Menu

Voita vuohenmaitokosmetiikkaa

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT, KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE!

Luitko viime viikolla juttuni GoCos-vuohenmaitokosmetiikasta? Nyt voit voittaa näitä tuotteita itsellesi, 150 euron arvosta. 😀

GoCosin voiteet ovat kuin Lushin: voimakkaasti tuoksuvia ja karkkimaisia, mutta toisaalta sarja pitää sisällään myös ihanoa neutraaleja tuotteita. (Kannattaa lukea mun postaus aiheesta.)

Osallistu skabaan kertomalla, valitsisitko GoCosilta hajustettuja vai hajustamattomia tuotteita? Vastaus antaa tuottajalle vähän osviittaa siitä, mitä lahjapakettiin pakataan ja minulle käsitystä siitä, kuinka moni teistä on tuoksujen ja kuinka moni neutraaliuden kannalla.

Kilpailu on käynnissä 20.4. saakka.

92 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Itse olen todella herkkä hajuille, joten valitsisin jotain täysin hajustamatonta tai miedosti hajustettua 🙂

Mielelläni kokeilisin näitä ja hajustettuja versioita! Tykkään eniten kyllä luonnollisista tuoksuista!

Hajustettuja! Olen tuoksujen ystävä jos ei mene liian voimakkaiksi 🙂

Vaikka ei ole mitään hajusteallergioita yms, valitsisin mieluiten miedosti hajustettuja tuotteita – tai mahdollisesti sekä enemmän että vähemmän hajustettuja 🙂

Valitsisin itselleni GoCosilta hajustettuja tuotteita! 🙂

Vuohenmaitokosmetiikka kuulostaa aivan ihanalta! Olen testannut ystäväni tekemää vuohenmaitosaippuaa ja se on ainakin ollut ilahduttava yllätys. Tykkään miedoista kivoista tuoksuista kosmetiikassa.. mieluummin siis neutraali kuin paha ja voimakas! Mutta jos tuoksu on tosi hyvä, saa se olla vähän voimakkaampikin. Mutta alitajuisesti itseä vähemmän miellyttävät tuoksut vaikuttavat myös ostopäätöksiin, joillain varmaan myös tietoisesti. Itse tykkään esim Madaran tuotteista tosi paljon, mutta vasta ollessani sokko-tuoksutestaaja, tajusin, että ostan niitä tosi harvoin, koska en tykkää niistä tuoksuista. Vahvat, erikoiset tuoksut ovat siis aina myös riski.

Hajustettuja tietenkin! Olen tuoksujen ystävä, ja Lushin kaltaiset karkkimaiset tuoksut ovat mieleeni 🙂

Ehdottomasti hajusteettomia, koska olen ikävä kyllä herkistynyt hajusteille. Luonnonkosmetiikkapuolella tuoksuttomat tuotteet ovat harmillisessa oppositiossa, tosi vaikea löytää itselle sopivia allergioiden takia. Tuoksuttomia käyttämällä ottaa huomioon myös herkistyneet kanssaihmiset.

Hajustettuja tuotteita valitsisin 🙂

Tuoksuttomia

Vaikka rakastan kaikkia tuoksuja, valitsisin silti luonnollisen alkuperän omaavat tuoksut ehdottomasti. Luonnollisuus kunniaan!

Kyllä hajustetut tuotteet on ihania. Nimenomaan siis luonnolliset tuoksut, ei teollisen imelät. Varsikin saippuoihin ja täyteläisiin voiteisiin todellakin sopii jokin ihana tuoksu, sehän on jo puolet siitä ilosta että edes jaksaa rasvata vartaloa! Myös savinaamiot ja suolakuorinnat kuulostavat paljon houkuttelevammilta kun siinä on jotain muutakin kuin pelkkä niiden ominaistuoksu.

    Onnea SUSA! Voitit! Saat multa kohta meiliä. 🙂

Mieluiten lähtisin tuoksuttomilla liikenteeseen. Jos on joku mieto tuoksu kuten hento vanilja tai kookos, otan sen. Ehkä en silti joka päivä pysty tuoksuvana kulkemaan 🙂

Rakastan tuoksuja, joten hajustettuja tuotteita ottaisin.

