Menu

Voita Mádara by Noora uutuudet!

Kerroin  toissaviikolla, että uusimmat Mádaralle suunnittelemani tuotteet ovat vihdoinkin myynnissä. Sekä Pihlaja Daily Mosture For Face kasvovoide, öljyseerumi Pihlaja Drops Glow Booster että vartalovoide Nokkonen Daily Defence Body Lotion löytyvät sieltä, missä olet tottunut ostamaan Mádaraa aikaisemminkin. Niin siistiä!

Tuotteet ovat jo myynnissä, mutta virallinen julkkaritapahtuma on keskiviikkona. Odotan kovasti, että saan esitellä uutuudet kollegabloggaajille ja toimittajille.

Tämän viikon arpa arpoo kolmelle teistä nämä tuotteet, eli jokainen voittaja saa sekä Pihlaja kasvovoiteen ja öljyseerumin että Nokkonen-vartalovoiteen.

Kerro kommenttiosiossa, kummasta sarjasta olet tähän mennessä tykännyt enemmän, Pihlajasta vai Nokkosesta? Saat toki myös esittää toiveita, mitä tuotteita haluat meidän valmistavan seuraavaksi. 😀

Vastausaikaa on sunnuntai-iltaan  24.9. klo 23:00 saakka.

Onnea skabaan!

125 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Pihlaja on kestosuosikki! <3

Talveksi hommaan aina pihlaja vartalovoin ja nokkossuihketta pitää aina olla, joten pakko vastata, että molemmat :D. Uudet tuotteet kiinnostelee kovasti.

Pihlaja glow booster kuulostaa huipulta, mutta kaipaisin vielä tulevaisuudessa luonnonkosmetiikkaseerumia, joka kosteuttaisi ihoa eikä olisi suunnattu ainoastaan ikääntyvälle iholle. Omen etsinyt tällaista tuotetta jo hetken ja homma vaikuttaa yllättävän vaikealta!

Pihlaja! <3

Nokkos- ja pihlajavoiteet on molemmat yhtä hyviä. Nokkossuihke on kans tosi jees.

Pihlaja 🙂

Nokkonen on ollut käytössä ja olen tykännyt! Pihlaja vielä kokeilematta, mutta toivottavasti siihen tulisi muutos. 🙂

Pihlaja! 🙂

Pihlaja

Pihlaja

Pihlaja-sarja on ollut suosikkini. =)

Pihlajasta👍

Nokkonen, niin raikas kuin metsä

Pihlaja! 👍👌

Pihlaja

Nokkonen 👍🏼

Nokkossuihke on päivittäisessä käytössä, todellinen herkän ihon pelastaja, joten täytyy ehkä sen vuoksi vastata Nokkonen. Tosin pihlajavoide on tuoksultaan todella herkullinen, ja sitä käytän aina talvisin ihon kosteuttamiseen. Vaikea valinta, mahtavia tuotteita molemmissa sarjoissa 👌

Lähdin kokeilemaan aluksi nokkosella, mutta pihlaja on nyt ehdoton suosikki!

Ensin ihastuin Pihlajaan, käytin sitä käsirasvana. Mutta nyt tuoksu välillä aiheuttaa päänsärkyä, joten olen käyttänyt vähemmän. Nokkosta pääsin kokeilemaan kun sain lahjakassissa sen. Ja tykästyin. Se on ollut meidän perheessä myös mieheni käytössä jo useamman tuubin ajan. 🙂 Me molemmat atoopikot olemme käyttäneet sitä vartalo-, kasvo- ja käsivoiteena, joten uusi isompi vartalovoide on meille todella tervetullut uutuus.
Olen tykännyt tuubin materiaalista, vaikka se onkin sitä ”pahaa” muovia, mutta koska tuubit kulkevat välillä laukussa ja repussa, ei tarvitse miettiä että onko kaikki tavarat rasvassa.

Jos mustikasta saisi raikasta kasvo- tai vartalovoidetta niin se olisi ihanaa. Tai tyrni, tai laventeli, tai kehäkukka….Luonnon tuoksut ovat ihania, ei liian voimakkaita ja ovat raikkaita.

Pihlaja

Ostin ensin nokkosta, koska pidin tuotteen miedommasta tuoksusta. Mutta iholleni se ei tuntunut riittävän extraboostina (Madaran päivä- ja yövoide peruskäytössä), joten tilasin pihlajan… nyt olen ihastunut pihlajaan, niin tuoksuun kuin tunteeseen 😍
Ainut miinus mielestäni on että muovituubi kuluu perheesaämme nopeasti (myös mieheni ”lainailee” tuotteita aina välillä), joten jokin muu materiaali pakkauksissa olisi lisäplussa!

