Menu

Voita Pihlajavoiteet sekä Marjoja ja maskaraa -kirja

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT, KIITOS OSALLISTUJILLE!

Viikon arpa tarjoaa tällä viikolla teille paketin meikäläisen tuotantoa. Tuttu tuubi, purkki ja kaksi kirjaa etsivät uutta omistajaa tämän viikon ajan.

Kirjani kertoo matkastani kohti terveellisempää ja kemikaalivapaampaa ruokavaliota, sekä sen, kuinka selätin kuukauden dieetin myötä mystiset vatsavaivani. Kirjan kosmetiikkaosio puolestaan avaa luonnonkosmetiikan käsitettä ja kertoo, miten aidon luonnonkosmetiikan tunnistaa. Kirjassa on myös monia vehnättömiä, sokerittomia, maidottomia ja hiivattomia arkiruokareseptejä.

Blogissa on oma alasivunsa sekä Marjoja ja maskaraa -kirjalle ja Pihlaja-tuotteille, mikäli ne ovat sinulle uusia juttuja. (Kirjasivu ei juuri nyt ole auki, mutta aukeaa alkuviikosta!).

Vaikka Marjoja ja maskaraa — sekä käännösversio Lingon och läppstift — julkaistiin jo neljä vuotta sitten, tilataan etenkin suomenkielistä kirjaa minulta yhä. Ehkä nämä arvontakappaleet tulevat jollekin tarpeeseen, vaikka minusta tuntuu, että kehtaako näin vanhaa tekelettä enää edes arpoa. 🙂 No, asia kansien välissä ei ole olennaisesti muuttunut, vaikka toki luonnonkosmetiikkaa on markkinoilla huimasti enemmän kuin kirjan kirjoittamisen aikoihin.

Olen itse asiassa pannut merkille, että moni kirjan teemoista on alkanut vasta nyt nousta pintaan päämedioissakin.

Kirjani löytyy suomeksi nykyään vain pokkarina (ruotsinkielinen on ilm. kaupoista loppu, eikä uutta painosta ole ainakaan lähiaikoina tulossa), mutta mulla oli vielä pari alkuperäiskokoista värillisversiota varastossa, joten arvonnassa on nyt näitä originaaleja, yksi molemmilla kielillä.

Arvon siis kaksi pakettia: toisessa on Pihlajavoide + Body Butter sekä kirjani suomeksi ja toisessa Pihlajavoide + body butter sekä kirjani ruotsiksi.

Voit osallistua kilpailuun viikon ajan kertomalla, joko sinulla on kokemuksia Pihlajatuotteista ja kummasta voiteesta pidät enemmän ja miksi? Kerro myös, kummalla kielellä haluaisit kirjani, mikäli voitat. Kilpailuaikaa on 3.5 keskiyöhön asti.

Onnea skabaan!

148 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Olen kokeillut tuubiversiota ja tykkäsin tosi paljon! Todella hyvä koostumus ja ihana mieto tuoksu. Kirjan haluaisin suomenkielisenä.

Minulla on ollut noin vuoden ajan käytössä Pihlaja-voiteen tuubi-versio, ja se on aivan mahtava tuote! Paksuhko voide kosteuttaa kasvojen ihoa etenkin talvella juuri sopivasti, ja sopii hyvin myös esim. jalkavoiteeksi 🙂
Luin myös Marjoja ja maskaraa -kirjan viime keväänä, ja se oli aivan ihanaa luettavaa – kiitos sinulle siitä! 🙂
Jos voitan arvonnassa, haluaisin suomenkielisen kirjan. Vaikka se omasta kirjahyllystä jo pokkarina löytyykin, niin mielessäni on useampikin perheenjäsen ja ystävä jolle voisin kirjan lahjoittaa.

En ole vielä päässyt kokeilemaan pihlajatuotteita, mutta kesän tullen body butterille olisi käyttöä. Aion nimittäin puljata rantsussa niin perhanasti 🙂 Ja mikäs siellä olisi mukavampaa, kuin lukea (suomenkielistä) tietopakettia, joka on ollut jo pidemmän aikaa lukulistalla odottamassa.

Mä joudun tunnustamaan etten ole päässyt kokeilemaan kumpaakaan voiteista, vaikka monta kertaa olenkin harkinnut testaavani. Kirjaakaan en ole lukenut, hyi minua! mielelläni lukisin suomenkielisen version jos arpaonni osuu.

Ruotsinkielinen kirja ja tuubi toimivat paremmin.

Olen käyttänyt Daily Defence-voidetta päivittäin parin kuukauden ajan, ja tykkään kovasti. Se antaa juuri sen määrän kosteutta ja suojaa, jota tarvitsen. Body butter olisi sitten vuorossa, vielä en ole kokeillut. Marjoja ja maskaraa on tuttu jo muutaman vuoden takaa, ja jos arpaonni sattuu kohdalle, laitankin kirjan kiertoon, lahjaksi jollekin tarvitsevalle.

Kasvovoidetta olen käyttänyt koko talven ajan, ihana tuote, naama kiittää! Body butteria tahtoisin testata. Suomenkielinen opus hyllyyni kiitos, tämän tahtoisin jättää lapsille muistoksi tulevaisuuteen-äiti oli edelläkävijä(toivottavasti)!

Tuotteita en ole vielä kokeillut, ja olen oikeastaan vasta ihan hiljattain tutustunut sivustoosi. Eettisyys ja luonnonmukaisuus kuitenkin ovat alkaneet kiinnostamaan yhä enemmän. Kirja kuulostaa kiinnostavalta, sillä itsellänikin on ollut vaikeuksia saada vatsaongelmat hallintaan. Kärsin myös kuivan ihon ongelmista jos vähänkään ilma viilenee.