Valitsisin hajustamattomat tai miedompituoksuiset, sillä yhdistelen mielelläni huolettomasti eri kosmetiikkamerkkien tuotteita. Eri merkeillä on yleensä tunnusomainen tuoksu tuotteissaan, monta erilaista voimakasta tuoksua tekisi huonovointiseksi tai riitelisi keskenään. Kun kaikki tuotteet ovat mietoja tuoksultaan, ei synny kaaosta ja päälle voi yhdistää vielä jonkun sopivan tuoksun ihan vain tuoksun takia.

Tilaisin joitain tuoksuttomia ja muutamia tuoksullisia ihan vaan kokeilunhalusta.

Kun vertaat tuotteita Lushiin, niin tuoksullisia. Luonnolliset tuoksut ovat mieleen, Lushin luonnollisuudesta en ole varma, mutta heillä kyllä on tuotteissa mahtavia tuoksuja. Kuten joku tuossa jo sanoikin, osa tuotteen käyttömukavuudesta tulee tuoksusta. Hyvä tuoksu tuo hyvän mielen. 🙂

Hajusteettomia. Madaran tuoksuista kyllä tykkään, mutta karkkimaisuus tuoksuissa epäilyttää. Varman päälle.

Vaikea valinta, mutta jos nyt pelataan varman päälle niin hajusteettomia 🙂 Tykkään kyllä tuoksuista, mutta jotkut voimakkaat tuoksut aiheuttavat voimakkaita herkistymisreaktioita. Miedot tuoksut yleensä käyvät kyllä.

Suosin tuoksuttomia sellaisissa tuotteissa, jotka jäävät hipiälle pidemmäksi aikaa (kosteusvoiteet yms.), mutta naamioissa ja pesuaineissa eivät hennot hajut haittaa.

Olen tuoksujen ystävä varsinkin vartalovoiteissa, joten itse valitsisin tuoksullisen. Tuoksu tuo itselleni luksusolon ja tykkään myös välillä haistella omaa ihoani, mikäli olen sille levittänyt jotain hyväntuoksuista voidetta. Piristää. 🙂

tuoksulliset käy hyvin, pidän niistä.

Olen joillekin tuoksuille hyvin herkkä, joten GoCosilta valitsisin hajusteettomia tuotteita.

Tässä tapauksessa hajustetut tuotteet kiinnostavat, koska pidän voimakkaistakin tuoksuista jos ne ovat luonnollisen oloisia. Erityisesti hiustuotteissa valitsen hajusteettomia tuotteita, mutta esim. saunomisessa osa nautintoa on tuoksuvat kuorinta-aineet. Olisi kiinnostavaa kokeilla onko näiden tuotteiden tuoksut minun mieleeni.

Toisaalta rakastan hyvän tuoksuista kosmetiikkaa, mutta toisaalta en tunne oloani kovin varmaksi sitä käyttäessäni. Ensimmäinen syy on herkkä ihoni, jonka yritän pitää tyytyväisenä mahdollisimman neutraaleilla tuotteilla. Toisekseen tunnen niin monia voimakkaasti hajusteyliherkkiä ihmisiä, että mielestäni on vain kohteliasta heitäkin kohtaan tuoksua raikkaalta ja puhtaalta, mutta ei voimakkaasti miltään (edes luonnolliselta) kemikaalilta. Omaankin nenääni pistää liian usein kaupungilla ja julkisissa epämiellyttävän vahva kosteusvoide tai hajuvesi. Valitsen siis kosmetiikkani hajuttomana, ja lisään itse harkitusti vaikkapa suihkauksen jotain tuoksua, kun tiedän sen soveliaaksi.

Hajustettuja :). Käytän paljon hajustamatonta kosmetiikkaa, koska käyn usein suihkussa salilla tai työpaikalla, ja siksi läträänkin tuoksullisia tuotteita kotona itseeni oikein urakalla aina kun siihen tulee tilaisuus.

