Menu

Voita Ecosmol-kierrätyskaluste

Muistatko Ecosmol-kierrätyslaatikon? Postaus oli megasuosittu ja niin ovat kalusteetkin, jotka yhdistävät designin, ekologisuuden ja kätevän arjen. Mulla on kotona musta versio paperinkierrätyssysteeminä ja mökillä valkoinen säilömässä kaikkea wc-paperirullista lamppuihin. Musta ovi -blogin Majalla on Ecosmol puunvärisenä — niin nätti kotonaan!  Laurallakin on Ecosmol puisena:

Niimaar sai alkunsa vuonna 2016 jolloin jatkuvat uutiset muoviroskasta meressä alkoivat pikkuhiljaa tulla esille ja perustaja Enni koki, että jotakin oli tehtävä. ”Havahduin siihen että heitämme pois nopean käytön jälkeen paljon kertakäyttömuovia. Toki moni säästi muovipusseja, mutta kuitenkin omassa ja tuttavien & ystävien elämässä oli hyvin tavanomaista ottaa take away-kahvi muovikansineen yms. ja käyttää muovipusseja. Kannustamme vähentämään roskan tuottamisen ja roskaamisen määrää, kierrättämään ja suuntaamaan kohti ”nollahukka” ”zerowaste” elämäntyyliä”.

Ecosmol-kalusteen on suunnitellut Harri Koskinen ja materiaalina on FSC-sertifioitu koivu ja saarni, tuotteet valmistetaan Suomessa (hinta on 275-295 euroa). Kalusteen sisällä on kaksi siirrettävää väliseinää, joiden avulla voi säädellä lokeroiden leveyttä. Lisäksi sisään saa kestopussit, joiden avulla jätteet saa kiikutettua roskikseen.

Brändi järjestää säännöllisesti plogging-tapahtumia, joissa kerätään roskia yhdessä, ryhmänä. Pian brändi kasvaakin kierrätetystä muovista valmistetuilla design-tuotteilla.

Mikäli haluat saada oman kierrätyksen paremmin haltuun, on siihen mainio mahdollisuus tämän Viikon arvassa: kerro kommenttiosiossa, mitä kierrättäisit Ecosmolissasi? Arvomme Birch natural -värisen kalusteen + kaksi Niimaar-logopussia. Voit osallistua joko täällä blogissa, FB-ryhmässä tai molemmissa. Vastausaikaa on maanantai-iltaan 13.8 klo 23:00 saakka. Onnea skabaan!

232 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Just eikä melkein toi sopisi meidän remonttitaloon vähän iloa tuomaan. Nyt niin huonosti tilaa kierrättää että aina sotkuisen näköistä. Sinne menis muovit ja pahvit!!!

Kierrätän kaiken mahdollisen eli muovin, paperin, pahvin, lasin, metallin, vaatteet yms.

Biojäte, lasi, metalli, muovi

Tästä olen haaveillut. Pahvit, lasi ja metalli menisi meillä tänne.

Meiltä löytyy tiskialtaan alta bio- ja sekajätteet sekä muovipakkaukset. Näiden lisäksi lajittelemme kuitenkin vielä pahvit, metallit ja lasit (ja tottakai paperin). Pahvit, metallit ja lasit ovat aina jossain pussukassa kaapin perällä, joten niitä helposti myös jää tiskipöydille roikkumaan. Tämä olisi siis ihan täydellinen näille jakeille!

Lasin, metallin, muovin ja pahvin kierrätykseen

Paperi, pahvi ja lasi 🙂

Lasi- ja metallipurkit, sekä muovit ja pahvit.

Ehdottomasti metalli, lasi ja muut vähemmän tilaa vievät, kuten paristot. Upea tuote! <3

Kierrättäisin ihan niitä perusasioita kuten muovia ja paperia, ja uskon että sekaan mahtuisi myös lamput ja patterit – ne kun tällä hetkellä pyörii missä milloinkin. Kolmevuotias ilmoitti haluavansa kierrättää lelunsa. Ehkä hyvin suunniteltuun boksiin tekeytyy oma kolo niillekin!

Paperi, seka, pahvi, metalli, lasi 😊

Kierrättäisin muovit, yhteen lasi/metalli ja yhteen vaatejäte (rikkinäiset sukat yms) , nämä kaikki ovat sellaisia, ettei niille ole tällä hetkellä paikkaa ja pyörivät missä milloinkin. Todellakin siis toivon voittavani 🙂

Ehdottomasti tarvitsisin lisätilaa muovin, paperin ja pahvin kierrätykselle. Onpa kaunis!

Tälläkin hetkellä tulee kierrätettyä muovi, pahvi, lasi ja metalli. Sopivia astioita ei tällä hetkellä ole, ei ole vielä sellaista systeemiä löytynyt joka toimisi käytännössäkin. Tällä hetkellä kaikki kerätään yhteen ikean siniseen kassion josta teen lajittelun ennenkuin käyn kierrätystavarat viemässä.

Muovi, pahvi ja lasi sopisi hyvin tähän. Kierrätän nämä nytkin, mutta parempi paikka näiltä vielä puuttuu mihin kerätä järkevästi.

Tähän menisi meillä pahvi, metalli, lasi ja muovi.