Kirjan voin ottaa mielelläni vastaan kummalla kielellä vain. Jos vaikka ruotsiksi kun tuo suomi vaikuttaa paljon kysytymmältä 😉

Kerran olen pihlaja voidetta kaverin purkista kokeillut. Nyt alkaa omat purkit huveta ja olis tarvetta omalle pihlajapurkille. Kirjakin olis kiva!

En ole vielä kumpaakaan voidetta testannut, mutta sen verran nuuhkaissut kaupassa että voisi hyvinkin minulle herkkänenäisenä sopia. Oli sen verran mieto ja miellyttävä tuoksu 🙂 Kirjaakin olen jossain lähinnä vain selannut tsekatakseni, koska itselleni pääasiassa hyvin tuttua kamaa. Ruotsinkielisenä versiona sen lukeminen tekisi kuitenkin hyvää rapistuvalle kielitaidolleni 🙂

Kokeilin sulta saamaani kasvovoidetta viime vuonna ja olin tosi tyytyväinen koska ihoni reagoi hienosti voiteeseen, punoitus väheni ja se imeytyi hyvin kuivaan ja herkkään naamaani. Nyt on kokeilussa vartalovoide ja siitäkin tykkään sen runsauden vuoksi ja mieskin tykkää sen tuoksusta joka on miellyttävän hento. Kirjan olen lukenut jo aikoja sitten mutta se on yksi niistä joita toivoisi omaan hyllyynsä että sieltä voisi aina tarkistaa joitain tietoja tai kokeilla reseptejä. Kiitos kun olet ollut luomassa näin hyviä tuotteita! Ja suomeksi siis kirjatoive 🙂

En ole päässyt kokeilemaan vielä kumpaakaan voidetta, mutta tutustuisin niihin mielelläni! Olen jo pitkään pohtinut luonnonkosmetiikkaan siirtymistä, joten kyseiset voiteet tulisivat ainakin ahkeraan käyttöön. Eettisyys ja luonnonmukaisuus ovat aina kiinnostaneet.

Haluaisin lisäksi kokeilla kirjasi ruokaohjeita, sillä aiemmin sairastetun syömishäiriön vuoksi erilaiset vatsaoireet ovat itselleni yhä arkipäivää. Olen kokeillut erilaisia ruokavalioita ja tiettyjen ruokien välttämistä tuloksetta.

Niin ja kirjan haluaisin suomenkielisenä.

Pihlaja voide on loistava, mutta liian paksu kesäksi ja mieskin käytti koko talven. Pihlajavoiteesta voisi tehdä kevyemmän version kesäksi ja isomman tuubin. Voiteen tuoksu on ihana! Bodybutter voidetta en ole kokeillut. Kirjan haluaisin Suomeksi!

Rönnbärs krämen är riktigt bra för torr, känslig och narig hud. Använder den själv för både ansikte och händer. Boken skulle jag gärna ha på svenska.

    Grattis, du vann! Mejlar dig snart. 🙂

Vartalovoi oli viime talven kuivan ihon pelastus. Purkki riitti juuri yhdeksi talveksi.
Tarkoitus on kokeilla miten tuubivoide sopisi kasvoille (atooppinen iho), vartalovoi oli liian rasvainen siihen tarkoitukseen. Kirja suomeksi 🙂

En tunne voidetta lainkaan. olis kiva tutustua. Voiteiden edessä on usein ymmällään, kun ei tiedä mitä on tutkittu, mitä voiteeseen käytetty. Kirja olis myös kiva ja suomenkielellä,että ymmärtää kaiken.

Voiteeseen ei ole ollut mahdollista näin pienituloisena äitiyslomalaisena tutustua, mutta atoopikkona ja muutenkin kummallisen ihon omaavan kiinnostaisi kovasti! Kirja olis kiva suomeksi 🙂

Herkkäihoiset ystävät ovat kehuneet tätä voidetta kovasti, olisin itsekin hankkinut sitä samantien, mutta voihan höh: DD-voiteessa on macadamia-öljyä ja soijaa, vartalovoiteessa taas sitä pelkkää soijaa. Tämä on allergiselle ikuisuusongelma luonnonkosmetiikan kanssa, on vain muutama tuote, mihin ei ole laitettu soijaa, pähkinää tai mantelia. Harmi!

Ei ole vielä kokemusta voiteista. Olen ymmärtänyt että eivät välttämättä sovi rasvoittuvalle iholle. Jos arpaonni suosii niin suomenkielinen kirja! 🙂

Molemmat voiteet ovat tuttuja ja käytössä. Tuubi sopii hyvin kasvojeni iholle kuivaan aikaan. Kirja mieluusti suomeksi.

Eka tuubi ollut testissä talven yli, loistava tuote uinnin ja saunomisen jälkeen. Ja ihana tuoksu! Kirja suomeksi 🙂

Hormoniaknen myötä löysin luonnonkosmetiikan ja sitemmin onkin tullut kokeiltua ties minkälaista purkkia ja purnukkaa. Mutta ehdottomasti ENSIMMÄINEN voide joka selvästi auttoi ihon hoidossa on tämä pihlajavoide! Joka ilta levitän reilusti kasvoille ja aamulla myhäilen tyytyväisenä peilistä kun iho näyttää niin hyvinvoivalta. 🙂 Kirja on ollut lukulistalla ties kuinka pitkään, mutta en ole saanut vielä hankittua sitä, joten jospa onni suosisi ja voittaisin sen täältä, suomenkielisenä. 🙂

Jag fick handkrämen till födelsedag, den har varit den bästa handkrämen och den är snart slut 🙂

Boken önskar jag mig på svenska.

Loistava body butter vienyt talven aikana karheudet pois ja pehmentänyt ihoa. Kirjan lukisin mielelläni ruotsiksi.

