Menu

Voita Nokkosvoidetta pakkasposkille

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT, KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE!

Vihdoinkin on kunnon talvi täällä etelässäkin! Kun asteet laskevat parinkymmenen tienoille, on iho kovalla koetuksella. Ainakin itse joudun silloin ottamaan käyttöön astetta tuhdimmat voiteet ja juuri tällaisiin haastaviin iho-olosuhteisiin olen suunnitellut sekä Pihlaja– että Nokkosvoiteet. Molemmat suojaavat ja kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Nokkonen eroaa Pihlajavoiteesta sikäli, että se on erittäin miedon tuoksuinen ja väritön, herkälle iholle suunniteltu.

 

madara_nokkonen_dd_cream_60ml_1

Nokkosvoide käy mainiosti koko perheen — myös lasten — iholle mutta muista, ettet rasvaa lapsen ihoa juuri ennen ulos menemistä (ennen vanhaan tehtiin näin). Voiteiden on tärkeä antaa imeytyä kunnolla ennen ulkoilua, ettei iholle muodostu kalvoa, joka edesauttaa kylmettymien syntymistä.

Pihlajatuubit ovat parhaillaan valitettavasti kortilla, sillä erään raaka-aineen saatavuudessa on on ongelmia, mutta Nokkosta onneksi löytyy.

Kerro kommenttiosiossa, mikä on paukkupakkasissa parasta (vai onko tää vaan ihan kamalaa?), ja olet mukana Nokkosvoide-arvonnassa. Voittajia valitaan kolme. Skaba on käynnissä keskiviikkoon 13.1. klo 23.00 saakka.

90 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Kyllä talvella kuuluu välillä pakkasen paukkua että tuntee itsensä suomalaiseksi. Voi purra hammasta ja selvitytyä sisulla! Tosin itse ihailen Kauppatorinrannan merisumua ja aurinkoisia pakkaspäiviä! 🙂

Paukkupakkasissa ihaninta ja parasta on raikkaus! Tuuletettiin kaikki petivaatteet parvekkeella kolo päivän ja oli niin raikasta nukkua niissä sen jälkeen. Ainoa huono puoli on että koirien
tassut ei tykkää eikä mun naama. 🙂

On pakkasista se hyöty että se hävittää puutarhasta edes osan tuhohyönteisistä ja etanoista. Toivon ainakin 🙂 Nokkosvoidetta kokeilisin mielelläni.

    Onnea Veera, voitit! Saat kohta meiliä. 🙂

Paukkupakkanen sopii itselleni mainiosti. Saa kaivaa kaapista paksut villapaidat, pipot ym. Lapseni 4v on sitä mieltä, että ikinä ei ole liian kylmä ulkoiluun. Eilen totesi 30min ulkoilun jälkeen, että nyt riittää 🙂

Pakkasissa parasta on se, että niitä on! Yksi hieno elämyksellinen piirre neljän vuodenajan maassamme. Poskien nipistely, nenäkarvojen jäätyminen sisäänhengittäessä ja sulaminen uloshengittäessä (sic!) Ja eniten se, että luontomme tarvitsee pakkasia. Monen ison ja pienen eliön elämään kuuluu oikeasti kylmä jakso.

Parasta on ollut viedä matot ja sänkyvaatteet useammaksi tunniksi ulos. Kaikki pöpöt kuolee varmasti ja peitoista tulee ihanan raikkaita. 🙂

Kauheasti mitään muuta hyvää en näin kovasta pakkasesta sitten osaakaan sanoa. Kiva se on yrittää pukeutua tyylikkäästi (tms) kun on pakko vetää alle kahdet kalsarit ja päälle toppahousut.

Kaikkein ihaninta on kun pitkän pimeyden jälkeen ulkona on kaunista; huurteiset puut ja aurinko!

Luonnon kauneus on parasta pakkassäässä!

