Menu

Hello world: Pihlaja Daily Defence -vartalovoi

Ou jes: nyt sitä saa! Nimittäin Pihlajavoide kakkosta.

uk-madara.uutuus

Kehitin suositusta Pihlajavoiteestamme yhdessä Mádaran kanssa vartaloversion, ihan teidän pyynnöstänne. Kiitos siis palautteesta — ja olkaa hyvät! 

Pihlaja Daily Defence Body Butter tarkoittaa käytännössä Pihlaja-sarjan vartalovoita, joka on superkosteuttava ja ihoa hoitava, paksu, mutta helposti levittyvä voide koko vartalolle kasvoja lukuunottamatta. Voide on suunniteltu taas koko perheelle, se on 100% sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja vegaaninen. Tuhti voide kosteuttaa tehokkaasti ihan niin kuin Pihlajavoide ykkönenkin, mutta siinä missä vähän kalliimpi ykkönen soveltuu myös kasvoille ja on kehitetty enemmän paikalliseen käyttöön, on tämä aavistuksen huokeampi kakkostuotteemme suunniteltu koko kropalle ja siksi pakkauskokokin on iso (180 ml).

Siinä missä Pihlajavoide ykkönen kulkee kätevästi laukussa mukana mihin vain, on Pihlaja-vartalovoi suunniteltu pidettäväksi kotona (tai missä sitä nyt itseään sattuukaan yleensä rasvailemaan). Halusin purkista niin nätin, ettei sitä tee mieli heittää pois, ja mielestäni onnistuimme siinä aika hyvin. Olen taas sotkeutunut itse tuotteen lisäksi myös pakkausdesignin suunnitteluun.

kc-pihlaja.bb2

kc-pihlaja.bodybutter
Purkkiin voi voiteen loputtua säilöä topseja tai pumpulia, koruja, klemmareita, kuminauhoja — mitä ikinä. Voiteenvoi tilata voi jo Hyvinvoinnin tavaratalosta*, pian sitä saa myös muualta. Pidän teitä ajan tasalla.

Ai hitsi että olen ylpeä tästä tekeleestämme!

kc-pihlajatarina

Psst…. Mikäli yhteistyötarinani Mádaran kanssa kiinnostaa, löydät brändin suomenkielisiltä sivuilta lisätietoa.

*Affiliate-linkki