En ole päässyt tutustumaan vielä pihlajatuotteisiin, mutta jospa arpaonni suosisi ja nyt vosin päästä kokeilemaan niitä!

Kirja suomeksi 🙂

Hejsan, har inte haft möjlighet att testa dessa produkter men har däremot lagat müsli enligt ditt recept. Mina barn älskar den! Vill gärna ha boken på svenska.
Tack o hej leverpastej

Pihlaja-voide tuttu. Hyvä, pakus voide. Ei ihan ympärivuotiseen käyttöön, ainakaan kasvoille. Kevyempi versio kasvovoiteeksi voisi olla kiva.
Arpaonnea minulle ja kirjan tahtoisin suomeksi.

Pihlajavoidetta olen käyttänyt, ja kirja suomeksi 🙂

Ei ole vielä kokemusta ja kirja tahtoisin suomeksi.

Body butter on lemppari, kosteuttaa hyvin. Kirja suomeksi.

Tykkään molemmista, enempi putkilosta. Boken på svenska.

En ole vielä(kään!) kokeillut Pihlaja-tuotteita, mutta etenkin tuubiversio kiinnostaa. Kirjan tahtoisin mieluiten suomeksi, mutta ruotsiksikin menee. 🙂

Jag har faktiskt inte provat någondera produkten ännu , men gör det gärna!
Boken önskar jag mig på svenska.

DD-voide ollut käytössä ja tykkäsin, ihana tuoksu ja koostumus. Kirjan lukisin mielelläni suomeksi.

Pihlaja -tuubia on kokeiltu, miellytti mutta
loppui kovin nopeasti =/ Bodybutterista ei vielä kokemusta. Kirja suomeksi

En ole testannut vielä kumpaakaan voidetta. Mutta nythän olis oiva tilaisuus päästä kokeilemaan 😉 Suomeks mielellään ottaisin kirjan. Ruotsinkieli 5, joten muutoin moni hyvä juttu jäis lukematta ja ymmärtämättä.

Pihlaja voide on tuttu ja yksi lemppari tuotteista Madaralta! Kirjan kielellä ei ole niin väliä, kumpikin käy.

En ole aiemmin käyttänyt näitä.
Joten mielelläni ottaisin toki testaukseen! Ja suomenkielinen kirja kylkiäisiksi.

Sain pihlajavoidetuubin lahjaksi joulun aikaan ja se on pelastanut talven halkoman ihon monet kerrat. Pienen koon vuoksi on tullut käytettyä täsmähoitona mm kämmenselkiin ja kyynärpäihin.
Kirjan sisältö uppoaa paremmin suomeksi.

En ole ehtinyt vielä kokeilemaan, käytössä olevien tuotteiden loppuessa ostoslistalla on Pihjala.
Kirjan ottaisin suomeksi.

En ole päässyt vielä kokeilemaan Pihlajatuotteita, mutta bodybutter vaikuttaa erityisen kiinnostavalta! Olen kuivan ja herkän ihoni takia kosteuttavien ihonhoitotuotteiden suurkuluttaja ja ihoystävällinen+ekologinen vaihtoehto olisi tervetullut! Kirjan lukisin mielelläni suomen kielellä.

voiteita olen päässyt kokeilemaan vain testereistä, mutta tuntuivat hyviltä! kirjan olen taas lukenut pariinkin kertaan, ja se oli yksi syistä, miksi olen siirtynyt luonnonkosmetiikan pariin.

Olen käyttänyt tuota tuubissa olevaa, se on ihan loistovoide talvella kuivalle kasvojen iholle. Ensi talveksi viimeistään tuo body butter koko keholle. Jos arpaonni suosii, ottaisin kirjan suomenkielisenä.

Olen käynyt jo useamman kerran kokeilemassa Pihlaja DD-voidetta, koska etsin superkostetuttajaa kasvojen iholle. Voiteen tuoksu on aivan ihana, mutta olen hieman epävarma voiteen soveltuvuudesta kasvoille (muuten kuin kuuriluontoisesti). Jos voittaisin Pihlaja+kirja -paketin ottaisin kirjan miellelläni suomeksi ja antaisin sen äitienpäivälahjaksi äidilleni. Oma kappaleeni kirjasta on luettu läpi useaan kertaan, itseni ja kavereiden toimesta 🙂

Tuubi on ollut kovassa käytössä, erinomainen mm. kuiviin jalkoihin ja kasvoihin. Toisesta rasvasta ei vielä kokemuksia, mutta olisi kesällä varmaan aika kätevä.
Kirja suomeksi, jos arpaonni suosii 🙂

Molemmat rasvat on ollut käytössä, mutta alkuperäiseen DD-voiteeseen olen niin rakastununt, etten suostu siitä enää luopumaan! Takana on ensimmäinen talvi ilman epämääräisiä ihottumia ja hilseilyjä ja ainoa muutos on DD-voiteen päivittäinen käyttö.

Kirjan ottaisin suomeksi, jos paketin voittaisin.

Kasvovoide ollut käytössä jo noin vuoden päivät ja täytyy sanoa, että todella riittoisa tuubi! Loistava tuote ja ajatus siitä, että sivelee iholleen jotain luonnonmukaista, kruunaa koko tuotteen. Kirjankin olen lukenut ja mieluusti ottaisin sen omaksenikin -suomenkielellä, kiitos.

En ole vielä kokeillut kumpaakaan tuotetta, enkä lukenut kirjaa. Mielelläni kokeilisin, sillä olen hurahtanut luomuiluun aivan täysin viimeisen vuoden aikana! 🙂 Kiitos tärkeästä blogistasi.

Olen kokeillut body butteria kerran, ja kyllä toimi todella hyvin, kosteutti kivasti ja imeytyi hyvin. Olisikin kiva saada oma purkki, niin voisin tutustua tuotteeseen paremmin. Kirjoista ottaisin suomenkielisen.

