Menu
Lue lisää

Sisältöyhteistyö. Olen saanut postauksen kirjoittamisesta palkan Suomen Blogimedialta, mielipiteet ovat omiani.

Herkän ihon bestis ja Mádaran 24h-ale


Loppuviikosta postasin Nokkosvedestä, nyt on Nokkosvoiteen vuoro.

madara_nokkonen_dd_cream_60ml_1Moni teistä tietääkin Pihlajavoiteen, joka oli Mádaran ja meikän ensimmäinen yhteistyötuote. Aivan kuten Pihlaja, on myös Nokkosvoide kasvojen ja vartalon monitoimituote. Oikeastaan Nokkosvoide on kaikessa yksinkertaisuudessaan herkän ihon versio Pihlajavoiteesta.

Raaka-aineet on valittu tehokosteuttamaan ja suojaamaan ihoa: sheavoi pehmentää, nokkonen tasapainottaa ja rauhoittaa ja macadamiansiemenöljy kosteuttaa ja rauhoittaa (ja sopii etenkin herkälle iholle). Nokkosvoide on mainio suoja syksyn ja talven viimaa ja kylmyyttä vastaan ja sopii koko perheelle.

Erona Nokkosvoiteessa Pihlajaan nähden on se, että hyvin herkkäihoisetkin voivat Nokkosvoidetta käyttää, jotkut kuluttajat kun ovat antaneet palautetta, että Pihlajavoiteessa jokin tuntui vään liian ärtsyltä omalla hipiällä. Nokkosvoiteessa on paitsi Pihlajavoidetta huomattavasti miedompi tuoksu, myös raaka-ainecocktail, jonka ei pitäisi allergisoida ketään (eikä kukaan vielä ole ilmoittautunutkaan). Moni mies on kiitellyt Nokkosvoidetta, Pihlaja kun on aika feminiinin tuoksuinen ja värinenkin.

Olen saanut erityisen paljon positiivista palautetta atoopikoilta. Esimerkiksi Katjan lapsella (kuvassa) voide auttoi atooppiseen taiveihottumaan parissa yössä.

kc-snadiKokeilimme nokkosta Snadin kestokutiseviin hartioihin ja karheisiin polvitaipeisiin iltarasvauksen yhteydessä. Levitys ei kirvellyt eikä kutissut ja voide imeytyi nopeasti. Aamulla iho oli vielä vähän punainen, mutta ei enää karhea. Parin päivän (=yön) käytön jälkeen polvitaipeet näyttivät oikein hyviltä! Saas nähdä, riittääkö teho talvi- tai allergiakaudella.

Perheen toiseltakin atoopikolta, Koti-insinööriltä, tuli voiteelle hyväksynnän hylje: neutraali, valkoinen voide sopii myös miesten iholle, nenälle ja psyykelle.

 

Sosiaalisessa mediassa on monia muitakin Nokkostuotearvioita, joita en varmasti kaikkia ole edes ennättänyt lukea, mutta googlettamalla niitä löytyy helposti —mikäli muiden, kuin jäävin meikän näkemys tuotteista kiinnostaa. 😉

Ilahduttavan moni lehtikin on Nokkosen löytänyt, esimerkiksi uusin Kotivinkki suosittelee Nokkosvoidetta ”ihon ärhentelyyn”, Annassa arvostan erityisesti voiteen mätsäämistä Natalia Portmanin asuun. Ooh!

kc-nappivalintakc-ihanuudet-anna

Nokkoset löytyvät monista kadunvarsiliikkeistä, kuten perjantaina jo kerroinkin. Netissäkin suunnittelemiani tuotteita myy useampi nettikauppa, mutta jos olet ostoaikeissa juuri nyt, kannattaa tilata huomenissa suoraan Mádara.fi-osoitteesta. Mádaralla alkaa maanantai-tiistai välisenä yönä, klo 00:00 suosittu, 24 tuntia kestävä ale, jonka aikana koko Mádaravalikoima on -40% —myös Nokkoset ja Pihlajat. Yli 50 euron ostoksista saa ilmaiset postikulut ja yli 60 euron ostoksista saa lahjaksi täysikokoisen Miselliveden (josta kirjoitinkin kesällä).

Ale kestää koko tiistain ja päättyy puolenyön aikaan, tiistain ja keskiviikon välisenä yönä.

Ajattelin tänä vuonna päästä helpolla, ja antaa Nokkosvoidetta ja -vettä joululahjaksi about kaikille. Taidan tehdä huomenna tilauksen nettikaupasta minäkin.

Yksi kommentti Jätä kommentti

Kommentit

Hei Noora, osaatko sanoa tarkemmin, että mikä ainesosa yleensä tuossa Pihlaja-voiteessa (body butter) allergisoi? Sain nimittäin voiteesta voimakkaan allergisen reaktion, monta päivää jatkuneen ihottuman jalkoihin. Tämä ei sinänsä yllättänyt, koska olen saanut samanlaisen reaktion monista muistakin rasvoista, aurinkovoiteista ja meikkivoiteista, myös sellaisista jotka on ostettu apteekista ja tarkoitettu allergisille.

Lähinnä olen nyt kiinnostunut tietämään, mikä se mahdollinen allergian aiheuttava ainesosa voisi olla. Allergiatesteissä kosmetiikkasarjan testeillä vastausta ei ole löytynyt, joten nykyisin harvoin käytän mitään uusia tuotteita, kun en tiedä mikä aiheuttaa reaktion. Ehkä tämän voiteen tiedoista voisi olla apua?

Kiitos jo etukäteen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.