Menu

Voita osallistuminen äitikurssille (synnytyksestä palautuminen)

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT

Kemikaalicocktailissa on ollut monta postausta liittyen synnytyksen jälkeisen erkauman hoitoon ja nyt personal trainerini Riina ja studionsa Lupaus järkkäävät taas suositun videokurssin aiheesta. Olen blogannut kurssista aikaisemmin, voit lukea siitä faktat maaliskuisesta postauksestani.

Kurssin opetusvideoilla jumppailee meikä, siksi huhkin näissä postauksen kuvissakin. Kaikki liikkeet on helppo omaksua ja toteuttaa kotona, olen testannut.

”Kurssin opeilla saat tuntuman vatsa- ja lantionpohjanlihaksiin ja aktivoit ja energisoit koko kehoa. Kurssilla opit, mitä liikkeitä voit turvallisesti tehdä ja harjoittelu etenee progressiivisesti. Rakennamme vahvan tuen ja perustan keskivartaloon, joka toimii myös pohjana haastavamman liikunnan ja treeniliikkeiden tekemiselle turvallisesti jatkossa. Kurssin tavoitteena on lempeästi palauttaa voimaa ja tukea keskivartaloosi raskauden ja synnytyksen jälkeen.”

Lue lisää täältä >>>

Kurssimaksu on 89 €, mutta saat blogin lukijana kympin alennusta; kurssi maksaa siis 79 €. Mikäli luotat onnettareen, voit osallistua arvontaan: yksi lukijoistani pääsee ilmaiseksi mukaan, kun kerrot kommenttiosiossa, miksi juuri sinut pitäisi valita kurssille?

Aikaa vastata on sunnuntaihin 16.6. klo 23:00 saakka.

Onnea skabaan !

5 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Synnytyksestä on kohta jo 9 kuukautta ja edelleen olen ihan pihalla siitä koska voi aloittaa rankemman urheilun, ettei erkauma tykkää siitä kyttyrää. Pientä erkaumaa löytyy ja vain vaunulenkkejä tulee tehtyä. Apua!!!

Raskauden ja sektion jälkeen ohjattu palautuminen olisi hyväksi.

Hieman reilu kaksi kuukautta synnytyksestä, enkä yhtään tiedä millainen liikunta olisi (vaunulenkkejä lukuunottamatta) turvallista tässä tilanteessa.
Muutenkin keskivartalon vahvistaminen ja treenaus olisi nyt minua kiinnostava juttu, joten tämä tulisi ihan loistavaan saumaan! Lisäksi saisin jo nyt harjoitella liikunnan mahduttamista vauva-arkeen, mikä varmasti loisi hyvää rutiinia tästä eteenpäin.
Haluan, tahdon, tarvitsen! 🙂

No jaa, kun tätä keskivartaloa katsoo, ei perusteluja paljon tarvitse miettiä… tarvetta tälle kurssille siis olisi, ja paljon!

Kohta kaksi kuukautta synnytyksestä. Olisi kiva alkaa pikkuhiljaa saada tämä hyllyvä ja voimaton keskivartalo edes jonkinlaiseen kuosiin. Neuvolasta ei saanut mitään ohjeistusta. Ihan vaan normaalisti ja keho kyllä kertoo, mikä ei vielä sovi. Varmaan totta, mutta ohjeet oikeanlaiset ohjeet ois silti jees!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.