Yleensä en niin kamalasti valita talvesta ja pakkasesta, mutta nyt ei ole mitään hyvää mielessä. Auto teki tenän heti kun kovat pakkaset alkoivat, ja eilen vesiputki jäätyi (naapurin virheen vuoksi, paritalossa kun asutaan). Sähköt sentään toimii (*koputtaa puuta*), mutta muuten ei ole mielialassa kehumista. 🙁
Tänä talvena koirakin on ollut sitä mieltä, että pakkasta on liikaa, vaikka viime vuonna mikään pakkanen ei häntää hetkauttanut.
Huonosti siis menee koko perheellä tänä talvena.

    Onnea Vaulanen, voitit! Saat kohta meiliä. 🙂

Paukkupakkasissa on parasta se, että on ihana palata lämpimään sisälle kun posket, sormet ja varpaat kipristelevät ja alkavat sulamaan. Vähän sama fiilis kuin avantouinnin jälkeen. Ihana nauttia kuppi kuumaa ja käpertyä viltin alle lämmittelemään 🙂

On ihanaa, että meilläon neljä vuode aikaa ja nautin niistä eniten kun erot vuodenaikojen välillä on selkeät. Ulkoilemme pakkasilla pieniä hetkiä aurinkoiseen aikaan esimerkiksi rannalla, jossa lapset ovat nähneet vuodenaikojen vaihtelua. Sisälläkin keksii vaikka mitä, jos pakkanen on liian pureva. Voidetta oliso mukava kokeilla!

Pakkasesta en niin pidä, mutta atoopikon pelastus-resepti tulee tässä: alle nokkos-suihketta muutama suihkaisu, perään heti kostealle iholle Madaran kuivan ihon öljy lukitsemaan kosteus ja päällimmäiseksi joko nokkos- tai pihlajavoide. Toisto aamuin illoin pesun jälkeen. Tällä kombolla pysynyt viimeiset 5kk kortisonit kokonaan poissa. Jee! Ja joo, voidetta tarvitaan lisää, siis arvonnassa mukana.

Parasta on se että tuntee olevansa todella elossa! Ihana elon, pakkasen ja kauneuden kutkutus kehossa. 🙂

Kulunut sanonta pukeutumiskysymys 🙂 ei se pakkanen haittaa, kun vaan on riittävästi vaatteita päällä ja pysyy liikkeessä, kun vaan auto toimisi ja putket eivät jäätyisi!

Luonto on kauniin huurteinen! Lisäksi lyhyet ulkoilut virkistävät erilailla kunhan pukee paljon päälle, ettei energia mene kehon lämpimänä pitämiseen. 😀

Meren pinnasta nouseva sumu, joka hitaasti lipuu ja leijuu jäätyvän lahden yllä.

Omppuposket! ☺️

Ulkona -30 astetta ja kun tulee töistä kotiin, on rintamamiestalossa keittiössä ehkä 14-astetta lämmintä. 😀 Silti se on parasta. Koska koti.

Pakkasissa on parasta kauniit maisemat, ehdottomasti! Ja pakkaspäivät on silloin kivoja, jos ei ole pakko lähteä ulos lainkaan, eikä ole pakko nykiä autoa käyntiin. Takkatuli ja sohvalla viltin alla… ei hassumpaa!
Olisi kiva päästä kokeilemaan nokkosvoidetta… ostin sitä siskolle joululahjaksi, mutta en itse ole vielä päässyt testaamaan.

    Onnea Sherilynn, voitit! Saat kohta meiliä. 🙂

Pakkanen saa kaiken kimaltamaan, ilmakin on ihan jäähileistä. Lumi narskuu jaloissa kivasti, mutta muuten kaikki äänet ovat miellyttävän vaimeita. Lumi ja pakkanen saavat kaiken jähmettymään ja hidastumaan, myös ihmiset, kun ei vain kykene tekemään nopeita liikkeitä. Sehän on vain hyväksi. 🙂 Lumi ja pakkanen tekevät siis kaikesta vähän maagisempaa!

