Menu

Voita liput Luonnonkaunis-messuille

Joko sulla on kalenterissa 22.-23. maaliskuuta? Laitapa muistiin, silloin Suvilahden Kattilahallissa vietetään jälleen Luonnonkaunis-messuja, joka on luonnonkosmetiikan ystävälle kevään kohokohta! Luvassa on kiinnostavaa ohjelmaa:

PERJANTAI:

klo 14 Mitä olisi hyvä tietää kosmetiikan turvallisuudesta? asiantuntija Maria Varon

klo 15 Aromaterapiaa laadukkaasti ja turvallisesti, Dipl. Aromapraktikerin Päivi Blöchl Itävallasta, Naturellement/Florame, VAGAn hallituksen jäsen

klo 16 How traditional knowledge and modern research can  inspire organic skin care product development, Annette Greco, Wala / Dr. Hauschka Luento on englanniksi.

klo 17 Miten kodinhoidosta voi tehdä yksinkertaisilla valinnoilla ekologisempaa? ekoasiantuntija Markus Hämynen

klo 18 Mitä ekokampaaja tekee? varapuheenjohtaja Susanne Onttonen, Suomen Koulutetut Ekokampaajat ry

 

LAUANTAI:

klo 11 Kasvivärjäyksen hyödyt, kasvivärikouluttaja Tiia Ennala, Cultivator`s

klo 12 11 vuotta Kemikaalicocktailia: minkälainen on Noora Shinglerin kemikaalifiksu arki, toimittaja ja bloggaja Noora Shingler, Kemikaalicoctail-media

klo 13 How traditional knowledge and modern research can  inspire organic skin care product development, Annette Greco, Wala / Dr. Hauschka Luento on englanniksi.

klo 14 Kosmetiikan trendit paneelikeskustelu. Keskustelemassa mm. ihonhoidon asiantuntija Katja Kokko ja pr-manager Mia Frilander, Sugar Universe. Keskustelua luotsaa asiantuntija Maria Varon.

klo 15 Yrtit ja aromaterapeuttiset eteeriset öljyt kauneuden ja ihon hoidon tukena, Tuotekehitys- ja koulutusvastaava Virpi Raipala-Cormier, Frantsila

klo 16 Luonnonkosmetiikan kyselytunti, puhetta vetää ja kysymyksiin vastaa asiantuntija Maria Varon

Viime messujen aiheeni oli muovi kosmetiikassa, löydät esitykseni pääpointit yhä täältä. Tänä vuonna puhun omasta elämäntavastani — ja myös kosmetiikan ulkopuolelta. Innostavaa!

Ohjelman lisäksi messuilla on mukana luonnonkosmetiikkaa; sertifioituja ja suomalaisia riippumattomien asiantuntijoiden tarkastamia tuotesarjoja. Odotan innolla!

Arvomme täällä blogissa 5 x 2 lipun satsia. Kerro kommenttiosiossa, kenet veisit messuille ja miksi, ja voit voittaa liput teille kahdelle. Aikaa vastata on sunnuntai-iltaan 24.2. klo 23:00 saakka.

Onnea skabaan!

81 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

monikan. hyvää seuraa ja ei ole vielä tutustunut noihin

    Veisin luonnonkosmetiikasta myöskin kiinnostuneen ystäväni.

Koittaisin houkutella mukaan ystävän, jolla on pieni lapsi ja arki pyörii aika lailla pienen kanssa. Eli jotain vaihtelua siihen hänelle ja mulle siinä sivussa hyvää seuraa!

Anniinan, parhaan ystävän. Kilometrejä ja vuosia kestävä ystävyys tarvii välillä Ihanaa hemmottelua ja tyttöjen juttuja. Ystävänpäivä on joka päivä 😍

Siskon kanssa jaan kiinnostuksen luonnonkosmetiikkaan ja samalla tulisi tietenkin vaihdettua kuulumiset 🙂

Voisin ottaa serkun matkaan mukaan! Tai ystävän jos serkku ei pääse.

Äitini kanssa. Hän aikanaan johdatti minut käyttämään luonnonkosmetiikkaa, kun teininä etsin ratkaisuja iho-ongelmiini. Tuolloin, yli 15vuotta sitten paikallisessa luontaistuotekaupassa taisi olla tarjolla vain weledaa ja dr. Hauschkaa. On ollut ilo seurata luonnonkosmetiikan voittokulkua nämä vuodet.

    Onnea Maija Hammais 🙂 Laitoin sinulle juuri meiliä.