Miedosti hajustetut ovat mieleeni, mutta jos GoCosin tuotteet ovat tuoksultaan yhtä voimakkaita kuin Lushin, valitsisin mielummin hajustamattomia.

Hajustamattomat! Tai miedosti hajustetut 🙂 rakastan erilaisia tuoksuja, mutta viime aikoina olen allergisoitunut niille sen verran, etten pysty omia tuotteitani enää käyttämään… Ihoni on myös mennyt todella huonoon kuntoon kaupan puteleista, joten haluaisin ehdottomasti testata näitä tuotteita 🙂

Tuoksuttomia. Pidän kyllä ihanan tuoksuisista ihonhoitotuotteista mutta viime aikoina olen siirtynyt miedompiin tuoksuihin ja käyttänyt sitten erilaisia vartalotuoksuja joita voi lisäillä päivän mittaan 🙂

Itse rakastan luonnollisia tuoksuja, ja näissäkin valitsisin tuoksullisen version. Näitä olisikin ihana päästä kokeilemaan!

Ehdottomasti hajustamattomia! Pidän kyllä tuoksuista, mutta haluaisin itse kokeilla ovatko liian voimakkaita. Kerran olen käynyt Lushissa, kun etsin eräälle teinitytölle lahjaa, mutta haju (tuoksuksikin voi joku sitä ehkä kuvailla) oli niin voimakasta jo pari metriä ennen ovea, että pakko oli lähteä pois.

Tykkään hajustamattomista tai hyvin miedosti hajustetuista tuotteista. En pidä yleisesti ottaen vahvoista tuoksuista ollenkaan (esim. hajuvesiosastot ovat pahin painajaiseni), mutta poikkeuksena ovat jotkut luonnolliset tuoksut, kuten esim. sitrustuoksut, havu, terva ja piparminttu. Tuoksuantipatiaani saattaa olla syynä myös se, että saan oireita voimakkaista hajuista.

Haluaisin kokeilla hajustettuja tuotteita! Usein luonnonkosketiikasta jää pieni ns. yleellisyys puuttumaan, joka tulee myös ihanien tuoksujen kautta. Uskoisin, että tästä sitä yleellisyyttä ja ihania tuoksuja saattaisi löytyä!

Näitä olisi kiva päästä testaamaan, kotimaisuudesta tulee aina peukku.
Hajusteeton vai hajustettu, hmm, riippuu tuotteesta; esim. vartalokreemissä tai saippuoissa tykkään tuoksullisista mutta kasvojen puhdistuksessa neutraalius on enemmän mun mieleen.

Kasvoille hajusteettomia tai todella miedosti tuoksuvia (kuten pihlajavoide), vartalovoide saa tuoksua vahvastikin. Nyt pitää laittaa sormet ja varpaat ristiin, mulla on kasvot kuivuneet antibioottikuurin seurauksena karheaksi kuin hiekkapaperi eikä pihlajavoide tai manteliöljy ole pelastaneet tilannetta :/

Hajusteettomia, koska olen tosi herkkä kaikille hajuille. Tosin, luonnonkosmetiikan hajut eivät koskaan ärsytä niin paljon kuin keinotekoiset hajusteet.

Tilaisin hajusteettomia ja joitain miedosti mukavan tuoksullisia, mutta kuitenkin niin että ne ovat luonnonmukaisia. En kannata keinotekoisia hajusteita. Mutta ihana ajatus, mitähän tämmöinen tekisi tälle superkuivalle ja ihottumaan taipuvalle iholleni !

Sekä että. Pidän kyllä voimakkaistakin hajuista (riippuen kyllä tuoksusta ja sen aitoudesta, esimerkkinä vaikka suklaa, joka aitona tuoksuna käy vahvanakin), mutta useimmiten tulee valittua miedosti hajustettuja tuotteita, koska ne ovat jokapäiväisempiä tuotteita.