Pakkanen onneksi tuhoaa naamani ja toisen koiran tassunpohjien lisäksi tauteja, että sillä lohduttaudun 😀 Kyllähän Suomessa kuuluu kunnon talvi olla, vaikka haaveilen kyllä pahimpaan paukkupakkasaikaan työskentelystä jossain vähän lauhemmassa ilmastossa, mun (ihon) raja menee jossain -15c. Ainiin, lisäksi kyllä kovasti säälittää luonnon eläimet, jotka kärsivät lumettomuudesta kovassa pakkasessa 🙁

Täytyy varmaan tuo nokkosvoide hankkia, koirat olivat ihan rakastuneita nokkossuihkeeseen, ne on mun kemikaalitestaajat 🙂

Lumen narskuminen kenkien alla.
Pakkasilla on hyvä myös ulkoiluttaa petivaatteita ym. tekstiilejä 🙂

Se ääni, kun lumi narisee jalkojen alla!

Pakkanen tekee luonnosta kauniin. Viime päivät ovat olleet hurjan kylmiä, mutta niin kauniita. Meren rannalla on saanut ihailla upeaa talvimaisemaa.

Aurinkoiset pakkaspäivät, tarpeeksi lämpimät vaatteet, kävely merenrannalla, kotona kuumat kaakaot ja sauna!!

Paukkupakkasissa parasta on se fiilis, joka tuo mieleen lapsuuden talvet, oikeat talvet. Parasta on myös se että on ihan hurjan kaunista joka puolella! Ilmassa vilisee kimmeltäviä hiukkasia ja meri höyryää.

Ilma on raikas, ja jos on lunta se kimmeltää – tulee lapsekkaan onnellinen olo. Kunnon paukkupakkanen antaa luvan pukeutua kunnolla lämpimiin, kun on 2-3 kerrosta lämmintä vaatetta ja kävelevä makuupussi päällä, ei palella! Varusteista se on kiinni, on tyhmää pukeutua kylmästi. Itse suojaan kasvoni niin, että kierrän takin päältä kaulan ympäri villaisen tuubihuivin. Kun se on ilmavasti hengitys ei kastele sitä, mutta estää viiman iskeytymisen naamaan. Kaulaa suojaamassa on taas pari Buff-merinovilla -kauluria. Naamarasvoilla on myös väliä.

Parasta pakkasissa on kun voi ihan kuin luvallisesti viettää aikaa sisällä lämpimässä.

Paukkupakkasissa parasta on se, kun pukee pienen taaperon päästä varpaisiin niin lämpimästi kuin pystyy (ja itsensä tietty 🙂 ) ja menee ulos hämmästelemään talven ihmeitä. Ihana palkinto pakkaspyrinnöstä odottaa sisällä kaakaokupissa.

Parasta on se että tuntuu ihan oikealta talvelta, ilma on raikasta ja ulkona näyttää kauniilta. Muiden mainitsema lumen narskuminen jalkojen alla on myös ihanaa.

Lisäksi voi hyvin viedä petivaatteet ulos ja sulattaa pakastimen 🙂

Ihan rehellisyyden nimissä tämän talven aiempien pakkasten puuttuessa en itse ole ihan ehtinyt näihin pakkasiin vielä tottua, mutta kun pukeutuu lämpimästi niin olokin on ihan mukava.

Suomen talvi ja pakkaset vaan on parasta! Ja tuo kaunis luonto!! Kyllä näitä kaipailtiinkin. Toki vähempikin riittäisi mutta nyt ei valiteta. 🙂

Tekstiilien tuuletusmahdollisuus on ihan parasta, kyllä nyt pölypunkit saa kyytiä.

Näillä kovilla pakkasilla maisemat ovat olleet poikkeuksellisen kauniita. Näin myös halo-ilmiön, joka näytti vähän pystysuoralta sateenkaarelta. Petivaatteet saa kovilla pakkasilla ihanan raikkaiksi.
Muuten ei olekaan kehumista. Herkkäihoisena atoopikkona kovat pakkaset on erityisen hankalaa aikaa, kun iho tuntuu ärtyvän ihan kaikesta. Nokkosvoidetta olisi kiva testata, jos se onnistuisi kesyttämään kovasti ärtyneen ihoni!

