Menu
Lue lisää

Sisältöyhteistyö. Olen saanut postauksen kirjoittamisesta palkan Suomen Blogimedialta, mielipiteet ovat omiani.

Kesäihon kaverit 2015

Terkkuja saaresta! En ole ollut sivistyksen parissa kuukausiin, onpas rentoutunut olo. As if.

Todellisuus on terkkuja kotoa, tässäpä istun kahlaamassa läpi meilejä ja lopettelen lomaani, enkä ole ollut poissa kaupungista kuin kuusi päivää. No, olo on silti rentoutunut, vaikka kesä ja loma onkin ollut vähän erilainen.

Myös ihonhoitorutiinini on ollut tänä kesänä erilainen kuin yleensä. Normaalisti saatan viettää kesällä viikkoja niin, että vain pesen ja kosteutan. Meikki tuntuu helteellä inhottavalta ja turhalta, kun päivetys hoitaa homman. HOITAISIKIN. Helteet ovat olleet tänä vuonna lähinnä vitsi ja tuntuukin oudolta, ettei kasvohoitohommissa ole tullut sitä normaalia kesämuutosta niin kuin yleensä.

Vietimme alkukesästä viikon mökillä, mutta muuten on lomailtu kaupungissa, ja koska aurinkoa ei ole näkynyt, olen käyttänyt aurinkopuuteria ja toisinaan meikkivoidettakin. Ihoa on siksi pitänyt tänä kesänä putsata vähän enemmän kuin kesällä yleensä.

Kaapissani on jatkuvasti aikamoinen arsenaali kosmetiikkatuotteita ja päädyn aina monien kokeilujen ja tuotteiden kautta käyttämään jotakin tiettyä tuotepalettia pidemmän aikaa. Uusien Mádaratuotteitteni lanseeraus on parin viikon päästä ja Mádara on ollut paitsi päässäni, myös ihollani koko kesän. Parhaillaan palettini sisältää vakkaristi neljä Mádaratuotetta (Pihajavoiteen lisäksi).

aha-peelmask_award_lores_3Legendaarinen Mádaran dödö* on kainalossani ympäri vuoden, mutta myös ikisuosikkiani Deep Moisture -päivävoidetta* olen käyttänyt koko kesän. Noin normaalikesinä se olisi iholleni liian tuhti, mutta ei kesällä 2015, tuona kylmimpänä ja surkeimpana kesänä miesmuistiin. Hmph.

Mádaran palkittua Peel AHA -naamiota* olen levittänyt kasvoille kerta viikkoon. On aivan ihana raikastava ja kasvot välittömästi nuorentava naamio, suosittelen testaamaan! Naamio aiheuttaa aika voimakasta kihelmöintiä iholla, tykkään siitä kovin, mutta jollekin se saattaa olla liikaa. Kannattaa testata eka pienelle ihoalueelle.

kc-madara-misellivesiUusin Mádaratuttavuus on sarjan Micellar Water -misellivesi*, joka on muodostunut suosikiksi kätevyytensä takia: misellivedellä ihon saa puhtaaksi ilman vettä.

Jotkin misellivedet jättävät ihon vähän öljyisen tai epäpuhtaan tuntuiseksi, enkä ole niistä siksi niin kovasti innostunut, mutta tällä tulee raikas ja ihana. Loistava tuote esimerkiksi mökkireissulle, telttaretkelle tai purjeveneeseen.

Olen oikeasti tajunnut vasta nyt yli 30-vuotiaana, että vaikka kasvot putsaisi kuinka tehokkaalla putsarilla, jää yleensä esimerkiksi nenänpieleen meikkivoiteen jäämiä. Siksi olen alkanut käyttää misellivettä vielä pesun jälkeen, jos iholla on ollut meikkiä. Tätä pumpulilappuun ja ne vikatkin huokoset puhtaaksi.

Pakko mainita tässä kohtaa toinenkin totaaliputsausniksini,  Konjac Sponge -pesusieni*, jollaista en todellakaan tiennyt tarvitsevani, ennen kuin sain tuotteen testiin.

”Maailmalla suuren suosion saavuttaneet Konjac Cleansing Sponge -pesusienet ovat 100 %:sti luonnollista kasvikuitua. Sienet on valmistettu elintarvikelaatuisesta Konjac-kasvin juuren ”Glucomannan” -kuidusta. Valmistuksessa ei käytetä säilöntäaineita, keinotekoisia väriaineita, hajusteita tai parabeeneja. Ne ovat kierrätettäviä, kompostoitavia, luontoa säästäviä sekä ympäristölle turvallisia. Kollageenisientä lukuunottamatta ne soveltuvat myös vegaaneille.

Lähde: hyvinvoinnin.fi

Kasvikuidusta valmistettu pesusieni kosteutetaan lämpimässä vedessä (se on kuivana ihan kova) ja sillä tehostetaan kasvojen puhdistamista. On ihan mainio! Lue enemmän postauksestani viime lokakuulta.

On kesän aikana tullut testailtua toki muitakin tuotteita, mutta niistä lisää myöhemmin.

Leikin vikan päivän kesä- ja äitiyslomaa ja sitten alkaakin sellainen duunisyksy että ai mahtavaa!

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.