Menu

Kallion luonnonkosmetiikkakeidas

Uskon ainakin helsinkiläisten luonnonkosmetiikan ystävien tietävän Kalliossa Karhupuiston nurkilla sijaitsevan luonnonkosmetiikkahoitola Liinu´n. Ystäväni Karoliina Rauhala on pitänyt hoitolaa alivuokralaisena mun työhuoneen tiloissa useamman vuoden ajan ja siksi olikin vähän haikeaa, kun Karoliina ilmoitti lähtevänsä omilleen. Onneksi ei kauas, vaan ihan vain muutaman oven päähän Fleminginkadulla.

On aivan ymmärrettävää, että vakituisen asiakaskunnan muodostanut ja supersuosittu hoitola haluaa profiloitua vähitellen muualle kuin mun työtilan takahuoneeseen, heh, mutta symbioosi on kyllä ollut kiva. Nyt on vähän tyhjää, kun Karoliina ei enää hengaile meidän sohvilla ja pakkaile kosmetiikkapostituksiaan lähteväksi ympäri Suomen.

No, onneksi ikävän sattuessa voi juosta minuutissa ovelle koputtamaan. Tältä uudessa hoitolassaan näyttää:

Tuo tapetti! Se on kuulemma samasta nettikaupasta, mistä mun työhuoneen aulan tapettikin, jota kaikki luulevat aina seinämaalaukseksi. Karoliinan hoitolan seinä tosin saa jopa Suuri & Mahtava -officen aulan upeuden kalpenemaan. Haluan tapetoida meidänkin aulan tällä! Tai mun kodin…

Olen kirjoittanut Karoliinan maagisista käsistä ja sarjoistaan useampaan kertaan viime vuosina, nainen kun on meikäläisen henkilökohtainen ihovastaava. Karoliina tietää aina tismalleen, millä aineilla kannattaa hoitaa mikäkin iho-ongelma.

Olen löytänyt suurimman osan suosikkisarjoistani Karoliinan kautta: esimerkiksi RMS, Kypris, Suki, May Lindström ja Vintner´s Daughter… Olet varmaan melkein kaikkiin näihin brändeihin blogissani törmännytkin, mutta mikäli et, kannattaa lukea ainakin nämä postaukset:

Edellisten lisäksi on mainittava uusi tuoksusarja Abel, joka on aivan ihana!

Mulla on käytössä sarjan Golden Neroli, jonka tuoksu vaan iski tajuntaan heti ekalla nuuhkaisulla. Ensituoksuna on neroli ja matcha-tee, sydäntuoksuna petitgrain ja ylang ylang ja pohjatuoksuna itäintialainen santelipuu. Aah! Tuoksua kuvaillaan Karoliinan nettisivuilla näin: ”Golden Neroli on kukkaisen sitruksinen ja elegantti parfyymi, jonka tuoksu on mieltä rauhoittava, ihastuttava ja hormoneita tasapainottava. Erityisesti raskaana olevat rakastavat tämän parfyymin tuoksua.” Hah, no tietääkseni en ole. Mutta tuoksu on silti kovasti mieleeni.

Parasta Abel-sarjassa luonnollisten raaka-aineiden ja huumaavien toksujen lisäksi on pakkaussuunnittelu: 15 ml kokoiset pullot kulkevat helposti mukana laukussa.

Onnea Liinu´n Organic Beautylle uusissa tiloissa, onneksi ei ole pitkä matka kylään. 🙂

LIINU´N ORGANIC BEAUTY, FLEMINGINKATU 8

Yksi kommentti Jätä kommentti

Kommentit

Härligt, om jag skulle en dag ha råd och tid att satsa på ett besök hos en ecokosmetolog, ser så underbart ut 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.