Molempia sarjoja olen hypistellyt, mutta en ole vielä ostanut. Olisipa hienoa päästä testailemaan. Monta muuta Madaraa on käytössä, kiitos tän blogin.

Pihlajasta olen tykännyt paljon, tuoksu on ihana!

Molempi parempi! Nokkossuihke on kiva kasvojen raikastaja ja Pihlajaa olen talvella käyttänyt käsivoiteena. Nämä uutuudet kuulostavat niin upeilta! 🙂

Pihlaja. 🙂

Nokkonen on tuttu ja hyväksi todettu. Pihlaja onkin uusi tuttavuus.

Ehdottomasti pihlaja, kumpikaan nokkonen ei valitettavasti sovi herkälle iholleni..

Pihlaja<3

Ainakin kasvovoiteissa nokkonen vei voiton. Pihlajan tuoksu alkoi tökkimään jossain vaiheessa eikä se imeytynyt yhtä hyvin.

Nokkonen 🙂

Ehdottomasti Pihlaja, tykkään että se on tuhdimpaa ja se tuoksu! Toisaalta, Nokkossuihketta ilman en enää osaisi olla.. 🙂

Olen kokeillut molempia ja tykkään ehkä Pihlavasta enemmän. Se sopi mun iholleni tosi hyvin.

Nokkossuihke kuuluu mun luottojuttuihin. Pihlajaa en ole vielä päässyt testaamaan, joten olen vähän jäävi arvioimaan asiaa tai vastaan että Nokkonen. Mutta täytyypä kokeilla Pihlajaa!

en ole koskaan vielä kokeillut mutta pihlaja kuulostaa hyvältä

En ole valitettavasti kokeillut näitä mutta nokkossuihkeesta pidän!

Ah molemmat on ollut huippuja, mutta ehkä pihlaja vie voiton juuri ja juuri 😊

Tekisi mieli kokeilla pihlajasarjaa! Nokkossuihke on ihaba!

Tähän mennessä nokkossarja on ollut enemmän mieleeni, mutta ehkä pihlajakasvovoide kevyempänä uutuutena muuttaa mielen 🙂

Pihlaja <3

Pihlaja <3

Kääk, en osaa valita lempparia kun molemmat on kivoja! Molempia huulille ja käsille. Kasvoille tarvittaessa tuhdimpaa Pihlajaa tai kevyempää Nokkosta. Ihanat tuoksut molemmissa! Äidille on jo joulupakettiin ostettu Pihlajan vartalovoide.

Nokkonen ja pihlaja ovat molemmat toimineet ihonhoidossa yhtä hyvin, mutta pidän enemmän pihlajan tuoksusta joten valitsen yleensä sen kaupan hyllyllä. Olisi mukava saada tuoteperheeseen vielä sävyttävä bb-voide!

Pihlaja Drops Glow Booster kuulostaa ihan huipulta! Se voisi olla juuri sitä, mitä yllättäen pintakuivakkaaksi kääntynyt ihoni janoaa. Pihlaja-tuotteiden tuoksusta olen tykännyt alusta asti, voisin nuuhkia niitä aina vaan 😀

Pihlajasta tykkään! Ihana tuoksu ja koostumus <3

Pihlajaa en ole (vielä) testannut, niin täytyy sanoa että Nokkonen 🙂

Nokkosta en ole testannut, mutta pihlaja on etenkin talvella kuivan ihon pelastaja 🙂

Nokkonen! Mutta onhan se nokkonenkin ihana!

Nokkonen tuotteet on ihan lemppareita! En voisi elää ilman kasvovettä ja kasvorasvaa ❤

Nokkosta vain kokeillut ja oli hyvä! Pihlaja kokeiluun seuraavaksi, koska winter is coming ja ihoni ei tykkää

Kyllä nokkonen on suosikkini. Pihlajassa on ihana herkullinen väri ja tuoksu, mutta nokkonen palveli ihoani talvella täydellisesti. Oikein kuivana kautena kovalla pakkasella laitan nokkosvoidenokareeseen vielä pari tippaa argan-öljyä. Ihan paras voide!

