Menu

Mainio refill-ripsiväri

Luonnonkosmetiikan ripsivärit osa 1000. Tämä on kyllä aika hyvä!

Bloggasin vastikään RMS:n ripsiväristä ja ajattelin syksyn luonnonkosmetiikkaripsaririntaman saaneen kirkkaan ykkösen, mutta pianpas sain postissa tämän.

kjaerweis_jolie_hannamarirahkonen1Kuva: jolie.fi / Hannamari Rahkonen

Kjaer Weis oli minulle brändinä ihan vieras, meitsi kun lähinnä keskittyy testaamaan niitä tuotteita, joita Suomessa myydään. Tätä ei ole Suomesta aikaisemmin saanut, mutta nyt Jolie myy Kjaer Weisiä* eksklusiivisesti. Aika paljon tulevat todennäköisesti myymään.

Se että ripsiväri maksaa 33 euroa on toki ehkä kynnys aluksi, mutta jos haluaa meikata luonnollisella ripsarilla, joka tuuheuttaa ja pidentää, ovat RMS ja tämä parhaat vaihtoehdot. (RMS kustantaa 29 euroa sekin, aika samoissa hinnoissa siis liikutaan.) Weisin tuote on tosin refill, joka tarkoittaa, että itse harjaosaa ei tarvitse uusia. Täyttöpakkaus* maksaa 23 euroa, eli alkuinvestoinnin jälkeen ripsiväri on ihan kohtuuhintainen.

kc-weis1

Tykkään siitä, että tuote on kompaktin kokoinen. Todella monissa tavanomaisen puolen ripsiväreissä on ihan älyttömän isot ja muhkeat hylsyt, vaikka itse tuotetta on sisällä vain kapean säiliön verran. Muhkeudella varmaan halutaan vahvistaa mielikuvaa tuuheuttavasta tuotteesta, ehkä? En tiedä, mutta tämä on ihanan pieni ja hoikka. Tämä ripsiväri mahtuu käteen ja laukkuun kätsysti. Mainittava on, että tuote on kokoonsa nähden painavahko, koska hylsy ei ole muovia vaan metallia. Tuntuu arvokkaalta.

Testasin Weisin ripsiväriä tänään ja yllätyin, koska se todella pidentää ripsiä. Se myös erottelee ne hyvin, koska harja on mainio! RMS:n harja kyllä häviää tälle, RMS:n kanssa joudun erottelemaan ripsiä erikseen kammalla. Tämä tuntuu sikäli kätevämmältä. Mutta tuuheutta ei tämäkään minusta kauheasti aikaan saa, pituutta kylläkin yllättävän hyvin.

kc-weiss

Tein pitkästä aikaa videon, testailin näet uutta kameravarttani, jonka vastikään hankin. Ripsiväristä saa ehkä paremman käsityksen tässä (tai ehkä vielä paremmin You Tube -tililläni, josa video on isommassa koossa).

Vähänkö on muuten väsyneen näköistä ihmistä kuvassa, hah! Kahden lapsen äiti, todellakin.

Silmäpusseista vielä ripsariin: joulu lähestyy ja tässä on mielestäni ihan loistava joululahjaidea! Metallinen ripsiväri punaisessa kotelossaan, silkkaa luonnonkosmetiikkaluksusta.

Lisää tietoa ripsiväristä ja koko Karen Weiss -sarjasta löydät Jolien toimituksen blogista.

*AFFILIATE-LINKKI