Menu

Voita MOIMOIn BOMBOM-käsilaukku

Suomalais-espanjalainen laukkubrändi MOIMOI on vilahdellut blogissani jo vuosien ajan, viimeksi vuonna 2014. Tuo linkin takaa löytyvän postauksen pyöreä farkkukäsilaukku on yhä käytössä ja tykkään merkin kehittäjän, Raquel Alonson tyylistä suunnitella yksinkertaisia ja hauskoja laukkuja, isompaan ja pienempään tarpeeseen.

Vuonna 2010 perustettu MOIMOI valmistaa tuotteensa eettisesti, ekologisesta nahasta, EU-alueella. Tuotteet ovat myynnissä Suomessa, Espanjassa, Belgiassa ja Japanissa.

Merkin uusimman malliston laukut ovat aika herkkuja!

kc-moimoi1

kc-moimoi2

marilin_0004_mustard_frontkc-bombom2Erityisen ihana minusta on alimman kuvan kasviparkittu BOMBOM-laukku, jota on saatavana ruskeana tai laivastonsinisenä. Pyöreää käsilaukkua voi käyttää olkalaukkuna, tai pitää kädessä, riippuen kumpaa hihnaa käyttää.

Ulkona sataa vettä, joten eikö se tarkoita, että kevät on täällä ihan just? NiinPä! BOMBOM on täydellinen asuste farkku- tai nahkatakin kaveriksi. Voit voittaa MOIMOIn BOMBOM-laukun, kun kerrot, mitä laukkuun pakkaisit? Mitä olennaista sinne tulee mahtua?

Skaba on käynnissä viikon ajan ja päättyy sunnuntaina 13.3. klo 23.00.

Yksi voittaa, onnea kilpailuun!

71 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Ihastuttava laukku! 🙂
Känny, kukkaro, avaimet, pari nenäliinaa ja Logonan huulikiilto. 😀

Eipä sitä tarvitse kun avaimet, lompakon ja puhelimen. Tarvittaessa pärjää ilman jälkimmäistäkin 😉 toisaalta joskus laukusta silti tuppaa löytymään vaikka ja mitä…

Niin nätti pikkulaukku!
Pakkaisin sinne huulipunan, aurinkolasit ja pähkinöitä ja leiriytyisin joen rantaan odottamaan jäiden lähtöä.

Lompakko, avaimet, nenäliina ja jotain herkkuja 🙂

Pikkukiikarit, joilla tarkkailen lintujen kevätmuuttoa! Ja tietysti suklaapatukka.

Känny, lompakko ja avaimet. Eiköhän niillä pärjää jo pitkälle. 🙂

Lista on pitkä: lompakko, puhelin, kukkaro, avainnippu, matkakortti, nenäliinat, huulikiillot, muistikirja, sata kynää, nappikuulokkeet, hiuspompulat, kurkkupastillit ja aurinkolasit.
Uskon kuitenkin, että laukkuun mahtuu. 😀

Ihania laukkuja ja pyöreä aivan ihastuttava. Laukussa on kännykkä, nenäliinoja, pikkasen kolikoita ja avaimet sekä suklaapatukka, usein myös vettä pienessä pullossa.

Laukkuun ei tarvita kuin puhelin, rahapussi ja huulipuna!

Lompakko, avaimet, puhelin ja huulirasva.

Suosin pikkuisia laukkuja, minkä takia käytössäni on myös tosi pieni lompakko, ja sen lisäksi mukana yleensä vain kännykkä, avaimet ja huulirasva.

Puhelin, rahat, avaimet, bussilippu, pyöränajovalot, kynä ja paperia. Ja tietty se huulirasva, vaikka en olekaan addikti. 😉

Näin kaunis pikkulaukku on paljon parempi noille muutamille tärkeille tavaroille kuin Kånken tai täyteen ahdetut taskut. Aikuistumisprosessin statussymboli siis. 🙂

Kännykkä, avaimet, huulirasva, minipeili ja nenäliina. 🙂

Ihana laukku! Kännykkä, avaimet ja rahapussi 🙂

Huulikiilto, bebanthen,lompakko ja kännykkä. Noillä pärjää.

Kännykkä, lompakko, nenäliinoja ja puuteri. Ja käsivoidetta jos saisin sen mahtumaan!

Avaimet, puhelin, rahapussi, huulirasva, käsirasva… Nämä nyt ainakin. 🙂

Kännykkä, avaimet, korttilompakko ja huulirasva. Siinä ne tärkeimmät.