Molempi parempi, mutta body butter vie voiton, koska se vain on niiiiin ihanaa ja kun sitä voitelee vartalolle, tulee koko päiväksi ihanan raikas olo.

Jos arpaonni suosii, voisin ottaa kirjan ruotsiksi.

Hej!
Båda krämerna har en ljuvlig konsistens och doftar underbart! Jag älskar båda, men om jag måste välja så väljer jag daily defence.
Och boken på svenska 🙂

Tuubi on kulkenut kassissa uskollisesti! Pieni parannusidea olisi korkin kehittäminen niin että siihen ei jäisi kuivaa kökkärettä (tai sitten vika on käyttäjässä..). Jokatapauksessa, ihana tuote. Arpaonnen suosiessa ottaisin suomenkielisen version.

Molempia olen käyttänyt ja todennut erittäin hyviksi, jatkossakin käytän kasvoihin tuubista ja vartalovoiteena butteria. Kirjan toivon suomenkielisenä, mikäli arvonnassa onnistuu.

en ole vielä kokeillut voiteita, tuubi versiota olen jo monta kertaa kaupassa hiplannut. Suomeksi toivoin kirjaa 🙂

Tuubivoide käytössä tällä hetellä. Vartalovoide kiinnostaa myös! Kirjan toivon ruotsinkielisenä.

Olin aikanaan pihlajavoiteen testiryhmässä! Siitä tuli tosi hyvä, loistava voide siis tuo tuubiversio ainakin. Juuri loppuikin kaapista, joten tarpeeseen tulisi tämä voitto 🙂 Kirjankin olen lukenut, täyttä asiaa! Paksumpaa voidetta en ole kokeillut vielä lainkaan.

Olen käyttänyt paksumpaa tuubivoidetta kasvojen pintakuivalle iholle, ja olen ihan koukussa Pihlajaan! Tuubi onkin sopivasti lopussa… 🙂 Olen myös ostanut Pihlajaatuubeja ystävilleni lahjaksi. Seuraavana testiin vartalovoide! Kirjan luin lainakirjana pari vuotta sitten, mutta olisi ihanaa saada oma kappale.

Molemmat tuttuja: tuubivoide kulkee aina kassissa mukana ja purkki on yöpöydällä. Tuubeja on mennyt myös Amerikkaan tuliaisena. Jos voitan, haluan suomenkielisen teoksen.

Minulla on ollut pitkään mielessä, että kokeilisin pihlajanmarjavoidetta atooppiselle iholleni. En vain ole saanut aikaiseksi sen hankkimista. Jos voitan, haluan suomenkielisen version teoksesta. 🙂

Ostin juuri viimeisimmältä Suomen-reissultani tuubillisen pihlajaa tänne Hollantiin. Voide on vähän paksunlaista minun naamaani mutta hajusta ja koostumuksesta tykkään aivan valtavasti! Ohuena kerroksena menee kasvoillakin, mutta ehkä käytän sitä jatkossa enemmän kaulasta alaspäin. Ihanasta väristä plussaa! 😀

Mikäli onni potkaisee niin suomenkielisen kirjan ottaisin mielelläni vastaan!

Tuubiversio ollut joskus testissä ja tykkäsin kovasti. Kirjan haluaisin suomenkielisenä.

Tuubissa olevaa olen testannut ja kovin tykkäsin. Kirja on jo kauan pitänyt lukea, suomenkielisenä versiona, ehkä nyt käy onni ja saan ihan ikioman version!

Mulla ei ole kokemusta vielä Pihlajista, mutta erittäin mielelläni ottaisin käyttöön! Kirjoista kumpi vaan käy, annan sen kuitenkin jollekin lahjaksi, koska itseltäni se löytyy jo 🙂

Moikka moi! Oon kokeillut molempia Pihlaja-tuotteita. Pidän enemmän pikkutuubista, tuoksu on mahtava, mutta miedompi kuin vartalovoissa. Vartalovoin alkutuoksussa on hassu tupsaus alkoholia, sen toivoisin poistuvan tulevaisuudessa, koska tuotehan on iholla aivan loistava. Mutta joo, molemmat Pihlajat ovat tosiaan käytössä, riemastuin kovin ideasta käyttää niin täkäläiseen luonnon- kuin kulttuuriympäristöön kuuluvaa kaunista kasvia, josta on moneksi. Molemmat tuotteet ovat vakiinnuttaneet paikkansa meikäläisen kosmetiikkasetissä ja tottapa toivoisin voittavani kempparikokonaisuudessani arvosijan saaneet Pihlajaiset ja kiinnostavaa luettavaa 🙂 Ps. Suunnitelkaa Pihlaja-dödö ja EdT!

Ai niin! Kirjaa arvonnasta toivoisin suomenkielisenä.

Tällä hetkellä käytössäni on Pihlaja-voide tuubissa ja kyllähän se toimii! Karkottivat pitkään vaivanneen ihottumankin naamaltani 🙂 Kirjoja luen valitettavasti vain suomeksi.

Tämä on uusi tuttavuus minulle. Olisi kiva kokeilla. Kirja voisi olla suomenkielinen.

En ole vielä ehtinyt kokeilla pihlaja tuotteita mutta olisi ihanaa päästä kokeilemaan! Kirja suomenkielisenä 🙂

Otsaan hiljattain ilmestyneet näppylät huutavat pelastusta, olisi mahtavaa testata niihin Pihlaja-voidetta. Ja kirjakin kiinnostaa 🙂 suomeksi eniten.

