan, sekä lupaus ottaa lapset siksi aikaa hoitoon. Se olisi parasta just nyt. 🙂

Luonnonkosmetiikka tulisi tarpeeseen.

Lahjakortti ravintolaan tai esim hierontaan!

Mieluisin ekologinen lahjatoiveeni on tässä postauksessa esitellyt uudet nokkostuotteet! Kunpa pääsisin kokeilemaan niitä ?

Mukava eettinen lahja ystävältä voisi olla sellainen, että yhdessä tehtäisiin jotain hyvää: vapaaehtoistyötä, kotimaanmatkailua pienempiin kohteisiin tai ihan sitten ruuanlaittoa, yhdessä vietettyä aikaa siis.

Lahjakortti jonkinlaiseen hoitavaan palveluun on myös aina toimiva idea: ekokampaamo, homeopatia, parantavat sanat…

Olen useana vuonna toivonut, että tanssiharrastukseni tulevan lukukauden maksu voitaisiin maksaa tai siihen voisi osallistua. Harrastus on rakas, mutta lukukausimaksut hintavia itselleni.Lahja tukee kokonaisvaltaista hyvintointia!

Luonnonkosmetiikkaa, hierontalahjakortti, tai joululahjana tehty lahjoitus hyväntekeväisyyteen, esim. toisenlainen lahja. 🙂

Kasvohoito eko-kosmetologille tai lahjakortti ekokauppaan.

Lahjakortti hermoratahierontaan!

Lahjakortti ekokauppaan

Lahjakortti olis kiva 🙂

Yhteistä aikaa / tekemistä, itse tehtyjä lahjoja ja ruokalahjoja 🙂

Mieluisin lahja olisi pääsy jooga- tai hyvinvointikurssille.

Joku ihana hemmottelupäivä, joka sisältäisi kasvo/vartalohoitoa ja hierontaa ihanan tuoksuisilla luonnonkosmetiikkatuotteilla jossain kauniissa hoitolassa. Ja tämän jälkeen ihanaa ruokaa, viihtyisässä ravintolassa, kynttilän valossa.

Hemmottelua kaikille aisteille! <3

Uskon että joulupukki löytää Sofinahista mun loppuneen lempihajuveden tilalle uuden, ja se on mun mieluisin lahjani.

Kotileivonnaiset ja itsetehdyt jouluherkut ovat mieluisimpia lahjoja, varsinkin, jos tekijä on huomannut käyttää luomuaineksia. Niitä on kiva antaa ja niitä on kiva saada. Mukavaa joulunodotusta bloggarille ja lukijoille!

Ei materiaalia, mutta joku kiva palvelu! Esim. hieronta tai kasvohoito ekotuotteilla.

Raakasuklaan valmistuspaketti äidille – terveellistä, herkullista ja samalla tulee lahjoitettua yhteistä aikaa kun valmistaa suklaan yhdessä 🙂

En tarvitse materiaalia, koska olen tehnyt töitä päästääkseni eroon kaikesta turhasta! Toivoisin lahjaksi jotain mistä jäisi itselle paljon eli vaikka joku hyvinvointikurssi tai vaikka joku NLP:n liittyvä kurssi 🙂

Leffaliput tai Ruohonjuuren lahjakortti.

IHANIA LAHJATOIVEITA!! <3

saimaannorpan suojelu

Luonnonperintösäätiön ikimetsän palanen.

Hihi, itse annan tänä vuonna kokeiluun läheisilleni luomuhammastahnoja, urtekramin ruusuvoiteita ja aloevera saippuoita. Monille tuntuu olevan joku kynnys hinnan takia aloittaa luomuilu, on kallista eikä tiedä mikä on hyvä, mikä toimii niin itse vähän kaikkea kokeilleena voin avittaa kynnyksen alentamista. 🙂 Itselleni toivoin kahvia.

Takana on hyvin haasteellinen vuosi, mutta tokikin hurjasti voimistava ja kasvattava. Ainoa toivomani asia on, että meidän perhe viettää joulun yhdessä oikeasti läsnäolevana. Mun vastaus ei nyt vastaa kunnolla kysymykseen, kun en mainitse mitään tuotetta, mutta ainakin se on ekologinen, kun sisältää ei minkään ostamista.

Olen muuttamassa Norjaan ja aion ostaa sieltä paikallisen lampaan villasta neulotun ihka aidon norjalaisen villapaidan. Lampaat ovat kasvaneet aivan luomuna ja ne ovat norjalaisten ylpeys. Lammasta syödään kesäisin ja jouluisin. Niiden pito on kunnia asia. Tietysti toivoisin sellaisen joululahjaksi, koska ne ovat aika kallista käsityötä.

Ihmettelen vain, miksei Suomessa tueta lampaiden kasvatusta enemmän? Ne ketkä syövät lihaa saisivat siitä paljon paremman vaihtoehdon massatuotetulle lihalle, uskoisin sen olevan naudantuotantoa ekologisempi vaihtoehto ja maailman parhaimmat vaatteet arktisiin oloihin ovat villaa. Minä olen lihansyöjä mutta toivoisin syöväni vain villiriistaa ja paikallista kalaa. Olenkin lopettanut muun lihan, kuin kalan ja kananmunan syönnin siihen asti, kun on varaa ostaa villiriistaa herkkupöytään.

Madaraa 🙂
Tai lahjakortti, saa itse vaikuttaa mitä haluaa, niin ei tule mitään turhaa.

