Menu
Lue lisää

Postaus sisältää affiliate-linkkejä, jotka on merkattu tähdellä*. Affiliate-linkit vievät verkkokauppoihin, joista postauksessa mainittuja tuotteita voi ostaa. Saan affiliate-linkin kautta tehdyistä ostoksista komissiota, eli tietyn provikan.

Vihdoinkin täällä: nokkosvoide ja -vesi

Tiistai huipensi puolentoista vuoden tuotekehityksen ja viime viikkojen julkkarisäädön, johon liittyi kaikkea mahdollista tapetoimisesta villiruokaan. Mutta ah, mikä kokonaisuus tuotteista ja itse päivästä tulikaan! (Palailen julkkaritunnelmiin ensi viikolla.)

Mádaralle suunnittelemani tuotteet ovat pian kauppojen hyllyillä ja kuten vahvasti vihjailin, on uusi raaka-aineemme nokkonen.

Nokkosta on käytetty kosmetiikassa toki aikaisemminkin, myös Mádaralla. Aikaisemmin nokkosta ei ole nostettu sen kummemminesille, ehkä kuluttajien reaktioiden pelossa. Monelle mielikuva nokkosesta on kaikkea muuta kuin ihoa hellivä ja nyt onkin aika muuttaa mielikuvat oikeiksi.

Mádaralaisilta opin, että nokkonen soveltuu kosmetiikkatuotteeseen mainiosti. Olimme jo ennen nokkosen valintaa päättäneet tehdä sensitive-version Pihlajavoiteesta, koska monet lukijani ovat sellaista toistuvasti pyytäneet. Mutta sanat ”sensitive” ja ”nokkonen”… En ihan heti ollut parittamassa niitä, vaikka nokkosta itse ehdotinkin. Ideani nokkosesta kumpusi ravitsemuspuolelta: olen jo vuosia tiennyt nokkosen olevan superhyvää ravintoa sisäisesti käytettynä. Miksei siis ulkoisestikin?

Nokkosta on käytetty paitsi ravintona, myös lääkkeenä vuosisatoja. Vanha kansa on hoitanut erilaisia iho-oireita (esim. psoriasista, ihottumaa, hilseongelmaa) nokkosvedellä ja veikkaan, että teidänkin joukossanne on niitä, joiden isovanhemmat ovat liottaneet nokkosia ja hyödyntäneet nesteen hiustenhoidossa.

Yhteistyömme Mádaran kanssa toimii mainiosti: minä meilaan Latviaan impulsseja ja toiveita kuluttajien suunnalta, Mádaralla on hallussa tieteellinen osaaminen, yhteistyö yliopistojen ja tutkimuslaitosten kanssa, sekä oma tehdas ja kyky reagoida nopeasti. Meidän ei tarvitse koskaan odotella, ideat saadaan kokeiluun nopealla aikataululla.

madara_nokkonen_dd_cream_60ml_1Lanseerasimme tiistaina kaksi tuotetta: Nokkosvoiteen ja Nokkosveden. Nokkosvoide* on herkän ihon versio Pihlajasta ja sopii hyvin todennäköisesti kaikista herkkiksimmillekin, vaikkei tuote olekaan aivan hajuton. Nokkosella on erilaisia iho-oireita ja ärsytyksiä rauhoittavia ominaisuuksia ja suosittelenkin voidetta heille, joiden iho reagoi ja ärsyyntyy todella helposti. Kuten Pihlajakin, suojaa Nokkosvoide suomalaista ihoa erilaisilta sääolosuhteilta. Voide sopii niin kasvoille, kuin vartalollekin ja on siksi loistava reissutuote.

madara_nokkonen_dd_mist_330x441Nokkosvesi* on jännä, uudenlainen tuote. Kaipasin itselleni suihketta, joka ei niinkään ole kasvovesi, vaan virkistysvesi. Nokkosvesi raikastaa olon sekunnissa ja pehmentää sekä hoitaa ihoa, tehden siitä superpehmeän. Mádaralla on kuulemma nykyään pullo tätä aina palaveripöydässä. Raikastavat oloaan palsujen lomassa. Tuote sopii täydellisesti reissuun, esimerkiksi pitkälle lennolle tai kuuman päivän hikistämälle — tai salilla juuri huhkineelle.

Molemmat tuotteet ovat turvallisia käyttää koko perheelle ja esimerkiksi nokkosvettä käytän itse Hectorin kanssa, kun olemme vaikka puistopiknikillä ja pitää saada ruoanjämät putsattua poskilta. Suihkutan Nokkosvettä omiin käsiin ja putsaan pienet posket hellästi.