Pihlajavoide on iiiiiiihana ja pelastanut jo monet kerrat kuivuudesta kurtistuneen nassun. Jos body butterin tuoksu on yhtä hurmaava, koukutun varmaan siihenkin 😀 Ruotsi on sen verran pahasti ruåsteessa, että suomen kielinen kirja olisi mieluisampi.

Body Butteria olen käyttänyt ja se oli ihanaa <3
Kirjan haluaisin suomenkielisenä 🙂

Pihlaja on pettämätön kasvovoide niin pakkaselle kuin helteelläkin, täydellinen pintakuivalle sekaiholleni. Ihan paras! Nykyinen tuubi vetelee viimeisiään ja epätoivoisesti yritän tiristellä viimeisiä rippeitä ulos. Mielelläni kokeilisin jääkö vartalovoideversioon samalla tavalla koukkuun. Kirjan haluaisin suomeksi.

DD on minulle melko uusi tuttavuus, kokeilin siskon voidetta erittäin (!!) kuiviin käsiin (atooppinen iho) ja ryntäsin samantien ostamaan oman! Lähinnä käytän voidetta käsivoiteena ja vaikka se ei ihmeeseen ole vielä pystynyt (uskon tämän tapahtuvan joku päivä), on se olkalaukun ehdoton lisä. Voide kuivaa heti ja jättää ihon ihanan kosteutetuksi ja tuoksu, aijjaijai! Suomi on kielivalintani

Olen käyttänyt pihlajavoidetta tuubiversiona ja ollut erittäin tyytyväinen. Pidän voiteen koostumuksesta ja miellyttävästä tuoksusta(: Kulkeutuu mukana helposti.

Kirjan kieleksi suomi(:

..ja ihanaa kevättä!

Hei! En ole kokeillut kumpiakaan tuotteita, vaikka aikeissa on ollut. Erityisesti body butter-versio kiinnostaa, minulla iho kuivaa yllättäin näin keväällä (ehkä allergioiden takia). Jos onni suo, haluaisin kirjan suomen kielellä.

Moi!

Oon viimeisen puolen vuoden aikana hullaantunut luonnonkosmetiikasta varsinkin rasva puolella, ei niinkään meikkien (vielä) 😉 Itselläni on pahasti atooppinen iho. Olen löytänyt muutamia ihania tuotteita ja viimeisimpänä juurikin tämän pihlaja daily defence voiteen 🙂 Sopii erinomaisesti pitämään käsien kuivuuden poissa. Jos voittaisin tämän kisan niin toivoisin suomenkielistä kirjaa. Mutta ruotsiksi lukeminenkin taipuu 🙂

Testattu sekä DD että vartalovoi ja ovat kyllä rutikuivan talvi-ihon pelastajia! Ehkä oma suosikki silti tuo isommassa purkissa tuleva butter. Ja kirjan ottaisin mieluummin suomeksi 🙂

Viime talvena kasvojen kuivuvan ihon pelasti persikan värinen tuubivoide. Suomenkielinen kirjakin kelpaisi.

Pihlajavoidetta tuubista käytetty useampi tuubi, täydellistä kasvovoidetta talvi-iholle. Pihlajavoide purkkia en ole vielä raaskinut ostaa. Suomenkielinen kirja ois bueno!

Pihlajavoiteesta tuubissa pidän enemmän. Levittyy paremmin.

    Ja suomenkielinen kirja kiitos 🙂

Pihlaja DD-tuubi löytyy nykyään käsilaukustani aina : ) Käytän sitä käsirasvana, huulirasvana ja kasvoille, jos ne tuntuvat kuivilta. Varsinkin kädet olen saanut pidettyä hyvässä kunnossa talvella DD:n avulla. Naamani on kuin kanarianlintu kaivoksessa, ja Pihlaja-tuotteista ei ole tullut reaktioita. Tuotteen tuoksu ei ärsytä ja se haihtuu nopeasti. Tuntuu kuin levittäisi Pihlaja-karkkia kasvoille.

Body Butteria kokeilin ensimmäisen kerran tänä syksynä. Tuote on luksusta kuivalle talvi-iholle. Sillä lähti mm. ihottuma rintojen alueelta. Ei enää kortisonia tähän vaivaan.

suomenkieli sujuu multa paremmin : )

En ole vielä päässyt kokeilemaan Pihlaja-sarjaa, mutta tuubi on ollut ostoslistalla jo tovin! Olen atoopikko joten olisi kiva kokeilla rauhoittaako pihlajavoide käsi-ihottumaa
Olen vasta alkanut siirtymään luonnonkosmetiikkaan ja olisi kiva päästä lukemaan kunnon pohjustus aiheeseen kirjastasi, suomeksi mieluiten! 🙂

Moi, olen käyttänyt yli vuoden ajan kyseistä body butteria, enkä voisi enempää tykätä. Käytän voidetta myös kasvojen iholla. Pidän voidetta aina vähän mukana minikokoisessa matkapurkissa. Voiteen innoittamana olen myös käyttänyt pihlajanmarjoja mm. smoothiessa. Jos voitan arvonnassa, tahtoisin suomenkielisen kirjan. ♡

En ole vielä kokeillut kyseisiä voiteita, itse asiassa en ennen tätä päivää ollut edes kuullut sarjasta. Tuo voidepurkki näyttää kyllä todella hyvälle, juuri siltä että saattaa joutua ostamaan. Ja jos nyt satun voittamaan, niin suomenkielinen kirja olisi parempi, ruotsia kun en osaa n.n

En ole kokeillut, mutta mielelläni kokeilisin. Kirja kummalla vaan kielellä!

En ole kokeillut vielä kumpaakaan pihlajavoidetta. Kirja suomenkielellä, jos voitan.