Oi tämä olisi ihana lisä ja parannjs kodin kierrätystoimintoihin! Keittiössä tällä hetkellä bio, sekäjäte ja muovi. Lasi, pahvi ja metalli kaipaisivat järkevämpää kierrätysratkaisua tämänhetkisen paperikassi-/pahvilaatikkoviritelmien sijaan.

Kierrätän metallin, muovin, pahvin ja paperin..näitä tulee arjessa tosi paljon. Sijoitus/säilytys on todellinen ongelma. Tuo olisi näppärä ja kaunis. Iso plus säädettävistä lokeroista!

Meiltä löytyy tiskialtaan alta bio- sekajätteet, lisäksi kierrätän lasit, muovit ja peltipurkit mutta niille ei ole erillistä astiaa.

Tuon astian saisi meille esim. lasten omaksi kierrätysastiaksi. Sovittaisiin yhdessä, mitä siihen kerätään. Kenties pikkumuovit, pikkupahvit/kartonki sekä metalli.

Kierrättäisin muovin, metallin, paperin, lasin ja kartongin ecosmolissa 🙂

Kierrättäisin muovin, kartongin ja paperin

Ah! Tätä meidän minikeittiö kaipaa. Meillä kierrätetään ahkerasti, mutta se muovin kierrätys on jäänyt sillä tilaa on vaan niin vähän. Myös palautettavien pullojen muovipussinyssykkä olisi ihana saada piiloon keittiön nurkasta.

Meillä lähtee kiertoon muovi, paperi, pahvi, lasi, metalli ja biojätteet, eikä kaikille millään löydy omaa säilytyspaikkaa kaapeista.

Kompaktissa yksiössä ei ole liikaa tilaa tiskialtaan alla, joten tämä olisi oiva ratkaisu, koska haluan kierrättää kaiken mahdollisen, jos vain olisi tilaa. Tällä hetkellä mahtuu sekajäte, paperi ja bio. Tänne laittaisin kätevästi metallin, lasin ja paperin.

Kivinokan kesämaja kaipaa kierrätyssysteemiä ihan perusjutuille: muovit, metallit, pullot… Tämä olisi mustana täydellinen!

Kierrättäisin aivan kaiken mahdollisen!

VAU siis tää on upee! Me rakennetaan taloa, ja oon vähän ollut huolissani kun keittiössä ei ihan hirveesti tilaa kierrättämiselle. Tämä ratkaisisi asian ja vieläpä todella tyylikkäästi. Muovi, lasi ja metalli olisivat meillä järjestyksessä täällä!

Meillä laitetaan kierrätysroskat nykyisin kauppakassiin ja kassi tyhjennetään joka kerta, kun käydään kaupassa. Lähikaupan (kävelymatka 3min) pihalta löytyykin kaikki kierrätysastiat, mikä on mahtavaa! Mutta olisihan tällainen kalusteen tarjoama tapa hieman fiksumpi, nyt aikaa menee siellä kaupan pihassa, kun kaikki kierrätettävät ovat kassissa sekaisin.

Tähän kalusteeseen laittaisin muovin, metallin ja lasin, paperin ja pahvin kuljettaisiin edelleen kauppakassissa, kun niitä tulee eniten.

Meillä löytyy tiskialtaan alta bio- sekajätteet. Kierrätämme myös lasi, metallit, muovit ja lehdet näille ei ole erillistä astiaa.

Meillä kierrätetään kaikki mahdollinen. Tähän pääsisi luultavasti paperi, lasi ja metalli. 🙂

Juuri muutettiin isompaan perheenlisäyksen takia. Uudessa asunnossa on hyvin tilaa kierrättää, mutta nättien kierrätyskalusteiden keksiminen onkin ollut vaikeampi nakki. Todella kaunis kaluste on tämä. Laittaisin itse sinne metallin, lasin ja muovit.

Kerrankin kaunis kierrätyskaluste. Meillä tulee tahtomattakin paljon muovia, lasia ja pahvia, ja tiskialtaan alle ei mahdu juuri mitään. Tämä olis loistava ratkaisu meidän huushollin kierrätysongelmaan 🙂

Juuri tämä on minulla hankintalistalla mustana, mutta koivuinenkin kaunistaisi kyllä kotia. Laittaisin tänne keräyspaperin ja -pahvin, ja kolmannessa lokerossa säilyttäisin paperikasseja. <3 Roskiskaapissa on täydellinen järjestys; sinne mahtuu juuri sopivasti bio, seka, muovi, lasi ja metalli.

Kierrätämme kaiken mahdollisen, joten tällä hetkellä keittiössä on vanha kannellinen pyykkikori sekä erinäisiä paperikasseja johon keräämme kaiken kierrätykseen menevän. Tämä Ecosmol laatikko on ollut haaveissa 😊, ja laittaisin sinne lasit, metallit sekä muovijätteen.

Kierrämme kotona kaiken mahdollisen, tähän voisin kerätä muovia, lasia ja pahvia

Onpa tuo kaunis systeemi! Meidän tiskikaapin alla ei muovikierrätys toiminut, nyt uusi yritys!

Kierrättäisin paperia, pahvia ja lasia 😊

Kierrätettävälle muoville ei tällä hetkellä ole oikein sopivaa paikkaa, joten siihen tarpeeseen Ecosmol vastaisi hyvin.