Kaisa Arvola lähtis mun kanssa kuuntelemaan hyviä luentoja ja tsekkailemaan luonnonkosmetiikan uutuuksia❤

Luonnonkaunis-messuilla käynyt jo kahdesti parhaan ysräväni Anna-Marin kanssa ja hän lähtisi nytkin mukaan. Sopivan kokoiset messut mukavassa paikassa ja loistavalla sisällöllä, tykkään.

Hyvän ystäväni ottaisin mukaan 💖

    Onnea Johanna Paavola 🙂 Laitoin sinulle juuri meiliä.

Ollaan juuri tuona viikonloppuna tulossa tyttöporukalla lapsuudenystävämme luokse Helsinkiin ja sain ystäväni innostumaan messuista. Olispa kiva voittaa liput! 😊

Kaverini, koska hänkin on kiinnostunut luonnonkosmetiikasta 🙂

Veisin siskoni. Käymme aina yhdessä i love me & luonnonkaunismessuilla shoppailemassa ja katsastamassa luonnonkosmetiikan mielenkiintoiset uutuudet ja messuista on tullut kevään ja syksyn yksi odotetuimmista päivistä!

Veisin ystäväni Tian, koska meitä molempia kiinnostaa luonnonkosmetiikka ja olisi ihana mennä yhdessä kyseisille messuille 🙂

Veisin messuille hyvän ystäväni Jennan, jonka kanssa jaan intohimoisen luonnonkosmetiikka-innostuksen. Olemme jo monta vuotta yhdessä tutkineet ja tutustuneet tähän upeaan ja luonnollisempaan elämään 🙂
Lisäksi nyt, kun olen juuri valmistunut kosmetologiksi, messujen anti on aivan erilainen ”ammattilaisen” näkövinkkelistä. Kaikki tuotteet, tuotesarjat, ideologiat avautuvat uusin sfäärein, joita vain ystäväni jaksaa kuunnella päivästä toiseen 🙂

Luonnonkosmetiikasta kiinnostuneen ystävän mukaan ottaisin 😊

En ole vielä koskaan päässyt käymään. Mukaan ottaisin ystäväni Satu-Tuulian jonka kanssa emme ole viettäneet tällaista yhteistä aikaa aikoihin.

Äidin ottaisin mukaan, josko saisin hänetkin innostumaan luonnonkosmetiikasta. Ja

Veisin messuille ystäväni joka ei käytä ollenkaan luonnonkosmetiikkaa koska uskoo synteettisen olevan tyrvallisempaa. Käännytystyöni ja julistukseni luonnonkosmetiikan puolesta ei ole vieläkään tuottanut tulosta. Ehkäpä messuilla vihdoin tapahtuisi ihme.

Veisin messuille ystäväni joka ei käytä ollenkaan luonnonkosmetiikkaa koska uskoo synteettisen olevan turvallisempaa. Käännytystyöni ja julistukseni luonnonkosmetiikan puolesta ei ole vieläkään tuottanut tulosta. Ehkäpä messuilla vihdoin tapahtuisi ihme.

Ystävän joka on myös innostumassa luonnonkosmetiikasta

Yatäväni kanssa lähtisin. Luonnonkosmetiikkaan pikkuhiljaa enemmän ja enemmän siirtymässä ja nyt olisu meikit jne joista haluaisin lisä infoa sekä jotain luentoja kuuntelisin kuten sun.

Tyttäreni Erikan, jonka haluaisin tutustuttaa luonnonkosmetiikkaan.

Tyttäreni veisin messuille. Saatuamme apua iho-ongelmiimme luonnonkosmetiikasta, olisivat nämä messut meille ihanaa yhdessäolonaikaa tutustua lisää luonnonkosmetikan saloihin 😊!

Siskoni kanssa, koska hän on ❤️ ja liian kaukana.

Ystävän, joka on alkanut kuinnostua luonnonkosmetiikasta mutta ei ole hänelle vielä tuttua

Veisin puolisoni, joka on hurahtanut luonnonkosmetiikkaan, ehkä innostuisin samalla itsekin 🙂

Lähtisin messuille hyvän ystävän kanssa. 😊Yhteistä aikaa yhteisen mielenkiinnon parissa🎊🦄

Ottaisin mukaan ystäväni Riinan. Yhdessä olemme juosseet Tallinnan vegaanimessuilla ja vertailleet luonnonkosetiikkaa. Itse en ole vegaani, mutta messuilta on löytynyt paljon juttuja itsellekin. Luonnonkosmetiikka on ollut käytössä vasta vuoden ja kaikki luennot vaikuttivat supermielenkiintoisilta. Varsinkin siivousaineet ja ekokampaaja!