Paljon kaikkea naiselle tuikitarpeellista. <3

Mukana kulkee perus kännykkä, kukkaro, avaimet ja tällähetkellä lisäksi neuvolakortti, kun odotellaan synnytystä alkavaksi minä hetkenä hyvänsä. 😀

Mukaan pitää mahtua lompakko, kännykkä, verensokerimittari ja insuliinit. Ja huulirasva. Ja ehkä pientä välipalaa… Eikös naisten laukut ole pohjattomia?

meikäläinen heittäisi MOIMOIn laukkuun puhelimen, lompakon ja avaimien lisäksi aina tarpeelliset mukana kulkevat tarpeellisuudet elikkä plehat, raakapatukan sekä nokkossuihkeen! Näitä ilman ei parane lähteä mihinkään ja niin kivasti ne kyllä sujahtais tuohon laukkuun:)

Känny, rahaa, tarpeelliset meikit.. Siinäpä ne tärkeimmät, mitä tulee kanneltua mukana useimmiten 😀

Tämä olisi hana kesälaukku! Mukaan sujahtaisi aurinkolasit, huulipuna ja pientä evästä 🙂

Ihana laukku! Laittaisin sinne huulikiillon, puhelimen, aurinkolasit ja pussillisen pähkinöitä. Niin ja nenäliinan. Ja rahapussin. Ehkä avaimetkin.

Tärkeimmät on tietenkin kännykkä, lompakko, ja avaimet, mutta niiden lisäksi kannan oikeastaan aina mukanani huulirasvaa, bussikorttia ja kangaskassia. Myös purkkapussin ja vesipullon mahtuminen laukkuun on iso plussa.

Olisi soma laukku!

Ompa aivan ihana laukku! Laukkuun tulee mahtua rahapussi, kännykkä, avaimet, meikkivoide, huulikiilto, astmalääke, nenäliinoja, purkkaa ja kangaskassi 🙂

    Onnea Summerwind, voitit! Saat kohta multa meiliä. 🙂

Puhelin ja lompakko. Unohtamatta aurinkolaseja, valo tulee kevään myötä!

Tietenkin laukkuun pitää mahtua puhelin, lompakko ja avaimet. Myös luonnosvihko, kynä, pieni peili ja heleä huulipuna olisi kiva mahduttaa mukaan. 🙂

Puhelin, aurinkolasit ja huulirasva. Niillä pärjää kesällä!

lompakko, puhelin, kalenteri, avaimet

Avaimet, puhelimen, pörssin ja hieman meikkejä ?

Kotiavainten lisäksi multa on pakko aina löytyä suklaapatukka ja tutti! 🙂

Koti- ja autonavaimet,kukkaro,puhelin,huulipuna ja pieni peili

Onpa söpö laukku! Lompakko, avaimet ja kännykkä, siinä kaikki mitä tarvitsen 🙂

Ihania! ?
Kännykkä, rahapussukka, kotiavain, bussikortti, pari nenäliinaa ja hurraw cherry huulirasva. Ehkä myös kokoontaittuva pikkukassi (ostoskassi). ??

Kaunis laukku! Laittaisin sinne avaimet, puhelimen, rahapussin ja huulirasvan. 🙂

Laukkuun tulee mahtua puhelin, lompakko ja avaimet. Loput on laukun koosta kiinni: usein myös huulirasva, kalenteri ja kynä ovat tarpeen. Ihana laukku! Luulen että täyttäisi nämä tilantarpeet.

Pakkaisin mukaan nenäliinapaketin, kotiavaimet, lompakon ja kännykän. Muuta ei tarvitse mahtua mukaan.

Ihana! Laukkuun pitäisi mahtua perussetti: kännykkä avaimet, tärkeimmät kortit pussukassa sekä huuirasva. Kaikki muut menköön vastasyntyneen hoitolaukkuun;)

Onpas ihania! Pikkulaukkuun pakkaisin puhelimen, kukkaron, avaimet ja mini-ensiapulaukun (laastarit, särkylääke, nenäliina, kynsiviila, rasva)

Laukkuun puhelin ja lompsa, ehkä vielä huulipuna ja puuteri 🙂

Oi oi miten kauniita laukkuja! <3 Laukkuun ei tarvitse mahtua muuta kuin avaimet, puhelin, kukkaro ja huulirasva. Kesällä ehkä myös aurinkolasit!

No just nyt pakkaisin sinne nenäliinapaketin ja Finrexiniä :/

Ihana laukku ja tulisi tosi tarpeeseen!
Laittaisin sinne kukkaron, avaimet, puhelimen, nenäliinoja ja yhden varavaipan lapselle 🙂

Lompakko, puhelin, avaimet, huulirasva ja foodbar. 🙂

Onpa kaunis laukku ?

