Menu
Lue lisää

Postaus sisältää affiliate-linkkejä, jotka on merkattu tähdellä*. Affiliate-linkit vievät verkkokauppoihin, joista postauksessa mainittuja tuotteita voi ostaa. Saan affiliate-linkin kautta tehdyistä ostoksista komissiota, eli tietyn provikan.

VIIKON VINKIT: JOHN MASTERS ja LAVERA ALESSA

Kempparin kakkosnainen ja Nooran toinen käsi Laura tässä hei! Ideoimme Nooran kanssa, että aloitamme juttusarjan, jossa on perinteistä Kempparia luettelomaisemmin vinkkejä tarjouksista, joita on menossa juuri nyt. Sellaisia hyviä juttuja, mihin voisi tarttua. Tuotevinkeistä kun usein kysellään.

Nämä ”Viikon vinkit” -postaukset teen minä, Laura, mutta valitsemme tuotteet Nooran kanssa yhdessä. Olen puolivuotisen Kemppariurani aikana keskittynyt toistaiseksi enemmän Kemikaalicocktailin uutiskirjeen (tuleehan se sulle jo) koostamiseen ja blogin erilaisiin yritysyhteistyökuvioihin, mutta tästä lähtien tuotan sisältöä myös itse blogiin. Kaivelen teille mielenkiintoisimpia alennuksia Kemikaalicocktailin aihepiireihin liittyen ja linkkaan samaan yhteyteen aikaisempiin postauksiin tuotteista, mikäli Noora on niistä blogiinsa aikaisemmin kirjoittanut. Miltä kuulostaa? Toivottavasti tykkäätte tästä postaussarjasta ja siitä on iloa ja apua. Kommentteja mulle saa toki heittää postausten perään.

Tässä tämän Viikon vinkit, jotka ovat Hyvinvoinnin tavaratalosta* ja Joliesta*. Hyvinvoinnin tavaratalossa Lavera-tuotteet ovat vielä loppuviikon ajan -25%. Joliessa* puolestaan John Masters-tuotteet ovat -20%. Kaivoin teille linkit blogissa jo olemassa oleviin arvioihin kyseisistä sarjoista.

  • laveraMikäli etsit hiuksiin jätettävää hoitoainetta, on Laveran Hair Pro Repair & Care Hiusseerumi* mainio. Se antaa suojaa ja hoitaa hiusten kuivuneita latvoja. (Noora testasi ja tykkäsi.) Tää vois olla kätevä kesällä mökkisaunassa, jos ei jaksa pesuvedellä lutrata.
  • Onko sulla jo käytössä hyvä, luonnollinen hammastahna? Nyt voisi olla hyvä hetki testata, koska kaikki viisi Laveran* tahnaa ovat alessa. Tarjolla on monta makua, esim. minttu, neutral ja hellävarainen fluoriton ksylitoli.  Myös lapsille löytyy oma hammastahna (kurkkaa, mitä Noora näistä aiemmin kirjoitti). Laveran alet saat koodilla LAVERAVKO16. Ale on voimassa 24.4. asti.
  • Muistathan mitä sanotaan kevään ensimmäisistä auringon säteistä? Aika moni muistaa ravita ihonsa kesäkuntoon, mutta ei kannata unohtaa hiuksiakaan. Joliessa on tämän viikon loppuun saakka 20% alennus kaikista John Masters* -hiustenhoitotuotteista koodilla JOHNMASTERS. Ale on voimassa 24.4 asti. Noora on testannut ja kirjoittanut sarjasta useasti. Jutut mm. täällä ja täällä.

Tällaisia tärppejä löytyi tänään. Viikonloppuja, kuullaan taas!

Laura

*Affiliate-linkki

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.