Veisin hyvän ystäväni Marian, jonka kanssa meillä on sama arvomaailma luonnonkosmetiikassa. Olosi ihana päästä pitkästä aikaa viettämään yhteistä aikaa!

Ystäväni Sannan, koska hän olisi ainoa oikea valinta tänne ❤️

Veisin ystäväni Emmin. Olemme käyneet yhdessä monilla messuilla ja molemmat pidämme luonnonkosmetiikasta, joten Luonnonkaunis-messut olisivat meille hyvä kohde.

Lähtisin messuille Jennan kanssa, joka on vasta innostunut luonnonkosmetiikasta. Kumpikin tarvitaan raskaan työn vastapainoksi hemmotteluviikonloppua ja tämä olis mukava yhdistää siihen.

Ystäväni, joka ei vielä ole tutustunut luonnonkosmetiikkaan.

Ottaisin kaverini mukaan, jotta hänkin innostuisi luonnonkosmetiikasta. 🙂

Parhaan ystäväni, jonka kanssa kiertelen kaikki mielenkiintoiset taphtumat.

Hannan.

Veisin kauneudenhoidosta kiinnostuneen ystävän, jota voisin tutustuttaa enemmän luonnonmukaisempaan suuntaan.

Teini-ikäinen tytär lähtisi mukaan.

Tyttäreni kanssa, jota haluan johdattaa yhä syvemmälle luonnonkosmetiikan pariin. Hän on juuri siinä iässä, jolloin tehdään valintoja, jotka voivat jäädä pitkäaikaisiksi. Akneiho yhdistettynä harrastuksissamme tarvittaviin näyttäviin esiintymismeikkeihin on esimerkiksi yksi asia, jonka kanssa hän tasapainottelee.

Ystävän, jonka kalenterissa olisi messujen kokoinen aukko. 😊

Tyttäreni on vasta innostunutnäistä asioista ja nyt saataisiin yhdessä oikein hyvä tietopaketti.

Kummityttöni, koska emme ole nähneet aikoihin ja samalla ”käännytyshommia” luonnonkosmetiikan puolelle. 😉

Messuille lähtisi rakas ystäväni S, joka ei ole messuilla messuilla koskaan käynyt. Hän on mun vakijuttuseuraa, mitä luonnonkosmetiikkaan(kin) tulee, jaetaan tuoteuutuuksia, hyviä ja huonoja kokemuksia ja vinkataan alekamppiksista. Olisi hauska yllättää hänet lipuilla! -Jii

Veisin kälyni, olemme todella hyvissä väleissä mutta näemme harvoin, sillä asumme kaukana toisistamme. Molemmilla on pieniä lapsi (siis toisilleen serkkuja!) jotk voisivat viettää laatuaikaa keskenään sillä välin kun äidit ovat messuilla. Itse en ole koskaan käynyt luonnonkaunis-messuilla välimatkan takia, mutta nyt voisimme lähteä kälyn luo kyläilemään messujen ajaksi. Olen itse käyttänyt luonnonkosmetiikkaa jo vuosia, mutta hiustenvärjäys on vielä synteettisillä kantimilla. Siksi aihe kiinnostaa.

Ottaisin mukaan äidin, josta on tullut luonnonkosmetiikan innokas käyttäjä!

Haluaisin messuilla ystävän kanssa, joka kärsii ikävistä iho-ongelmista. Suru on myös ollut hänen vieraana viime aikoina.

Veisin messuille mukaan yllätykseksi miesystäväni. Me molemmat olemme luonnonkosmetiikan rakastajia! Juuri tuona aikana meillä tulee vuosi täyteen seurusteluamme ja olis ihana viettää laatuaikaa yhdessä messuillen ja viettäen vkl toisessa kaupungissa 🙂

Hei!
Veisin veljentyttäreni messuille koska olemme molemmat kiinnostuneita luonnonkosmetiikasta ja teemme sitä itsekin kotona.

Toisin mukanani hyvän ystävän jonka haluaisin perehdyttää luonnonkosmetiikkaan ihanaan maailmaan. 😍

Tyttären kanssa haluttaisiin kovasti näille messuille. Tytär kertoo olevansa ylpeä ituhippi-äidistään 😍

Näillä messuilla ei ole ennen tullut käytyä, vaikka luonnonkosmetiikan käyttäjä olen ollutkin jo yli 10 vuoden ajan. Nyt olis aika! Ja mukaan lähtis mun exä!!

