Menu

Voita Murumurun C-vitamiiniseerumi

Kirjoitin viime viikolla kotimaisesta, vegaanisesta Murumuru-sarjasta, joka sopii koko perheen käyttöön, mutta jota etenkin suosittelisin hankkimaan perheen teini-ikäiselle. Murumuru on leikkisä ja helppokäyttöinen, laadukkaita perustuotteita sisältävä luonnonkosmetiikkasarja, jonka tuotteissa on hauskat tuoksut, käyttökokemusta monipuolistamaan.

Sarja sisältää parhaillaan 13 tuotetta, joista suosikkini löydät viime viikon postauksesta. Yksi niistä on sarjan mainio C-vitamiiniseerumi, josta kirjoitin tähän tapaan: …”etenkin C-vitamiiniseerumi on jeesinyt loistavasti talven kuivattamaa ihoa. Seerumi on näistä mun suosikki: se on paitsi iholla kiva, myös aivan upean värinen ja tuoksuinen. Näyttää todellakin vitamiiniboostilta!”

Brändin nettisivuilla kerrotaan seerumista tähän tapaan:

• Suomalainen kaurauute suojaa, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Ravintorikas uute on ihanteellinen raaka-aine herkän ihon hellimiseen.
• Hyaluronihappo on ihossa luonnollisesti esiintyvä aine/polysakkaridi, joka kosteuttaa ja täyteläistää ihoa tehokkaasti.
• C-vitamiini on tehokas antioksidantti, joka edesauttaa ihon kollageenisynteesiä ja tekee ihosta kimmoisan. C-vitamiini tuo iholle kauniin hehkun.
• Prebiootit ovat probioottien ravintoa ja tukevat ihon suojakerroksen toimintaa.

Tämän viikon arvassa laitamme jakoon 4 kpl Murumurun C-vitamiiniseerumeita. Kaksi täällä blogissa ja kaksi blogin FB-ryhmässä. Kerro, meneekö sinun ihosi talvella koppuraksi, ja millä keinoin saat ihon pysymään talvellakin kunnossa? Aikaa vastata on sunnuntai-iltaan klo 23:00 saakka.

Onnea skabaan!

 

93 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Menee koppuraksi, enkä ole vielä löytänyt loistavaa ratkaisua. Olen kyllä testannut erilaisia kosteusvoiteita…

Kasvoissa otsa menee eniten. Iho näyttää läikikkäältä. On punertavia kohtia yms. Aloitin nyt vasta aikuisella iällä säännöllisen putsauksen öljyllä, geelillä ja kasvovedellä, rasvana yö ja päivävoiteita ja öljyä vaihtelemalla. Välillä lisäilen kesken päivän. Iho on heleämpi, läikikkyyttä on vieläkin.
Seerumia en ole koskaan kokeillut 😊

Kyllä ihoni vaatii seerumin ja voiteen. Lisäksi hyvä kasvovesi alle

Ihoni tarvitse jotakin muuta kun kasvorasvaa.

Kuivaksi menee! Olisi ihana päästä testamaan tätä! Pihlajavoide (ja tehotipat) kovassa käytössä!

Menee. Tänä talvena oon hoitanu ihoa aiempaa tunnollisemmin, ja iho voi paremmin ku ikinä. Hellä puhdistus puhistusmaidolla, ja kosteutus kasvovedellä, seerumilla, voiteella ja öljyllä. Toki hellä kuorinta iholle myös silloin tällöin.

Ihoni kuivuu todella pahasti talvisin, varsinkin vartalosta. Kasvoihin laitan iltaisin ensiksi paksun kosteusvoiteen ja päälle kasvoöljyä, niin se pysyy melkein kunnossa. Vielä kun löytäisin jonkun ihmeaineen koko ajan rohtuviin huuliin.

Ravinteikas ruokavalio ja laadukkaat kasvojenhoitotuotteet takaavat kauniin ihon myös talvella 💕 Tätä seerumia olisi ihana päästä kokeilemaan 😍

Menee! Rasvaan aamuisin ja öljyän iltaisin.

Seerumi on talvella must! Muuten menee ihan hirveeksi hilseilyksi. Murumuru-sarjaa en ole vielä kokeillut, joten olisi hauska päästä testaamaan. Talvella rutiinini on kerrostaa ruusuvettä, sitten seerumi (nyt Evolve:n hyaloronihapposeerumi käytössä), ja päälle kosteusvoide (+meikkivoide). Iltaisin lisään näiden päälle ongelmakohtiin otsonoitua jojobaöljyä.

Menisi koppuraksi ilman kasvovettä ja seerumia.