Menoilla mukana on oltava kukkaro, puhelin, huulipuna, nenäliinoja ja kynä. Puhelinnumeron voi kirjoittaa aina nenäliinaan ?

Kännykkä, avaimet ja lompakko, sekä ehdottoman välttämättömät Leathermann ja pieni taskulamppu.

Mitäs sitä nainen muuta tarvii ku puhelimen, avaimet ja korttikotelon. Ja jos oikein villiks heittäydytään ja jätetään fillari himaan, ni sit bussikortin ois syytä.mahtua mukaan.

super kaunis laukku ! se huutaa päästä mukaan kesäseikkailuihin 🙂 laukkuun menisi uikkarit, matkatuubi aurinkovoidetta, aurinkolasit, huulirasva ja pankkikorttikotelo 🙂

Ihana pompiainen tuo laukku! Mulla kulkee kassissa aina mukana puhelin, lompakko, avaimet, nenäliinoja sekä salmiakkiaski. En lähde ikinä minnekään ilman näitä 🙂

Kännykkä, avaimet ja lompakko 🙂 Laukku on aivan ihana <3

Oi, aivan täydellinen laukku keikoilla käymiseen. Laittaisin sinne lompakon, puhelimen, avaimet, peilien, huulipunan, keikkaliput ja korvatulpat. Jos vielä mahtuu, niin myös nimmarikirjan ja kuulakärkikynän.

Ai että! Jotenkin mulle tuli mieleen kesän tulevat festarit tosta laukusta. Kännykän, rahapussin lisäksi laukkuun menisi käsidesi, nenäliinapaketti ja festariohjelma paperilla!

Avaimet, kännykkä, rahapussi, minun ja tytön huulirasvat sekä kampa menisivät tähän laukkuun. Ja varmasti äiti-ihmisenä sieltä löytyisi ajan saatossa myös kankaisia nenäliinoja, laastareita ja joku välipalapatukkakin 😀

Rahaa, maksukortteja, huulipuna, kännykkä avaimet, bussikortti ja mun rakkaimpien valokuvat <3 🙂

Tähän näyttää tosi somalta ja kesäiseltä kaupunkilaukulta, joten pakkaisin sinne vanhan filmiä pyörittävän kompaktikamerani. Ei olisi kanniskeltavaa, vaan kevyesti tallentaisin valokuviin Euroopan vanhat kaupungit.

lompakko, avaimet, kännykkä ja dösälippu

Kännykkä, avaimet, meikit ja kukkaro.

Avaimet tietenkin, puhelin ja korttikotelo sekä pieni mummotyylinen rahapussukka. Bussilippua tarvitaan myöskin, samoin minimalistisia taittosaksia. Ja huulirasva! Mielellään kaksikin… Sekä pieni matkakokoinen käsirasva ja mustekynä. Luotan, että just nämä ihanaan laukkuun mahtuisivat, on muuten aivan supersöpö ja just mun tyylinen

Avaimet, kännykkä, lompakko, huulirasva. Niillä pärjää! Ehkä vähän salmiakkia mahtuisi myös 🙂

Lompakko, nenäliinoja, bussilippu, avaimet, huulikiilto ja huulirasva. Siinäpä ne tärkeimmät. 🙂

Lompakko, avaimet, kännykkä ja hurraw huulivoide. Enempää ei tarvita 🙂

Samojahan nää naisten käsväskyn tärkeimmät kapistukset näyttävät olevan. Avaimet, lompakko, puhelin, huulirasva, nenäliinat, bussilippu, purkkaa… Tää laukku sais multa hyvän kodin, enkä ois hankkimassa uutta ennen kuin tulee eläkeikään <3 <3 <3

Ihania laukkuja ? Minulla laukussa aina mukana kännykkä, avaimet, ripsiväri ja kulmaväri, peili. Nämä pitää siis ehdottomasti mukaan ja mahtuu pieneenkin tilaan ?

Minä en mahduttaisi tähän laukkuun mitään, vaan antaisin tän lahjaksi mutsille joka aina ostaa mun laukkuni lahjaksi. Omaan laukkuuni pitää mahtua ainakin muistiinpanovälineet, tabletti, lompakko ja purkkaa

Tuonne mahtuisi mainiosti rahat, puhelin, passi ja matkalippu jonnekin kaukaiseen ja jännittävään paikkaan.

Puhelin, rahapussi ja avaimet -mitäpä sitä muuta 🙂

Pakkaisin avaimet, puhelimen, rahapussukan, pienen muistivihon ja kynän.

Laukkuun pakkaisin puhelimen, lompakon, avaimet ja huulirasvan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.