Menu

Haluaisitko oppia, miten ihosi toimii?

Monen ekokauppiaan ja luonnonkosmetiikkaa käyttävän kosmetologin tarinan taustalla on jonkinlainen oma kokemus siitä, kuinka tuotteita vaihtamalla ja asioihin perehtymällä, oman kokemuksen kautta on saatu aikaan oivallus siitä, miten asioiden pitäisi mennä ja olla. Oma bloginikin on alkanut terveysongelmiin löytyneiden ratkaisujen myötä, jotka halusin jakaa muille, mahdollisesti samanlaisten oireiden kanssa painiskeleville.

TwistBe:n Veera, Kati ja Susanna ovat juuri tällaisia ongelmiin perehtyneitä yrittäjiä, joiden firma TwistBe on — lyhyesti esiteltynä — parempien vaihtoehtojen verkkokauppa.

Naiset ovat perehtyneet ja kouluttautuneet erityisesti kosmetiikan raaka-aineisiin ja ihonhoitoon ja lanseeranneet nyt tosi kiinnostavan verkkokurssin, joka antaa kenelle tahansa ihonhoidostaan kiinnostuneelle kaiken sen infon, jonka tarvitsee esimerkiksi iho-ongelmien ratkaisemiseksi.

Kurssilla perehdytään ihon biologiaan, kosmetiikan raaka-aineisiin ja valmistamiseen, siihen, miten tunnistaa tuotteen, jota markkinoidaan jonain muuna kuin mitä se on, ja kuinka omaa ihoa tulisi hoitaa niin, että se voisi mahdollisimman hyvin. Kurssin avulla kuluttaja oppii tunnistamaan tekijät, jotka vaikuttavat ihon kuntoon ja valitsemaan oikeat tuotteet omalle iholle. Etenkin jos sulla on ihosi kanssa haasteita, saa kurssilla avun siihen varmasti.

Kosmetiikan valmistusta opiskellut Veera kertoo kurssin taustoista näin: ”Halusin opiskella kosmetiikan valmistusta kansainvälisessä koulussa, sillä Suomessa ei vastaavaa koulutusta ollut tarjolla. Koulu antoi minulle erinomaiset valmiudet ymmärtää, mitä laadukas kosmetiikka on ja mitä iho oikeasti tarvitsee. Koin, että tämä on tietoa, joka kuluttajille ei useinkaan välity. Halusimme tehdä siihen muutoksen. Olemme kiinnittäneet huomiota, myös siihen, että ihonhoidossa keskitytään yleensä vain siihen, miten ihoa hoidetaan ulkoisesti. Oikeasti sillä, miten me hoidamme ihoamme esimerkiksi ravinnolla, liikunnalla ja elintavoillamme vaikuttaa aivan mielettömästi siihen miltä ihomme näyttää. Tutkiessani kuluttajien ostopäätöksiä ja kosmetiikkamarkkinoita totesin, että kuluttajille toisi enemmän lisäarvoa se, että he osaisivat valtavasta tuoteviidakosta valita ne järkevimmät tuotteet, niin että paketin ostaessaan maksaisi ainesosista, jotka aidosti hoitavat ihoa.”

 Uusi alku ihollesi -verkkokurssi pitää sisällään:
  • Vinkit, jotta voit välttyä suurimmilta virheiltä ihonhoidossa, joita suurin osa ihmisistä tekee päivittäin.
  • Opit ostamaan juuri itsellesi sopivaa kosmetiikkaa. Tiedät mitä etsiä.
  • Opit säästämään rahaa kosmetiikkaostoksilla. Kallein tuote on harvoin laadukkain tuote.
  • Kattavan tietopaketin, kaiken mitä sinun tarvitsee tietää (olemme suodattaneet olennaisimmat asiat yksinkertaiseen ja helposti sisäistettävään muotoon).
  • Opit tunnistamaan kauppojen hyllyiltä tuotteet, joissa maksat enemmän brändistä kun siitä mitä tuote todella sisältää.
  • Yhdeksän hyvinvointiin, kosmetiikkaan ja ihon hoitoon erikoistuneen Suomen huipputason valmentajan valmennussessiot kosmetiikan, ravinnon, stressin, unen ja liikunnan vaikutuksesta ihoosi. (arvo 874 euroa)
  • Pääsyn ainutlaatuiseen valmennuksen suljettuun Facebook-ryhmään valmennuksen ammattilaisten pariin, jossa saat kysyä ihon kuntoon askarruttavista asioista.
  • 100 % tyytyväisyystakuun ensimmäisen 7 päivän ajan: jos olet tyytymätön valmennukseen, saat kaikki rahasi takaisin. Haluamme, että innostut tavastamme kertoa ihonhoidon parhaimmat vinkit ja että olet tyytyväinen oppimaasi.

Osallistujat saavat kolme kertaa viikossa sähköpostilla ja Facebook-ryhmässä viestin, kun uusi valmennusmateriaali on saatavilla. Olen itsekin osallistumassa, sillä kurssi sisältää aivan varmasti paljon mullekin uutta tietoa. Neljä kurssiviikkoa jakautuvat seuraaviin teemoihin

Viikko 1: Mitä sinun olisi aina pitänyt tietää ihonhoidosta.

Viikko 2: Käytännön vinkit miten ihon kuntoon voi vaikuttaa yksinkertaisilla elämäntapavalinnoilla.

Viikko 3: Opi ostamaan kosmetiikkaa oikein ja säästä rahaa.

Viikko 4: Opi hoitamaan ihoasi oikein ja välttämään ennenaikainen vanheneminen (ja muut ihokatastrofit)

Valmennuksen normaalihinta on 127 €, mutta jos olet kiinnostunut osallistumaan, saat koodilla KEMPPARI alen, jonka myötä hinta on 107 € — kai nyt: ainahan mä koitan sopia teille jotain kivaa siitä hyvästä, että jaksatte roikkua langoilla. 😀

Löydät 27. maaliskuuta alkavasta kurssista paljon lisätietoa TÄÄLTÄ.

2 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Siltä varalta, että Sonja käyt täällä tarkistamassa vielä koodia tai hintaan niin jätän sinulle viestin kun olit jättänyt meille Uusi Alku Ihollesi sivustolla viestin useampaan kertaa, mutta jostain syystä emme pysty vastaamaan sinulle eikä järjestelmä näytä sinun jättäneen sähköpostiasi (mikä pitäisi myös olla pakollinen vaihe kysymystä jättäessä) jotta voisimme palata mailillakaan asiaan.

Valmennuksen Early Bird hinta päättyi torstaina ja sen vuoksi tuo uusi hinta on KEMPPARI koodilla 92€. Vielä siis hyvällä diilillä pääsee mukaan. 🙂

Terkuin, Kati / TwistBe

Inci listojen luku ymmärtäminen erityisesti kiinnostaa. Myös hius kosmetiikkaan. Osaatteko suositella?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.