Kyllähän se yrittää mennä. Kerrostan runsaasti kasvovettä ja käytän kosteuttavien seerumeiden ja voiteiden päällä vielä kasvoöljyjä.

Kuiva on normaalistikin ja talvella kuivuus korostuu. Käytän seerumia satunnaisesti, päivä- ja yövoiteita.

Talvella iho kuivuu ja hilseilee. Allergiat tuovat vielä oman haasteensa. Olen koottanut opetella läträämään kasvovedellä, eli sitä runsaasti käsillä taputellen. Seerumi voisikin olla seuraavaksi hankinnassa! Allergioiden takia olisi ihana päästä testaamaan tuotetta ensin. Seerumi vaikuttaisi hyvältä ja ainesosien puolesta näyttäisi sopivan minulle. 🙂

Vaihdan talveksi kosteuttavampiin tuotteisiin, kesällä kevyempää 🐻 seerumille olisi silti tarve!

Iho kuivuu nenän ympäriltä ympäri vuoden. Rasvaan kookosöljyllä tai kevyellä rasvalla. Minulla oli kokeilupakkaus yhdestä seerumista ja ero oli huima! Kaikki kuivuus katosi.

Kasvovesi ja öljyt ovat toimineet hyvin tänä talvena!

Pihlajavoide on mun pelastus.

Posket alkaa hilseilemään ja on kuivat. Nyt olen käyttänyt kosteuttavaa seerumia lähes joka päivä. Lisäksi yövoidetta ja yritän muistaa juoda vettä riittävästi. Poski nyt suht hyvä, mutta silti kosteutta vielä tarvii. Lisäksi huulet välillä rohtuneet, niihin olen rasvaa ja jos on oikein pahana, niin silmänympärysvoidetta (jostain luin ja toimii hyvin)

Menee koppuraksi ja haaste onkin pitää hyvässä kunnossa. Juuri otin mossan tuotteita käyttöön pelastuksen toivossa. Hyvää seerumia en ole vielä löytänyt, joten se voisi ollakin se pelastuksen avain. <3

Kuivuminen on kyllä jokatalvinen ongelma, mutta tänä vuonna on ensimmäistä kertaa helpottanut – iho oli melkeinpä huonommassa kunnossa kesällä! Näillä pärjää: öljy puhdistukseen ja ihon suojaksi, kosteutukseen kasvovettä reilusti kerrostaen ja seerumi päälle. Ja sisäsesti paljon vettä 🙂

Atopiaan taipuva ihoni kärsii talvisin kuivuudesta johtuen. Lisäksi kädet rohtuvat ja saan pikkuhaavoja sormenpäihinkin. Olen nyt syönyt läpi talven sinkkiä ja tietty rasvannut heti suihkun jälkeen ihoni ja olen huomannut parannusta ihon kunnossa. Koppuraiset kantapäät (kuivat koska fleecesukat hiihtomonoissa) sain pehmitettyä kookosöljyllä ja puuvilla- ja villasukilla pukien. Uiminen kroolivedessä myös kuivattaa ihoa, mut liikunnasta en halua ihon takia luopua ellei se ihan pakollista ole.

Hei Noora,

ja kyllä, nostan tassuni ylös, täällä on yksi kuivanahka! Talven kurittamaa ihoa hoivailen kerrostamalla useaa tuotetta, seerumia sekä öljyä alle ja lopuksi täyteläistä rasvaa vielä päälle. Yritän valita tuotteita, joissa on erilaisia raaka-aineita kuten siemenöljyjä ja hyaluronia. Kernaasti kokeillisin c-vitamiinia, mitä taikoja se voisikaan tehdä! 🙂

Kiitos!

Todellakin menee koppuraksi. Arganöljyllä oon jotenkin pärjännyt

Kyllä kuivuu iho ja kutisee, käytän tällä hetkellä Weledan vauvasarjan vartalovoidetta ja lisään siihen ennen levitystä jotain öljyä, esim. macademia tms. Kasvoille normi voiteen lisäksi myös jotain kasvoille sopivaa öljyä.

Kyllä on iho aivan korppuna. Liikun ulkona päivittäin 1-2h säässä kuin säässä.

Kyllä menee.

Kosteutan ihoani sisäisesti ja ulkoisesti, sekä lepään tarpeeksi ja syön terveellisesti.

menee aina. bodybutter tai muita paksuja voiteita yritän muistaa säännöllisesti käyttää

Kyllä, ikuinen painiminen kuivan talvi-ihon kanssa! Tämä tulisi ennemmän kuin tarpeeseen siis 🙂

Käytän kadvoöljyjä ja seerumeita, talvella ne tulevat todella tarpeeseen.

