Menu
Lue lisää

Testaan blogissani erilaisia tuotteita ja palveluita. Näistä testituotteista en maksa. Kaikki tämän postauksen tuotteet eivät välttämättä ole testattavaksi saatuja, osan olen saattanut myös ostaa itse.

Fiksun ruoan Kioski

Hukun töihin! Onneksi kahden viikon päästä helpottaa, sen tietäminen auttaa paljon. Tulossa on omien normiduunien päälle VILLD-kuvaukset, VILLD-illalliset (lippuja muuten saa vielä) ja huippukiva Ravintolapäiväprojekti, jotka kaikki osuvat kahden viikon sisään. MIKSEN OSAA AIKATAULUTTAA PAREMMIN?!

No mutta: vappuna relasin. En järjestänyt itse juhlia — mentiin lasten kanssa työhuonebileisiin, en kokannut mitään — haettiin kaikki ruoat valmiina. Kävimme toki ostamassa lasten kanssa vappupallot, mutta muuten vedin työväen juhlan ihan minieffortilla. Kurvasimme mm. hakemaan kaikki ruoat kioskilta. Mutta etteköhän tunne mut sen verran hyvin, ettei kyseessä ollut ihan perus ärrä. 😉

anton&anton, antonantonkioski, kioski, ruoka, terveellinen, ekologinen, eettinen, pikaruoka

Olen jo vuosia puhunut siitä, että R-kioskeilla pitäisi olla jonkinlainen ”fiksun ruoan osasto”, edes joku nurkkaus, mistä saisi järkevää syötävää. Tiedäthän: hyviä salaatteja, wrappeja, sushia, vihannestikkuja, tahnoja, raakasuklaata, juureslastuja jne. Sellaista, mitä kiireessä kioskista nyt voisi haluta mukaansa kolmioleipien, proteiinirahkojen, makeisten, jäätelön ja pussipastan sijaan. Kovasti olen ihmetellyt, ettei tätä — omasta mielestäni timanttista ideaa, kröhöm — ole toteutettu. Mutta nytpäs on! Anton & Anton lanseerasi vastikään mainion Kioski-konseptin, jolle menetin sydämeni jo paikan avajaispäivänä: sieltä saa kaikkea, mitä olen unelmakioskilleni visioinut — jopa täydellisen matcha latten!

anton&anton, antonantonkioski, kioski, ruoka, terveellinen, ekologinen, eettinen, pikaruoka

anton&anton, antonantonkioski, kioski, ruoka, terveellinen, ekologinen, eettinen, pikaruoka

anton&anton, antonantonkioski, kioski, ruoka, terveellinen, ekologinen, eettinen, pikaruoka

Parhaillaan Helsingin Lasipalatsissa toimivasta Kioskista paitsi perinteiset karkit, sipsit, limsat, kahvit, purkat ja jädet, myös ja ennen kaikkea salaatteja, lämmitettäviä ruoka-annoksia, piknik-koriin soveltuvaa naposteltavaa, tahnoja, wrappeja, brunssibokseja, sushia ja aamupuuroakin. Kioskin ideana on tarjota laadukasta ruokaa joko heti, kohta tai myöhemmin nautittavaksi. Ihan täydellinen konsepti esimerkiksi jos ei ehdi syödä aamupalaa tai tarvitsee nopean lounasruoan tai eväät piknikille. Kuva taitaa aika hyvin kuvastaa sitä, kuinka fiiliksissä olen paikan a) tarjonnasta b) siitä, että sain Kioskista testiin tuotteita, joilla keitrasin porukan koko vapuksi. Hashtag väsynyt ja onnellinen.

anton&anton, antonantonkioski, kioski, ruoka, terveellinen, ekologinen, eettinen, pikaruoka

anton&anton, antonantonkioski, kioski, ruoka, terveellinen, ekologinen, eettinen, pikaruoka

Kävimme hakemassa Vapun tarjottavat Kioskilta ja kurvasimme Fleminginkadulle auringonpaisteessa. Vappuaaton sää oli täydellinen ja sain tässä megastressin keskellä ihme kyllä relattua illan ilman, että koko ajan pohdin to do -listoja. Keskityin lähinnä epäilyttävän huumaaviin rahkamunkkeihin ja törkeän hyvään luomusimaan sekä sivusilmällä vahtaamaan ovea, ettei 3-vuotias lähde toikkaroimaan Kallion vappuhulinaan yksikseen.

anton&anton, antonantonkioski, kioski, ruoka, terveellinen, ekologinen, eettinen, pikaruoka, munkit, sima, vappu

anton&anton, antonantonkioski, kioski, ruoka, terveellinen, ekologinen, eettinen, pikaruoka, munkit, sima, vappu

Anton & Antonilla on oma keittiö, jossa suurin osa ruoasta valmistetaan. Sen totta vie huomaa maussa! Mm. Olli Posti piipahti kemuissa ja kehui kovasti tahnoja (on aika tarkka syömisistään nimittäin) ja samaa kuulin muiden suusta. Kuinka helppoa ja maukasta: tuoreita vihanneksia ja dippejä. Just hyvää kioskikamaa! (Mikäli muuten pieniin pakkauksiin pakatut kasvikset, hedelmät, tahnat, jälkkärit ja ruoat ahdistavat muoviroskan näkökulmasta, mainittakoon, että kaikki on biohajoavaa muovia.) Erityismaininta myös Kioskin susheille; tosi freesiä ja maukasta. Ehkä paras vinkki on kuitenkin vegewrap: kätevästi kuljetettavaan, kolmion muotoiseen pahviboksiin pakattu wrap on ihanan mehevä ja maukas, olen nyt testannut sen kolmesti ja joka kerta ollut ihan sikahyvää. Iso suositus!

anton&anton, antonantonkioski, kioski, ruoka, terveellinen, ekologinen, eettinen, pikaruoka, munkit, sima, vappu

anton&anton, antonantonkioski, kioski, ruoka, terveellinen, ekologinen, eettinen, pikaruoka, munkit, sima, vappu

Rahkamunkkipalleroita napattiin mukaan 60, mutta 100 olisi tarvittu — vähintään. Munkkeja tultiin hakemaan bileistä jopa etukäteen varmistamalla, että ”onhan niitä vielä?!”. No ei ollut kauaa.

anton&anton, antonantonkioski, kioski, ruoka, terveellinen, ekologinen, eettinen, pikaruoka, munkit, sima, vappu

Olen aika varma — tai siis tiedän — että tulevana kesänä tulen asioimaan Kioskilla moneen kertaan, koska Kioski on avaamassa ovensa myös Kallion Karhupuistossa, lähes vastapäätä mun työhuonetta. EI HAITTAA! Tervetuloa huudeille Kiska, meistä tulee vielä bestikset. Olen varma.

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.