Menu
Lue lisää

Postaus sisältää affiliate-linkkejä, jotka on merkattu tähdellä*. Affiliate-linkit vievät verkkokauppoihin, joista postauksessa mainittuja tuotteita voi ostaa. Saan affiliate-linkin kautta tehdyistä ostoksista komissiota, eli tietyn provikan.

Uusi Alku Ihollesi -verkkovalmennus

Vinkkasin teille maaliskuussa Uusi Alku Ihollesi -verkkokurssista, josta tulikin myyntihitti. On ollut ilahduttavaa kuulla, kuinka monia kuluttajia kiinnostaa oman ihon toimintamekanismit sekä se, kuinka välttää kaupassa huuhaa-tuotteisiin haksahtaminen. Muun muassa näitä asioita TwistBe:n verkkovalmennus avaa.

TwistBe järjestää kurssin nyt uudestaan, koska kysyntä oli niin valtava. Itse en liity kurssin sisältöön mitenkään, mutt toimin tässä sanansaattajana, keskuudessanne kun on selkeästi paljon kyseisestä verkkovalmennuksesta kiinnostunutta porukkaa.

Siispä faktat kehiin:

Neljän viikon mittainen Uusi Alku Ihollesi -verkkovalmennus alkaa 5.6. Kannattaa lukea edellinen postaukseni valmennuksesta. Tekstini avaa selkeästi, mistä hommassa on kyse. Varsinainen kurssiesittely löytyy TwistBe:n sivuilta.

Blogini lukijana saat 15€ alennuksen verkkovalmennuksesta koodilla KEMPPARI, kulloinkin voimassa olevasta hinnasta aina 4.6. asti. Valmennuksen normaalihinta on 127€ ja Early Bird hinta 87€ on voimassa 28.5.2017 asti. Voit lunastaa paikan kurssille tämän linkin takana.

Koitan itsekin ehtiä mukaan nyt kakkoskierroksella. Valmennuksessa nähdään!

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.