Menu
Lue lisää

Sisältöyhteistyö. Olen saanut postauksen kirjoittamisesta palkan, mielipiteet ovat omiani.

Luonnonkosmetiikassakin on shokkivärejä

Viimeksi kun kirjoitin Boho-sarjasta, sain pian jutun julkaisun jälkeen tällaisen viestin: ”Iloksemme olemme saaneet tänään nauttia huikean postauksesi vaikutuksista! Klo 12.34 ihmettelin työpöytäni ääressä kun uusia jälleenmyyjäehdokkaita alkoi yhtäkkiä tulla sähköpostitse ja puhelimitse, suorastaan ovista ja ikkunoista! Tällä on huikea merkitys pienelle alkavalle maahantuontiyritykselle – Tuhannesti kiitos!” Bohon ripsiväri myytiin mainitsemassani jälleenmyyntipaikassa loppuun, mikä ei sinänsä ole ihme, että tuotteet ovat huokeimpia luonnonkosmetiikkameikkejä, mitä Suomesta saa ja sen lisäksi erittäin laadukkaitakin. On ilo kirjoittaa taas Bohosta! Viimeksi käsittelin Bohon ripriväriä ja erinomaisesta meikkivoidetta, nyt testasin värikosmetiikkaa. Värejä nimittäin Boholla riittää!

En ole kovin villi meikkaaja, vaikka juhliin on ihana antaa ammattilaisen taikoa naamalleni lähes mitä vaan. Arjessa meikkaan yleensä parina päivänä viikossa ja silloin käytän paikallisesti meikki-/peitevoidetta, sekä puuteria koko kasvoille. Kulmat ”paikkailen” kynällä ja ripsiväriä käytän jos ei sada kaatamalla ja ehdin laittaa. Boholta löytyy täydellinen setti juuri tuohon arjen perusmeikkiin ja etenkin sille, joka haluaa kantaa meikkejä mukanaan. Tuotteet on pakattu pahvihylsyihin, eivätkä ne paina juuri mitään. Etenkin sarjan minikokoinen ripsari on sairaan kätevä!

Tein meikkipohjan Bohon Compact Foundation -meikkivoiteella, käyttäen sitä nenänpielissä, leuassa ja kulmakarvojen välissä. Nämä alueet itselläni usein vähän punoittavat. 02 Beige Clair on juuri sama tuote, josta postasin viimeksi. Ollut vakkarikäytössä jo pari vuotta. Päälle käytin puuteria sävyä 03 Terra cotta — siinä ja siinä, onko se liian tumma, tähän aikaan vuodesta kun meikä alkaa olla kalkkilaivan kapteeni.

Tässä ekassa lookissa rajasin silmät Bohon mustalla rajauskynällä, joka levittyy todella helposti ja pehmeästi, suosittelen! Tiedäthän, kuinka joidenkin kynien kanssa täytyy painaa hulluna, jotta väriä saa irti. Tämän kanssa homma on superiisi ja silti kynän jälki pysyy paikallaan, eikä lähde luistelemaan. Käytin Bohon mustaa miniripsiväriä ja lisäksi nestemäistä rajauskynää, pilkuttaen sillä alaluomen. Teen niin toisinaan, tykkään efektistä. Kulmissa on Crayon 303 -kulmakynä, jonka sävy on mulle ihan nappi.

Boholla on aivan hillitön skaala luomivärisävyjä, joista tässä käytössä 202 Liége. Poskilla on Blush 06 ja huulilla huulipunasävy 303, jota painelin aika kevyesti vaan, se on kun on tosi voimakas ja mattainen puna. Halusin kevyemmän efektin. Tykkään tästä lookista kovasti, ja tällaisilla sävyillä yleensä meikkaan.

Toisen meikin tein värillä, jota en käytä koskaan: sinisellä. Sininen sopii hyvin ruskeiden silmien korostamiseen, mutta mulle sininen meikissä on aina tarkoittanut Matti Alatalo -viboja. Tästä tuli silti ihana, ja voisin aivan hyvin käyttää tämän väristä silmämeikkiä koska vaan! Bohon väripaletti todellakin houkuttelee testaamaan jotakin muuta kuin sitä perusmeikkiä, jonka aina tekee.