Olen jo toista tuubia ”kokeilemassa” pihlajavoidetta,se nousi ihan lemppariksi!Aivan ihana tuoksu ja pelastus kuiville käsilleni! Body Butteria olisi ilo päästä myös kokeilemaan. Kirjan jo omistankin, mutta jos onnetar suosii antaisin kirjan ystävälle lahjaksi,suomenkielisenä mielellään 🙂

En ole vielä testannut Pihlaja-tuotteita. Luonnonkosmetiikkaa on tullut hamstrattua varastoksi asti tarjouksista, ulkomailta jne. Mutta testata meinaan jahka varastot ehtyy. Pihlaja on saanut niin paljon kehuja, jo pelkästään tässäkin yhteydessä 🙂
Kirjan haluaisin suomenkielisenä.

En ole vielä päässyt kokeilemaan voiteita ja kirjan lukisin mielelläni suomeksi.

Luin kirjan äskettäin; hankin sen e-kirjana. Elämänmuutoshan siitä alkoi, pienin askelin. Voiteisiin en ole tutustunut. Vartalovoidepurkki kiinnostaisi. Kirja kelpaisi suomenkielisenä.

Pihlaja-voiteita en ole vielä kokeillut mutta enemmän ja vähemmän kaikeille oireilevana luonnonkosmetiikka kiinnostaisi kovasti. Samasta syystä myös kirjasi (suomenkielisenä, kiitos) kiinnostaisi ja tulisi varmasti käyttöön. 🙂

Minulla on käytössä tuubi -versio. Voide on paksua, liian tuhtia minulle jatkuvaan käyttöön mutta välillä oikein hyvä. Tuoksu on ihana, ainoa mitä tälle kaipaisin muutosta olisi lasipurkki. Kirjan omistan ja metsästän näitä lisää koko ajan koska haluan antaa parhaille ystäville omat pokkarit. Suomeksi, kiitos.

Tuubiversio on ollut käytössä ja useamman kuukauden, se on ihana! Tosin oma iho tuntuu olevan niin pintakuiva, että talvella on käytettävä jotain muuta, vielä kosteuttavampaa ainakin välillä. Body butter on myös odottamassa edellisen loppumista, mielenkiintoista päästä kokeilemaan sitäkin. Myös kirja löytyy jo hyllystä, mutta lahjaideana on niin loistava, että ei ollenkaan haittaa vaikka toisen (suomenkielisen) kappaleen tästä voittaisi. 🙂

Tuubiversiota käytän ja RAKASTAN! Iltaisin ensin seerumi, tippa öljyä tai kosteusvoidetta ja sitten pihlajaa. Aamulla on todella kaunis iho. Mahtava käsirasva, pelastaa huulet ja tuoksu on ihana. Vartalo versio on vielä kokeilematta mutta haluan kokeilla ehdottomasti. Jos onni suo, kirjan ottaisin suomenkielisenä.

Olen kuullut kyllä voiteesta, mutta en ole vielä kokeillut. Kirja kiinnostaa enemmän suomenkielisenä.

En ole käyttänyt vielä Pihlaja tuotteita, mutta lueskelin juuri netistä, että ne olisivat ominaisuuksiltaan onnenomiaan minunlaiselleni kuivalle iholle. Olen siirtnyt vastikään luonnonkosmetiikkaan ja omien luottotuotteiden etsintä on menossa. Kirja olisi mahtavaa saada, lukea se ja inspiroitua. Kielenä toiveena olisi suomi.

Olen testannut Pihlaja-vartalovoidetta, tuoksu on aivan ihana! Kirjan voisin ottaa ruotsiksi.

Enpä ole vielä kokeillut Pihlaja-tuotteita. Jos onni suosii minua, lukisin kirjan mieluusti suomeksi.

Olen käyttänyt talven läpi Pihlaja-voidetta. Taitaa olla jo kolmas tuubi menossa: todella ihana tuote! Aloin seurailla kirjoituksiasi 2008 ja inspiraatiosi myötä siirryin kokonaan luonnonkosmetiikkaan. Kirjasi minulla jo on, mutta antaisin sen lahjaksi mieluusti ruotsiksi.

Minulla on nyt käytössä jo toinen Pihlaja-voidetuubi peräkkäin, ollut ainakin näin kylmillä keleillä erittäin hyvä kuivalle iholleni, ja tuoksu on kiva. Bodybutter vielä testaamatta ja kirjakin vielä lukematta! Suomeksi kiitos. 🙂

En ole päässyt tutustumaan vielä pihlajatuotteisiin, mutta jospa nyt olisi arpaonnea ja pääsisin testaamaan niitä.
Kirjan lukisin suomeksi. ^_^

Itse en ole käyttänyt aikaisemmin sarjaa, mutta olen lukenut sarjasta paljon hyvää. Sairastan kroonista ihotautia, jonka vuoksi viimeinen vuosi on mennyt opetellessa viljatonta ja maidotonta ruokavaliota. Myös kosmetiikka ja rasvat ovat menneet uusiksi, ja uuden parhaan rasvan metsästys on vielä kesken. Mielusti siis kokeilisin myös Pihlaja -tuotteita, ja uskon että kirjastasi saisi myös hyviä vinkkejä uuteen ruokavalioon. Kirjaa toivoisin suomeksi.

Olen kokeillut DD-voidetta omiin kuiviin käsiini ja poikani kuiviin poskiin ja olen tykännyt voiteesta molemmissa käyttötarkoituksissa. Kirja kiinnostaisi minua kovasti, kielellä ei ole väliä.

Olen käyttänyt body butteria pääosin kasvoille, mutta myös koko keholle. Olen ollut todella tyytyväinen: ihoni ei ole koskaan tuntunut samalta – ihan kuin vauvan peppu 🙂

Pari tuubillista on jo menny. Naamasta lähti näpyt ja ihosta tuli tasaisemman värinen. Ja suomenkielisestä kirjasta olisi iloa 🙂

Vanhan body butterin olleessa vielä käytössä en ole ostanut vielä ja päässyt testaamaan Pihlaja-tuotteita, mutta haluaisin ottaa rasvat käyttöön koska ajatus vegaanisesta luomu rasvasta on ihana<3 ja ihoni vaatii body butterin rasvaisuuden ja niitä en ole löytänyt niin paljon luomuna. Kirjan lukisin suomeksi:)!