Kyllä ihoni on talvella erittäin herkkä ja kuiva. Rypyt sitten korostuu kun iho kiristelee kuivuuttaan.
Olen kokeillut erilaisia ihoöljyjä ja seerumeita voiteen alle. Kasvovettä suihkin myös usean kerroksen. Sisäisesti olen lisännyt ruokavalioon öljyjä, avokado ja hamppuöljy tällä hetkellä käytössä.
Kun iho on kovin herkkä, niin hankala löytää tuotteita jotka ei ärsytä ihoa. Murumurua tahtoisin kokeilla, mielenkiintoinen sarja ☺️

Sekaiho kärsii kuivuudesta. Kuvat alueet ovat todellinen ongelma.

voi kyllä kuivaa, varsinkin kämmenten iho on aivan kamalassa kunnossa lähes koko talven 😭 heti ensi pakkasten tulosta kevääseen asti. Kaikki rasvat vuorollaan testattu ja kyllä niistä aina pika-avun saa mutta tähän talvikuivaan ihoon ei tieten auta kuin kevätaurinko ja lämpenevät ilmat ☀️😍

Mun iho on Kuiva isolla Koolla. Talvella joutuu kerrostamaan tuotteita ihan kunnolla. Hyaluronihappo- c-vitamiiniyhdistelmä pohjalle, ja siitä lähden kerrostamaan.
Nämä purkit nyt loppumassa joten Murumuru, tervetuloa meille! 🌹

Menee koppuraksi ja hilseilee, kosteutuksesta täytyy huolehtia. Seerumia käytän kasvojen iholle aamuin illoin ja kasvovoide täytyy olla melko täyteläinen, jotta iho ei pingota.

Ihoni pysyy nykyään talvellakin erinomaisessa kunnossa ennen kaikkea runsaalla kasvoveden käytöllä. Sitä tukevat hellä puhdistus, kosteuttava seerumi ja kasvoöljy. Yhdistelen Naviterin eri sarjojen tuotteita aina tarpeen mukaan. Tällä hetkellä suosikkeina ovat Atopik ja Ekopharman Mustaherukka, mutta Murumuru vaikuttaisi sopivan hyvin mukaan.

Kasvovedellä kosteuttamien usean kerroksen painelun voimin on talvi-ihon pelastuksen kulmakivi! Päälle toisinaan seerumia, kosteuttava kasvovoiden (ei siis mikään superpaksu) ja usein myös öljy. Murumurun tuotteita en ole testannut, eli olisi kiva testata!

ulkoisesti kasvoille kasvovesi taputellen n.4 kerrosta, seerumi, kosteusvoide ja silmänympärysvoide. Huulille vaselin-ihotautilääkärin suosittelemana ja ainoa mikä toimii.

Iho on talvella kuiva ja kantapäät halkeilee eikä perusrasvoista ole apua.

Yleensä menee. Kuorinta, kosteuttava naamio, seerumi ja hyvin hoitava ja kosteuttava yövoide. Niin ja suojaaminen viimalta.

Pakkasten tullen alkaa aina hirveä läträys voiteilla ja öljyillä. Ihosta tulee kuiva, hilseilevä ja kiristelevä ja välillä kovien pakkastan aikana tuntuu, että mikään määrä rasvaa ei auta.
Käytän paljon perusrasvoja, mm. keramideja sisältäviä, joiden lisäksi käytän kuivimpiin kohtiin vielä öljyjä, kuten arganöljyä. Kuorinta hilseilevälle iholle on myös hyvä. Kasvoille käytän retinoideja, ja kasvojen iho pysynyt pääosin aika hyvänä.

kyllä kuivuu jahilseilee, yritän rasvata pesujen jälkeen

Osallistutaas nyt täälläkin, tätä haluaisin kovasti kokeilla! Mulla menee talvisin varsinkin kasvojen ja käsien iho huonoon kuntoon, kasvot kuivuu niin, että näytän 20 vuotta vanhemmalta, mikä ei ole kovin kivaa näin 22vuotiaana taaperon äitinä, kun muutenkin on aina väsyneen näköinen 😅 Avokadoöljyn oon todennut toimivaksi, kun laittaa yöksi kasvoille, mutta sekään ei pure pahimmilla pakkasilla

Kyllä talvella iho kuivuu;nyt pakkasten tultua kasvojenkin iho. Siihen on vähän auttanut kasvovesi jq kylmäpuristettu neitsytkookosöljy. Seerumi tekisi varmasti hyvää kuivalle talvi-iholle😊.