Kyllähän ikkunan takaa näyttää hienolta, mutta ulos ei huvita mennä, kun naama jäätyy ja iho kuivuu koppuraksi.

Parasta on, että kylmyys kuulemma nuorentaa soluja. Toiseksi parasta on, että saa hyvällä syyllä ”pidellä pakkasta” sisällä villasukat jalassa ja nauttia lämmittävistä asioista…

Pakkas säässä on ihanaa ulkoilla. Vaatteita vaan tarpeeksi päälle ja eikun menoksi. Lumi narskuu jalkojen alla mukavasti. Kasvoja pitää suojata ne tahtoo ensin paleltua.

Parasta pakkasissa on raikas ja energisoiva lenkki koiran kanssa <3 Ja miten ihanaa onkaan, jos tämän jälkeen kotona odottaa lämmin sauna!

Paukkupakkasilla parasta on kun saa turata päälle kaikkein paksuimmat toppavaatteet ja se tunne kun ulkona ripsiin muodostuu kauniiy jääkoristukset. 🙂

Parasta on se kun on urheasti reippaillut kauniissa mutta viiltävän kylmässä ulkoilmassa ja sen jälkeen voi ansaitusti vetäytyä vällyjen väliin ja laittaa kynttilät palamaan. Nokkosvoidetta kiinnostaisi kokeilla kuiville kasvoille!

Parasta on ulkoilusta raikkaat punaposket ja se loputon kauneus, minkä pakkanen saa luonnossa aikaan!

Voi tuulettaa petivaatteet ja pakastimen sulattaminen on helppoa, kun voi vain laittaa pakasteet ulos sulatuksen ajaksi. Ulkoilukin onnistuu, kun pukee riittävästi vaatetta.

No ei näissä pakkasissa ole paljonkaan hyviä puolia. Koska luntakaan ei ole suojana, kuolee todella paljon esim. metsäkanalintuja pakkaseen 🙁 Ainoa hyvä puoli joka tulee mieleen on se, että saa sänkyvaatteet ja kissojen kiipeilytelineet pöpövapaiksi pakkasessa – eilen annettu pakkaskäsittely 🙂

Parasta paukkupakkasissa on se, kun saa sulloutua eskimovaatteisiin ja kävellä aurinkoisessa säässä lumi kenkien alla narskuen<3 Sisälle tullessa posket hehkuvat punaisena ja olo on virkeä.

Paukkupakkasilla parasta on avantouinti. Saunaan, avantoon, saunaan, avantoon niin monta kertaa kuin jaksaa. Elimistö herää varmasti ja reissun jälkeen ei todellakaan enää palele.

Paukkupakkasissa parasta on se, että silloin näkee todennäköisimmin auringon, kun taivas on auki <3 ulkona käynti paukkupakkasilla virkistää myös kummasti. Joskus jopa minuutti ulkosalla riittää!

Luonto on usein tosi kaunis paukkupakkasilla ja kun pukee vain kunnolla vaatetta päälle niin kyllä siellä tarkenee 🙂

Ihan parasta se että saa tapettua pölypunkit ym ötökät, ja toivon mukaan kuolevat myös tuholaiset puutarhasta, ja tietysti pakastimen sulatus käy sujuvasti.
Tosin max pari viikkoa näin kylmää, kiitos 🙂 Vaikka pukemalla kyllä pärjää, niin iho rutisee ja kitisee ikävästi.

Parasta pakkasissa on kun voi olla vaikka koko päivän oloasussa. Sekin kun saa ulos viskata petivaatteet yms.

Paukkupakkasissa parasta kaunis aurinkoinen keli.

Koen olevani elossa pakkasen purressa. Lämpimää ylle ja ulkoilun päälle sauna. Kunnon talvi pitää olla. Sitä seuraa yleensä kunnon kesä.