Nyt on käynyt sellainen vahinko, että en ole kokeillut kumpaakaan… Pihlajanmarja -sarja kuulostaa ihanalta, kosa juuri viime viikolla tein pihlajanmarja hilloa! Toisaalta nokkonen kuuulostaa hoitavammalta, eli koeta tässä nyt sitten päättää 🙂

Pidän molemmista sarjoista kovasti, mutta ehkä Nokkonen on vähän mieluisampi 🙂 Tällä hetkellä mulla on käytössä Nokkosvesi kasvovetenä, ja Nokkosvoide kasvivoiteena. Pihlavan butteria käytän jaloille ja vartalolle. Innolla odotan että pääsen kokeilemaan näitä uusia! 🙂

Nokkonen Daily Defence kasvovesi on yksi lemppareistani! Innolla odotan Pihlaja-tuotteiden kokeilemista 🙂

En ole vielä pystynyt muodostamaan mielipidettä sarjoista, kun olen kokeillut vain paria tuotetta. Nythän siihen tässä haetaan muutosta. 🙂 Nokkosvesi kuulostaa kiinnostavalta, sitä voisi siis seuraavaksi kokeilla. Iho kaipaa hellimistä heti kun ilmat edes näyttävät kylmenevän..

Yleensä suosin tuoksuttomia tuotteita, mut tykkään silti pihlajasta enemmän kuin nokkosesta. Iho kuivuu aina talvisin, joten nyt olis hyvät tuotteet tarpeen!

Pihlaja kiinnostaisi enemmän 🙂

Pihlaja kosteuttaa ihoani paremmin.

Jompaa kumpaa pakko löytyä aina hyllystä, olen vuorotellut. Pihlaja saa kuitenkin nyt voiton tässä skabassa!

Nokkonen 🙂

Vaikea valinta, Pihlajat tuoksuu paremmalta mutta nokkonen on ainakin voiteena ollut omalle iholle parempi 🤗

Paljon onnea uuden tuotesarjan johdosta!
RAKASTAN nokkossuihketta💕

Talvella Pihlaja, kesäkaudella nokkonen. Lapset käyttää enemmän Pihlajaa. Usein kuulen kysymyksen: voisiko tähän laittaa Pihlaja-voidetta? Voiteella selvästi myös mieltä rauhoittavia vaikutuksia, kun isommat naarmutkin unohtuu Pihlaja-voide sipaisun jälkeen :).

Nokkonen on ollut minulle sopivampi.

Vaikea valinta, kun molemmat on niin ihania. Pihlaja kasvoille ja nokkonen vartalolle, niin saan valita kummatkin <3.

Kaikki uutuudet ovat tervetulleita sekä sulta että Madaralta noin yleensä.

Pihjala <3

Kyllä Nokkonen on ihana! Pihlajaa en ole päässyt kokeilemaan 😊

Pihlaja on suosikkini! Nokkoseen en oikeastaan ole vielä tutustunutkaan. Suunnitelmissa olisi. 🙂

Pihlaja! Nokkosen rasvan tuoksu ei sopinut omaan nenääni, piti lahjoittaa tuote pois, kun en sietänyt sitä.

Ehdottomasti Pihlaja! 🙂

Nokkonen, koska sopii paremmin iholleni. Käytän kuitenkin välillä myös pihlajaa, siinä on niin ihana tuoksu. Nokkosen naamio olisi kyllä oikein tervetullut uutuus!

Nokkonen on ollut jo parin talven pelastus, kun kuiva iho ärtyy pakkasesta

Nokkosvoide on ollut mun herkälle naamalle parempi, vaikka tykkäänkin nykyisin enemmän pihlajavoiteen tuoksusta.

En ole päässyt testaamaan vielä kumpaakaan, mutta kiinnostaisi todella. Glow booster kuulostaa mahtavalta eli Pihlajalla mentäisiin 🙂

Pihlaja!

Pihlaja on ollut erittäin mieluisa 🙂

Pihlajasta olen ainakin pitänyt paljon. Nokkos-sarja onkin vielä testaamatta. 🙂

Pihlajassa on ihana tuoksu. Toiveeni olisikin ollut juuri tämä kevyempi kasvovoide.

Pihlaja 🙂

Pihlajaa en ole kokeillut vielä mutta tykkään todella Nokkosesta.
Loistavaa tuo suurempi koko voiteesta 👍🏻

Molemmat ovat ihania, mutta Pihlajan tuoksu on ihastuttava.

pihlaja pelastaa

Pihlaja on ollut meidän suosikki! 🙂

Nokkosvoidetta olen kokeillut ja tykkäsin, mutta pihlajaa haluaisin nyt testata.

Nokkonen valikoitui omaan käyttöön

Olen käyttänyt vähän molempia, Pihlajaa vartalolle ja Nokkosta kasvoille. Nokkonen-vartalovoidetta on pakko päästä kokeilemaan! 🙂

Molempia olen kokeillut, pidän enemmän Pihlajasta

Molempia käytän sujuvasti, pihlaja ehkä vielä mieluisampaa

Molemmat hyviä, mutta nokkonen hieman parempi. 🙂

Nokkonen👌❤

Nokkosvoiteeseen olen ollut hurjan tyytyväinen, mutta pihlaja on vielä kokeilematta. Siispä ääni ainakin toistaiseksi nokkoselle.