Tänä vuonna läheiseni saavat joululahjaksi kestohedelmäpusseja 🙂 Itse olen niitä käyttänyt vuoden ajan todella tyytyväisenä, joten laitan hyvän kiertämään 🙂
Itselläni ei ole kovin kummoisia lahjatoiveita, mutta olen pikkuhiljaa alkanut päivittämään perheemme juomapullot ja ruokarasiat lasisiin versioihin. Niitä olisi kiva löytää myös joulupaketistä 🙂

Viikonlopun kestävä hiljaisuuden retriitti! Kännykät ja chick litit kotiin, yhtaikaa apua ja ihanaa 😉

Itselleni toivoisin Store of Hopesta konjakinvärisen nahkalaukkun. Laukku on valmistettu Himalayan Leather Handigrafts -projektissa joka on osa Nepal Lepra Trustia. Laukkujen tuotolla tuetaan Nepalin leprasairaalaa ja -tutkimustyötä.

Joogaretriitti olisi tosi kiva. Kaikki luonnonkosmetiikkatuotteet, erityisesti eteeriset öljyt, on myös tervetulleita.

Lahjakortti johonkin ravintolaan olisi mukava ja tietysti se maailmanrauha…

Ykköslahjatoiveeni tänä jouluna olisi museokortti.

Ravintola-illallinen läheisten kanssa olisi ihanin!

Toivoisin että joku veisi minut seinäkiipeilemään 🙂

Olen alkanut suosimaan lahjan antajana sekä saajana elämyslahjoja tavaralahjojen sijaan, mutta tämän vuoden lempijoululahjatoiveessani yhdistyvät molemmat. Haluaisin päästä Kenkäpaja Pihkan järjestämälle kenkä- tai maiharikurssille, jonka aikana saisin valmistaa itse juuri minulle sopivat kengät. Tämä olisi elämys, ja saisin samalla eettisesti itse valmistamani kengät omaan käyttööni sekä tukisin samalla suomalaista pienyrittäjää. Lisäksi rakastan tehdä kaikkea itse. Tämä lahja olisi siis kaikin puolin TÄYDELLINEN! 🙂

Mieluisin olisi ehdottomasti tämä Madaran nokkos-joulupaketti 😀 Käyttökokemusta löytyy aiemmasta pihlajavoiteesta, mutta tätä en ole vielä testannut. Hemmottelisin itseäni nokkostuotteilla jouluaattona, joka on myös syntymäpäivänä 😉

… siis syntymäpäiväni, tuli naputeltua menemään liian nopsasti 😉

Luomukosmetiikka, varsinkin hemmottelevat ihonhoitotuotteet.

Lahjakortti ravintolaan tai kylpylään 🙂

Haaveilen aina, että saisin lahjaksi itse keitettyä hilloa tai mehua. Tai jouluna glögiä.

Aikaa poikaystäväni kanssa, mikä onkin toteutumassa jouluna ja lähdemme viikoksi mökille rentoutumaan. Alkuraskaus on ollut todella haastava ja pitkät työpäivät, joten parasta on olla rakkaan kanssa<3 Äidille ja siskolle tein lahjaksi vanhasta maximekostani joulukalenterit, joita täytttelin ruohonjuuren clipperin teellä ja kuivaamillani yrteillä. Olivat mielissään 😛

Jokin rentouttava hoito kauneushoitolassa.

Villasukat toimivat aina 🙂

Tänä vuonna toivon lahjaksi villasukkia ja itse tehtyä saaristolaisleipää 🙂

Lahjakortit ovat suosikkejani. Mieluiten johonkin palveluun kuten ravintolaan tai keikkalippuja myyvään paikkaan. Toki vanhempien joulupöytä on aina lahjatoiveiden ykkösenä. Jossain vaiheessa pitääkin tarjota vanhemmille joulupöytä vastalahjaksi.

Lahjakortti Ruohonjuureen olisi ihana 🙂

En koe tarvitsevani mitään tavaraa tai muuta, mutta liput teatteriin, balettiin tai jonnekin muuhun ”elämykseen” tulisivat kyllä oikeaan osoitteeseen 🙂 samalla saisi viettää aikaa jonkun tärkeän ihmisen kanssa.

Keikkaliput ja jotain ihanan tuoksuista ja paksua luonnonkosmetiikan ihovoidetta.

Uudet petivaatteet, mieluiten villaa… ja trikoiset pussilakanat <3

Kolmen kombinaatio: muutama hyvä kirja vaikkapa kirpparilta, vaellusretki porukalla ensi kevääksi/kesäksi (niin no, miksei nyt talveksikin) ja tarpomisen jälkeen ateriointi jossain vegeravintolassa! Oi joulupukki, hyödyntänet telepatiaa.

Kaikki luonnonkosmetiikka olis kyllä tervetullutta pukinkonttiin :–)

Kaikista eniten toivon, että kohta yksivuotias tyttäreni alkaisi vihdoin nukkua öisin useamman tunnin putkeen (ja näin ollen myös vanhemmat saisivat nukkua). Hivenen hankala lahjatoive toteuttaa, mutta mistäs sitä tietää minkälaiset supervoimat joulupukilla on. 😀

Toiveeni olisi ehdottomasti Toisenlainen lahja. Vuohi jollekin perheelle tai vaikkapa opettaja lapsille.

Tavaraa ei tässä kohtaa enää juurikaan kaipaa (paitsi ehkä sitä käyttöpuolta, esim. vaikkapa kosmetiikkaa;), joten aineettomat lahjat ovat kovin pop! Lahjakortit (ihan vaikka vaan päivittäistavarakauppaan kelpaavat) ovat aina hyviä, mutta aika ihana olisi myös jokin hemmottelujuttu – sellainen, jota ei itse itselleen raaskisi hommata. Vaikka kasvohoito!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.