Oi, näitä olen mielenkiinnolla ihastellut. Luulenpa, että ottaisin sekä että! Eli niin tuoksuttomia kuin tuoksuviakin, vertailun vuoksi. Toisaalta en ole mikään tuoksufani, mutta kuitenkin luonnolliset ja luonnonmukaiset tuoksut ovat kyllä mieluisia. 🙂 Ja toffeekin vaikuttaa niin hyvältä, joku sitruunamarenki tai kahvi, nam… :9

Nämä on ihania! Tai ainakin yhden purkin kokemuksella 🙂
Tuoksuvat kelpaisivat käyttöön koko perheelle <3

Valkkaisin hajusteettomia ja miedosti hajustettuja tuotteita 🙂

Hajusteettomia tai hyvin miedosti hajustettuja, ktos.

Käytän pääasiassa miedosti hajustettua kosmetiikkaa, mutta pidän aika voimakkaastikin tuoksuvasta kosmetiikasta, niin varmaan nuo GoCosin tuoksuvat tuotteet olisivat mieleeni. Voimakastuoksuisia ostan kuitenkin maltillisesti, sillä todennäköistä olisi, että kyllästyisin ja turtuisin aika nopsaan, jos kaikki kylppärikaapin purkit ja purnukat olisivat tuoksultaan kovin voimakkaita ja unelmaisen hedelmäkarkkimaisia 😀 Mutta silloin tällöin tekee mieleni hankkia joku ihana tuoksuva kosmetiikkatuote. Esim. palasaippuoissa voimakas tuoksuiset toimivat hyvin jättäen käsien pesusta ihanan tuoksun käsiin ja samalla tuoden hyvän tuoksun myös kylppäriin 🙂
Hyvältä kyllä näyttävät kyllä nuo GoCos sarjan tuotteet…Banaanimaito-kosteusvoide vaikuttaa koostumuksen puolesta ihanalta.

Kuulostaa mielenkiintoiselta. Ja erityisesti kotimaisuus♥
Olen migreenin takia hyvin herkkä tuoksuille. Luonnollisia tuoksuja ja eteerisiä öljyjä siedän hyvin, mutta synteettiset aiheuttavat näköhaittoja ja kuvotusta ja migreeniä. Eli en uskalla sanoa kuin neutraali. Konsepti muutoin kuulostaa mahtavalta. Purkit ja tuotteet näyttävät ja vaikuttavat ihanilta!

Astmaatikkona valitsisin hajustamattomia tuotteita itselleni 🙂

Valitsisin itselleni tuoksuvia tuotteita, kunhan tuoksu vain on raikas ja mielellään ”herkullinen”, esim. mansikka. Ja toiset pitää ottaa huomioon -eli ei kuitenkaan liian voimakasta tuoksua ainakaan päiväkosmetiikkaan.

Hajustamattomat tuotteet tuovat minulle usein mieleen apteekin ja lääkärikäynnit, siksi en niitä aina suosi kun ei allergioita itsellä ole.

Pitäis päästä nuuhkimaan, mutta valitsen kuitenkin mieluummin neutraalit tuotteet.

Yleensä suosin hajustamattomia tai kevyesti hajustettuja tuotteita migreenin takia. Välttämättä kuitenkaan kaikki tuoksut eivät ole pahasti, esim. eteeriset öljyt voivat olla ok ja jos tuoksu on kevyt niin voin sen kanssa elää. Tärkeintä ehkä on se ettei tuoksu jää voimakkaana leijailemaan ilmaan, iholle ja vaatteisiin käytön jälkeen. Se on aika takuuvarma migreenin laukaisija.

Mä tahtoisin kokeilla molempia. Yleisesti pidän ehkä neutraalin tuoksuisista tuotteista, mutta toisaalta jotkin yksittäiset on ihania herkullisen tuoksuisina.

Tuoksut on kyllä ihania, mutta jos keinotekoisia ei oikein nappaa. Töissäkään ei saisi ihan hirveän hajupilven ympäröimä olla. Mieluummin siis hajustamattomia.
Suklaalta olisi kiva kyllä vapaana viikonloppuna tuoksua kylvyn jälkeen 🙂

Rakastan ihania tuoksuja, joten ehdottomasti valitsisin tuoksullisia. Purkit näyttävät myös herkullisilta! Pidän kuitenkin luonnollisista tuoksuista ja käytänkin lähes kokonaan vain luonnonkosmetiikkaa. Olisi ihana saada näitä kokeiluun 🙂

Herkkäihoisena ja -nenäisenä kokeilisin mieluummin hajustamattomia vaihtoehtoja.