Kyllä kuivuu. Ei ehkä kasvojen iho niin paljon kuin vartalon. Huulet ja kädet todella kuivat. Vielä en ole hyviä tuotteita löytänyt. Kasvoille laitan kasvoveden, seerumin, voiteen ja öljyn. Vartalolle voide + öljy.

Menee koppuraksi, varsinkin leuka ja poskipäät. Kosteusvoiteella olen koittanut käydä taistoa niitä vastaan.

Iho kyllä kuivuu etenkin pyöräillessä pakkasessa. Seerumi, voide ja öljy yhdessä käytettynä kyllä auttavat unohtamatta kasvovettä.

Kuivaksi ja kiristäväksi menee. Kutisee ja sattuu. Seerumi olisi poikaa

Talvella iho on rasvainen niinkuin aina, mutta silti pintakuiva. Koitan käyttää yöllä rasvaista yövoidetta, jolloin päivän aikana kasvot kärsii enemmän kylmää.

Todellakin menee! Hilseilee ja kutisee. Vettä yritän muistaa juoda ja syödä hyviä rasvoja. Weledan vauvaöljyllä rasvailen. Seerumi kuullosta hyvältä!

Huolellisella ihonhoidolla olen saanut ihon joka ei juurikaan kuivuudesta kärsi; hellävarainen puhdistus, RUNSAS kasvoveden käyttö kerrostaen, seerumi, kosteusvoide, ihoöljy/balmi ja täsmätuotteet noin kerran viikossa. Niin ja tietenkin sisäinen rasvaus eli laadukkaat öljyt ruokavalioon! Ihonhoito on minulle arjen luksusta enkä koe sitä rasittavana tai aikaa vievänä, omaa aikaa ja rentoutumista hyvillä, luonnollisilla tuotteilla <3

Ei ole mennyt enää vuosiin kun löysin hamppuöljyn.

Omega, vitamiinit, seerumin ja kasvovoiteen yhdistelmät.

Menee korpuksi 😣 yöksi laitan öljyä ja puhdistuksissa yritän jaksaa ja ehtiä kerrostaa kasvovettä useamman kerroksen.

Ei mene. Veden juonti kohtuudella, omalle iholle sopivien voiteiden ja seerumeiden käyttö pelastaa!

Menee koppuraan vaikka mitä tekisi, vähän helpotusta saa kasvonaamioilla, -seerumeilla ja -öljyillä.

Aika on kuivaa jos unohtuu sisäisesti ja ulkoisesti hyvät
öljyt .. nesteytys myös tärkeää. Kädet pahimmat kun joutuu pesemään paljon ja käyttämään käsidesiä.

Tänä talvena varsinkin on atopia räjähtänyt niin suurella mittakaavalla, että mikään ei tunnu auttavan. Epätoivoisesti tällä hetkellä käytän Madaran öljyä käytän, mutta otsa hilseilee silti päivittäin… Toivottavasti kevät tulisi pian!

En ole löytänyt vielä tuotetta, jolla saisi kasvojen hilseilyn kuriin talvella ja voisi taas meikata…

Koppuraksi menee! Vain ahkeralla rasvauksella saan jotenkuten pysymään kurissa.

Talvella iho kutisee kuivuudesta
jos ei laita tuhdimpaa rasvaa kuin kesällä
sekä seerumia

Ikävä kyllä en ole vielä löytänyt atooppiselle iholleni täydellistä tuotetta. Iho herkistyy ja reagoi pahasti melkeen kaikkeen. Tällä hetkellä ruusuvesi+ apteekin perusvoide+ whamisan öljy kombo, joka on ihan ok.

Menee jos ei käytä juurikin jotain seerumia hyvän perusvoiteen lisäksi 🙂

No kyllä menee kun sataa ja tuulee..sauvakävely lenkille kun tulee mentyä satoi tai paistoi

Menee kyllä, olen käyttänyt arganöljyä, mutta tuntuu että se ei kosteuta riittävästi

Kyllä menee :/ vaatii kosteutta ja rasvaa sisäisesti ja ulkoisesti.

Kuivaksi menee! Seerumi tulisi tarpeeseen!

Kyllä kuivuu, mutta tänä talvena olen kokeillut ja hyväksi todennut Pihlaja drops glow booster+daily defence! Toimii 👍👍😊!!!

Totta maar’ ihoni kärsii kuivuudesta talvisin ja ongelma kulminoituu kasvoihin, käsiin ja sääriin. Vielä on hakusessa se ihmeaine, jolla ongelma selätetään.

