Menu

Voita raakaleivonnan ABC -sähkökirja

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT, KIITOS OSALLISTUJILLE!

Raakaruoka senkun porskuttaa eteenpäin. Yellow Mood -blogin Hannamari Rahkonen on julkaissut sähkökirjan, joka ”auttaa korvaamaan helposti ja hauskasti prosessoidusta sokerista, gluteeniviljoista ja maidosta valmistetut herkut”. Raakaleivonnan ABC on todella tervetullut, sillä monelle raakaruokailun ja etenkin raakaleivonnan perusjutut saattavat olla vieraita, vaikka olisikin maistanut raakakakkuja kahviloissa. Itse tekeminen ei ole ihan helppoa, ellei tiedä, mistä raaka-aineista raakakakut rakennetaan.

Hannamarin kirjassa

  • avataan raakaleipomisen perusperiaatteet
  • kerrotaan minkälaisia raaka-aineita raakaleivonnassa on mahdollisuus käyttää
  • millä eri tavoilla raakaleivonnaisia voidaan valmistaa

Raakaleivonnan ABC:ssä on yli 40 reseptiä ja minusta tämä on aika mainio lahjaidea sen lisäksi, että haluan lukea sen itse. Vaikka lesoilen raakakakkuherkutteluillani, en itse leivo kuin sitä yhtä Foodinin kakkua, jossa on kaikki raaka-aineet mukana. Ehkä voisin seuraaviin illanistujaisiin kokeilla jotakin Hannamarin kirjasta…

 

salmiakkipatukka

Arvon blogissa yhden kirjan osallistujien kesken. Kerro kommenttiosiossa, missä olet syönyt elämäsi parhaan raakakakkupalan? Skaba on käynnissä ensi viikon perjantaihin, 22.1. klo 23.00 saakka.

… Mikäli et malta odottaa tai luota arpaonneesi, voit myös ostaa kirjan -10% alella. Normaalihinta on 29,90 €, blogin lukijoille 26,90 € ajalla 15.-22.1. Linkkien takaa löydät tiesi verkkopankki- ja luottokorttiostoon.  Erillistä ale-koodia ei tarvita, hinta on laskettu valmiiksi linkkien takana.

20 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Kotona:) En ole ikinä vielä päässyt maistamaan jonkun muun tekemiä, ja omassakin keittiössä on valmistunut vasta kaksi kakkua.

Terkuin, aloittelija:)

Majakkalaiva Relandersgrundilla ihanan Madara-päivän merkeissä kesä tai pari sitten 😉 tuo Marian loihtima kakkupala oli ensimmäiseni ja muistoihin piirtynyt parhaana paitsi makunsa myös ainutlaatuisen tunnelman ja tapahtuman ansiosta 🙂

Ihan kotona ite tehtynä 🙂

En ole koskaan syönyt vielä raakakakkua, pitääkin joku kerta kokeilla itse tehdä 🙂

Paras syömäni raakakakku on ollut Böönan, oliskohan ollut lakritsainen 🙂 Mutta kotonakin tullut tehtyä aika monia hyviä.

Olen kerran maistellut raakakakkua pienessä kahvilassa, mutta en pitänyt sen mausta. Haluaisin oppia leipomaan niitä itse, jolloin voisin käyttää itselle miuluisia aineksia.

Pikkuparatiisissa (www.smoothiekahvila.fi) Tampereella on ehdottomasti parhaimmat raakakakut. Kaikki maistamani ovat olleet hyviä, mutta loisto klassikko on After Eight maku, joka kelpasi myös raakakakkuja inhoavalle äidillenikin. 🙂 Tampereella on onneksi muitakin hyviä vaihtoehtoja kuten Bööna. Omat tekeleeni ovat toistaiseksi epäonnistuneet (yritetty on). Olen ne kyllä syönyt koska niihin on uhrattu paljon kalliita ainesosia, mutta kirjalle olisi käyttöä jos ne vaikka vielä jonain päivänä maistuisivatkin hyville. Arvonnassa mukana siis.

Makuhermoja hivelevä pala täydellistä raakakakkua tuli nautittua Ubudissa, Balilla raakaruokaravintolassa. Täyteläinen sitruuna-kookosraakakakku raakasuklaa-kastikkeella oli jo nimeltäänkin ”Heaven can wait”…

    Onnea Riksu, voitit! Saat kohta meiliä. 🙂

Vielä on raakakakku neitsyys menettämättä vaikka olen jo pitkään niitä himoinnut 🙂

En ole koskaan maistanut raakakakkua, joten nyt olisi ihan mahtavaa päästä tekemään niitä itse! 🙂

En ole vielä koskaan syönyt raakakakkuja, sillä en syö leivonnaisia oikeastaan muutenkaan, en kotona enkä kahviloissa. Syynä tähän on se, ettei sokerit ja jauhot sovi minulle laisinkaan, enkä ole tajunnut raakakakkuja kokeillakaan. Tämän kirjan avulla voisin siis jopa minä herkutella! 🙂

Omatekemääni ei ole vielä kukaan päihittänyt! Mun mielestä 🙂 Keksin raakakakkuja ihan liikaa.

Ystävän luona. Minulla on keliakia, joten raakakakkujen jauhottomuus on suuri plussa. Toivottavasti arpaonni osuu kohdalle. 🙂

Muistaakseni ensimmäisiä ja siten parhaita on ollut Silvopleessä maistamani raakakakut. Turun Puressa ollut myös tosi hyviä!

Valitettavasti en ole vielä päässyt maistamaan raakakakkuja. Haluaisin kyllä ja kiinnostaa myös miten niitä tehdään.

Kotona ite tehtynä netistä löydetyllä ohjeella.

Kotona itse tehtynä 🙂

itse tehtyä kotona!

Monia hyviä on tullut maistettua, ystäväni Hennan teokset on aina hyviä. Kaupallisista paras on varmaankin Cafe Kokon Go Nuts-kakku, monia makuja sopivasti harmoniassa keskenään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.