Itse en ole tuoksuherkkä, mutta perheessä on yksi migreeniin taipuvainen, joten varsinkin sellaiset tuotteet, joita käyttää koko perhe (esim. shampoot ja suihkutuotteet) valitsen mieluiten tuoksuttomina tai miedosti tuoksuvina. Henkilökohtaisessa kosmetiikassa ei voimakkaampikaan tuoksu haittaa, kunhan se on omaan nokkaan sopiva.

Käytän tuoksullisia ja tuoksuttomia tuotteita. Yleensä valitsen tuoksuttoman jos kyseessä on jokin joka päiväinen tuote ja käytän hajuvettä tuoksutteluun. Tuoksullisen tuotteen jälkeen ei ehkä tarvisi hajuvettäkään käyttää jos tuoksu on oikein hyvä. 🙂

Käytän molempia, ehkäpä tuoksullisia valitsisin 🙂

Voimakkaat tuoksut aiheuttavat mulle helposti päänsärkyä ja silmien vuotamista, joten valitsen aina tuoksuttomia ja miedosti tuoksuvia tuotteita 🙂

Vaikka olen melkoisen tuoksuherkkä, pystyn käyttämään joitakin tuoksullisia tuotteita – olen niistä kuitenkin hyvin tarkka, enkä voisi nuuskimatta ostaa minkäänlaista kosmetiikkaa. Eli tuoksuton parempi!

Hajusteettomia, ehdottomasti! Olen todella herkkä tuoksuille, etenkin voiteissa.

Tuoksulliset haluaisin, vaikkei niitä joka seurassa eikä töissäni voi käyttää mutta tuoksuilla on omat vaikutuksensa mieleen, jotkut rauhoittavat, toiset taas piristävät.

Minäkin valitsisin hajusteettomia tuotteita tai hyvin mietoja tuoksuja – herkkä iho reagoi ainakin omalla kohdallani usein tosi vahvoihin hajusteisiin. Tuoksut ovat ihania, mutta itse tykkään, että ne eivät jää kovin pitkäksi aikaa ympärilleni leijumaan! 🙂

Tykkään tuoksuista, mutta ne eivät saa olla liian voimakkaita. Tykkään esim Madaran tuoksusta, joistan Lushinkin tuoksuista, mutta vaikkapa vessanpöntönraikasteet saavat aikaan migreeniä. Eli jotain tuoksullista saa mukana olla, kunhan se ei ole liian voimakas.

Valitsisin tuoksuttomia tuotteita.

Valitsen tuoksullisen version 🙂

Tuoksulliset tuotteet olisuvat varmasti ihania, mutta valitsisin kuitenkin hajusteettomia tuotteita jotta ei tulisi mitään yliherkkyyttä.

Valitsisin hajusteettomia tuotteita, koska reagoin aika helposti mietoihiinkin tuoksuihin.

Oon hulluna erilaisiin tuoksuihin eikä mulla tunnu olevan niiden voimakkuudenkaan suhteen mitään ”rajoja”, joiden ylittämisen jälkeen alkais etoa, joten valitsisin ehdottomasti tuoksuvia tuotteita! 😀 Peukku kotimaisuudesta 🙂

Hajusteettomia valitsisin. En ole herkistynyt tuoksuille, mutta voimakkaat tuoksut vaan jotenkin häiritsevät. Työpaikallakaan ei sallita tuoksuja.

Pidän enemmän tuoksuvista kuin tuoksuttomista kosmetiikkatuotteista, joten valitsisin tuoksuvat vuohenmaitotuotteet 😀

Jälleen ihana arvonta! Minun matkaan lähtisi varmaankin hajustamaton paketti tai miedommin hajustettu 🙂

Ottaisin varmaankin varmuuden vuoksi hajustamattomia, koska saan joistain hajustetuista ihovoiteista allergisia reaktioita. Lushin tuotteista tosin en.