Muovi, lasi ja metalli. Jos kartonki mahtuisi niin myös se. 🙂

Kierrättäisin muovia, lasia, metallia
ja pahvit.

Tähän menisi muovit, pahvit ja metallit 🙂

Just eilen totesin, että meille tarvittaisiin vielä toinen isompi keräysastia. Nuo pienet täyttyy niin äkkiä ja toinen iso on pelkästään muovia varten. Tuo on kyllä tosi hyvännäköinen ja tilavan oloinen. Kehtaisi laittaa johonkin muualle, kuin nurkkaan piiloon =)

Kierrättäisin lasin, metallin, bion, pahvin ja paperin. Muovin kierrätysmahdollisuutta ei taloyhtiössä ole 🙁

Keittiössä jo paikat sekajätteelle, muoville, biojätteelle ja palavalle. Paperi, pahvi, lasi ja metalli, jotka tällä hetkellä kodinhoitohuoneessa saisivat tästä arvoisensa paikan. 🙂

Bio-, muovi- ja sekajätteelle omat lokerot löytyvät jo. Mutta lasi, metalli ja pahvi tarvitsisivat myös kunnolla oman paikkansa. Tällä hetkellä joutuvat olemaan nyssyköissä kaapin perällä.

Kierrättäisin ecosmolissa pahvin, metallin ja lasin. Muut kierrätettävät sitten edelleen tiskipöydän alla omissa paperikasseissa.

mustaan piilottaisin muovin, kartongin seä lehdet 🙂

Metallin,lasin ja pahvit

Oooh! Kierräysmuijalle tää olis ihan täydellinen. Meidän taloyhtiössä kierrätys on mahdollistettu hyvin, kierrättää voi paperit, pahvit, muovit, lasit ja metallit. Lisäksi on astiat biojätteelle ja sekajätteelle. Pienessä keittiössä pahvien, paperin ja muovin säilöminen on hankalaa, joten ne päätyisi tähän.

Jopa on tyylikäs! Mä pistäisin tuossa kiertoon lasin, pahvin ja metallin 🙂

Tähän menisi muovit, metalli ja lasi😊

Tämä menisi kakkosasunnolle. Pienen tilan vuoksi kierrötys on haasteellista. Biojätettä en tuohon laittaisi, mutta paperit, kartongit, lasin ja metallun siinä säilöisin.

Tuo olisi todella tarpeellinen! Muovi, pahvi, metalli, lasi nyt ainakin. Poltettava jäte vaatii oman astiansa.

Lehdet, muovit ja pullot, kuivaa ja puhdasta roskaa.

Tosi kaunis, mutta myös tosi käytännöllinen kierrätysratkaisu! Sopis tässä huushollissa hyvin kylppärin puolellekin, kun keittiö on ahdas.

Laatikon lokeroissa kierrättäisin muovia, lasia ja pahvia.

Muovit! Voisin vihdoin aloittaa muovin kierrätyksen, jeeeee! Kierrätyspiste on sen verran kaukana, että muovia kertyy eikä se tällä hetkellä mahdu kerrostaloasunnon lavuaarin alla sijaitsevaan jätevaunuun. Olispa mahtavaa!

Hieno on. Tuohon menisi kaikki mitkä ei mahdu tiskipöydän alle eli muovi, lasi ja pahvit.

Uudessa kodissa, johon muutto kuunvaihteessa edessä, on ilokseni nelilokeroinen kierrätysastia allaskaapissa. Siihen menisi bio, muovi, sekajäte ja metalli, joten tähän menisi paperi, pahvi ja lasi eikä tarvitsisi enää siivouskaappia täyttää pussein ja astioin!

Meillä kierrätetään paperi, pahvi, metalli, lasi, biojäte ja muovi, ja keittiön nurkat on täynnä erilaisia nyssyköitä, pussukoita ja koreja, joten Ecosmolille olisi todellakin käyttöä! 😍

Sijoittaisin lokeroihin pahvit, sanomalehdet ja lasipurkit, jotka tällä hetkellä kerääntyvät eteiseen ei niin esteettisesti kasseihin… Olenkin jo aiemmin ihastellut kyseistä laatikkoa messuilla – niin kaunis ja käytännöllinen.

Uudessa kodissani on olemattomasta tilaa, joten tämän voisi laittaa esille vaikka eteiseen. Kierrättäisin tässä muovin, paperin ja metallin.

Muovi, pahvi, metalli ja lasi. Meillä kierrätetään kaikki mahdollinen mutta ei oo mitään kunnon systeemiä vaan kaikki ämpärit/pussit roskiskaapissa sekaisin niin tää helpottais kyllä kierrättämään ja olis siistimmän näkönenkin 🙂

Juuri tilanpuutteen kanssa olen tuskaillut ja miettinyt vaihtoehtoja – tämä olisi loistava. Kierrätysastiaa kaipaavat metalli/lasi, muovi sekä pahvit. Saisi tämän hetkiset erilaiset pussiratkaisut väistyä!