En ole testannut pihlajatuotteita! Body butter olisi varmaan hyvä mun kuivalle iholle. 🙂 Kirjan ottaisin mieluummin suomeksi!

En ole vielä kokeillut Pihlaja-tuottaita. Madaran deodoranttia on eka purkki menossa ja on kyllä hyvä. Kirjan haluaisin suomeksi. 🙂

Kihlattu osti Pihlajavoidetta kuivalle iholleen, ja ihastuin sen tuoksuun ja koostumukseen. Bodubutterista ei ole minulla kokemusta. Jos voitan, voin ottaa kirjan ruotsinkielisenä, koska minulta löytyy se jo suomeksi.

En ole kokeillut tuotteita vielä ja toivonkin kovasti pääseväni kokeilemaan. Kirja kiinnostaa erityisesti. Mikäli onnetar suosii, ottaisin sen suomeksi. Peukku, peukku ja onnea matkaan!

Body Butterista tykkään, kun siinä purkissa on niin paljon sitä tavaraa. Kirja kiinnostaa ja suomeksi, kun en tuota ruotsia osaa sitten yhtään. 🙂

Tuotteet ovat minulle vielä vieraita, mutta kovasti ne kiinnostaisivat.
Suomenkielistä kirjaa voisin tavoitella tällä arvalla, mutta jos ei arpaonni osu kohdalle, ptänee kirjasi kyllä ostaa 🙂

Olen kaupassa vain hiplannut body butteria ja sen koostumus tuntuu hekumalliselta, en ole silti vielä tullut hankkineeksi sitä- tuote kiinnostaa kyllä kovin!
Kirja minulla on ja se on hyvä.

Vielä en ole kumpaakaan Pihalaja-tuotetta kokeillut mutta haluaisin kokeilla. Kirjan olen lainannut kirjastosta ja se on todella hyvä. Jos voitan niin otan mieluiten suomenkielisen version.

Haluan tuon kirjan!!!! Olen vasta valmistunut ekokosmetologi ja täysin vaihtanut luonnonkosmetiikkaan. Tuotteita en ole kokeillut, mielelläni senkin teen!! Mutta tuo kirja❤️

Eipä ole kokemusta, mutta ihan mieluusti otan vastaan kaikkea uutta vastaan tiedon ja tuotteiden muodossa ekoilusta yliherkkyyksien takia. Olen siis mukana arvonnassa.

Ei kokemusta mutta herkkänaamasena mielelläni kokkeilisin!!:)

Ei ole kokemusta sillä asun ulkomailla, mutta nyt Suomen lomalla Pihlaja-voide on ostoslistalla. Voisiko voidetta saada myös myyntiin Suomen ulkopuolelle? Jos arvonnassa onni potkii, kirja suomenkielisenä 🙂

Olen kokeillut body butteria ja ainakin se oli tosi hyvä tuote. Siksi haluaisin päästä kokeilemaan myös pukiloversiota 🙂 kirjan haluaisin mieluummin suomenkielisenä, jos arvonnassa onnistaa 🙂

Molempia tuotteita olen kovasti himoinnut ja kaupassa hypistellyt, mutten ole voinut vielä omaksi ostaa. Kirjan tahtoisin suomenkielisenä! 🙂

Olen käyttänyt Pihlajavoidetta tuubista kasvoille ja käsille. Ihanan tuoksuinen, kosteuttaa hyvin eikä ärsytä ihoa (tai nenää tuoksullaan). Vartalovoita en ole kokeillut, mutta tarkoituksena on ensi talvella, kun iho kuivuu taas enemmän. Kirjasta olen haaveillut, mutta toistaiseksi olen seuraillut aiheita vain somessa.

Pihlajavoide on tuttu. Talven aikana koko perhe on tuotetta käyttänyt, paras voide mm. kevätauringon ja tuulen kuvattamiin huuliin. Bodybutter ei ole ollut käytössä vielä. Haluaisin suomenkielisen kirjan.

Minulla ei ole vielä kokemusta pihlajatuotteista. Mikäli voitan, haluan kirjan suomenkielisenä.

En ole vielä koskaan kokeillut pihjalavoidetta, mutta haluaisin. Itselle vieraiden kosmetiikkatuotteiden ostaminen kokeilumielessä on vaan aina vähän liian riskiä opiskelijabudjetille… Kirjan haluaisin mielummin suomenielisenä.

Ei ole vielä kokemusta tuotteesta, mutta hankintalistalla on ollut jo jonkin aikaa. Mielessä olisi myös ystävä, jolle tuotetta voisin suositella. Tuubiversio voisi toimia minulla paremmin ja kirja suomenkielisenä.

Minulla on molemmista kokemusta ^_^ Pihlajavoidetta pitäisi hankkia uusi tuubi, lempparituotteeni. Kulkee laukussa mukana, käytän enimmäkseen huulirasvana, käsivoiteena ja meidän taaperon poskiin. Talven yli selvittiin tämän voiteen ansiosta ilman suurempia ihon rikkoumia. :> Kirja suomenkielisenä.