Menee, mutta yritän huolehtia siitä rasvaamalla sitä päivittäin, kuorimalla kerran viikossa ja juomalla vettä 🙂

Pelkkä kosteusvoide ja veden juominen ei ole riittänyt tänä talvena, kasvojen iho on tosi kuiva. Haluaisin kokeilla tätä seerumia!

Iho ihan rutikuiva, rasvausta tehtävä joka päivä vaan ei pahemmin auta sekään.

Kuivaksi menee, joten täytyy muistaa rasvata säännöllisesti ja suojata pakkaselta.

Kasvovedellä lotrailu on auttanut, pahimmat kuivuudet saan sillä selätettyä.

Kyllä kylmä pakkasilma kuivattaa ihoa. Seerumilla ja öljyllä hoidan.

Kuivaksi menee! Olen käyttänyt Whamisan hoitonestettä ja öljyä.

Kyllä kuivaa! Whamisan hoitoneste ja öljy käytössä.

Joo kuivaa todella paljon, huomaa selvästi tarvitsevansa normaalia järeämpiä voiteita ja seerumeja 🙂

Kasvojen iho ei ole kuivunut.Käytän seerumia ja voidetta illalla.Päivällä myös meikki suojaa.

Pakkaset koittelee enemmän limakalvoja kuin ihoja. Koitan korjata tilannetta kummankin osalta kosteuttamalla sisäisesti ja ulkoisesti. Runsaasti hanavettä ja kasvovettä. Lisäämällä öljyjen käyttöä.

Koppuraksi menee, öljy ja kasvovesi osoittautuneet toimivaksi yhdistelmäksi kevyehkön voiteen kavereina.

Kuivakkaa koppuraa on eikä mikään määrä kosteutusta meinaa riittää, vaikka käytössä on kasvovesi lotraten, seerumi ja öljy kasvovoiteen lisäksi.

Atoopikkona varsinkin menee, mutta löysin vastikään rasvan, joka on kyllä lähestulkoon hoitanut tämän ongelman. Nyt myös siskoni, atoopikko myös, vannoo tämän rasvan nimeen. <3 Tuubi maksaa 20€, mutta pieni hinta tehoon nähden.

Ei mene koppuraksi, mutta vähän nuutunut ilme kyllä on, että C-vitamiiniseerumia kokeilisin mielellään! Ennen ihoni ihan kuoriutui nenästä läpi talven, vaikka laitoin kuinka paksuja rasvoja tahansa. Kun löysin öljyt ihonhoitoon, tätä ongelmaa ei ole enää ollut. Nykyään myös oikeen läträilen alkoholittomilla kasvovesillä, mutta ongelma poistui jo öljyillä, joita käytän kasvovoiteen seassa, alla tai jopa pelkästään.

Oma pintakuiva sekaihoni ei pidä talvi-ilmasta, vaan kuivettuu ja harmaantuu pinnalta ja toisaalta pukkaa mustapäitä samaan aikaan. Toimivimmaksi keinoksi olen havainnut päivittäisen kuorinnan iltapuhdistuksen yhteydessä. Useimmiten säästän aamukahvin porot ja sekoitan ne kämmenellä puhdistusgeeliin ja pesen ja kuorin kasvot samalla. Myös saunominen auttaa kuivan pintakerroksen uusiutumista. Pesun ja kuorinnan jälkeen seerumi ja kosteusvoide on se resepti, jolla oma iho kestää talven tuiskut kuivettumatta!

Iho kuivuisi talvella karstaisen kuivaksi, ellen vaihtaisi täyteläisempiin tuotteisiin. Tarvittaessa otan kasvoöljyn käyttöön.

Kyllä menee. Kasvoöljyt toimii mulla, esim. Weledan mantelikasvoöljy.

Kuivuuteen tuntuu parhaiten auttavan tuotteiden kerrostaminen. Kasvovettä, seerumia, öljyä ja voidetta. Ohuita koostumuksia.

Iho hilseilee ja kutiaa. Juuri ostin Madaran kasvoöljyn niin ja vartalolle käytän itsetehtyjä rasvoja. Pöyristyin kun huomasin että pari tuubia apteekin perusrasvaa sisältää muovia. Ne kun hain kovilla pakkasilla kun mitään rasva ei tuntunut auttavan.

Menee! Pyrin rasvaamaan ihon suihkun jäljiltä vielä hieman kosteana – lääkäri kertoi, että tällöin myös iholle ja rasvan alla jäänyt vesi kosteuttaa ihoa.

Välillä koppuraa ja kiristystä mutta toisinaan sameaksi.. Kenties pintakuiva nahka. Ihana nähdä kotimaisten merkkien lisääntyvän koko ajan enemmän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.