Todellakin olisi tarvis lisälokeroille kierrätykseen, tiskikaapin alla tila on rajoitettu. Tähän kaunistukseen menisivät varmaankin muovi, lasi ja metalli

Oma roskis on tällä hetkellä täynnä juurikin monenlaisia nyssäköitä ja lokeroita. Sekajätteen lisäksi kierrätän ja kierrättäisin bion, muovin, lasin ja metallin.

Tää on niin ihana! Muovit ja paperit menis ainakin tähän, koska ne ei meinaa mahtua pommimaiseen roskiskaappiimme. Kaikki lajitellaan, mutta elämää helpottaisi suunnattomasti lisäkeinot lajittelussa☺️

Onpas kaunis😍
Tuo voisi mennä tyttären huoneeseen, lajiteltaisiin siinä paperi, pahvi ja vaikka muovi.

Kierrätän kaiken, mitä voi kierrättää, mutta tilaa on vähän ja erilaisia huonoja ratkaisuja on käytössä. Tämä olisi täydellinen, jottei tarvitsisi laittaa esimerkiksi metallia ja lasia samaan laatikkoon ja kierrätyspisteellä sitten erotella niitä toisistaan, kuten nyt teen. Papereilla ei ole tällä hetkellä omaa laatikkoa ollenkaan. Tämä tulisi todella tarpeeseen.

Sinne menisi kaikki mikä ei nyt mahdu tiskialtaan alle kaappiin, eli muovit, metalli ja lasi. Nyt niitä joutuu säilyttämään eteisen kaapissa, joten tuo helpottaisi kyllä lajittelua.

Muovi, lasi, metalli ja lehdet 🙂 Nämä tulee alkuun mieleen!

Paperit, pahvit ja lasi tänne,
loput roskiskaappiin 😍

Kierrättäisin muovin, pahvit ja lasin. Tällä hetkellä kierrätys hyvin epäjärjestyksessä ja siellä täällä, joten tuo tulisi todella tarpeeseen! 🙂

Muovi, metalli ja lasi varmaankin!

Onneksi jätettä tulee koko ajan vähemmän. Ecosmoliin bio, muovi, lasi ja metalli. Paperi ja pahvi helppo viedä suoraan taloyhtiön lajitteluastioihin.

tiskialtaiden alle mahtuu just muovi- ja sekajäteastiat…lasi-, metalli ja muu kierratettävä tarviis just noin kätevän laatikoston!

Lajittelisin kotona Ecosmolissa muovin, lehdet sekä lasin.

Kierrättäisin ihan perinteisesti kotitalousjätteitä. Muutamat lisälokero ei olisi pahitteeksi, niin lasipurkeille yms. olisi oma paikka 🙂

Kierrättäisin muovit, pahvit ja metallit. Ihanan näköinen!

Tää olisi ihana pieneen kämppään kun ei meinaa mahtua kierrätyspistettä siististi mihinkään. Tästä tulisi varmaankin pahvin, paperin, lasin ja metallin kierrätyspiste.

Lajittelen paperit, pahvit, lasin, metallin, biojätteen ja muovin. Paristot, lamput ym. vaatii oman tilansa. Käyttökohteita siis löytyisi meiltä kotoa vaikka kuinka paljon.

Paperit ja pahvit menisi tähän

Toi on niin kaunis! En tosiaankaan uskonut koskaan sanvani jotain tällaista kierrätyskalusteesta.

Meillä Ecosmoliin pääsisivät palautuspullot sekä lasi ja metalli. 🙂

Meillä on tiskiallas mallia laitoskeittiö eli alapuoli avoin. Niinpä tämä sopis siihen kuin nappi silmään, sillä nyt kierrätysastiat ovat sekalaisia muovi- ja koriastioita – not so beautiful. Tällä saisi tyylin kerralla buenoksi! Kierrätykseen menee meillä kaikki, mutta tähän sijoittaisin eniten päivittäiskäyttöä vaativat seka-, muovi- ja biojätteen.

Paperin, pahvin ja lasin! Niille on ollut tähän mennessä vaikeinta löytää sopivaa paikkaa, ja siksi roskakaappi menee nopeasti tukkoon. Tällainen auttaisi! 🙂

Kierrätykseen menisi lasi ja pestyt muovijätteet. Metallia ei mulla juurikaan tule. Ehkä myös paperi/pahvi.

Kierrätyksen sijaan käyttäisin pyykkikorina:). Väliseinien avulla saa kätevästi eroteltua tummat ja vaaleat pyykit omiin lokeroihinsa.

Mä oon haaveillut tästä jo jonkin aikaa, mutta en ole raaskinut ostaa. Toistaiseksi meillä on kaapit täynnä erilaisia pusseja ja bokseja, joihin kierrätettävät roskat laitetaan 😀 Ei siis kovin esteettinen tai selkeä järjestelmä. Ecosmoliin erottelisin metallit, lasit ja muovit, sillä kaikille muille on jo järkevä systeemi. Onneksi sekajätettä tulee nykyään ihan minimaalisesti 🙂

Pahvit, kartongit, lasi, metalli.

Kierrättäisin Ecosmolissa paperit, lasit ja metallit.

Wow hieno! Kierrätän kaiken paitsi nyt syksystä haluaisin muovn mukaan (vaikea viedä eteenpäin) ehkä tämä motivoisi vaikka pyörilemään sitten muovinkeräysastialle 😀

Tuohon menisi muovi, pahvi ja metalli.