Ottaisin mukaan ystäväni Heidin. Hän on myös kiinnostunut terveellisistä elämäntavoista ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Voisimme molemmat saada messuilta hyviä vinkkejä kosmetiikan osalta, sillä luonto- ja kehoystävällisempien tuotteiden hankinnassa olemme vielä vähän pihalla..

Rakkaan mieheni tai ystäväni kanssa kävisin tutustumassa messujen tarjontaan. 😊

Hyvän ystävän kanssa tullut mietittyä mitä tehtäis tyttöjen kesken, olis kiva mennä.

Tyttäreni haluaisin viedä. Olen itse ajoittain siirtymässä luonnonkosmetiikkaan mutta jostain syystä aina palaan tuttuihin vanhoihin. Haluaisimme molemmat enemmän tietoa tiiviinä pakettina.

Veisin kälyni, koska messun aihe kiinnostaa meitä molempia, emmekä ikinä ehdi tehdä yhdessä mitään. Tämä olisi loistava tapa viettää viikonloppua yhdessä 😊

Mukaan ottaisin ihanan ystäväni, joka on myös rakastunut luonnonkosmetiikkaan <3 Olemme vasta löytäneet tämän ihanan maailman ja nämä messut olisivat meille loistava tapahtuma, sillä pääsisimme tutustumaan eri tuotteisiin ja ihaniin luentoihin <3

Siskon kanssa. 😊

Mieheni veisin. Hänkin voisi tutustua luonnonkosmetiikkaan!

Veisin siskoni, koska hänet olisi hyvä tutustuttaa luonnonkosmetiikan saloihin🌙🌾

En ole koskaan käynyt luonkoskosmetiikka messuilla. Olen viimeisen puolen vuoden ajan pikku hiljalleen vaihtanut kosmetiikan luonnonkosmetiikkaan. Olisi kiva päästä katsomaan, oppimaan ja kokemaan enemmän luonnonkosmetiikasta. Mukaan ottaisin joko äitini tai jonkun ystäväni ❤️

Työkaverini Outin jonka kanssa ekokampaajina reissaamme Lapista asti messuille. Olisipa mahtava homma jos liput meille napsahtaisi.

Veisin messuille hyvän ystäväni. Luonnonkosmetiikasta löytyi jo vuosia sitten oman ihon pelastus ja haluaisin lisää vinkkejä ja ideoita kemikaalien vähentämiseen entisestään. Sekä tietenkin viettää aikaa ystävän kanssa kahden ja jättää lapset kotiin 🙂

Lähtisin messuille tyttäreni emmin kanssa. Meille molemmille tekisi hyvää lähteä päivittämään kauneudenalan tietoa.

Veisin siskoni joka viettää kiireistä vauva-arkea kahden pienen kanssa eikä ole vielä löytänyt luonnonkosmetiikan pariin vaikka olen koittanut lempeästi tuupata häntä ’oikeaan’ suuntaan 😄

Veisin ystäväni Tiinan koska harrastamme kaikkea luonnonkosmetiikkaan ja pesuaineisiin liittyviä vinkkejä puolin ja toisin. Whatsuppi on välillä kuumana kun kuvat ja viestit viuhuu!

Veisin jommankumman tytöistäni (14&16-v), jotta he oppisivat ymmärtämään meikkien ym. tuotteiden vaikutuksia etenkin hiusvärien. Ja ymmärtäisivät vaihtaa kokonaan luonnonkosmetiikkaan 😊 nyt meillä vielä, omista yrityksistäni huolimatta, näkyy tiesmitä purkkeja..

Äitini kanssa mentäisiin!

Ottaisin mukaan juuri luonnonkosmetiikkaan vaihtamassa olevan ystäväni. <3

Ottaisi mukaan ystäväni. Elämme molemmat vilkasta lapsiperhe arkea ja olisi mukava saada irtiotto keskittyen omaan hyvinvointiin.

Samanhenkisen, samoista luomuasioista kiinnostuneen ystävättäreni.

Pikkusisko varmasti lähtisi mielellään mukaan!

Veisin messuille ehdottomasti yhden suurimmista tukipilareistani tämän vuoden alun tapaturman aiheuttaneen myllerryksen keskellä ja äärimmäisen suuren ja tiedonjanoisen luonnonkosmetiikan ystävän Jeminan 🙂

Veisin ylivieskan uuden apteekin kosmetiikan myyjän.

Nina, för att få all den värdefulla informationen ni delar med er av, tack.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.