Menu
Lue lisää

Sisältöyhteistyö. Olen saanut postauksen kirjoittamisesta palkan Suomen Blogimedialta, mielipiteet ovat omiani.

Luonnonkosmetiikan hullut päivät

Viime kesänä näihin aikoihin kannoin mukanani pallomahaa. Kesäkuussa se ei kuitenkaan hillinnyt vielä juurikaan menoa; kaivelin tässä esiin kuvia eräästäkin tilaisuudesta. Moni teistä oli mukana! Kesäkuinen Pihlaja-lanseeraus oli mieleenpainuva paitsi siksi, että tapasin ekaa kertaa niin monia blogini lukijoita, myös mielettömän lokaation vuoksi ja tapahtuman rennon ja innostuneen tunnelman osalta.

kc-pbb3

kc-pbb8

Ainahan se jännittää, julkaista jotakin aikaansaamaansa, onpa se sitten kirja, levy, maalaus, muotiluomus — tai hitto vie oranssia voidetta nätissä purkissa. Pihlajavoide on paitsi ihastuttanut, myös huvittanut ja  majoneesi-mielleyhtymän ymmärrän kyllä ihan hyvin, vaikka onhan tämä aika paljon ihanampaa tavaraa kuin se, joka löytyy Hesen purilaisten välistä. 😉

kc-pbb6

Pihlaja vartalovoi kehitettiin antamanne palautteen perusteella ja mitä ilmeisimmin monet ovat siitä tykänneet. Itse päällystän vartaloni tällä monta kertaa viikossa ja huomasin taannoin Thaimaassa, että se on ihana tuote myös auringonoton jälkeen käytettäväksi. Tykkään sen paksusta ja täyteläisestä olomuodosta, sekä pihlajaisesta tuoksusta, joka kuitenkin katoaa iholta aika nopeasti.

kc-pbb4 Työskentelen tiiviisti mádaralaisten kanssa koko ajan ja olenkin alkanut miettiä, että kiinnostaisikohan teitä kuulla yhteistyöstä enemmänkin? Olen koittanut pitää sikäli matalaa profiilia blogissa, ettei yhteistyökuviomme käy ärsyttämään. Tavoitteeni kun on kirjoittaa monipuolisesti eri luonnonkosmetiikkatuotteista, ei vain yhdestä brändistä.

Kuvassa vasemmalla on The Natural Goods Companyn Minna Oey, joka on Mádaran maahantuoja ja tärkeä yhteistyökumppanini. Vaikka minä olen se, joka tuotekehitystä Mádaralle tekee, kysyn aina Minnankin mielipidettä. Yleensä olemme asioista samoilla linjoilla, onneksi. Vaikka luotankin vahvasti intuitiooni, on ihan kiva saada komppausta luottohenkilöltä.

Kuvassa oikealla on Mádaran perustaja Lotte Tisenkopfa, joka on minulle tärkein kontakti Máaran sisällä. Lotte ymmärtää mádaralaisista ehkä parhaiten, mistä Noora-tuotteissa on kyse. Juuri Lotten kanssaa koko idea on ylipäänsä jalostettu tähän muotoonsa. Voi ihana Lotte, kunpa asuisimme samassa maassa ja voisimme tavata useammin!

kc-pbb1

Tämä duunini on sähköisessä muodossa tosi sosiaalista ja pidän yhteyttä kymmeniin eri ihmisiin joka viikko, mutta fyysisesti tapaan ketään aika harvoin. Tällaisia lukijatapaamisia olisi kiva pitää muutaman kerran vuodessa. Kun vaan ehtisin! Onneksi seuraaviin julkkareihin pääsee teistä ainakin muutama, kerron lisää blogissa vähän lähempänä julkaisutilaisuutta.

***

Muistutuksena, että jos olet yhtä iso Pihlaja-fani kuin allekirjoittanut, saa Pihlajat — sekä KOKO Mádara-valikoiman — tiistain ajan -40% alella Madaran verrkokaupasta. Kampanja on käynnissä 24 tunnin ajan, alkaen nyt puoliltaöin.

Omia Mádarasuosikkejani ovat paitsi Pihlajat ja sarjan mainio yrttidödö, myös huikeat kasvoöljyt sekä kevyesti mutta tehokkaasti kosteuttavat Deep Moisture Fluid ja Regenerating Night Creme. Näitä kaikkia käytän melkein päivittäin ja hinta-laatu-suhde on kohdillaan jo normaalihintaisinakin.

Tehkää hyviä löytöjä, aikaa on 24 tuntia! 🙂

2 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Onko sinulla vieläkään maagista ajattelua lukuunottamatta mitään näyttöä siitä, että pihlajasta on kosmetiikassa hyötyä?

Toki! Kiinnostaisiko sinua haastatella Mádaran perustajaa Lottea aiheesta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.