Pahvit ja muovit 🙂

Laittaisin Ecosmoliin ainakin muovin, lasin ja metallin, muille löytyisi paikka varmaaan muualta kodista 😊

Eikä toi puunvärinen on ihana! Suorastaan sisustuselementti! Tämmönen tulis kyllä todella tarpeeseen! Sinne vois laittaa vaikka muovia, lasia, metallia, pahvia tai vaikka paperia!

Onpa hieno! Mulla sinne menisi paperia, muovia ja metallia.

Lasi, metalli ja muovi päätyisivät todennäköisesti tähän. On kyllä kaunis!

Oih. Unelma.
Pahvit-paperit- pullot saisi järjestykseen kodinhoitohuoneessa.

Pahvi, paperi, metalli ja lasi

Tähän tulisi pahvit, koska niiden säilytys on nyt kaikista huonoiten järjestetty. Tilan riittäessä myös muovit. Päällä voisin säilyttää tyhjiä pulloja kauniissa puuvillaisessa pyykkipussissa.

Keräisin tähän paperin, lasin ja metallin. Niiden kierrätysastiat on vähän hankalasti sijoitettu meillä tällä hetkellä.

Aivan mahtava! 🙂 Muovi, metalli ja lasi kaipaisivat lisäsäilytystilaa!

Tämä sopisi täydellisesti pieneen keittiööni lasin ja metallin kierrätykseen. 🙂

Onpa kätevä ja kaunis! 😍 Laatikkoon menisivät ainakin metalli, kartonki ja lasi.

Tähän menis muovi, lasi ja metalli! Ois ihanaa saada lasi ja metalli eri lokeroihin!

Kierrättäisin tähän muovin, metallin ja lasin.

Arvonnan henkeen nähden väärinkäyttäisin. Minulta kun tuo kierrätyskaluste jo löytyy niin piilottaisin käsityölangat tyylikkäästi tähän koivulootaan, jota sitten käyttäisin myös sohvapöytänä. Johonkin se kahavikuppi on laskettava.

Käyttäisin tätä roskispussien säilytykseen sekä keräyslasille ja -metallille.

kartonki, muovit ja paperit.

Muovit, metallin ja lasin saisi hyvin kerättyä laatikkoon 🙂

Kierrättäisin siinä nykyistä enemmän, koska se vaikuttaa tosi käytännölliseltä👍🏻.
Metalli ja muovi olisi helppo lajitella sekajätteestä.

Pullot, pahvit ja metallit menis tänne.

Kotikuntaan ollaan saamassa muovinkeräys-piste, ehkä jo syksyllä. Lasinkierrätysfirma toimii naapurikunnassa. Laatikkoon sopisi lasi, muovi ja metalli.

Kierrätystilaa ei vaan ikinä oo tarpeeksi. Laatikko tulisi pahvin, muovin ja metallin/lasin kierrättämiseen.

Kierättäisin muovin, pahvin ja lasit. Upean näköinen tuote, joka tekee kierätyksestä hauskan! 🙂

Tämä olisi mahtava! Sisään menisi lasi, metalli ja pahvi.

Lasi, metalli ja muovi

Muovit, lasit ja metalli.

Metalli, paperi ja pahvi. Tai lasi. Muille on jo näppärä paikkansa mut edellämainittuja tulee eniten 🙂

Tätä olen katsellut, että pitäisi tilata, on kyllä hieno ja kätevänoloinen! Kierrättäisin siinä muovit ja lehdet/paperit vielä mahtuisi niiden lisäksi. Muovit on tällä hetkellä survottuna kuivauskaappiin ja sieltä ylitursutessaan muovipussiin joka pyörii keittiön nurkissa kunnes muistan ottaa sen mukaan seuraavalle kaupunkireissulle.

Muoviroskille ei oo mitään paikkaa. Keittiössä pyörii kassi tiellä aina 🙄 Tää ois kyllä ihana 😊

Tämä on kaunokainen, joka pääsisi minieteiseemme jakkaraksi ja säilöisi samalla metallit,lasit ja pahvit sisäänsä! <3

Mahtavaa! Minä kierrättäisin täällä ainakin lasipurkit ja pahvit. Niin kaunis laatikko – ollut hankintalistalla täälläkin!

Pahvi, metalli, muovi ja lasi 💖👌

Laittaisin lokeroihin metallin, lasin ja energia jätteet ♻️

Bio – ja sekajäte mahtuu allaskaapin alle, mutta lasi, metalli ja muovijätteet kaipaa asianmukaista säilylytyspaikkaa.

Osallistun arvontaan. Kierrätän lasia, metallia ja muovia. Biojätteet kompostoin Bokashi-menetelmällä.
Hieno tuote.

Onpa kaunis keräysastia! Laittaisin sinne pahvi – ja muoviroskat sekä lasi – ja metallijätteet.

Muovit, metallit ja pahvit ainakin! Olisi hienoa päästä tutustumaan, mihin kaikkeen Ecosmol taipuu. Arvalla mukana Jonnis

Olen haaveillut Ecosmolista jo pitkään. Sen paikka tulisi olenaan eteisessä ja siinä kierrätettäisiin pahvit, paperit ja pullot.