Veikkaan, että siinä missä Pihlajavoiteet saattavat olla monen miehen mielestä liian makeita tuoksultaan, on Nokkossarja enempi jätkien(kin) mieleen. Ainakin julkkareissa usempi miesvieras innostui tuotteista ja odotan kiinnostuneena myös teidän harvojen ja siksi niin arvokkaiden mieslukijoiden kommentteja tuotteista. Avatkaa ihmeessä sanainen arkkunne!

kc-julkkarit

Laskeuduin juuri Berliiniin, edessä on miniloma ennen Nokkonen-keikkojen alkamista, joten palaillaan langoille ensi viikolla.

Julkaisemistamme tuotteista löytyy infoa Mádaran sivuilta ja julkkaritunnelmia allekirjoittaneen Instagram-tililtä.

Nokkostuotteet löydät pian kaupoista, toistaiseksi taitavat olla myynnissä vain Natural Goods Companyn verkkokaupassa*.

6 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Kuulostaa hyvältä. Luuletko, että voide sopii rosaceasta kärsivälle iholle?

Antibioottikuurin myötä näppylät on kylläkin hävinneet, mutta hirvittää, mitä tapahtuu iholleni kuurin loputtua; varsinkin kun ilmatkin alkaa viilentyä ja se tarkoittaa hilseilyä 🙁

Onko Madaralla mitään seerumia, joka sopisi ongelmaiholle? Jos ei ole niin sellainen olisi kyllä hyvä kehittää 🙂

  Sazzler: Mádaran maahantuoja Minna Oey neuvoo näin:

  ”Rosacea iho kaipaa yleensä todella hellävaraista hoitoa, ei minkäälaista stimulointia. Ja ehdottomasti luonnonöljypohjaista.

  Nokkosvoide voisi toimia kyllä, mikäli henkilöllä ei ole herkkyyksiä yrteille. Voiteen sisältämä sheavoi on hyväksi (suojaa, rauhoittaa, antaa ihon hengittää)
  ja macadamiaöljy sopii hyvin myös herkän ihon kosteutukseen ja ravitsemiseen. Arvelen että nokkosen hoitavat ominaisuudet toimisivat myös rosacea iholla, mutta kokemusta tästä ei vielä ole.

  Lisänä rinnalla tai alla käytettynä voisi toimia Deep Moisture Gel, seerumin tapaan käytettynä. Kosteuttaa , mutta ei aktivoi liikaa.

  Erittäin tärkeää hoidossa on kosteuttava ja hellävarainen puhdistus. Melkein vielä tärkeämpää kuin itse kosteusvoide.

  Rosacea-iholle suosittelen ehdottomasti Madaran misellivettä, jonka sisältämä hyaluroni jättää ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi ja rauhoittaa samalla ihoa.

  Hoitopaletti voisi siis olla:
  Misellivesi
  Deep Moisture Gel
  Nokkosvoide
  JOs nokkosvoide tuntuu hyvältä, muutaman kuukauden kuluttua voi lisäksi ottaa kosteuttavan nokkossuihkeen, jolla voi lisätä iholle kosteutta päivän mittaan.

  Antibioottikuurista; on aika yleistä että antibioottikuurin jälkeen iho rupeaa oireilemaan takaisin lääkitään sitten aknea tai rosaceaa.

  Avainasemassa olisi hoitaa suolisto kuntoon prebiooteilla ja probiooteilla sekä vähentää maitotuotteita radikaalisti.

  Ja ulkoinen lempeä hoito luonnonkosmetiikalla sitten tueksi.

   Kiitos hirmuisesti kattavasta vastauksesta.

   Misellivesi onkin jo ostoslistalla ja todellakin ostan myös mainitsemasi muut tuotteet. Tiedän puhdistuksen tärkeyden rosacean hoidossa ja onkin aivan upeeta, jos löytyis Madaran myötä luonnonkosmetiikkatuotteet ihoni hoitoon ?

Voidetta kävin testeristä jo hypistelemässä Sokoksella, ihana koostumus ja hyvä mieto tuoksumaailma – täytyy ehdottomasti ostaa omaksi kun seuraavan kerran on tarvetta uudelle voiteelle 🙂

Kiva että täyykäsit! 😀

Hei,

oletko kuullut/onko kelläään kokemusta nokkosvoiteen käytöstä psoriasikseen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.