Ottaisin hajustamattomia tai miedosti hajustettuja tuotteita, koska olen raskaana ja hajut käyvät helposti nenään. Vauvaa on myös kivempi hoitaa miedosti tuoksuvana 🙂

Haluaisin kokeilla molempia, eli valitsisin sekoituksen molempia tuotteita.

Yleensä hajustamattomia, mutta jokseenkin hajustetut houkuttaa nyt kesän kynnyksellä!

Hajusteetonta, kiitos! Pienistäkin hajusteista nenä kutisee…

Hajusteettomana kanssaihmisten vuoksi. Itse kyllä tykkään tuoksuista mutta on monta paikkaa nykyään mihin pitää mennä tuoksuttomana, mm neuvola. Lisäksi olen asiakaspalvelutyössä. Voiteita minun ihoni tarvitsee joka päivä, joten mielellään valitsen ne tuoksuttomina. Jos sitten haluan jotain tuoksua niin voin lisätä ”tulethan tuoksutta”-paikkoihin 😉

Ups… Kun siis tiedän etten mene ”tulethan tuoksuitta”- paikkoihin =D

Oma valintani ovat hajustamattomat/miedosti hajustetut tuotteet. Jotain yksittäistä hajustettua tuotetta voisin kokeilla, mutta haluaisin varmistua tuoksusta omalla nenälläni. Itseäni ainakin välillä häiritsevät todella voimakkaat tuoksut muilla, enkä haluaisi aiheuttaa samanlaista tunnetta ympärillä olevilleni, varsinkaan hajusteherkille ihmisille

Valitsen yleensä tuoksuttomat mutta nyt olisi poikkeuksen paikka! Mieluusti testaisin millaisi tuoksuja luonnonkosmetiikka sisltää. Ihanan herkullisia purnukoita!! 🙂

Hajustamattomia, sillä en pidä liian voimakkaista tuoksuista.

Tykkään miedosti hajustetuista tuotteista.

Hajustamattomia, kiitos!

Valitsisin hajustettuja tuotteita. Oikeastaan kumpi vaan käy (en ole herkkä tuoksuille), mutta nyt tuntuu, että haluaisin kokeilla tuoksuja 🙂

Tuokusuttomia, silmäni ovat herkät ja päätä alkaa kivistää liian voimakkaat tuoksut.

Vaikea valinta, mutta minulle olisivat mieluisampia ehkäpä tuoksuttomat tuotteet.

Vieläkö tähän arvontaan ehtii osallistua? Makeat tuoksut ovat elämäni sokeri, joten kiinnostaisivat nämäkin tuotteet enemmän hajustettuina!

Ehdottomasti hajusteettomia (jotka näyttävät ihanilta myös) koska kärsin hajusteyliherkkyydestä.

Hajusteettomia.

Vuohenjuustoa kuluu valmiiksi jo noin kilo päivässä, joten rasvat olisivat uusi tuttavuus sillä saralla! Omasta puolesta hajusteettomia sekä luonnollisesti hajustettuja.

Usein suosin hajusteettomia tuotteita, mutta onhan esimerkiksi Lushilla joitain ihania raikkaita tuoksuja. Ehkä kaikkein voimakkaimmat tuoksut eivät ole suosikkeja.

Hajusteettomana tai ihan mieto haju.
En ymmärrä miten kukaan pystyy olemaan töissä Lush-liikkeessä 😀 Liikkeen ohi voi vieläkävellä, mutta harvemmin viitsii sisään asti mennä. Olen vähentänyt hajusteita arjessani ja sen myötä olen huomannut tulleeni hajuille herkemmäksi. DD-voide on vielä ok, mutta esim. Flown Hamppuvoiteen tuoks on aivan liian äksy.

Hajustettuja! Yleensä ostan kaiken hajusteettomana, mutta uskon, että tuollaisissa tuotteissa haju olisi vaan hyvä ekstra.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.