Pahvit muovit ja paperit sais viimein järjestykseen!

Lasin, metallin ja pahvin tuossa kierrättäisin.

Pahvit ja keräyspaperi tarvitsisivat isommat keräystilat, tällä hetkellä kierrätys on järjestetty keittiön kulmakaappiin, jossa lisäksi lasin, metallin ja palautuspullojen keräys +talouspaperin säilytys. Tuo astia on niin nätti että sen jättäisi mielellään esille!

Laittaisin sen juuri ostamaamme vanhan puutalon keittiöön, ja lajittelisin sinne muovit, paperit, metallin ja lasin!

Kierrättäisin lasin, metallin ja pahvin tuossa.

OMG, on kaunis!! Meillä tulisi muovi, metalli ja lasi. Tänään viimeksi tuskailin niiden nyssyköiden kanssa…..

Pahvi, lasi, muovi. Muut kierrätysastiat mahtuisivatkin sitten roskiskaappiin:)

Tämä on niin näppärän näköinen ja oloinen ja kauniskin vielä. Tässä menisi hyvin lähestulkoon kaikki jäte, kun hieman tuunaa. 🙂

Tämä olisi niin ihana, paikkakin tälle löytyisi keittiöstä😍
Kierrättäisin lasin, muovin ja metallin tässä👌

Pahvit, lasi ja metalli, muovi. 😊

Muovi, metalli ja lasi. Olispa kyllä super
hyvä meille!

Aivan ihastuttava, nyt ei tarvitsisi piilotella roskia! Tämä tulisi ehdottomasti keittiöön esille. Tuonne lajiteltaisiin pakkausmuovit, kartonki ja lasi/metalli.

Muovi, lasi ja metalli.

Pahvi, muovi ja lasi

Kierrätän muovin, lasin, metallin ja pahvin 🙂

Kierrättäisin tuossa pahvin, paperit ja muovin.

Pahvi, paperi, metalli, lasi. Tiskikaapin alle ei meinaa mahtua millään!

Muovin, pahvin ja paperin.

Asun vanhassa puutalossa, ja keittiön kaappien säilytystila on tyypillisesti vähäinen, joten jätteiden lajittelu tulee olla lähes pakosta näkyvillä.
Kierrätän lasin, metallin, muovin, paperin, pahvin ja biojätteet. Lopulta jää vain hyvin vähän lajittelematonta sekajätettä.
Pienen taloyhtiön haasteena on se, ettei kaikille jätetyypeille saa järjestettyä keräyspisteitä. Olemme ratkaisseet ongelman naapureiden kanssa yhteistyössä: jokaisella naapurilla on jokin edellämainituista pöntöistä ja jaamme kulut yhdessä. Näin jokaisella pihalla ei tarvitse seisoa mm. Metallinkeräystä.

Pahvit, lasin ja metallin

Voi miten täydellinen tämä olisi muoville, pahville ja metallille, pääsisi eroon keittiön naulakossa roikkuvista kasseista!

Tästä olen haaveillut! Kierrättäisin siinä pahvin, paperin ja muovin..

Tää on kyllä hyvä! Meillä kierrätetään paperi, pahvi, muovi, lasi, metalli ja patterit sekä polttimot. Ollaan kyllä päästy siihen pisteeseen, että jätettä tulee kovin vähän, mutta voisihan sillekin vähälle olla vähän parempi/siistimpi paikka kuin epämääräiset astiat tiskikaapissa.. toinen asia on että minne tää mahtuis meiän 26 neliön yksiössä🤔 varmaankin partsille ✌️

Kierrättäisin tässä kalusteessa muovin, lehdet ja pahvin ♻️♻️♻️

    Onnea voitosta Mira 🙂

    Laitoin sulle juuri meiliä.

Ei oo totta! Viikon oon miettinyt, että millä ratkaisisi pahvi/paperi/metalli/lasi -kierrätys-tilanpuute-ongelman! Upean näköinen kokonaisuus ja mikä tärkeintä tähänhän ratkaisuun saattaisi nirsomieskin suostua.

Ahh noi on niin kauniita! Tälläsessä olis niin ihanaa säilöä paperit, pahvit ja metalli!

Pullot,pahvit ja metallit

Oi, meillä lajitellaan kaikki mahdollinen ja vanhan keittiömme roskiskaappi on nykytarpeisiimme ihan liian pieni. Ecosmol sopisi muotoilultaankin täydellisesti 50-luvun kotiimme!

Onpa kaunis! Pahvin paperin ja metallin kierrättäisin tässä.

Lasi, metalli, muovi ja pahvi.

Muovit. Taloyhtiössämme ei ole muovinkeräysastiaa, mutta kerään ne silti. Allaskaappi on vain kovin pieni kaikille keräysastioilleni. Muovit viemme aina kimpassa ystäväni autolla muovinkeräyspisteeseen samalla kun käymme isosti ruokakaupassa molempien perheille.

Meidän pienessä asunnossa Ecosmolin kautta kierrätykseen löytäisi tiensä muovi, paperi ja kartonki.

Muovia, lasia ja metallia kierrättäisin.

Tuohon keräisin kierrätettävän paperin, lasin ja metallin. On tyylikäs laatikko!