Silmät on rajattu ensin mustalla kynällä, jonka päälle käytin Bohon sinistä, nestemäistä eyelineria, Green liner -nimeltään, sävy on 03. Tämäkin tuote on pahvihylsyssä, pisteet siitä! Ripsiin käytin Bohon sinistä ripsiväriä, sävy 03 ja luomelle kahta eri luomiväriä. Luomen sisänurkassa on samaa, kuin edellisessä meikissä, 202 Liege, ulkonurkassa on ehtaa sinistä, sävy 213 Nuit.

Poskilla on persikkaisempi sävy kuin ekassa meikisä, 05 Coral. Huulet jätin nudeksi.

Lopuksi yhdistin sinisiin silmiin punaiset huulet — aika kreisi! Mutta toisaalta, lähdin tässä lookissa hakemaan skidiä tarhasta, joten todistanee, että en vierasta vahvoja yhdistelmiä. Ihana artsu look, baskerin kanssa just super!

Boho-sarjan huulipunat ovat vahvasti huuliin jämähtäviä ja voimakkaan pigmenttisiä ja kun käyttää rajauskynää, pysyy paketti erinomaisesti kasassa. Vahva suositus sarjan huulimeikeille! Kirkaan punainen, sävy 312 oli oma suosikkini; yleensä en meikaa huulia, mutta jos meikkaan, niin kirkkaan punaisella.

Bohossa parasta on se, että monipuolinen väriskaala kohtaa laadukkaat tuotteet ja myös ekologisuus on otettu huomioon, kun kaikki on pakattu pahviin. Reissaajalle nämä ovat loistava valinta, koska painoa ei ole nimeksikään ja monet tuotteista ovat todella kompaktin kokoisia.

Hinnat ovat lisäksi ihanan kohtuullisella tasolla: kahlasin kaikki Bohot läpi Ruohonjuuren sivuilla, eikä yksikään tuote maksa yli 20 euroa. Esimerkiksi luomuvärinapit ovat 9,95 € ja huulipunat 12,50 €. Kynsilakat ovat 7,95 €. Suunnilleen samat ovat hinnat Nudgessa. Ekolokin myy Bohoa pari tuotetta on hinnoiteltu vähän yli 20 € hintaiseksi. Jälleenmyyjiä on vaikka kuinka, löydät kaikki täältä.

Boholla on todennäköisesti Suomen luonnonkosmetiikkakentän laajin valikoima kynsilakkoja ja ihanaa on, että pullot ovat todella pieniä. En tiedä ketään, joka saisi käytettyä kynsilakat pois ennen kuin ne jämähtävät vanhuuttaan pullon pohjalle. Suosittelen tosin käyttämään Bohon lakkojen kanssa alus- ja päällyslakkaa, koska ne lohkeilevat helposti irti. Oma suosikkini on sävy Mexico. Se on samalla kullanhohtoinen, vihertävä ja vähän lilakin. Ihana!

Jos lähipiirissä on teinejä, luulisi Bohon kiinnostavan esteettiseltä lookiltaan ja tuotevalikoimaltaan + hinnoiltaan nuorempaakin sukupolvea. Luonnonkosmetiikkaa suosimalla välttää ainakin hormonitoimintaa häiritsevät muovikemikaalit, siksi äitien ja isien kannattaisi vinkata jälkipolvelle fiksummista vaihtoehdoista Lue lisää aiheesta aiemmasta postauksestani.

Psst…. Vinkkinä, että maanantaina kolahtaa uutiskirjeen tilaajien postiluukkuihin postia, jossa lisää Bohoa! Jos et vielä ole uk-tilaaja, ehdit vielä saada kirjeen itsellesi rekisteröitymällä. Me emme käytä uutiskirjeen tilaajien osoitteita mihinkään muihin tarkoituksiin, joten et ala saada hillitöntä määrää spämmipostia. 🙂

Yksi kommentti Jätä kommentti

Kommentit

Ihania nuo bohon tuotteet! Kaipailisin postausta eko vuodevaatteista, patjoista, sängystä ym. Miten porin villan tuotteet ovat kestäneet käyttöä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.