Menu

Pihlaja Body Butter -julkkarit

Urani tuotekehittäjänä saavutti eilen taas jonkinlaisen välietapin, kun julkistimme Mádaran kanssa yhdessä suunnittelemamme tuotteen nro 2.

Lokakuussa lanseerattu Pihlajavoide on ollut kuluttajien mieleen ja koska niin moni toivoi tuotetta isommassa pakkauksessa, kehitimme voiteesta vain vartalolle tarkoitetun version. Palaan myöhemmin siihen, minkälainen tuote on koostumukseltaan jne. Se nimittäin on kaupoissa vasta heinäkuussa, joten nyt tyydyn vain fiilistelemään eilistä.

Julkkareita vietettiin tunnelmallisen majakkalaiva-Relandersgrundin suojissa. Ulkona vihmoi vettä, mutta meillä oli lämmintä ja leppoisaa — ja makoisaa, kiitos Maria Lönnqvistin raakakakkujen. Kiitos Maria!

kc-launch5kc-launch12kc-launch14

kc-launch4

kc-launch3

kc-launch17

kc-launch8

kc-launch1

kc-launch16

kc-launch2

kc-launch10

kc-launch11

kc-launch6

kc-launch7

kc-launch13

Vieraita hemmoteltiin käsihoidoilla ja Kure Bazaar -manikyyrillä ja kikki saivat mukaansa Pihlaja Body Butterin, Kure-lakan ja Mádaran myöhemmin syksyllä julkaistavan uutuustuotteen, johon palaan myöhemmin.

Kiitos kaikille kun tulitte, vaikka ulkona oli koiranilma!  Odotan jännityksellä lauantaita, jolloin tapaan kaikki teidät, jotka olette päässeet mukaan kuluttajatilaisuuteemme. Pian nähdään. 🙂