Voi käyttää huopikkaita, jotka ovat monena talvena ehtineet sanoa pakkaselle vain moro ennen kuin ilma on lämmennyt takaisin nollan tuntumaan. Olen odottanut pakastimen sulattamista pitkään ja varmasti vuodevaatteiden tuuletus olisi paikallaan. Kauniit ilmat lämmittävät hiukan mieltä samaan aikaan kun couperosa-ihoni itkee kun naamaan sattuu!

Parasta on että voi pysyä sisällä jos siitä tuntuu.

Syntyy satumaisia kuvia. Miinuspuoli onkin sitten se että kalusto tahtoo hyytyä. 😀

Raikkaat koko päivän ulkona tuulettuneet petivaatteet! Sitten kun muistaa ottaa ne tarpeeksi ajoissa takas huoneenlämpöön niin ei tarvii jäisiin peittoihin kaivautua nukkumaan.

Keuhkot niin puhdistuu <3 Rapsakka pakkanen jotenki raikastaa hengitystiet ja kuivasta sisäilmasta kärsivät aivotkin tuulettuu. Kyllä pakkaset kuuluu talveen -ja mahtavaa on että ihon voi suojata huipuilla Madaroilla!

Kauniit huurteiset maisemat. Raikas ilma.

Parasta näissä pakkasissa on se että täiden torjunta on helpompaa. nim. the mother of three.

Paukkupakkasissa ei mitään vikaa ole, kunhan ei mene yli -25. Tulee raikas ja kiva olo, kun vähän pyörii tuolla lumessa ja tuiskussa 🙂

Paukkupakkanen kaamoksen aikana luo sellaista valoa ja sellaista kauneutta, joita kuvaamaan ei löydy sanoja. Se täytyy nähdä ja kokea itse.

Pakkasen parhaita puolia on ehdottomasti se että tällaisen laiskamadon on pakko muistaa kuoria kasvot säännöllisesti ja pitää ihorutiineista paremmin kiinni.

On se mukavaa että talvella on talvi, vaikka olenkin helisemässä kasvojeni takia,ne paleltuvat todella herkästi ja punoitus on todella rumaa ja kestää parantua harmillisen kauan. Help!

Yksinkertaisesti parasta on vaan se pakkanen ja itse talvi. Talvella kuuluu olla lunta ja pakkasta. Puut paukkuu ja lumi narskuu. Kesällä sitten lämmitellään! =)

Raikas ilma, jota voi hengittää keuhkot täyteen. Lämmin koti, villasukat jalassa ja teekuppi käsissä. Ja lämmin sauna, jonka ikkunasta katsella kylmää maisemaa. terv:vilukissa:)

Talvessa on parasta lumilautailu ja kaunis luonto. Ikijäässä olevista varpaista ja sormista en niin välitä…

Ilman raikkaus ja luonnon kauneus on pakkassäällä parasta, muuten en kyllä tykkää kylmästä.

Atoopikkona olen ollut hieman hukassa taas näiden pakkasten kanssa ja iho todellakin on ollut koetuksella. Nokkosvoide tulisi siis tarpeeseen. Tykkään kuitenkin tällaisen lumisen pakkastalven kauneudesta tosi paljon!

Kovista pakkasista en löydä muuta hyvää kuin että silloin tulee tehtyä kotona sisähommia kun ulos ei tarkene mennä. Mieluusti kokeilisin nokkosta niin itselleni kuin atooppiselle lapselleni.

Pakkasissa parasta on raikas ilma ja huurtuvat silmäripset. Myös kuuma teekupponen ja villasukat on aika kova juttu. 🙂

Suomalainen odottaa pakkasta, ainakin minä joka olen siitä saanut nauttia jo lapsena. Se tuo talven, pakkasen raikkaan tuoksun, kipristelyn sormiin ja poskiin. Pakkanen tuntuu joltakin, se tuntuu luissa ja ytimissä ja sydämessä ja sielussa asti! Pakkanen tuo muistot ihanista hiihto- ja luistelulenkeistä järven jäällä sisarusten kanssa, termospullo ja eväsleivät repussa mukana. Jää paukahteli, nirskui ja narskui jalkojen alla. Se oli jännittävää!