Tää on kyllä hankintalistalla! Pahvit, paperit ja pullot ainakin! 🖤

Miten tämä postaus osuikin juuri oikeaan aikaan? Juuri aamulla mietin, että missä säilyttää kierrätettävä muovi, pahvi, lasi ja metalli avokeittiössä mahdollisimman siististi.

Asun pienessä yksiössä jonka avokeittiöön tuo oli täydellinen! Kierrätäisin biot, kartongit, metallit ja lasit! tälläkin hetkellä nuo kierrätän, joten köökki ei ole tällä hetkellä kovin kummoisessa järjestyksessä!

Boxille olisi tarvetta kun jätteiden säilytystila on liian pieni. Boxiin tulisi paperi, pahvi, lasi ja metallijäte.

Metalli- ja lasipurkit keräisin tähän kierrätystä varten.

On kuolattu jo kauan mieheni kanssa tämän kalusteen perään. Kierrättäisimme siinä muovit, pahvit ja paperit. Muille kierrätämillemme tuotteille löytyy jo paikat.

Kierrättäisin Ecosmolissani ainakin muovin, metallin ja lasin.

Muovi, kartonki ja lasi kaipaavat omaa osastoaan!
Bio ja metalli tietty kierrätetään lisäksi.
Olisi kyllä tarpeellinen lisä meidän talouteen!

Pahveille, papereille ja muoveille ei kotona vielä ole järkevää paikkaa, joten tämä olisi täydellinen ❤️

Aah, tää ois niin hyvä kotona vallitsevaan kierrätysongelmaan! Kierrätys ei siis ole ongelma, vaan tilat mihin kerään kierrätettävät asiat! Tämä helpottaisi asiaa superisti 🙂

Oi, olen haaveillut tästä niin kauan! Kierrättäisin pahvit, lasin ja metallin sekä ehkäpä myös paperin tällä, kaikki nämä hakevat edelleen kotona paikkaa.

Kyllä se ihan talousjätteen sortteeraamiseen tulisi.
Epämääräisesti kasautuva hässäkkä tiskipöydältä
menisi siististi suoraan kasseihin. Olis kyllä huippua
jos arpaonni suosisi, saisi samalla yhden istuinpaikan
keittiöön lisää 🙂

Kierrättäisin muovit, paperit sekä kartongin!

Kierrättäisin tämän avulla tyylikkäämmin mm. Metallit ja muovit. Tämä olisi täydellinen kotiimme!

Kierrättäisin paperit ja kartongit. Tämä sopisi tyyliltään meidän kotiimme.

Lasi, metalli ja kartonki/pahvit

Paperi, lasi ja metalli. Tämän hankinta on ollut harkinnassa, joten arvonta sopii tähän hetkeen paremmi n kuin hyvin 😊

Kartongille ja paperille ei löydy tällä hetkellä paikkaa, vaan ne lojuvat pusseissa lattialla. Ne siis ainakin. Myös pulloille olisi kiva saada oikea säilytyspaikka enne kuin ne viedään kauppaan!

Tämä on niin hieno!

Sopisi hyvin muoville, lasille ja pahville.

Pahvi, paperi, metalli, lasi. Kokeilisin, että mihin soveltuisi parhaiten!

Muovi, paperi, lasi, metalli.

Kierrättäisin kauniimmin muovin, metallin, paperi ja lasin. Bojäteastia jo onkin.

Tähän menisivät lasi, metalli ja pahvit. 😊

Tällä hetkellä kierrätyskorissa on niin ahdasta, että vaikkapa lasi, metalli ja palautuspullot voisivat siirtyä Ecosmol-kierrätyskalusteeseen. Olisipa kiva!

Lajittelisin tuollaiseen todennäköisesti pahvin, lasin, metallin ja/tai muovin 🙂

Tämän tahtoisin kyllä voittaa! Pahvit, muovit ja metallitölkit saisi kerättyä näppärästi ja kauniisti…meillä on keittiössä taso, jonka alle tämä sujahtaisi niin sulavasti…

Metalli, muovi ja lasi, niille tässä olisi oivat paikat.

Ainakin alkajaisiksi laittaisin paperit ja pahvin! Saisi siististi jemmaan suoraan käytöstä eikä vaatisi välisäilytystä esim. keittiön pöydällä ennen kuin päättyisi eteenpäin…

Pahvit, metallin ja lasin!

Pahvit, paperit ja metallit sais näppärästi tuonne! Aina nykyisen pahvilaatikkoviritelmän voittaisi 🙂

On kaunis ja käytännöllinen ja tulisi todellakin tarpeeseen.

Kierrätä kaiken minkä voin. Tähän saisi hyvin pahvit, paperit, lasin ja metallin. Sisäporstuaan vieressä olisi tälle täydellinen paikkakin.

Ihana!! Muovit ja pahvit.

Kierrättäisin paperit, metallin ja lasin, jotka ei mahdu tällä hetkellä meidän roskiskaappiin. Sopisi täydellisesti meidän sisustukseen ❤️

Lasi, metalli, paperit,palautuspullot

Säilyttäisin siellä kierrätystä odottavat lasit, metallit ja muovit, sillä ne eivät mahdu tällä hetkellä tyylikkäästi minnekään.

