Menu

Ekokauneushoitola Kalliossa

Minulla on työhuone. En juuri koskaan ehdi olla siellä, mutta onneksi seitsemän muuta mahtavaa tyyppiä ehtivät. He muodostavat Suuren & Mahtavan, työyhteisön, jossa sulassa sovussa töitään tekevät luomuviinien jälleenmyyjä, nahkamaalari, toimittaja, pari graafikkoa, ohjaaja sekä nyt myös kosmetologi. Uusin tulokkaamme on Karoliina, jonka olette tavanneet blogissani kesällä 2012.

kc-sukiskincare

Karoliinan Liinu´n Organic -ekokauneushoitola toimi vielä viime kesänä Mustion linnan kupeessa, mutta kuluneen kesän aikana hoitola on muuttanut Helsinkiin. Tapasimme keväällä ja Karoliina kertoi etsivänsä työtilaa. Päässäni syttyi oitis lamppu ja vuokrasin melkein siltä istumalta naiselle Suuren & Mahtavan vähällä käytöllä olleen neukkarin. Pidän itseäni nerona: pääsen nyt kasvohoitoon 4 metrin päähän työpisteeltäni!

Neukkarimme ei ollut ihan sellaisenaan kelpo hoitolaksi, mutta Karoliina näytti seinille pensseliä. Hoitola on ihana!

kc-liinun1

kc-liinun8

kc-liinun4

kc-liinun7

kc-liinun2

kc-liinun3

Karoliina tuo maahan mahtavaa Suki-sarjaa. Tämä on luonnonkosmetiikan luksustasoa, sitä vähän tyyriimpää kosmetiikkaa, johon kuitenkin voin suositella satsaamaan, jos olet päättänyt panostaa.

Testasin torstaina Feel like I´m seventeen again anti age -kasvohoidon, joka käytännössä tarkoittaa ”napakkuutta, ryhtiä ja kirkkautta iholle tuovaa kasvohoitoa, jossa tähdätään ihon oman kollageenin- ja elastaanintuotannon tehostamiseen. Hoidossa käytettävä glykolihappokuorinta poistaa ihon sameutta ja mahdollistaa aktiiviaineiden imeytymisen syvälle”. Glykolihappo ehkä kuulostaa pelottavalta, mutta kyseessä on luonnonkosmetiikkaraaka-ainein toteutettava käsittely, joka tuntuu pieneltä kihelmöinniltä iholla. Erittäin kiinnostavalta tuntui hoitoon kuuluva kasvoille tehtävä sidekudoshieronta, jossa Karoliina ”mukiloi” kasvoja helläsi, mutta niin, että selvästi jotain alkaa tapahtua. Myös nestettä poistava kasvohieronta kuuluu asiaan — ja hei se jatkuu koko tunnin ajan! On aivan mieletöntä saada näin pitkäkestoinen kasvohieronta, kun yleensä käyn vain ihon puhdistuksessa, jossa hoidon tekijä jättää asiakkaan makaamaan pöydälle naamio/höyrykone kasvoillaan. Karoliinan kasvohoidossa hän on asiakkaan kanssa koko ajan. Sangen autuas olotila jälkeenpäin, voin sanoa.

kc-liinun6

kc-liinun5

En tiedä näytänkö kuvassa 17-vuotiaalta, mutta kasvojen iho tuntui virkistyneeltä. Tämä käsittely on suositeltava, jos haluat rentouttavan kasvohoidon, sitä se mielestäni ennen kaikkea on. Tunnin hinta on 89 euroa, mutta neuvottelin tietty teille alennusta, mikäli haluatte testata käsittelyä itse. Jos varaat jonkun viidestä erilaisesta kasvohoidosta seuraavan kahden viikon aikana, saat hinnasta pois 15%. Hoidot on käytettävä syys-lokakuun aikana. Hoito on varattava viimeistään tiistaina 10.9.

Kasvohoitojen lisäksi hoitolasta saa vartalo- sekä käsi- ja jalkahoitoja. Löydät Karoliinan Fleminginkatu 2:sta. Ikkunassa on yhä livekokoinen Kate Moss, joka kyllä piakkoin korvataan vähän asiaankuuluvammalla teippauksella…

Tervetuloa hoidettavaksi Suureen & Mahtavaan jengi!

Psst… Olen valikoinut työhuoneelle ihan taktisesti porukkaa, joka jollain tavalla työskentelee ekologisten aiheiden parissa tai jotakin luovaa ja hullua tehden. Pysyy itsekin virkeänä, kun ympärillä on taitavaa, hauskaa, osaavaa ja innostavaa sakkia. Mikäli koet itsesi sopivasi joukkoomme, laita meiliä tulemaan. Pöytäpaikka saattaa vapautua yllättäen.