Pihlaja! 🙂

Pihlaja! 🙂

Pihlaja on ollut omassa käytössä ehdoton suosikki

Pihlajalle peukku <3

Molemmista pidän mutta Pihlaja vie voiton tuoksun takia.

Pihlaja ollut pitkäaikainen suosikki ja nokkosesta ei ihan ollut viemään sydäntäni. Mutta hyviä tuotteita nekin!

Pihlaja on mun lemppari! ☺️

Pihlaja!

Ehdottomasti Nokkonen!!!

Pihlajasta tykkää meillä koko perhe, pojasta-pappaan!

Nokkosuihke on päivittäisessä käytössä kasvovetenä, mutta Pihlaja-voide vie voiton. Se on pelastanut nuhaiset nenänpielet ja aviomiehen työhanskojen hankaamat ranteet moneen otteeseen. Uusia tuotteita hiplasin Egossa jo ennen kuin niistä oli blogissa tietoa. Öljyseerumi melkein lähti mukaan, mutta kotona oli toista tuotetta vielä jäljellä eikä kaappiin mahdu montaa samaa. Ehkä arpaonni potkaisee ja pääsenkin kokeilemaan kaikkea uutta tälla lailla.

Pihlajan tuoksu on ihana mutta voiton taitaa kuitenkin viedä nokkonen.

Kumpikaan ei ole vielä tuttu. Madaran SOS -kosteusvoide on kyllä ihan huipputuote, joten uskoisin näidenkin olevan varsin käyttökelpoisia.

Pihlaja tuotteita olen enemmän käyttänyt ja tykkään niistä.

Nokkonen😀

Nokkonen on ollut hyvä. Pihlaja testissä ekaa viikkoa ja hyvältä tuntuu.

Ihania uutuuksia, en näistä vielä ollutkaan kuullut mitään. Pihlaja-voidetta olen käyttänyt jo monta tuubia, se pelastaa kuivuutta hilseilevän naaman talvella 🙂

Pihalaja sarja on ihana ja Dropsit menee varmasti heti kokeiluun! 🙂

Kuulostaa raikkaalta. Mielelläni tutustuisin näihin, sillä alituiseen on kasvovoide hakusessa. Näitä en ole vielä kokeillut.

Olen pitänyt nokkossuihkeesta ja pihlajavoiteesta. Kuitenkin pihlajavartalovoi oli niin lyömättömän hyvä talvella oikuttelevalle iholleni, että ihanan tuoksuinen linja taitaa toistaiseksi vetää pidemmn korren!

Vastaan Nokkonen koska en ole vielä valitettavasti testannut Pihlajaa. Nokkosen dd-voide on ihana. Käytän sitä moneen tarkoitukseen ja se kulkee usein mukana. Pidän monikäyttöisistä tuotteista.

En ole vielä kokeillut kumpaakaan, mutta kiinnostaisi kovasti!

Pihlaja on tutumpi ja siksi vielä suosikkini.

Molemmat kiinnostaa!

Mun täytyy myöntää, etten ole kokeillut mitään nokkossarjan tuotetta. Pihlaja on toiminut hyvin! 🙂

Pihlaja on niin huumaavan tuoksuinen ja ennen kaikkea toimiva kuivalle iholle et se on ihan lemppari <3

Niin ja toivoisin valikoimaan sinkkivoidetta, se on tosi tehokas finneihin/muihin iho-ongelmiin. Olisi kiva jos sitä löytyisi madaran valikoimasta jollain kivalla twistillä !

Pihlajasta! Sen tuoksu on huumaava ja varsinki tuubivoide kulkee jokapaikassa mukana ja on ihana monitoimituote. Ihan paras!

Molemmat on hyviä mutta jos pitää valita niin Pihlaja! Ihana tuoksu ja ihanat koostumukset 😍

Ihania tuotteita! Näitä olen suositellut monille ystävilleni. Pihlaja-sarjaan toivoisin suihkugeeliä.

Pihlaja ❤ nokkosta en kyllä ole edes kokeillut…

Kumpaistakin on tullut kokeiltua, Pihlaja on suosikkini.

Tähän astin olen käyttänyt vain nokkos tuotteita jpten vastaan että nokkonen! 😀 pihlaja on kyllä kiinnostava uutuus jota aion kokeilla:)

No pihlaja on ollut ihana !

Olen kokeillut vain Pihlajaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.