Pakkasherra ei ole välinpitämätön herra, vaan se herättelee muistuttamaan meitä elämän ihmeestä, elämän pitää TUNTUA joltakin, sen pitää tuoda meille yllätyksiä ja elämyksiä, eikä vain tasapaksuja tunteita tai tunnetiloja.

Mitä olisikaan huopatossut huoneen nurkassa ilman pakkasta? Hieman surullinen ja kaihoisa näky. Kyllä pehmoisilla ja villantuoksuisilla huopatossuilla pitää päästä tassuttelemaan pakkaslumelle ja kokea se tunne, kun ne lämmittävät ja olet kylmältä suojassa ja voit vain keskittyä nautiskelemaan Pakkasherran seurasta nenänpää punaisena!

Parasta paukkupakkasissa on raikas ilma!

Pakkasella on parasta aurinko ja punaiset posket! <3

Pakkasella parasta on pastellinvärinen taivas, kuuraiset puut ja punertava auringonpaiste! Ulkona on niin nättiä.

Parasta paukkupakkasissa on se, että saan käyttää ihania huopasaappaitani! 🙂

Paukkupakkasissa on hienoa se tieto, että voi käpertyä kotiin hiippailemaan villasukissa. Samalla voi muistella lapsuuden talvia, jolloin juostiin ulkosaunaan paljainvarpain tai luisteltiin niin kauan, että varpaat jäätyivät. ❄️

Parasta paukkupakkasissa on ehdottomasti istua mukavasti sohvalla viltin alla, juoda teetä ja lukea joitain. Paukkupakkasia voi myös hyödyntää sulattamalla pakastimen ja tuulettamalla villavaatteet ja petivaatteet.

Talviurheilu, tosin satumainen kauneus on aika tärkeä kakkonen!

Kaunis luonto ja raikkaus!

Parasta on se, että tulee sellanen seikkailu-selvitymismeininki ja se, että kun ne pakkaset vähän laskee nini -15 ei tunnu enää miltään.

Kyllä se pakkanen vaan kuuluu talveen ja talvi tuntuu ja näyttääkin nyt talvelta 🙂

Voisin kyllä jättäää nämä kovimmat pakkaset väliin 😉
Toki luonto näyttää kauniilta huurteen peitossa.

Parasta on, että kaikenmaaliman punkit ja muut tuholaiset saa kyytiä.

Eikä -20 astetta tunnu ennää missää paukkupakkasten jäläkeen.

Kauniit maisemat ovat parasta, muuten en oikein pakkasilmoista välitä.

Paukkupakkasissa on parasta tunnelma ja kauniit
maisemat.Pakkasilla on mukava ulkoilla kun jengiä on
liikkeellä tosi vähän.

Luonto näyttää parhaimmat puolensa, ulkona on siis ihana ulkoilla kauniilla säällä. Paukkupakkaset myös raikastavat kodin tekstiilit ja tavarat luonnollisesti, joten siivoaminen on helppoa sisätiloissa ( jos ulkoilu ei innosta). Unenlaatu myös paranee heti kun saa raikasta pakkasilmaa 🙂

Parasta on ajatus tulevasta keväästä ja tieto siitä, että pakkanen vielä joskus loppuu.

Ainoa hyvä puoli pakkasissa on luonnon kauneus, raikkaus ja puhtaus. Valokuvaaminen olisi nastaa matalalta paistavan auringon valossa, revontulien vahtaamisesta puhumattakaan, mutta hengittäminen tekee kipeää, sormet, varpaat ja naama jäätyvät ja paksuksi tönköksi topattuna on kankean hankalaa liikkua, eikä amatöörikalustokaan oikein skulaa siperialaisissa olosuhteissa. Pakkanen onkin parasta ikkunan takaa ihasteltuna tai jonkun itseäni viileämmän tyypin ikuistamina kuvina, villasukat tiukasti jalassa ja kuuma toti käpälässä ?

Paukkupakkasissa parasta on hevosella ilman satulaa ratsastaminen lumisessa metsässä. Ihan parasta! Ja rentouttavaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.