Muovin, lasin ja metallin kierrättäisin tuossa. Muut kulkee käsissä kätevästi ulos roskiin, mutta erityisesti muovit pyörivät rumasti tiskipöydällä ja unohtuvat siihen läjään kun pitäisi kauppareissulla ottaa mukaan. Helpottaisi yh-talouden siisteyttä tuollainen lokerikko.

Kierrätän tällä hetkellä paperin, muovin, bion, lasin ja metallin siten, että kodin eri osista löytyy kierrätyspaikkoja mm. Ikea kassien muodossa. Ecosmol saattaisi helpottaa kierrätystä aika tavalla ja lapsetkin pääsisivät kokemaan, että kierrätys voi olla oikeesti ihan helppoa!:)

Minulla tuonne sujahtaisivat paperi, pahvi ja pullot. Tai sitten edelleen ihan ihme nyssäkäihin kerääntyvät metalli, lasi ja paristot&elektroniikka.

Muovit, paperit ja pahvit ✌
Ihanan tyylikäs arjen helpottaja !

Pahvia, lasia ja metallia ainakin. 🤗

Kierrätämme aikalailla kaiken mahdollisen ja tämä olisikin oiva apu siistimpään kodinhoitohuoneen ilmeeseen kierrätyksen osalta!

Ehdottomasti biojäte, muovit, paperi ja pahvi.

Vau!! Kierrättäisin pahvit, palautuspullot ja muoviroskat tuossa upeassa laatikossa.

Kierrätän ongelmajätteen, paperin ja energiajätteen noin 🙂

Kierrättäisin pahvin, muovin ja lasijätteen. Mahtava idea ja kaunis esine. Tällaisen voisi rakentaa itsekin! Tosin yhtä kaunis siitä ei varmaankaan tulisi.

Olemme aina kierrättäneet paperin, pahvin, lasin ja metallin. Nyt puoli vuotta sitten havahduimme myös muovin kierrättämiseen, tältä puuttuu kuitenkin käytännöllinen ja kaunis ratkaisu kodistamme!

Lasipurkit/pullot ja lehdet olisi huippu säilöä piiloon laatikkoon. Kaunis ulkonäkö ++

Järjestäisin metallia, lasia ja paperia. Olen juuri hankkinut muoville ja pahville omat (isot) kierrätyslaatikot. Paperi, metalli ja lasijätteet roikkuvat eri kangaspusseissa ovien kahvoilla. Eli ei yhtään yhtä kaunista tai näppärää kuin Ecosmol on!

Kotona kierrätysasiat ovat kunnossa, mutta mökille tuo olisi mahtava! Vanhempia ei oikein kierrätys kiinnosta kun puitteet ovat mökillä hankalammat. Eli mökille pahvin ja paperin kierrätykseen.

Pahvit, lehdet, muovi, lasi. Näin kaunis tuote kannustaisi kierrättämään ja sopisi uuden tulevan kodin sisustukseen.

Tämä toimisi kyllä lasin, metallin ja muovin kierrätyksessä. Niille tarvitsisin lisää tilaa, uunin päällinen on jo varattu pahville ja paperille 😊

Paperin ja kartongin

Kierrättäisin paperin, pahvin, lasin ja metallin.

Paperijätteelle olisi hyvä 🙂

Tarvitsisin vähän nätimmän ratkaisun tämän hetkiselle ”kierrätyspisteelle”, jossa on muovi, paperi, kartonki, metalli ja lasi.

Muovit, lasit ja paperit kaipaisivat parempaa kierrätyspaikkaa; Ecosmolia olen haaveillut mutta budjetti ei sinne veny, jospa nyt tärppäisi.

Lasi, metalli ja pahvi, nyt ne on omissa nyssyköissään keittiön nurkissa. Tää on hieno!

Paperi- ja pahvijätteet ainakin 🙂

Ecosmoliin menisi muovi, pahvi ja metalli. Tila roskiskaapissa on loppunut jo aikoja sitten, ja omat haasteensa kierrätykseen toi mukanaan koiranpentu, jonka lempipuuhaa edelleen on pahvien silppuaminen ja roskien tonkiminen.

Paperi- ja pahviroskat sekä pelti tai lasi.

Mulla ja kämppiksellä on pieni tila roskiksille eli muovia, lasia ja metallia aiakin voisi kierrättää paremmin tässä.

Muovit ja pahvit, nykyisin ne pursuilevat yli kierrätyssangoissaan ja niitä kertyy meillä siis eniten.

Kierrättäisin muovin, paperin ja pahvin.

Kierrättäisin siinä lasin, metallin, pahvin ja lehdet. Nykyinen kierrätyspiste saisi uuden elämän kenkäkaappina (johon se on suunniteltukin).

Kierrättäisin tässä pahvin, metallin ja lasin, jotka tällä hetkellä tukkii roskiskaapin. Näin kaapissa olisi tilaa muoville ja biojätteelle, paperi ja pullot onkin jo sorteerattu järkevästi.
Ja onhan tuo tosi kaunis, pääsisi näkyvälle paikalle 😍 varmasti kaikki perheessä muistaisi kierrättää!

Ecosmolille olisi ehdottomasti paikka keittiössäni! Sinne voisi lajitella niin paperit, pahvit kuin muovitkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.