En ole vielä päässyt kokeilemaan näitä ihanuuksia. Ongelmaihoni varmasti rakastaisi näitä tuotteita <3 Kirja suomenkielisenä 🙂

Kirjan bongasin kirjastosta muutama vuosi takaperin ja siitä oli todella apua. Kärsin todella inhottavasta nokkosihottumasta. Omaa kirjaa ei siis ole …. Vielä? ;D
Kirjan myötä löysin blogisi ja sitä olen uskollisesti seuraillut. Sattumalta aiheet ovat olleet minulle ajankohtaa. Saimme toisen lapsemme 10\15.
Pihlajavoidetta käytin talvella ja koin sen sopivaksi omalle iholleni. Toinen voide olisi vielä testaamatta..?

Moikka! Kumpaakin voidetta olen kokeillut ja käyttänyt! Tykkään kovasti molemmista. 3-vee lapsi on tosi kiinnostunut kaikista purnukoistani, niin on mukava kun hän voi saunareissulla ottaa myös samasta purnukasta omalle iholleen 🙂 Vartalovoidepurnukka vaan tyhjenee liian nopeasti. Tykkään tuoksusta ja levittyvyydestä! Kirja suomenkielisenä kiitos! 🙂

En ole vielä testannut Pihlajavoidetta, mutta kirja löytyy jo. Sen voisi antaa lahjaksi suomenkielisenä versiona.

Pihlajavoide on ollut käytössä viime syksystä lähtien ihan kasvovoiteena, ja samalla myös käsirasvana. Kesäksi on luultavasti siirryttävä vähän ohuempaan voiteeseen kasvojen kosteutuksessa, mutta kädet ja kantapäät saavat nauttia pihlajasta 🙂 purkkivoidetta vartalolle en ole päässyt testaamaan, ja kesää varten se olisi ihana lisä kuivalle iholleni. Ja kirja suomeksi passaisi minulle.

Olen käyttänyt tuubia, mutta se on nyt ihan lopussa ja opiskelijana pitää tarkoin miettiä mihin rahansa sijoittaa. Uusi olisi kiva ja kun täällä pohjolassa on vielä talvikin. 🙂 Suomeksi kirja. Hyvin on muuten voide toiminut atooppiselle iholle!

En ole vielä käyttänyt kyseisiä tuotteita. En oikeastaan ole koskaan hoitanut ihoani millään tuotteilla, mutta näin ikää lisää tullessa varmaan sitä pitäisi alkaa hoitamaan. etenkin kun tekee paljon työtä ulkona ja aurinko ja tuuli tekee atooppiselle iholleni tuhojaan. kookosöljyn olen todennut ihan hyväksi apukeinoksi ja aurinkovoiteeksi kaakaovoin ja kookosöljyn sekoituksen. Mutta ehkä uudetkin valmisteet voisivat olla hyviä kokeilla. Kirjasta olisin kiinnostunut suomenkielisenä.

Kumpaakaan en ole testannut mutta mielelläni kokeilisin! Jos arpaonni kävisi ottaisin suomenkielisen version kirjasta 🙂

Vartalovoita olen testannut ja aijon sen hankkia, ihana tuoksu ja koostumus ❤️ Suomenkielisenä kirjan haluaisin ja tulisi todella tarpeeseen. 🙂

En ole kokeillut Pihlajavoidetta, enkä Body Butteria, mutta ne vaikuttavat mielenkiintoisilta. Kirjan lukisin mieluiten suomen kielellä.

Osallistun tähän kilpailuun lähinnä siksi, että minulla ei ole kokemusta arvottavista tuotteista mutta haluaisin toki tutustua niihin paremmin ja testata tuotteita itse. Jos arpaonni suosii, valitsen suomenkielisen version kirjasta.

    Onnea Elma, voitit! Saat kohta meiliä. 🙂

Tykkään siitä pienemmän pakkauksen pihlaja-voiteesta, vartalovoita en ole kokeillut. Kirja tulee luettua kummalla kielellä tahansa, mutta jos täytyy valita niin sanotaan vaikka ruotsiksi.

Krämen har snabbt blivit en storfavorit hos oss. Funkar lika bra för mig som för barnen. Har inte ännu prövat på body butter, men den finns på min lista. Hittade till Madara först i vintras så har inte ännu hunnit pröva på så många produkter. Om jag råkar vinna läser jag gärna boken på svenska.

Olen käyttänyt Pihlajavoidetta ja olen totaalisen rakastunut siihen! Epäilin sitä ensin liian raskaaksi rasvoittumiseen taipuvalle ex-akneiholleni, mutta tuote on täydellinen: kosteuttava, pehmeä ja hyväntuoksuinen. BodyButter on toivelistalla, mutta odottaa aikaa, että voin investoida enemmän itseeni teinieni sijaan 😀 Kirja suomeksi, kiitos, jos onnetar suosii!

Pihlajavoide tuntuu hyvältä…pitää ihon pehmeänä. Kirja suomeksi, jos onni suosii.

Ostin pihlajavoiteen juuri Luonnonkaunis-messuilta, joten käyttöä on takana vasta hetki, mutta nyt jo tuntuu omalta! Mikäli nalli napsahtaa arpajaisissa, niin toivon kirjaa suomeksi 🙂

Kokeiltu on tuubia, ravitsevaa talvella. Kasvoilleni liiankin tujua ehkä. Olisin kiinnostunut testaamaan kuivalle iholleni myös bodyvoidetta. Kirja kiinnostaisi suomeksi.

Pihlajavoidetta olen kokeillut vain kaupan testeristä, mutta olen haaveillut matkakokoisesta tuotteesta, joka pelastaa kuivat huulet ja halkeilevat kynsinauhat! Olisi talvipakkasilla varmasti hyvä voide myös kasvoille. Kirja suomeksi jos onni suo!

Tämä on huikea arvonta! En ole vielä kokeillut kosmetiikka tuotteitasi, mutta kiinnostaisi kyllä 🙂 kirjasi jo omistankin, mutta toinen versio menisi lahjaksi ystävälleni!! 🙂 suomeksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.