Menu

It´s Pure: uusi toimija ekokauppakentälle

Olen ollut Punnitse & Säästä -ketjun asiakas yli 10 vuotta. Yksi blogihistoriani suosituimmista postauksistakin liittyy ko ketjuun ja ”Punnarilla” on ollut merkittävä rooli esimerkiksi opiskeluaikojeni ruokaympyrän muodostamisessa.

On ollut harmillista huomata, kuinka P&S on viimeiset vuodet taistellut olemassaolostaan ja sen vuoksi tuore uutinen ilahduttikin isosti: ketju vaihtaa nimeään ja uudistaa konseptiaan. Jatkossa kuluttajia esimerkiksi kehoitetaan tulemaan ostoksille omien astioiden kanssa. Tätä on odotettu! ”Ympäristötietoinen asiakas voi ostaa esimerkiksi pähkinät, myslit ja vaikka gluteenittomat jauhot omiin puhtaisiin astioihin” todetaan Kauppalehden jutussa. Toivon, että tämä on alku sille, että jatkossa myös pesuaineet ja vastaavat voisi ostaa omiin astioihin.

Kuva: punnitse.fi

Ketjun uudeksi nimeksi on valittu It´s Pure, kuulemma ulkomaille laajentumista ajatellen. Minusta nimi on suomalaista kuluttajaa ajatellen aika huono, mutta onhan Pure sanana toki helppo muistaa. Ensimmäinen uuden konseptin myymälä aukesi Tampereella tänään ja seuraavat myymälät ovat tulossa Helsinkiin, Turkuun, Vaasaan ja Ouluun. Vanhat P&S -putiikit  muutetaan uusiksi It´s Pure -kaupoiksi vähitellen. Ketjulla on myös verkkokauppa (johon en kylläkään tietäni millään löytänyt, ehkei se ole vielä auki).

It´s Pure -ketju tulee keskittymään lisäaineettomiin tuotteisiin, luomuun (yli puolet valikoimasta tulee olemaan luomua) ja pakkauksettomaan ostamiseen. Iltalehden sivuilla on laajempi juttu aiheesta ja myös kuvia siitä, miltä uusi ketju näyttää. )Mulla ei ole oikeuksia kuviin, niin en viitsi niitä tänne levitellä.)

Jännittävää nähdä, miten uudistettu konsepti toimii ja vaikuttaako se millään lailla ekokauppaskenen hintakehitykseen. Kilpailu tällä tontilla on pelkästään hyvä asia. Tervetuloa It´s Pure!

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.